Pustio pogbu i brunu da ga pogodeChapman1886 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 20:01Šta je to alison konkretno uradio da zasluži ovolike hvalospjeve?
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- Chapman1886
- Kontakt:
Pa ako će se za ono pisati epovi onda svaki golman zaslužuje buket cvijeća nakon utakmice,ništa spektakularnije od de gee sa druge strane večeras
Samo Sloboda | COYG
Hinjski provokator Gigsovog karaktera, mani me njega.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Mucajuci komentator na SK. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Gleda li Bruno kako se asistira? 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Chapman1886
- Kontakt:
Veli Klopp: ako je saf s 8 deffanzivaca, odoh ja s 2 iiiii nista!
Najlosiji desni bek lige > najbolji asistent i igrac lige.
Jel uskoro opet ova poslastica od fudbala dvije najvece engleske ekipe na repertoaru, u onom kupu?
Najlosiji desni bek lige > najbolji asistent i igrac lige.
Jel uskoro opet ova poslastica od fudbala dvije najvece engleske ekipe na repertoaru, u onom kupu?
CPOJ
Kup je nebitan. Ionako ce Guardiola preko ledja Shimsforda, Horshleya i Bartona doc do finala i uzet taj jeftini silverware, te dobit 400mil za naredni prelazni rok
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Arsenalov kup da neko uzme?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Pensioner26
- Kontakt:
Šta bi dali navijači Arsenala da budu u raspravama kada su titule u pitanj.Kakva bi to tek arogancija bila 
Mi smo uvijek istiPensioner26 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 21:10Šta bi dali navijači Arsenala da budu u raspravama kada su titule u pitanj.Kakva bi to tek arogancija bila![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koliko titila moraš imati da bi smio podbadati na temi?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ilkay Gündogan, preplaceni galaktikos. Pljuska bezidejnim skuzerima.
4-IN-A-ROW
- CROtorious
- Kontakt:
Sta se dogada sa svijetom? Pepove ekipe imaju najbolju obranu i zabijaju nakon prekida.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
- Romagnoli13
- Kontakt:
PEP i njegov engleski Atletico. Odbranu je zategnuo samo tako. A napad je svakako uvijek tu, još kad se Kun vrati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Stones 2 gola sunce ti 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad se vrati Kun sa barem 50% kapaciteta, prekucat cemo NBA. Jos jednom.
4-IN-A-ROW
Tanko je ovo ,daju se golovi poslije prekida , ne sjecam se open play sansi vcrs,a bome i zadnjih nekoliko utakmica.Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 21:40PEP i njegov engleski Atletico. Odbranu je zategnuo samo tako. A napad je svakako uvijek tu, još kad se Kun vrati.
2017/18 kreacija je nenadyebiva , da bi ono ponoviti , svaki napad gotovo gol šansa
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.