Da se i ja prijavim pratim sa z2. Sretno namEdin.- je napisao/la:Guizhou Renhe - Shandong Luneng
zabijaju dosta golova a i primaju dosta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Da se i ja prijavim pratim sa z2. Sretno namEdin.- je napisao/la:Guizhou Renhe - Shandong Luneng
zabijaju dosta golova a i primaju dosta
pala kvota bila na 3 na bacinsku - pa se ponovo digla na preko 5.Forster je napisao/la:Serena je ozbiljno prehlađena, jedva je trenirala, mogla bi Basczinsky do seta u najmanju ruku, ima za to šanse i bez prehlade, a ovako vrijedi ispratiti.
Citizen-X je napisao/la:vrijedi li timea baćinski danas kvote 5, uzimanja seta 3,85.... jer ni prije sereni nije mogla nista - cak i kad povede u setu.... maksimalno sto je ucinila Serenu je to - da je razvukla prvi set na 12-13 gemova....
....jer obzirom na sve smatram da ne vrijedi i da bi kvota trebala biti nekih 9-10 na timeu a TR bi trebao biti nekih 4.5 minimalno..... my fifty cents....
BTW: koga zanima da procita - timea je prije 2 godine bila teniski propala sobarica![]()
https://tennistranslations.wordpress.co ... -flaberne/
sto se tice ivanovic - safarova - ana otkako se udala igra dobro ali igra i lusi - sve ovisi o tome hoce li svinjopenjač biti na tribini.... nadam se samo da nece uzeti njegovo prezime....
poz
Po tebi, je li ovo za većeg uloga (20-30 KM) ?bevanda4 je napisao/la:nakon mjesec dva došao je i na mene red da nešto naškrabam. Neću pisati analize, ako koga bude zanimalo na pp rado ću pojasniti zašto sam izabrao baš ove parove:
Snooker: Australian Open
M.Georgiou vs A.Mehta 2 @1.66
K.Doherty vs K.Wilson 2 @1.81
O.Lines vs J.Burnett 2 @1.91
J.Swail vs M.Mann 1 @1.64
Ukupna kvota: 9.407
nikad nikome ne preporučam da na moje parove stavlja uloge od kojih bi mogli zažaliti.ceze je napisao/la: Po tebi, je li ovo za većeg uloga (20-30 KM) ?
Sad u 8.hackerinho je napisao/la:u premieru nema snookera pa me zanima je li sutra ovo na programu ili..?
bevanda4 je napisao/la:nakon mjesec dva došao je i na mene red da nešto naškrabam. Neću pisati analize, ako koga bude zanimalo na pp rado ću pojasniti zašto sam izabrao baš ove parove:
Snooker: Australian Open
M.Georgiou vs A.Mehta 2 @1.66
K.Doherty vs K.Wilson 2 @1.81
O.Lines vs J.Burnett 2 @1.91
J.Swail vs M.Mann 1 @1.64
Ukupna kvota: 9.407
Šteta, zamalo, šta kažeš na ove parove sutra ujutro ?bevanda4 je napisao/la:
Na svoj tiket dodao još i Yuelonga (1.70) koji je pobijedio bez greške...
Da bi Mehta okončao turnir sa porazom 5-4 od ovoga trećerazrednog Georgioua...
Upravo se sjetih zašto sam uopće pauzirao zadnjih mjesec dana....
možda pokušati par iznenađenja, pošto favoriti nisu baš toliki favoriti da su zaslužili onakve kvote.ceze je napisao/la: Šteta, zamalo, šta kažeš na ove parove sutra ujutro ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.