FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jan 2012, 20:42

Ja prvi sam prije navijao za inter uvijek kad igra protiv Milana jer nam taj inter nikad nije bio konkurent za Scudetto. :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 29 jan 2012, 20:53

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja prvi sam prije navijao za inter uvijek kad igra protiv Milana jer nam taj inter nikad nije bio konkurent za Scudetto. :D
Ti si sigurno puno mladji od mene tako da ne ocekujem pravi odgovor,jer vi iz BiH drugacije gledate na neke stvari,jednostavno u Italiji je to drugacije,ti kada bi tamo zivio pola godine shvatio bi sta je Inter u Italiji a isto tako i juve...

Ja sam tamo bio u periodu kada je juve nije mogao uzeti ni neki turnir a kamoli neki vazniji trofej,odlazio sam u Torinu gdje je stadion bio gotovo prazan ali zivot ide dalje,jbg vi ne kontate neke stvari,nazalost...

Tripletu kada smo uzeli citava Italija je bila na nogama i gdje god da smo dosli ljudi su nas docekali kao najvece a i bili smo najveci,takodje i juve i milan su imali svoje periode i tako ce uvijek biti...

Nego ti idi sta zaradi ako ne radis pa otidji na neki stadion u Italiji pa ces vidjeti neke stvari..
INTER SIAMO NOI ! ! !

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 29 jan 2012, 21:00

Grande je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja prvi sam prije navijao za inter uvijek kad igra protiv Milana jer nam taj inter nikad nije bio konkurent za Scudetto. :D
Ti si sigurno puno mladji od mene tako da ne ocekujem pravi odgovor,jer vi iz BiH drugacije gledate na neke stvari,jednostavno u Italiji je to drugacije,ti kada bi tamo zivio pola godine shvatio bi sta je Inter u Italiji a isto tako i juve...

Ja sam tamo bio u periodu kada je juve nije mogao uzeti ni neki turnir a kamoli neki vazniji trofej,odlazio sam u Torinu gdje je stadion bio gotovo prazan ali zivot ide dalje,jbg vi ne kontate neke stvari,nazalost...

Tripletu kada smo uzeli citava Italija je bila na nogama i gdje god da smo dosli ljudi su nas docekali kao najvece a i bili smo najveci,takodje i juve i milan su imali svoje periode i tako ce uvijek biti...

Nego ti idi sta zaradi ako ne radis pa otidji na neki stadion u Italiji pa ces vidjeti neke stvari..

Ja ne znam odaklen tebi te podatke al to je pravo bullshit!!! Mogu samo zamisliti kako se vole jos nakon 2006... ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 29 jan 2012, 21:13

Eee ista je situacija u sarajevu,mrze se pojedini a zna se dobro ko se mrzi,pojedini huligani koji su spremni da bodu iz nekog razloga,bezzeee...Napisao sam ti da ne ulazim u jezgra svih navijackih grupa,e oni se mrze ali ostala raje je OK...

Ja ti kazem najbolji drug mi je okorjeli navijac juveta ali ne mrzi nikog momak tako da ta prica pada u vodu :D

Brat mi isto navija za juve ali je OK ;)

Vi malo pretjerujete,priznaj,ne svi ali vecina

PoZz
INTER SIAMO NOI ! ! !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 jan 2012, 21:42

Hajde, ne zajebaji @Grande...

Ko da ne postoje forumi i sllcno da se informisemo...

Sta mislis odakle sve one slike sto sissoko i bianconero postavljaju kad vas provociraju :mrgreen: mi u Sarajevu garant napravili :mrgreen:

Inter je najomrazeniji klub u Italiji nakon 2006. i eto, to su istrazivanja pokazala...i ne mrzimo se mi kao ljudi, brat mi za Inter navija takodjer, ali normalno da nakon 2006. postoji značajna netrpeljivost između klubova, a nedo Bog da ja nekog mrzim zato sto je Intersita..naprotiv imam fine raje...jbo ba to...

Samo da potvrdim :lol: :mrgreen: i prosle godine sam to piso...a i drazi mi je Inter vazda bio, ali eto...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jan 2012, 22:54

Izgleda da je Cou osa u Espanyol, neka mu je sa srecom
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 29 jan 2012, 23:11

Tritolone je napisao/la:Izgleda da je Cou osa u Espanyol, neka mu je sa srecom
Španska liga je za njega, ne može sa ovim mesarima u Italiji, ako je tačno sretno Cou i pokaži se u najboljem svijetlu

Sada se bojim nekog Brancinog "superpoteza" do utorka a promjena će biti...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 30 jan 2012, 00:26

Mister No je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Izgleda da je Cou osa u Espanyol, neka mu je sa srecom
Španska liga je za njega, ne može sa ovim mesarima u Italiji, ako je tačno sretno Cou i pokaži se u najboljem svijetlu

Sada se bojim nekog Brancinog "superpoteza" do utorka a promjena će biti...
kad mogu pjanic,krkic i giovinco,moze i coutinho,,problem je sto on ne zna eto,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 jan 2012, 00:36

A to kao Krkic zna :lol: :lol:

Cou je doktor za mnoge, al Tinki i Branca su majmuncine obicne, bitno je da je Tinkiju pao kamen sa srca kad je cuo da je ono **** od Motte ostalo u Interu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 30 jan 2012, 00:48

ja sam vise vidio od njega nego od Coutija,kad mi pokaze suprotno onda cu mislit suprotno,,Alvarez konj ne zna opucat po golu,da on bar nju nabije preko precke,vec ona se jedva otkotrlja do gola,jos odskace ko kad bacis kamen po vodi,,Motta nam je puno nedostajao danas,to su svi vidjeli,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 jan 2012, 01:01

Krkic je u Romu doso ljetos i pogledaj u koliko je utakmica bio starter, te koliko minuta ima za pola godine provedenih u Rimu, i sve ce ti biti jasno

ugodna noc i pozdrav 8-)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 30 jan 2012, 07:42

Huska je napisao/la:Mozete vi misliti da sam lud ili sta vec, ali otkako se vratio prometni policajac mi smo katastrofa. Jedva dobijemo Lazia, od Napolia izgubimo i evo od davljenika Leccea.

Kada smo se konacno koliko toliko uigrali u ovoj 442 formaciji sa Alvarezom/Obiem i Zanettiem/Faraoniem na krilima dodje ova nasa faca i zbog njega se mora sve mijenjati, jer zna igrati samo na jednoj poziciji, mada je i to zaboravio izgleda.

Koliko god Mago tebi Motta bio mrzak, ali ako on ode, a ne dovedemo kvalitetnu zamjenu jadni mi onda, jer sve dok su Zanetti i Cambiasso centralni vezni igraci kod nas ce Lucio organizirati napade. Jer Pol ocigledno nece dobiti priliku da igra.

Najveca nam je greska prodaja Eto'oa, a ostavljanje ovog prometnog policajca, jer Eto'o je barem profesionalac i odradio bi svoj posao maksimalno korektno dok ovog zaboli ona stvar za svime od kako mu je propao transfer u MUFC.

Zanetti/Faraoni----Motta----Cambiasso/Zanetti-----Alvarez/Obi

Jednostavno nam je to trenutno najbolje moguce rijesenje, ostalo se nema sta mijenjati, jer u napadu i imamo samo dva napadaca tako da oni i moraju igrati, jedino Ranocchia umjesto Lucia.

Da se hoce opet ovaj prometni povrijedit na jedno pola godine, pa makar feninga ne dobili za njega kada ga budemo prodavali...
Evo sta Tinki misli o svemu tome:
"On nije igrao loše, ali sam morao povući taj potez kako bi vratio odbrambenu čvrstinu i sigurnost u ekipu. Mi još uvijek ne djelujemo dobro u sustavu 4-3-1-2, a znatno bolje funkcioniramo u formaciji 4-4-2. Sneijder mora igrati iza napadača i biti slobodan prema naprijed da ponekad i napravi grešku, on jednostavno nije bočni igrač. Mogli bi pokušati zaigrati 4-4-1-1, ali za tako nešto nismo uigrani u veznom redu za formaciju u rombu. To smo danas pokušali pa ste vidjeli da nije bilo dobro. Preostalo je da pokušam sa 4-2-3-1 gdje bi Forlan igrao na krilu, a Sneijder iza napadača. Ono što smo danas igrali bilo je odbrambeno vrlo loše, pa mi ponestaje ideja što da radim kako bi uklopio Sneijdera", obrazložio je svoje odluke Ranieri.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 30 jan 2012, 09:06

Huska,
hajde mi kaži kako ti je izgledala jučer igra u oba poluvremena??
On je jučer imao 7 defanzivaca u timu a kaže ovo : "Ono što smo danas igrali bilo je odbrambeno vrlo loše ". :shock: :shock:
Tinki majmune, traži brze napadače a ne klasične sidraše što mi trenutno imamo.
4-4-1-1 :lol: neka se goni u PM i on i ta njegova taktika da Wes igra secunda puntu.
Jučer Lucio organizira napade, Milito igra SP, sve bolje od boljeg...
Zadnja izmjena: Mister No, dana/u 30 jan 2012, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 30 jan 2012, 09:32

Eo Pedulla govori da je sve zavrseno sa Guarinom i da bi on danas trebo doci na potpisivanje ugovora. 1,5 miliona za posudbu plus opcija otkupa za 11 miliona.

Ja ne vjerujem u ovo,al opet se nadam da je istina...

Mislim da je Tinki jucer bio il pjan il nadrogiran jer definitivno prica gluposti. Ako nije bio pod uticajem kakvih opijata onda je jednostavno glup. Punto e basta !
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 30 jan 2012, 10:13

Da,da. Guarin je nas igrac. Ajde barem nesto dobro. Motta na kraju sezone odlazi u PSG.

Coutinho ide na posudbu u Espanyol,a ukljucena i klauzula da mora odigrati pola utakmica tamo. Ajde nije ovo lose, al valja sad pratit i Espanyol :D

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 30 jan 2012, 10:14

Confermo: nella notte l'Inter ha preso Guarin dal Porto con blitz. E Thiagomotta va a giugno al Psg. Coutinho all'Espanyol subito", ha scritto su Twitter Di Marzio.
Di Marzio je također potvrdio da se nešto valja oko Guarina i Coua..

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 30 jan 2012, 10:18

E kada bi još doveli jednog brzog napadača da Tinki razmišlja i uigrava 4-2-3-1..

Vidjeste li jučer kako onaj brzi Muriel ( valjda sam pogovdio prezime ) pretrča Samuela ....

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 30 jan 2012, 10:29

Znači dolazi vam Guarin.
Jučer ja napisah ovdje da se ovo može brzo dogovoriti jer je na marginama Porta i izgleda da sam pogodio.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 30 jan 2012, 10:30

Na pocetku kad je bio iza njega 3,4 metra i onda ga pretrca. Al dobro nije Wallyu brzina nikad bila jaca strana.

Ne vjerujem da ce ista vise dovodit. Juan i Guarin,plus vjerovatne posudbe Coutia i Luca.

@Oxygen

Je,je bio si u pravu. :D Na nasu srecu :oops:

P.S. Jel ko zna mozel Guarin igrat LP posto je Porto ispo ? Ima neko pravilo al nisam siguran dal vazi u ovom slucaju. :?

Lucio idiote umri !

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 30 jan 2012, 11:10

Ne mogu vjerovati da su stavili otkupnu cijenu 8mil za Cou-a :roll:
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []