uglavnom ono sto mahala prica a i sto je mene iznenadilo je taj seljacki mentalitet nasih reprezentativaca a bogumi i menadzmenta - cim sam cuo da su odsjeli i da se pripremaju u 'Rasnici kod ratnog profitera Budnje, da ih raja vidja po kafanama sa kuravama, da locu - ne mogu a da ne kazem kako nas ceka crn scenario u Zenici....
citav sastav je igracki K.O. da je se Mesa usudio izbacit nekoliko primadona a ubacit ljude koji fakat igraju i jedu travu po evropskim tim nekim miniligama znao bih da radi posao kako treba - ovako planiranje u prvi sastav vise od pola ljudi koji se nisu takmicarski sastavili sa loptom meni lici na jedan dobar cirkuski debakl...
mislim kad smo ga protiv Kipra poflautali i to 1/2 sto to ne bi isto uradio Izrael.... mozda smo u nesto jadnijem stanju bili kad nas je madjarska i grcka isprasila na Bilinom Polju....
ja sam stavio ovaj tip jer su sanse 50:50 i kvote realnije bi bile 1,8 - 1,8 pa radije ici tamo gdje kladionica daje vise.... u Izraelu sam tekmu pogodio sa hendikepom tako da povoljniji rezultat ni ovdje ne vidim....
Ako i promasim nije mi zao - ako i pogodim nije mi zao....

Gudlakiram