FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Prosli put kada je Azmir postavio ultimatum opstinjacima i inim , kada je vecina govorila da istog nije bilo, rekao sam da od sljedeceg ultimatuma nema nista, da ce se ljudi okrenuti i sve izspinovati jer ima je dosta. E pa gledajte kako Sloboda tone ako oni odluče tako.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
dobro je ode pitar.
ovim na kraju usro je i sefa i stanicu, nigdje i nikad nije imo ovoliku slodobu u radu i odlucivanju,niko mu na putu nije stojao.
i tako vraca arogantna seljacina.mrsh na kosevo ne bil ti ugradili jos koji bajpas seljacino bezobrazna nezahvalna.a nije da nije bilo svakakvih prica,al sutilo se.zbog atmosfere.zbog svega.
hvala prijatno.
i bez obzira na sve nikad vise pitara u klubu.
svi su oni prolazni,samo sloboda ostaje.
niko niko samo sloboda!
ovim na kraju usro je i sefa i stanicu, nigdje i nikad nije imo ovoliku slodobu u radu i odlucivanju,niko mu na putu nije stojao.
i tako vraca arogantna seljacina.mrsh na kosevo ne bil ti ugradili jos koji bajpas seljacino bezobrazna nezahvalna.a nije da nije bilo svakakvih prica,al sutilo se.zbog atmosfere.zbog svega.
hvala prijatno.
i bez obzira na sve nikad vise pitara u klubu.
svi su oni prolazni,samo sloboda ostaje.
niko niko samo sloboda!

Evo sad moguc odlazak i Azmira, sta sam ja juce pisao?
I da, prizeljkujem da i Azmir ode, da se ugasimo i krenemo iz pocetka. **** i ovakvo zivotarenje 

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Pa ti maloprije napisa nek odemo i u kantonalnu, biće Slobode kako god. A sad bi gasio i krenuo iz početka, jel to sarkazam iliKomunista je napisao/la:I da, prizeljkujem da i Azmir ode, da se ugasimo i krenemo iz pocetka. **** i ovakvo zivotarenje

- ASD
- Kontakt:
Razni lesinari jedva cekaju takav razvoj dogadjaja, stranacki uhljebi, wannabe menadzeri kriminalci poput Husare, Slobodina djeca koja nisu mogla maknuti dalje od druge federalne itd.Komunista je napisao/la:I da, prizeljkujem da i Azmir ode, da se ugasimo i krenemo iz pocetka. **** i ovakvo zivotarenje
. .inače, danas je generalno težak danCoraco je napisao/la:Pa ti maloprije napisa nek odemo i u kantonalnu, biće Slobode kako god. A sad bi gasio i krenuo iz početka, jel to sarkazam iliKomunista je napisao/la:I da, prizeljkujem da i Azmir ode, da se ugasimo i krenemo iz pocetka. **** i ovakvo zivotarenje

Da bude OFK Sloboda jel'? Veoma naivno i nadasve neinteligentno razmišljanje.Komunista je napisao/la:I da, prizeljkujem da i Azmir ode, da se ugasimo i krenemo iz pocetka. **** i ovakvo zivotarenje
Azmir ne ide nigdje, šta vam je. Čovjek je hiljadu puta rekao kad bude išao najaviće se ranije nekoliko mjeseci da klubu da vremena da se organizuje.
Za Husrefa mi i nije toliko žao koliko sam mislio da će biti. Vrijeme je za promjene.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Azmir takodjer jede gofna, napravio si puno dobrih stvari burazeru, al ako ces stalno podnosit ostavku, onda *djebi i ti iz Slobode, navijacima idu na qrac takve stvari iznova i iznova.. pa necemo biti toliki klosari da ga bukvalno molimo za ostanak, kao cuke neke jebt
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Kazem da cu ja drukati za Slobodu i u kantonalnoj ligi ako Azmir ode, ne vidim problem. Meni je Sloboda ok i u oranicama.Coraco je napisao/la:Pa ti maloprije napisa nek odemo i u kantonalnu, biće Slobode kako god. A sad bi gasio i krenuo iz početka, jel to sarkazam iliKomunista je napisao/la:I da, prizeljkujem da i Azmir ode, da se ugasimo i krenemo iz pocetka. **** i ovakvo zivotarenje
Ne seriASD je napisao/la:Razni lesinari jedva cekaju takav razvoj dogadjaja, stranacki uhljebi, wannabe menadzeri kriminalci poput Husare, Slobodina djeca koja nisu mogla maknuti dalje od druge federalne itd.Komunista je napisao/la:I da, prizeljkujem da i Azmir ode, da se ugasimo i krenemo iz pocetka. **** i ovakvo zivotarenje
- FranckRibery
- Kontakt:
Jel se gasimo opet ?? 

Pa sta ce biti, proleter? Ajde vise ne serite sa tudjim parama. Jel covjeku dosadilo, dug nas ukopa? Ugasi, osnovaj novi ili se pripoji nekome. Ako je mogla velika Crvena Zvezda, mozemo i mi. Tusanj ce nas cekati.wobly92 je napisao/la:Da bude OFK Sloboda jel'? Veoma naivno i nadasve neinteligentno razmišljanje.Komunista je napisao/la:I da, prizeljkujem da i Azmir ode, da se ugasimo i krenemo iz pocetka. **** i ovakvo zivotarenje
Azmir ne ide nigdje, šta vam je. Čovjek je hiljadu puta rekao kad bude išao najaviće se ranije nekoliko mjeseci da klubu da vremena da se organizuje.
Za Husrefa mi i nije toliko žao koliko sam mislio da će biti. Vrijeme je za promjene.
-
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Mi smo sami sebi najveci neprijatelji..uskoro ce otjerati i Azmira samo polako

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Azmir Husić za RTV Slon: Prevaren sam, ne mogu više sam, u utorak podnosim ostavku!
Zadnja izmjena: FA7, dana/u 11 sep 2016, 20:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
-
- Kontakt:
FA7 je napisao/la:Azmir Husić za RTV Slon: Prevaren sam, ne mogu više sam, u utorak podnosim ostavku!
Kod: Označi sve
[spoiler]http://www.rtvslon.ba/azmir-husic-za-rtv-slon-prevaren-sam-ne-mogu-vise-sam-u-utorak-podnosim-ostavku/[/spoiler]

A sto se tice grupe, bolje da se ugase privremeno dok neke stvari ne rijese jer ovo trenutno je smijurija zesca

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Husrefe mrš!
Azmire hvala ti za sve, ali dosta je i tebe, nadam se da je ovo tvoja konačna odluka! Doviđenja i prijatno!
#NikoNikoSamoSloboda
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Azmire hvala ti za sve, ali dosta je i tebe, nadam se da je ovo tvoja konačna odluka! Doviđenja i prijatno!
#NikoNikoSamoSloboda
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
malo mi ovo vuce na to da su ove situacije i igraci bili svjesni i samo se cekao trenutak.prvi mish mekinjash pobjeze glavom bez obzira kaze psuju mu balavci,pa stasu ti psovali husrefe na kosevu husrefe dragi..
tone brod tonemo i mi
al malo sutra...
tone brod tonemo i mi

- Probisvjet
- Kontakt:
Legenda-ljudina! Sta su u svasta govorili, a on opet na tribinama navija za nas.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.