FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AboveTheLaw
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AboveTheLaw » 18 jul 2012, 16:52

Glavni trg
slika

i sve ih je više i više

http://www.maribor.si/SpletnaKamera/GlavniTrg.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 18 jul 2012, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 18 jul 2012, 16:53

0123456 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:ovo bas mirise na belaj...jer ko ce prevaliti toliki put (ko zna odakle je raja dosla),da bi gledala tekmu na tv-u u nekom kaficu..nadam se da ce navijaci Zelje ispasti pametniji i odraditi sve ovo gospodski i ne nasjesti na provokacije bilo kakvog smisla,jer svima je jasno kako u Evropi kotiraju pizdeci,a kako mi.. :evil: ...eventualni belaj ko zna kako janezi mogu iskorisititi..sve bi svalili na vas,i ko zna posto ce aBd izgubiti od vas ,mogu pobjedu traziti za zelenim stolom..samo pametno i sretno svima... ;)
U kakvom kaficu? Utakmicu ce prenositi (Face TV) samo na teritoriju BiH, u Sloveniji nece biti prenosa :o
Šta ako Slovenci imaju satelitsku, pa mogu da uhvate FACE TV???
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 jul 2012, 16:54

Bas me zanima koliko ce ih na kraju stvarno uci.. :D

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 18 jul 2012, 17:06

Ljudi, hoce li biti link za TV prenos ove utakmice, zna li se koje ce TV kuce preuzimati od Face tv signal. . .

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 18 jul 2012, 17:08

MOLIM VAS, ČITAJTE NEKOLIKO STRANICA UNAZAD! NA SVAKOJ STRANICI JE BAREM 1 PUT PONOVLJENO GDJE ĆE SVE BITI PRIJENOS I GDJE ĆE SE MOĆI GLEDATI PREKO NET-a. Hvala
Osim - drugo ime za Želju !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 jul 2012, 17:11

rossoner je napisao/la:MOLIM VAS, ČITAJTE NEKOLIKO STRANICA UNAZAD! NA SVAKOJ STRANICI JE BAREM 1 PUT PONOVLJENO GDJE ĆE SVE BITI PRIJENOS I GDJE ĆE SE MOĆI GLEDATI PREKO NET-a. Hvala
neka brate smiri se, dobit cemo, samo sabura
Za zivot cijeli!

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 18 jul 2012, 17:11

Dosta vas o navijacima vise,ko bi trebao poceti veceras sta mislite?
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 jul 2012, 17:14

Moggiano je napisao/la:Dosta vas o navijacima vise,ko bi trebao poceti veceras sta mislite?
Antolović, Kvesić, Kerla, Bogičević, Čolić, Svraka, Zolotić, Jamak, Zeba, Selimović, Adilović. Ovih 11 je bilo prvih 11 na posljednjem treningu, bez Bešlije i Bekrića, s tim što ni izmjene Bešlija-Selimović ili Jamak-Bekrić nisu daleko, sasvim je moguće da do toga dođe. S tim što bih ja ubacio Bekrića u ofanzivu, a Jamaka umjesto Zole na zadnjem veznom, al nema veze, vjerujemo šefu! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 18 jul 2012, 17:16

Puno sreće Željezničaru večeras i da se u BiH vratite sa osiguranim plasmanom dalje. Pozdrav iz Zenice.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 18 jul 2012, 17:19

exbabilon je napisao/la: Antolović, Kvesić, Kerla, Bogičević, Čolić, Svraka, Zolotić, Jamak, Zeba, Selimović, Adilović. Ovih 11 je bilo prvih 11 na posljednjem treningu, bez Bešlije i Bekrića, s tim što ni izmjene Bešlija-Selimović ili Jamak-Bekrić nisu daleko, sasvim je moguće da do toga dođe. S tim što bih ja ubacio Bekrića u ofanzivu, a Jamaka umjesto Zole na zadnjem veznom, al nema veze, vjerujemo šefu! ;)
Po meni je bolja varijanta ova druga što si rekao, Jamak umjesto Zole i Bešlija umjesto Selimovića jer u ovakvim utakmicama iskustvo je presudno...svi danas znaju trčat, bitno je ne podleć pritisku.
🔵⚪

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 jul 2012, 17:20

Joj k'o da gledam da će večeras ova Face TV preko MojaWebTv štopati k'o luda. Samo će mi živce izvuć', jer poznavajući njihovu tehnologiju, jedva podnose kada samo njihovi korisnici gledaju neki određen program u većem broju, a mogu zamisliti sada kada cijela BiH može gledati. Daj Bože da se varam.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 18 jul 2012, 17:24

exbabilon je napisao/la:
Moggiano je napisao/la:Dosta vas o navijacima vise,ko bi trebao poceti veceras sta mislite?
Antolović, Kvesić, Kerla, Bogičević, Čolić, Svraka, Zolotić, Jamak, Zeba, Selimović, Adilović. Ovih 11 je bilo prvih 11 na posljednjem treningu, bez Bešlije i Bekrića, s tim što ni izmjene Bešlija-Selimović ili Jamak-Bekrić nisu daleko, sasvim je moguće da do toga dođe. S tim što bih ja ubacio Bekrića u ofanzivu, a Jamaka umjesto Zole na zadnjem veznom, al nema veze, vjerujemo šefu! ;)
Antolović
Kvesić-Kerla-Bogičević-Čolić
Svraka-Jamak
Bešlija-Bekrić-Zeba
Adilović

Ja mislim da cemo ovako danas izaci na teren.
FKŽ !

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 18 jul 2012, 17:26

joj covjece nikad vise da pocne ova utakmica isto ko da cekam reprezentaciju
nikako da docekam a nisam navijac zelje (msm volim zelju)
mogu zamislit samo kako je sad vama sarajlije tj manijaci
puno srece vcrs ;)
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 jul 2012, 17:27

TeaM87 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Antolović
Svraka-Jamak
Bešlija-Bekrić-Zeba
Adilović

Ovako bi najbolje i bilo , ali ja mislim da ce Bekric ostati na klupi.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 jul 2012, 17:27

voltron30 je napisao/la:Joj k'o da gledam da će večeras ova Face TV preko MojaWebTv štopati k'o luda. Samo će mi živce izvuć', jer poznavajući njihovu tehnologiju, jedva podnose kada samo njihovi korisnici gledaju neki određen program u većem broju, a mogu zamisliti sada kada cijela BiH može gledati. Daj Bože da se varam.
Ma hoće, ako bude ko i kad je bio El Clasico, nema od tog ništa past će server :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 18 jul 2012, 17:28

TeaM87 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Antolović
Svraka-Jamak
Bešlija-Bekrić-Zeba
Adilović

Ja bih prije Zolu umjesto Jamaka, a Selima umjesto Adila, kad je ovaj mec u pitanju. Ali 99% ce izaci taj sastav koji si napisao. Koji god sastav Amar odredi, sigurno da ce momci dati sve od sebe.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 jul 2012, 17:28

Ova Face TV nije u HD kad gledas preko kablovske :?
NO PYRO NO PARTY

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 jul 2012, 17:29

legenda reala je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Joj k'o da gledam da će večeras ova Face TV preko MojaWebTv štopati k'o luda. Samo će mi živce izvuć', jer poznavajući njihovu tehnologiju, jedva podnose kada samo njihovi korisnici gledaju neki određen program u većem broju, a mogu zamisliti sada kada cijela BiH može gledati. Daj Bože da se varam.
Ma hoće, ako bude ko i kad je bio El Clasico, nema od tog ništa past će server :x
I ja isto kontam, jednom sam htio reprezentaciju gledati preko tog njihovog sajta, ma njesra živo, svakih 10 sekundi ledi slika. Morat' će se ipak rezervisati na vrijeme par streamova, za svaki slučaj ih imati u rezervi.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 18 jul 2012, 17:32

Buu je napisao/la:Ova Face TV nije u HD kad gledas preko kablovske :?
Mora ti biti HD televizija
FKŽ !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jul 2012, 17:34

TeaM87 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Ova Face TV nije u HD kad gledas preko kablovske :?
Mora ti biti HD televizija
Ciji televizor nema HD slika ce mu bit malo razvucena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 9 gostiju.