Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pa nebi trebali zato sto ja imam 1 na BaselureLo je napisao/la:Pa sion ih ubija
Ljudi su igrali 12 finala kupa, svih 12 osvojili. Što ne bi i 13-to?
kojim parametrima ? GOšku dovoljan bod, ovi iz kladionice se sjebali pravo, ja igrao X2 , 2.05Nexe992 je napisao/la:Mladost DK - GOŠK 1 1,55 Premier , prema svim statističkim parametrima Mladost danas dobija
ŠTA MISLITE?
svaka čast wawrinki, zasluženo osvojen RGzgmiky je napisao/la:noklica-stane 36.5 over 1.80
finale, ne bi bilo lijepo da se ne igraju barem 4 seta, a vjerujem da će ih biti i 5 i stoga 3-2 za noklicu kv 7.50 i osvajanje jedinog GS turnira koji mu fali
Skont'o izgleda da mu više niko neće poslati ono kad kaže da ne može otići uplatiti i da odmah sutra vraća duplo pa sad tako pokušava ljude zavalit. Kakav lik.reLo je napisao/la:Meni SiouxLukavac slao poruku prije tekme, kao da mu pošaljem 10 KM ima info prelaz na tekmi Mladost - Gošk ahhahahaha da mi je samo znat kakve budale uhvati na tu foru.
Ispratit cu,s tim da Danska-C.Gora idem na oba daju gol.stulic89 je napisao/la:ovako nesto probati danas...
[img]http://i59.tinypic.com/2n20l5c.png[/img]
Stulicu hvala za Kalinica i Ganu, ja jos cekam taj Sasari z1stulic89 je napisao/la:ovako nesto probati danas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.