i sve ih je više i više
http://www.maribor.si/SpletnaKamera/GlavniTrg.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Šta ako Slovenci imaju satelitsku, pa mogu da uhvate FACE TV???0123456 je napisao/la:U kakvom kaficu? Utakmicu ce prenositi (Face TV) samo na teritoriju BiH, u Sloveniji nece biti prenosamma_hz je napisao/la:ovo bas mirise na belaj...jer ko ce prevaliti toliki put (ko zna odakle je raja dosla),da bi gledala tekmu na tv-u u nekom kaficu..nadam se da ce navijaci Zelje ispasti pametniji i odraditi sve ovo gospodski i ne nasjesti na provokacije bilo kakvog smisla,jer svima je jasno kako u Evropi kotiraju pizdeci,a kako mi.....eventualni belaj ko zna kako janezi mogu iskorisititi..sve bi svalili na vas,i ko zna posto ce aBd izgubiti od vas ,mogu pobjedu traziti za zelenim stolom..samo pametno i sretno svima...
neka brate smiri se, dobit cemo, samo saburarossoner je napisao/la:MOLIM VAS, ČITAJTE NEKOLIKO STRANICA UNAZAD! NA SVAKOJ STRANICI JE BAREM 1 PUT PONOVLJENO GDJE ĆE SVE BITI PRIJENOS I GDJE ĆE SE MOĆI GLEDATI PREKO NET-a. Hvala
Antolović, Kvesić, Kerla, Bogičević, Čolić, Svraka, Zolotić, Jamak, Zeba, Selimović, Adilović. Ovih 11 je bilo prvih 11 na posljednjem treningu, bez Bešlije i Bekrića, s tim što ni izmjene Bešlija-Selimović ili Jamak-Bekrić nisu daleko, sasvim je moguće da do toga dođe. S tim što bih ja ubacio Bekrića u ofanzivu, a Jamaka umjesto Zole na zadnjem veznom, al nema veze, vjerujemo šefu!Moggiano je napisao/la:Dosta vas o navijacima vise,ko bi trebao poceti veceras sta mislite?
Po meni je bolja varijanta ova druga što si rekao, Jamak umjesto Zole i Bešlija umjesto Selimovića jer u ovakvim utakmicama iskustvo je presudno...svi danas znaju trčat, bitno je ne podleć pritisku.exbabilon je napisao/la: Antolović, Kvesić, Kerla, Bogičević, Čolić, Svraka, Zolotić, Jamak, Zeba, Selimović, Adilović. Ovih 11 je bilo prvih 11 na posljednjem treningu, bez Bešlije i Bekrića, s tim što ni izmjene Bešlija-Selimović ili Jamak-Bekrić nisu daleko, sasvim je moguće da do toga dođe. S tim što bih ja ubacio Bekrića u ofanzivu, a Jamaka umjesto Zole na zadnjem veznom, al nema veze, vjerujemo šefu!
Antolovićexbabilon je napisao/la:Antolović, Kvesić, Kerla, Bogičević, Čolić, Svraka, Zolotić, Jamak, Zeba, Selimović, Adilović. Ovih 11 je bilo prvih 11 na posljednjem treningu, bez Bešlije i Bekrića, s tim što ni izmjene Bešlija-Selimović ili Jamak-Bekrić nisu daleko, sasvim je moguće da do toga dođe. S tim što bih ja ubacio Bekrića u ofanzivu, a Jamaka umjesto Zole na zadnjem veznom, al nema veze, vjerujemo šefu!Moggiano je napisao/la:Dosta vas o navijacima vise,ko bi trebao poceti veceras sta mislite?
Ovako bi najbolje i bilo , ali ja mislim da ce Bekric ostati na klupi.TeaM87 je napisao/la:Antolovićexbabilon je napisao/la:Antolović, Kvesić, Kerla, Bogičević, Čolić, Svraka, Zolotić, Jamak, Zeba, Selimović, Adilović. Ovih 11 je bilo prvih 11 na posljednjem treningu, bez Bešlije i Bekrića, s tim što ni izmjene Bešlija-Selimović ili Jamak-Bekrić nisu daleko, sasvim je moguće da do toga dođe. S tim što bih ja ubacio Bekrića u ofanzivu, a Jamaka umjesto Zole na zadnjem veznom, al nema veze, vjerujemo šefu!Moggiano je napisao/la:Dosta vas o navijacima vise,ko bi trebao poceti veceras sta mislite?
Kvesić-Kerla-Bogičević-Čolić
Svraka-Jamak
Bešlija-Bekrić-Zeba
Adilović
Ja mislim da cemo ovako danas izaci na teren.
Ma hoće, ako bude ko i kad je bio El Clasico, nema od tog ništa past će servervoltron30 je napisao/la:Joj k'o da gledam da će večeras ova Face TV preko MojaWebTv štopati k'o luda. Samo će mi živce izvuć', jer poznavajući njihovu tehnologiju, jedva podnose kada samo njihovi korisnici gledaju neki određen program u većem broju, a mogu zamisliti sada kada cijela BiH može gledati. Daj Bože da se varam.
Ja bih prije Zolu umjesto Jamaka, a Selima umjesto Adila, kad je ovaj mec u pitanju. Ali 99% ce izaci taj sastav koji si napisao. Koji god sastav Amar odredi, sigurno da ce momci dati sve od sebe.TeaM87 je napisao/la:Antolovićexbabilon je napisao/la:Antolović, Kvesić, Kerla, Bogičević, Čolić, Svraka, Zolotić, Jamak, Zeba, Selimović, Adilović. Ovih 11 je bilo prvih 11 na posljednjem treningu, bez Bešlije i Bekrića, s tim što ni izmjene Bešlija-Selimović ili Jamak-Bekrić nisu daleko, sasvim je moguće da do toga dođe. S tim što bih ja ubacio Bekrića u ofanzivu, a Jamaka umjesto Zole na zadnjem veznom, al nema veze, vjerujemo šefu!Moggiano je napisao/la:Dosta vas o navijacima vise,ko bi trebao poceti veceras sta mislite?
Kvesić-Kerla-Bogičević-Čolić
Svraka-Jamak
Bešlija-Bekrić-Zeba
Adilović
Ja mislim da cemo ovako danas izaci na teren.
I ja isto kontam, jednom sam htio reprezentaciju gledati preko tog njihovog sajta, ma njesra živo, svakih 10 sekundi ledi slika. Morat' će se ipak rezervisati na vrijeme par streamova, za svaki slučaj ih imati u rezervi.legenda reala je napisao/la:Ma hoće, ako bude ko i kad je bio El Clasico, nema od tog ništa past će servervoltron30 je napisao/la:Joj k'o da gledam da će večeras ova Face TV preko MojaWebTv štopati k'o luda. Samo će mi živce izvuć', jer poznavajući njihovu tehnologiju, jedva podnose kada samo njihovi korisnici gledaju neki određen program u većem broju, a mogu zamisliti sada kada cijela BiH može gledati. Daj Bože da se varam.
Mora ti biti HD televizijaBuu je napisao/la:Ova Face TV nije u HD kad gledas preko kablovske
Ciji televizor nema HD slika ce mu bit malo razvucena.TeaM87 je napisao/la:Mora ti biti HD televizijaBuu je napisao/la:Ova Face TV nije u HD kad gledas preko kablovske
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 9 gostiju.