Maloprije bilo walcott,a sad wilsher.Neznaju ni oni sta pisu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
de paja budi realan i objektivan, mora jack nesto staviti i ispred vrata da ljudi mogu brisati cipele kad udju..-Paja je napisao/la:Sve je jasno, vidi se da je Barcelonin DNK on je dijete Barcelone siguran sam da zeli da odlazi iz ArsenalaZamjenio se za dres nakon utakmice a kataloncicima drago
Jesam ja spomeno da on zeli otici ?Siguran sam da ga wenger nebi pustio ni za bilo koje pare,ima tek 19 godina a vec je odlican igrac,samo da ga povrede zaobiđu.-Paja je napisao/la:Sve je jasno, vidi se da je Barcelonin DNK on je dijete Barcelone siguran sam da zeli da odlazi iz ArsenalaZamjenio se za dres nakon utakmice a kataloncicima drago
Chamakh je "sagorio". Nedavno je izašao intervju na Arse.com gdje traži od Wengera da ne igra jer kako kaže nema snage za ovakav temo iako je na početku bio dobar tako da je sigurno da će što više odmarat i rekupirat se, a i sam kaže da i da je zdrav i odmoran da bi teško igrao pored Tate. I naglasio je da ga opet očekujemo u boljoj formi u martu.patkica je napisao/la:Bicee ovo dobro, jos da se vrati Vermalen i Bacary sve za 10...
Samo mi je kriivoo sto nije pozvao Chamakaa nikako aa ubacio je Bentnera po mom nekom skromnom misljenju koji nije za klub kakav je Arsenal...
'Ovo je strašna pobeda. Za mene, ovo je najbolja utakmica koju sam ja iskusio na terenu u životu, u pogledu kvaliteta i intenziteta.. Nikada nisam ovako nešto iskusio'', izjavio je igrač za koga mnogi veruju da će se vratiti u klub u kome je ponikao.
''Naravno, pobeda je bila pravedan rezultat. Igrali smo srcem, inteligencijom, ali i sa strašću. Na kraju smo napravili razliku. Ne možeš baš svaki dan da pobediš najbolji tim ikada'', zaključio je sjajni španski reprezentativac.
53Szczesny53
Is it a plane? Is it an aeroplane? No, its just ashley throwing chelsea out of the fa cup![]()
Svaka čast, naš buduci kapiten vjerovatno."I'm sure I could win things at another team in another country, but would it feel like our trophy, my trophy? I'm not sure it would. Anything we win here will come from the heart and that's what I want. It's my dream and I see no point in speaking about other teams when I have these dreams. I think other people know that about me; I'm just hungry to win with Arsenal and that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.