Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Raonffa
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Raonffa » 01 sep 2017, 01:15

invincible1921 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Ako se vec nema para i uslova za Vahu, Bajevica ili ako se ne moez dovest neki ekstra stranac...ne vidim zaista u cemu je problem da Amar bude. Ako nista zasluzio je sansu kao najtorfeniji trener iz BiH.

Kad mogu ovakve neznalice poput Mese, Papeta bit treneri reprezentacije, a da prije toga imaju skoro nikakvo isksutvo ne vidim onda kako ne moze neko ko ima tolike trofeje da bude. Pa taman da ih je na bajramskim turnirima osvajo...

Ako zakaze daj mu nogu i cao, ne vidim da bi nesto puno izgubili s obzirom na postojece stanje
Ma ne može se to uraditi, niko ko je vodio naše domaće klubove neće biti selektor BiH, bar u ovim vremenima.

Sad stavi Osima za selektora, pola države će ti srat protiv njega iako još neće biti službeno ni predstavljen.

A i ne mislim da bi to bio neki potez.
Pa nisam ja ni reko da bi bili ekstra mega giga, medjutim nek proba covjek, kad mogu ovakve svakvae neznalice da budu sto ne bi mogo i on kao dokazani trener...ja vala ne znam da se Amar igdje obrukao kao trener za razliku od Mese, Papeta, Muzurovica i inih...jos vjerovatno bi puno manje bio placen nego ovi dosadasnji pa i svez bi profitiro
Ne znam gdje se to on dokazao osim u PLBIH. Nije da potcijenjujem njega i našu ligu, al' ne znam kako on ima bolju trenersku karijeru od Meše, Papeta, Hadžibegića...

Što se mene tiče nek' sjede na klupe, nemam ja ništa protiv, al' da je on sad neka pljačka, nije sigurno. Nego raja smatra da jeste zato što je radio ovdje i gradio svoju trenersku karijeru. Za Mešu i Papeta vjerujem da niko nije ni znao ni pratio prije nego što su došli na klupu repke.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 sep 2017, 01:19

@Ranoffa ma kad kazem nije se oburko mislim na nasu ligu jer vala ovi ino angzmani i nisam ni pratio, a kolko znam nije ih ni bilo puno. Ma bio je Mesa u grenoblu sjecam se toga...mada jbt pa evo mi smo laici pa vidimo da je Mesa neznalica teska
=\_1921_/=

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Rimes87 » 01 sep 2017, 01:20

tuzlak1987 je napisao/la:Pokazao je on u Jeff Unitedu gdje je bio 13. na tabeli pa dobio otkaz, pa onda i u Al Katharyahu gdje je bio pred predzadnji kakav je znalac.
BiH liga sa troclanom smjenom trofeja iz tog vremena nije mjerodavna, ovdje i Uscuplic uzme dva trofeja.

A Pape je na Svjetsko otisao jer je imao pripremljen teren. Da je dosao u vrijeme kada je Blazevic vjerovatno ne bi bio sposoban da selektira igrace i stvori hemiju pa ne bi zavrsio 2. ili 3. na tabeli vec 5.
Kada je dobio selektiranu ekipu i punu samopouzdanja, sa konstantnom euforijom drzave kada se igraju utakmice onda je trebao samo da ih pozove i kaze idite igrajte jer su tada igraci bili na vrhuncu svojih moci i puni zelje da odu na jedno prvenstvo. Kada su otisli onda je Pape dosao do izrazaja jer nije bilo vise nabrijanosti.
Dosadan si s Ćirom.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 sep 2017, 01:21

Safet Sušić i Mehmed Baždarević su neznalice istog kova, polupismeni ljudi, neizgrađeni kao ličnosti, skoro pa paraziti, koji kao da su se takmičili ko će veće gluposti uraditi na terenu i izjaviti u medijima. Ovo večeras sa "strahom od pobjede" protiv yebenog Kipra je vrh yebenih vrhova. O kakvim se osobama radi u ova dva slučaja govori i to da nijedan ni drugi ni mrvu intelektualnog poštenja nisu imali pa sami napustili radno mjesto na kojem ne znaju raditi kvalitetan posao.

Da stvar bude gora, vidim da se za trenera zaziva i gora osoba i gori stručnjak (mada je ovo teško povjerovati, ali jeste, ima neko gori) od ove dvojice: Amar Osim. Odgovorno tvrdim da ako ta spodoba dođe za selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine da će to biti de facto kraj te iste reprezentacije.

O klerofašisti Ćiri Blaževiću neću ni da pričam, nisam ni gledao utakmice reprezentacije dok je taj Tuđmanov potrčko vodio.
Zadnja izmjena: Baader, dana/u 01 sep 2017, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 01 sep 2017, 01:21

Steta je sto se ovo vidjelo vec prije 2 godine, kad smo izgubili sredinu terena od Andore.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 01 sep 2017, 01:23

Kek se sve više nameće kao rješenje. Stranac, sa iskustvom reprezentacije,ne toliko skup,frajer zeljan dokazivanja. Ugodno sa korisnim.
I ako od kako sam na ovom forumu, do duše više profila, Dušan Bajević je moja opcija. :bih:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

tuzlak1987
Kontakt:

Re: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 sep 2017, 01:23

Rimes87 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pokazao je on u Jeff Unitedu gdje je bio 13. na tabeli pa dobio otkaz, pa onda i u Al Katharyahu gdje je bio pred predzadnji kakav je znalac.
BiH liga sa troclanom smjenom trofeja iz tog vremena nije mjerodavna, ovdje i Uscuplic uzme dva trofeja.

A Pape je na Svjetsko otisao jer je imao pripremljen teren. Da je dosao u vrijeme kada je Blazevic vjerovatno ne bi bio sposoban da selektira igrace i stvori hemiju pa ne bi zavrsio 2. ili 3. na tabeli vec 5.
Kada je dobio selektiranu ekipu i punu samopouzdanja, sa konstantnom euforijom drzave kada se igraju utakmice onda je trebao samo da ih pozove i kaze idite igrajte jer su tada igraci bili na vrhuncu svojih moci i puni zelje da odu na jedno prvenstvo. Kada su otisli onda je Pape dosao do izrazaja jer nije bilo vise nabrijanosti.
Dosadan si s Ćirom.

Uh zaboravio sam da je on radio kod Husica pa treba ga popljuvat ;)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 sep 2017, 01:23

Vucevich je napisao/la:Steta je sto se ovo vidjelo vec prije 2 godine, kad smo izgubili sredinu terena od Andore.
eee trebalo je svrsavati na pobjede izborene bunar loptama
=\_1921_/=

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 01 sep 2017, 01:23

Mesa, nedaji otkaz iz moralnih razloga, jos uvjek smo u igri. Klepni Djibraltar i onda u oktobru 4-4-2 po citavoj Belgiji usred Saraj'va ... :bow:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 01 sep 2017, 01:26

samocelik je napisao/la:Kek se sve više nameće kao rješenje. Stranac, sa iskustvom reprezentacije,ne toliko skup,frajer zeljan dokazivanja. Ugodno sa korisnim.
I ako od kako sam na ovom forumu, do duše više profila, Dušan Bajević je moja opcija. :bih:
Bajević da, daa :bih:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 01 sep 2017, 01:28

Pa da,kad ti vidiš njega u medijima, vidiš taj neki autoritet, muda,obrazovanje i intelektualnu nadmoć pores naravno nogometnog znanja. Eh taj neki frajer nama treba.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 01 sep 2017, 01:28

Nek si ti Mehmede otpisao Bilbiju, bolje bi se borio nego ove letve što su igrale
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 sep 2017, 01:29

TobeYarabi je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Amar Osim je jedini spas za olupinu koja se zove fudbalska reprezentacija BiH.
vodi ga u olupinu od drzave iz koje si, pa nek vas spasava do mile volje
Tako je majstore! Reci mu da ne prosipa svoju propagandu. Kakav Osim kakvi bakraci, nama treba stranac!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 01 sep 2017, 01:29

Kakav Kek? On ce igrat grupnu EL sa Rijekom.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 01 sep 2017, 01:31

Ne zavaravajte se da bi Amar bio isti lik u repki i u ovoj cirkus ligi. Jednostavno evropske zvijezde ne trpe mnogo nikakvo qurcenje. Jednostavno nametnuti autoritet njima nece niko ko nije iz vrha evropskog ili svjetskog fudbala,i ako uspije to je vrlo kratkog daha. Balkanci su to ipak sto nam evo svako malo prezentuju!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Rimes87 » 01 sep 2017, 01:31

tuzlak1987 je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:

Dosadan si s Ćirom.

Uh zaboravio sam da je on radio kod Husica pa treba ga popljuvat ;)
Ne, momče, nije to u pitanju. Ćiro jeste autoritet, ali je i seljačina, i to one najgore kategorije. Samo odi nekada do Travnika kada dotični gostuje (jer tako on to zove, gostovanje, iako mu je rodno mjesto) tamo. Sve će ti se samo objasniti. I nije on postavio temelje, već je generacija tih igrača polako sazrijevala i razvijala se. Mi, kao repka, nikada, ali, nikada dobrog selektora nismo imali. Tačka. A ti s Ćirom pretjeruješ, mada, nisam ni navikao drugačije od tebe i na našem PDF-u.

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 01 sep 2017, 01:31

nama samo barbarez moze pomoci, S obzirom d a nije dio sarajevskog lobija ja ga smatram strancem. On bi mogao biti nas Zidan, barem ima muda reci ovim manekenima dje im je mjesto

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 sep 2017, 01:33

josipmusa je napisao/la:yebo te bog amar osim dokazani trener HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA, odustajem od ovog foruma
dobro eto nije dokazan a haj mi ti sad objasni gdje su se dokazale ove neznalice sto su vodile repku do sad....(izuzev cire). Ja kazem ako ne moze Vaha, Bajevic ili neki stranac onda bolje i Osim nego da mi uvale neku "legendu bh fudbala" da se uci na repci. Gdje se barbarez dokazao? Po partyma i poker stolovima ?
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 01 sep 2017, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

JakMani
Kontakt:

Post Postao/la JakMani » 01 sep 2017, 01:34

Hajde sada iskreno svi,KADA SMO MI GORE IZGLEDALI U ZADNJIH 22 GODINE ? Fudo Dajdza Muzurovic je SAF za ovog !!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 sep 2017, 01:34

josipmusa je napisao/la:nama samo barbarez moze pomoci, S obzirom d a nije dio sarajevskog lobija ja ga smatram strancem. On bi mogao biti nas Zidan, barem ima muda reci ovim manekenima dje im je mjesto
On bi im dobro objasnio koliko se zarejza na flopu a jos bolje kako zablefat na riveru! :urnebes: :urnebes:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: RajvoSA03, Sveti i 29 gostiju.