FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije trebao Husref ovako al eto nek mu je na cast.
Nece Azmir nigdje...
Nece Azmir nigdje...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Kaki i Azmir. Kaže ode a govori Husrefu da ne ide odmah, da razmisli.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto ovo ce da donese glasove nekome.
predizborno vrijeme ne zna se ko koga yebe , svako neku svoju pravdu tjera
vidjet cemo rasplet situacije 

Sloboda Tuzla
azmir ko moja zena. 15 godina ista prica kuknjava
mislim nece zena nigdje,a ne bi valjalo ni azmir da ode ,na stranu ove zajebancije oce nece,al realno niko nam nije valjo ko on..
valjda nece...
mislim nece zena nigdje,a ne bi valjalo ni azmir da ode ,na stranu ove zajebancije oce nece,al realno niko nam nije valjo ko on..
valjda nece...

Voljela bih da, ako Azmir ipak stvarno ide, da izađe u javnost, press neki i da iznese svaku i najmanju sitnicu koja mu je smetala, tačne podatke koliko duga iz perioda kojih ljudi, prema kome, koliko je plaćeno i ko je dužan da plaća, ko mu je u gradskoj upravi "smetao", ko nije poštovao i kakve dogovore, baš sve da se zna, da barem i mi nešto znamo i da se zna koga tačno sada kriviti za sve jer je očigledno da nekome nije u cilju da Sloboda napreduje.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
tuzlak1987 je napisao/la:Eto ovo ce da donese glasove nekome.

Sloboda Tuzla
**** te dan pa gdje ima da ti inspektori dodju u nedelju i traze dug od prije 15 godina!
- Probisvjet
- Kontakt:
Husref vec drugu utakmicu handri navijace. Pa Husrefe ima na tribini mnogo skolovanijih od tebe. Places sto su te otjerali iz FKS, a nama se hvatas za muda i mases. Tipicno neodgojeno i krkanski. Igracima psujes mater, a onda pizis kada ti navijaci poslije tvog bezobrano-nekulturnog gesta pocnu psovati. Pa nismo mi Ivetic da nas mozes otjerati sa Tusnja. Uvijek bio uz Husrefa, a na kraju mi sam on dokaze da je kita od covjeka.
E' ne moze to tako Husrefe, nisi ti Bogom dat da ti se nesto ne vrati ono sto radis drugima.
E' ne moze to tako Husrefe, nisi ti Bogom dat da ti se nesto ne vrati ono sto radis drugima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kakvi glasovi, pa Sloboda ne moze da navuce 2k gledaoca, a kamoli glasaca za prevagu. Uostalom, Azmir je blizak kantonalnoj SDA vlasti ciji su i inspektori. Jos cu povjerovati faraonu, u p.. icku materinu
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Imamovic ga izigrao opet..
Sto volim sto covjek ode vise nego ista,mnogi ce doci na svoje,kad ne znamo cijenit ono sto imamo,nista drugo nam nije preostalo osim kljuca u bravu..imali smo covjeka kojeg se moze pozeljeti za predsjednika kluba,mi ga otjerasmo..
Robijasi se bore da sacuvaju Celik,mi se borimo da otjeramo Husica i ugasimo klub

Sto volim sto covjek ode vise nego ista,mnogi ce doci na svoje,kad ne znamo cijenit ono sto imamo,nista drugo nam nije preostalo osim kljuca u bravu..imali smo covjeka kojeg se moze pozeljeti za predsjednika kluba,mi ga otjerasmo..

Robijasi se bore da sacuvaju Celik,mi se borimo da otjeramo Husica i ugasimo klub

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nisam član niti jednog političkog subjekta, jer u BiH nema niti jedne političke opcije za mene, jer država za 20 godina nije napravila nijedan korak naprijed. Kada sam dolazio, sa ulice sam sakupljao igrače, a Slobodu ostavljam sa kompletnim igračkim kadrom i 210 hiljada koje će leći od UEFA-e u oktobru mjesecu”, poručio je u razgovoru za “****” Azmir Husić.
- TzBulevar87
- Kontakt:
cccChinaglia je napisao/la:pitari te ebuuuu Husrefe, a i mi ti ebemo mamu raspalu u mezaru
smece jedno, kakvo je ono seljacko i jadno ponasanje na kraju i provokacije navijaca
Pokuso covjek da vam izlijeci komplekse al ...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Hahahahahahahahhaha al se ismijaSariel je napisao/la:azmir ko moja zena. 15 godina ista prica kuknjava

Nad tobom sunce najljepše sja
Manje vise slazem se sa otvojim komentarom dosta vise suplje Husrefe. Ali sto se tice Azmira i ovog cirkusa sa pljenidbom novca nije bas slucajno cini mi se. Neko se bas namjerio da ga otjera...Mislim da ce to bit ogromna steta i ne vidim u ovom trenutku kako bi se nastavilo dalje bez Azmira jer nema dovoljno zainteresovanih koji posjeduju pare i volju i koji bi to sve vukli...NKMramor je napisao/la: Smiješan mu je razlog zbog kojeg navodno odlazi, a još smješnija reakcija na pitanje o bojkotu u svlačionici. Elem, možete vi mene nakon ovog posta slobodno prozvati teoretičarem zavjera, ološem itd., ali je gospodin Husref Musemić vrlo dobro znao šta radi i sve radio smišljeno. Pa to protumačite kako hoćete. Ko god da ga zamijeni, ne može biti gori, bar će imati neku osnovnu kulturu i znat će kako da se ponaša kao trener, što ovaj nažalost nije znao.
& $ ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Treba odati priznanje nasim politicarima. Jedino oni ne daju ostavke. Ljudi istrajni jbg. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sariel je napisao/la:azmir ko moja zena. 15 godina ista prica kuknjava
valjda nece...

& $ ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Jesi li i ti molio zenu da ostane da ne propadnes kao sto smo mi Azmira?Sariel je napisao/la:azmir ko moja zena. 15 godina ista prica kuknjava
valjda nece...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.