BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

KSIVLE
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la KSIVLE » 28 feb 2013, 00:11

Treba ga u Englesku poćerati. Trampimo ga sa Shityjem za Džeku i svi sretni.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 28 feb 2013, 00:12

Je 'l igr'o Reuf večeras?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 feb 2013, 00:16

Semir bvb je napisao/la: Mich würde eher interessieren, wo Gomez und Robben nächste Saison spielen." :lol:
Ponavljaš se. :lol:
Za te igrače će Bayo uzeti (ako ih odluče prodati) preko 50 mio. Lewat je dobar (i za makar :mrgreen: ) 10-15?

Idealno (za nekog :? ) da Lewa ostane do idućeg ljeta i onda..... :mrgreen: :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 28 feb 2013, 00:17

geronimo je napisao/la:To 'nevjerovatno' nisam ni gledao, jer mi je pun kufer takvih prognozera.
I meni. :mrgreen:
geronimo je napisao/la:Večeraš na **** neke debele životinje (koje su inače lijene) iskaču iz vode.
Je li bio direktan prijenos? :lol:
Znaš li nam reći koja živina je u pitanju? :?
Debele, a lijene :? , a još iskaču iz vode. :o
Kakve su to ažbahe? :lol:
geronimo je napisao/la:Ihh, ihh. Djetinjaste (pride - glupe opkade)?
OK, djetinjaste nisu i stvarno nisu, al' da su glupe :arrow: jesu. ;)
I svako ko se bavi tim, i pristane na takvo nešto je ništa drugo no... ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 28 feb 2013, 00:18

Zdena04 je napisao/la:Je 'l igr'o Reuf večeras?
Reufu se djeca smijala, nemoj profa da i tebi pocnu. ;)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 feb 2013, 00:22

Ne znam stvarno sta se desava sa europskim fudbalom...prvo Milan i Real razbiju Barcelonu :o a onda i Bayern pobjedi BvB :o :shock: :o :shock: :o :shock: Nevjerovatno :o :shock: :o

Cestitke Bavarcima,sasvim zasluzena pobjeda (vjerovatno) najbolje europske ekipe u ovom trenutku.

Prvo poluvrijeme ocajno...Klopp je podijelio samo defanzivne zadatke a one ofanzivne je zaboravio...u takvim okolnostima Bayernu je bilo lakse igrati jer o odbrani i nisu morali puno razmisljati.

Drugo poluvrijeme je dosta bolje...steta sto nisu tako igrali od samog pocetka.

Lewandowski najgori na terenu...

Santana je odigrao dobro...naravno ne kao Hummels ali nema mu se sta prigovoriti.

U konacnici kako neko i rece nema se sta previse mudrovati...izgubiti 1-0 u Minhenu nije nista sramotno...sve dok se nadje Borussia u izvlacenju za 1/4 lige prvaka sve drugo im oprastam.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 feb 2013, 00:28

geronimo je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la: Mich würde eher interessieren, wo Gomez und Robben nächste Saison spielen." :lol:
Ponavljaš se. :lol:
Mor'o sam. :mrgreen: Nekako mi se odlično uklapalo u post! :lol:
geronimo je napisao/la:Idealno (za nekog :? ) da Lewa ostane do idućeg ljeta i onda..... :mrgreen: :lol:
Možda samo u slučaju da je s Džekom dogovoreno tek od 2014. 8-) Onda odobravam. :)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 feb 2013, 02:25

Iako je greska Schmelzer-a bila uvod za jedini gol na utakmici mora se priznati da je Bayern na kraju zasluzeno pobjedio i tako donekle skinuo proklestvo zvano BVB iz prethodne dvije i pol godine.

Ja i dalje tvrdim da igraci u BVB-u nemaju dovoljno motivacije kada su takmicenja u Njemackoj u pitanju i da su ekipi potrebna dva-tri nova igraca u prvih 11 kako bi se moglo izvuci onih posljednjih par procenata koji nedostaju u kljucnim momentima.

Iako sam nakon dovodjenja Reusa rekao da Kagawa nece nedostajati moram priznati da sam pogrijesio u svojoj procjeni i moze se reci da BVB-u upravo nedostaje igrac tipa Kagawe koji je u stanju podvaliti loptu ka napadacu. Nekako mi se Reus bolje snalazi na poziciji krila, nego li u sredini ofanzivnog reda.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 feb 2013, 07:24

smopiBVB je napisao/la:Jos nesto,ne bajern nego JAJERN A VI STE JAJARCI,jasno? ;)
Simpaticno. :lol:

Iz ovog posta se vidi koliko te ovaj poraz pojede. S toga, sto vise ovakvih postova nama daje vise materijala za prcanje.
#divovi

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 feb 2013, 09:18

Mene je strah šta će biti ako se ispadne od Shakhtara. Ako se i tu desi razočarenje, bojim se da bi momčad mogla psihički skroz potonuti. To je utakmica sezone za nas. Nadam se da je i Klopp toga svjestan i da će biti dovoljno pametan da protiv Hannovera odmori većinu momčadi. Da sam ja na njegovu mjestu, tu bi mi startali Weidi - Kirch, Subotić/Hummels, Santana, Schmelle - Sahin, Kehl - Kuba, Leitner, Gross - Schieber. Ali evo vidim na Kickeru najavljen najjači sastav. :roll:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 28 feb 2013, 09:22

Mandzukic je klasicna seljacina nafurana.Ne treba njega porediti sa Nemcem(u ovom slucaju sa Gomezom) i reci da je on gospodin za njega.Pa Ivica Olic je gospodin za Mandzukica.

Levandovski je ubedljivo bio najgori pojedinac na terenu, uopste se nije video.Odlutao je sa mislima negde i malo je ucestvovao u napadu.Covek nije imao nijednu gol-sansu, a kamoli upucen sut ka golu.Ko god da je pustio buvu da Levandovski prelazi u Bajern, uspelo mu je.Ruku na srce jeste da smo na glupi nacin primili gol, treba se priznati da je zasluzena pobeda jer je Vajdenfeler bio najbolji pojedinac u timu Dortmunda sto dovoljno govori o tome koliko je sinoc dobro odradjivao svoj posao.Neka to prenese na sledeci utorak i nema zime.Falio je taj sut ka golu, retko ko je imao muda da sutne ka golu, sve su oklevali i kad se sve sabere Nojer nije imao nijednu ozbiljnu intervenciju sto dovoljno govori kakva je Borusija bila u napadu-prilicno nemocna i nisu nikako mogli da se povezu u napadu.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 28 feb 2013, 09:26

@KSIVLE imas najolji avatar na cijelom forumu :mrgreen: :mrgreen: samo naprijed momče :mrgreen: :lol:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 feb 2013, 09:28

supermario je napisao/la:@KSIVLE imas najolji avatar na cijelom forumu :mrgreen: :mrgreen: samo naprijed momče :mrgreen: :lol:
@bilal je bio iznimno blag sa ovim avatarom. Očekivao sam puno gore. ;)

P.S. Osjećam neku apatiju na našem podforumu. Sad fali @fantom sa nekim optimističnim postom. Apeliram na moderaciju da mu skrate kaznu bar za jedan dan, pa da ga imamo ovdje u utorak.

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 28 feb 2013, 09:36

Loše, vrlo loše.
Totalno sam nezadovoljan pristupom naših igrača u sinoćnjem meču. Vidjela se nezainteresovanost kod većine igrača, a posebno kod Lewata. FCB je potpuno zasluženo pobjedio, te prošao u daljni krug natjecanja.
A mi? Nama ostaje još CL, al' i to je jako težak zadatak. Nadam se prolasku protiv Donetska jer imamo jako dobar rezultat nakon prvog susreta (2:2) i to ne smijemo ispustiti. Uglavnom, najbitnije je da ovaj poraz protiv Bayerna nije mentalno utjecao na naše igrače.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 28 feb 2013, 09:45

Sve u svemu donji ste dortmund-oci što se bayerna tiče,nije nam potrebno da vi govorite da li je zaslužena pobjeda ili ne(iako ruku na srce ima vas i objektivnih pa su rekli kakav bi rezultat trebao biti na osnovu prikazanog,ali nebitno), SVIJET je sinoć vidio ko je bio bolji i to je realno stanje, sada se okrenite Ligi prvaka mi "jajernovci" smo uz vas, ipak ste vi njemački tim :)
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 28 feb 2013, 10:54

Semir bvb je napisao/la:Pod hitno na transfer listu i tražit' mu novi klub. :evil: :)

I da ga stavimo na transfer listu, ko ce ga kupiti? Sinoc je pokazao da je kitalgin obicni!

Ili mozda nije htio da igra? Juce se pojavila informacija da je gvardiola na sastanku u Zurichu predlozio upravi jajerna da ga dovedu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 28 feb 2013, 10:56

amerosm je napisao/la:Ja i dalje tvrdim da igraci u BVB-u nemaju dovoljno motivacije kada su takmicenja u Njemackoj u pitanju i da su ekipi potrebna dva-tri nova igraca u prvih 11 kako bi se moglo izvuci onih posljednjih par procenata koji nedostaju u kljucnim momentima.
Da se nisu zasitili trofeja kao i Barcelona? :D
smopiBVB je napisao/la: Jos nesto,ne bajern nego JAJERN A VI STE JAJARCI,jasno?
Druze mi smo najjaci tim na svijetu, JASNO???

I za kraj, jedna ocajna izjava velikog Kloppa: "U ovoj se utakmici nije vidjela razlika od 17 bodova iz prvenstva. Trebali smo biti bolji u prvom dijelu i to me jedino ljuti. Ali razlika nije velika, ponovno ćemo doći ovdje i ponovno ćemo biti sposobni pobijediti"

Pa nije, iskreno razlika nije velika, 17 bodova, nekom polufinale kupa nekome ispadanje, tu je to u 2 kile :D

Prepustam napacenim zutaljima (ne svi) da se loze do besvijesti!!!
Stern des Südens

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 28 feb 2013, 14:54

proFCB je napisao/la: Druze mi smo najjaci tim na svijetu, JASNO???
Djes Drogba sta ima? :mrgreen:

inace zasluzena pobjeda talijana
jer su pokazali vise zelje za pobjedom i bili su dosta agresivni
pogotov onaj vanbommel, hocu rec martinez

slazem se sa postom od amersoma
fale 2-3 igraca u sirini koji mogu unijet novu snagu kad neide
a istovremeno da vrse i pritisak na prvotimce
kroz cijelu sezonu se provlaci lezernost i dekoncetracija

za cl cak imam i nekakav ruzan predosjecaj da cemo ispast od saktara
jer ekipa trenutno djeluje totalno neisigurno i bezidejno
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 28 feb 2013, 14:56

KSVILE imas stvarno fenomenalan avata :D ;)

a vidim da vas previse boli ovaj poraz pa psujete covjeku sve po redu.neka neka.mandzo izdominirao 8-)

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 28 feb 2013, 20:11

Zutalji jel to ocajavate bgt pa vas nema na forumu :?: :mrgreen:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.