Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zgmiky
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la zgmiky » 26 maj 2015, 22:10

neće ovo na dobro, golovi ko na traci :lol:

da probamo live

stjarnan-hafnarfjordur 6+ 7.00

salebl
Kontakt:

Post Postao/la salebl » 26 maj 2015, 22:35

Mladost Doboj Kakanj - Buducnost 1 1,72
Branitelj - Rudar Kakanj 1 1,61

Ajmo strucnjaci...moze li ista od ovoga da se igra i ako moze da li je za vece pare ?

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 26 maj 2015, 22:42

zar ima fbih na ponudi :D
prvi par 2
drugi X
pomeni naj realnije

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 26 maj 2015, 23:32

ultra gitano je napisao/la:zar ima fbih na ponudi :D
prvi par 2
drugi X
pomeni naj realnije
Nema tu drug šta je najrealnije, bude ono što je gospoda dogovorila na sastanku. Koliko para toliko muzike.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 26 maj 2015, 23:49

Što se prvog meča tiče, biće teška utakmica, vjerovatno sa malo golova. Mislim da bi jedan gol mogao odlučiti pobjednika. I Mladost i Budućnost ove sezone većinu prvenstva u vrhu lige, a što se forme u posljednje vrijeme tiče mislim da je Budućnost u blagoj prednosti. Ekipa Budućnosti je tu na okupu već par godina i sada kad smo uigrani, dosta toga rješavamo na iskustvo. Mladost je novajlija, ali kao i Budućnost ima par izuzetnih pojedinaca koji mogu riješiti meč (Šišić, Dilaver), dok isto tako Budućnost ima Trumića, Jaranovića koji mogu napraviti prevagu. Bilo je priče da su 4 igrača Mladosti upitna za meč, dok je Budućnost manje-više kompletna. Težak, baš težak meč za prognoziranje, ali ono što mogu reći da nikakvih dogovora nema i da će obje ekipe biti masno premirane za pobjedu u ovom susretu, što je svakako veliki motiv. Mladosti prednost domaćeg terena, no činjenica je i da će iz Banovića mnogo raje doći na tekmu, mada sumnjam da će svi moći ući na stadion. Ako bude sve regularno od strane sudija po mom mišljenju najbliži je X.

Što se druge utakmice tiče, Branitelju gori pod nogama, utakmica od krucijalne važnosti za njih, dok je Rudar znatno oslabljen, 2 igrača zbog suspenzije ne igraju, biće to dosta podmlađen sastav... Teško ko pomrsi račune Branitelju kada im baš treba, a prije par kola su nadigrali lidera - Budućnost i uzeli bodove. Mislim da je kec jako izgledan. I moram naglasiti još jednu činjenicu vezanu za Branitelj. Što se tiče kladionice, mislim da nisu čisti, jer je prije par sezona u zadnjem kolu koje je bilo revijalno na lajvu bila utakmica Branitelj - Budućnost. Na domaćina kvota 1,50 čini mi se i nakon njihovog vodstva kvota na Budućnost raste na 14, a onda slijedi preokret i 1-3 za Budućnost. Al' sad je skroz drugačija situacija i bodovi su im prijeko potrebni.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

crnobijeli21
Kontakt:

Post Postao/la crnobijeli21 » 26 maj 2015, 23:58

Budućnost 2 i Branitelj 1

kvota 6,7 :bih:
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 27 maj 2015, 00:13

Cekati poluvrijeme i kad Rudar bude vodio na poluvremenu stavit sve pare na Branitelj :kafa: A Mladost-Buducnost kec ko kuca sudi covjek iz Bihaca nema sta Buducnost trazit
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 27 maj 2015, 00:15

crnobijeli21 je napisao/la:Budućnost 2 i Branitelj 1

Ma kakva Buducnost..zna se da domacin tu dobija.. Mladost 13-0-0 kuci, Budunost losa u gostima, moguca pomoc sudija i sasvim sigurno pritisak publike na sudije... 1 ko zgrada

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 27 maj 2015, 00:16

Hahaha nije valjda da Jakup sudi :D on je glavni kad je neka mucka na vidiku

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 27 maj 2015, 00:19

Ma nije Jakupovic.Muslim Hermin sudi a pomocnici su iz Sarajeva nema sta Buducnost trazit u Kaknju

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 27 maj 2015, 00:21

Nemojte se zavaravati statistikom, utakmice će biti na live-u i garantujem da su mutna posla. I ptice znaju da u 1L.FBiH se namješta i čak se o tome i javno priča. GOŠK je kralj namještanja.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 27 maj 2015, 00:24

Zadnji put kad su utakmice 1 lige FBiH bile na live-u utakmica Podgrmec-Mladost poluvrijeme bilo 0-1 utakmica zavrsila 3-1.Siguran da ce jedna od ove dvije ici na prelaz a to mi nekako vise vuce na utakmicu u Mostaru.Ma da ko god od gostiju bude vodio na poluvremenu kontrirati samo kraj pobjeda domacina.Nadam se samo da cu imati lovu na wwinu da mogu i sa jacim ulogom ici

crnobijeli21
Kontakt:

Post Postao/la crnobijeli21 » 27 maj 2015, 00:26

risingforce je napisao/la:
crnobijeli21 je napisao/la:Budućnost 2 i Branitelj 1

Ma kakva Buducnost..zna se da domacin tu dobija.. Mladost 13-0-0 kuci, Budunost losa u gostima, moguca pomoc sudija i sasvim sigurno pritisak publike na sudije... 1 ko zgrada
U ovakvim utakmicama statistika ne igra nikakvu ulogu, ne bi bio toliko siguran u pobjedu domacina, a uostalom sutra cemo sve vidjet
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 27 maj 2015, 00:30

Bihac96 je napisao/la:Ma nije Jakupovic.Muslim Hermin sudi a pomocnici su iz Sarajeva nema sta Buducnost trazit u Kaknju
Eki je jednom vec bio zasrao jednu utakmicu pa se nasao u avazu cak mislim da je suspendovan bio

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 27 maj 2015, 00:35

Bihac96 je napisao/la:Zadnji put kad su utakmice 1 lige FBiH bile na live-u utakmica Podgrmec-Mladost poluvrijeme bilo 0-1 utakmica zavrsila 3-1.Siguran da ce jedna od ove dvije ici na prelaz a to mi nekako vise vuce na utakmicu u Mostaru.Ma da ko god od gostiju bude vodio na poluvremenu kontrirati samo kraj pobjeda domacina.Nadam se samo da cu imati lovu na wwinu da mogu i sa jacim ulogom ici
2/1 ko iz p...e :D

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 27 maj 2015, 00:38

evo jedan listic, mislim vrlo izgledan..

Mladost - Buducnost - 1 @ 1,72
-sve objasnjeno u postu iznad..
Bagdatis - Dzumhur - 1 @ 1,57
-svaki segment igre na strani Kipranina, stari majstor se polako vraca tamo gdje mu je mjesto na teniskoj sceni, igra sve bolje u zadnje vrijeme..karlovica je rijesio mnogo lakse nego sto se ocekivalo.. imao je u tom mecu cak 14 brejk lopti..a mislim da ce Damirov los servis biti glavni razlog njegovog poraza danas.. naravno ni u drugim segmentima igre Dzumhur nece imati prednost..
Wawrinka - Lajovic - 1 @ 1,07
-ovdje je sve jasno, Lajovic ovdje ni u snu ne moze iznenaditi, jednostavno nema cim.. a ni u glavi nije dovoljno zreo za tako nesto..
Stosur - Hesse - 1 @ 1,07
- Samantha igra fenomenalno, osvojila je Strasbourg prosle sedmice, servira odlicno, Hesse je igracica koja nastupa uglavnom na Futuresima..
Sharapova - Diatchenko - 2:0 @ 1,14
- Maria igra dobro, osvojila je RIm, na sljaci je inace fenomenalna, ovdje brani titulu, a Diatchenko je odigrala tek 2 meca na sljaci ove sezone i njen maksimum ovdje je ukupno osvojenih 3-4 gema..
Cornet - Dulgheru - 1 @ 1,72
-iskreno, ovaj par je vise na osjecaj..Cornet nije dobro pocela sezonu, ali mislim da je ovo turnir gdje moze doci dosta daleko..to je dokazala i pobjedom u proslom kolu protiv odlicne Vinci (protiv koje je do tada imala 4 poraza).. mislim da je to dobar znak za Alize da polako ulazi u formu.. Dulgheru je igracica koja igra dobro ove sezone, napravila je neke solidne rezultate.. medjutim, mislim da ce francuska publika voditi Cornet do nove pobjede...

kvota:6,15

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 27 maj 2015, 08:15

dobro jutro ekipa.
Prvi par na osnovu međusobnih omjera, a drugi jer se gosti moraju otvoriti i pokušati stići prednost koju domaćini imaju iz prvog meča.

slika

LP i svima sretno danas...

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 27 maj 2015, 10:22

Adebayor je napisao/la:dobro jutro ekipa.
Prvi par na osnovu međusobnih omjera, a drugi jer se gosti moraju otvoriti i pokušati stići prednost koju domaćini imaju iz prvog meča.

slika

LP i svima sretno danas...
Srećno nam. :thumbup:

slika

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 27 maj 2015, 10:43

slika :salut:
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.