Nerim je napisao/la:''Možete promjeniti ženu, političko opredjeljenje ili religiju, ali nikad, nikad ne možete promjeniti tim za koji navijate!'' -Eric Cantona-
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- corleone87
- Kontakt:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Alifakovac
- Kontakt:
Sretno Željo!
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Za zivot cijeli!
Jel on u hajduku sad ?
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Fakat kako ce uci ovi silni navijaci kad ih samo 800 ima karte ? 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Što se piše po ovoj temi u zadnjih par dana to je nevjerovatno
Sretno Želji i do povoljnog rezultata večeras

Sretno Želji i do povoljnog rezultata večeras

-
- Kontakt:
od tih 600 sigurno je da jos 1.400 su drzavljani slovenije a ovi ostali daj Boze nekako da udu,sto je sigurno nasih ce na stadionu biti minimalac 2 milje jer dosta nasih je sa njihovim drzavljanstvom tamo,ja se ipak nadam da ce svi uci,a dosla je tu i solidna ekipa iz austrije od 300 ljudiElegant je napisao/la:Fakat kako ce uci ovi silni navijaci kad ih samo 800 ima karte ?
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Jel on u hajduku sad ?[/quote]
jest, al ide po posudbama cini mi se[/quote]
cuj u hajduku hahahahhaha nisi dobar sekunde on raskino ugovor sa hajdukom prije godinu i pol
sad na ljeto otiso iz buducnosti podgorica i potpisao za istru !

solin, nije istra
nisam upratio da je uopste raskinuo ugovor sa hajdukom, mislio sam da je na posudbe isao u te timove koje si nabrojao
Za zivot cijeli!
A jbt ništa na poslu danas nisam uradio, nisam dobar nikako, ni u teretanu se ne može.. dajte te live kamere da malo virnem 

- corleone87
- Kontakt:
veselo na trgu navija se opasno
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
http://www.maribor.si/podrocje.aspx?id=1152-SanaFCŽ- je napisao/la:A jbt ništa na poslu danas nisam uradio, nisam dobar nikako, ni u teretanu se ne može.. dajte te live kamere da malo virnem
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
tim jos gore ..0123456 je napisao/la:U kakvom kaficu? Utakmicu ce prenositi (Face TV) samo na teritoriju BiH, u Sloveniji nece biti prenosamma_hz je napisao/la:ovo bas mirise na belaj...jer ko ce prevaliti toliki put (ko zna odakle je raja dosla),da bi gledala tekmu na tv-u u nekom kaficu..nadam se da ce navijaci Zelje ispasti pametniji i odraditi sve ovo gospodski i ne nasjesti na provokacije bilo kakvog smisla,jer svima je jasno kako u Evropi kotiraju pizdeci,a kako mi.....eventualni belaj ko zna kako janezi mogu iskorisititi..sve bi svalili na vas,i ko zna posto ce aBd izgubiti od vas ,mogu pobjedu traziti za zelenim stolom..samo pametno i sretno svima...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
nek je sa srecom veceras
Zna li neko hoce li biti onaj Behar TV preuzeti signal FACE TV?? Do prije par dana su prenosili njihov program,a posto je receno da ce FACE TV ustupiti lokalnim tv stanicama signal bilo bi logicno da i oni preuzmu..Eto ako ko zna nek mi javne 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
slovenci, dajte i zvukMU'MIN T.M. je napisao/la:http://www.maribor.si/podrocje.aspx?id=1152-SanaFCŽ- je napisao/la:A jbt ništa na poslu danas nisam uradio, nisam dobar nikako, ni u teretanu se ne može.. dajte te live kamere da malo virnem

BRAVE HEART 1979-2005
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 8 gostiju.