Ne znam gdje se to on dokazao osim u PLBIH. Nije da potcijenjujem njega i našu ligu, al' ne znam kako on ima bolju trenersku karijeru od Meše, Papeta, Hadžibegića...invincible1921 je napisao/la:Pa nisam ja ni reko da bi bili ekstra mega giga, medjutim nek proba covjek, kad mogu ovakve svakvae neznalice da budu sto ne bi mogo i on kao dokazani trener...ja vala ne znam da se Amar igdje obrukao kao trener za razliku od Mese, Papeta, Muzurovica i inih...jos vjerovatno bi puno manje bio placen nego ovi dosadasnji pa i svez bi profitiroRaonffa je napisao/la:Ma ne može se to uraditi, niko ko je vodio naše domaće klubove neće biti selektor BiH, bar u ovim vremenima.invincible1921 je napisao/la:Ako se vec nema para i uslova za Vahu, Bajevica ili ako se ne moez dovest neki ekstra stranac...ne vidim zaista u cemu je problem da Amar bude. Ako nista zasluzio je sansu kao najtorfeniji trener iz BiH.
Kad mogu ovakve neznalice poput Mese, Papeta bit treneri reprezentacije, a da prije toga imaju skoro nikakvo isksutvo ne vidim onda kako ne moze neko ko ima tolike trofeje da bude. Pa taman da ih je na bajramskim turnirima osvajo...
Ako zakaze daj mu nogu i cao, ne vidim da bi nesto puno izgubili s obzirom na postojece stanje
Sad stavi Osima za selektora, pola države će ti srat protiv njega iako još neće biti službeno ni predstavljen.
A i ne mislim da bi to bio neki potez.
Što se mene tiče nek' sjede na klupe, nemam ja ništa protiv, al' da je on sad neka pljačka, nije sigurno. Nego raja smatra da jeste zato što je radio ovdje i gradio svoju trenersku karijeru. Za Mešu i Papeta vjerujem da niko nije ni znao ni pratio prije nego što su došli na klupu repke.