Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
*ranje od analize.. 1 ko zgradaCitizen-X je napisao/la:BIH Izrael - X, X2, 2 - kako ko hoce da zarizika...
uglavnom ono sto mahala prica a i sto je mene iznenadilo je taj seljacki mentalitet nasih reprezentativaca a bogumi i menadzmenta - cim sam cuo da su odsjeli i da se pripremaju u 'Rasnici kod ratnog profitera Budnje, da ih raja vidja po kafanama sa kuravama, da locu - ne mogu a da ne kazem kako nas ceka crn scenario u Zenici....
citav sastav je igracki K.O. da je se Mesa usudio izbacit nekoliko primadona a ubacit ljude koji fakat igraju i jedu travu po evropskim tim nekim miniligama znao bih da radi posao kako treba - ovako planiranje u prvi sastav vise od pola ljudi koji se nisu takmicarski sastavili sa loptom meni lici na jedan dobar cirkuski debakl...
mislim kad smo ga protiv Kipra poflautali i to 1/2 sto to ne bi isto uradio Izrael.... mozda smo u nesto jadnijem stanju bili kad nas je madjarska i grcka isprasila na Bilinom Polju....
ja sam stavio ovaj tip jer su sanse 50:50 i kvote realnije bi bile 1,8 - 1,8 pa radije ici tamo gdje kladionica daje vise.... u Izraelu sam tekmu pogodio sa hendikepom tako da povoljniji rezultat ni ovdje ne vidim....
Ako i promasim nije mi zao - ako i pogodim nije mi zao....
[img]http://pokit.org/get/img/5bdec9c45ccd0acae3c7f45d1606899a.jpg[/img]
Gudlakiram
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sta vi mislite ima li sanse da Rosol uzme danas Baghdatisa, kvota 2, fina pravo, i dodat jos na Mannarina 1.55
misljenje
misljenje

ATP: Stuttgart, Njemačka
15:00 Bachinger, Matthias - Gojowczyk, Peter
Pobjednik meča
Tip:2 @1,64
WWIN
Bachinger ima povredu ramena i navodno je izjavio da želi što prije da završi ovaj turnir kako bi bio spreman za Wimbledon.
Pobjednik meča
WWIN
Bachinger ima povredu ramena i navodno je izjavio da želi što prije da završi ovaj turnir kako bi bio spreman za Wimbledon.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
- Kontakt:
Rosol mislim da moze, dobar je na travi, odlican servis. . Bagdatis je daleko od neke forme iako i on voli igrati na travi...Edin.- je napisao/la:Sta vi mislite ima li sanse da Rosol uzme danas Baghdatisa, kvota 2, fina pravo, i dodat jos na Mannarina 1.55
misljenje
Mannarina bih izbjegao..
- Citizen-X
- Kontakt:
hvala ti sto me iznova podsjeti sto sam napustio forumrisingforce je napisao/la: *ranje od analize.. 1 ko zgrada

evo da cika velja bonu i tebi a i ostalim papkarima koji su me kontaktirali i molili na privatne poruke da im dam tip pa me popljuju na forumu

uzivaj

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Privatne poruke za rasprave, ovdje ostavljate samo prijedloge. Citizen-X, nije valjda da si preko noći zaboravio ovdašnji mentalitet? Ne osvrći se, budeš li se osvrtao put će ti biti sve teži i dalji. 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Value je na Izraelu, sigurno će se probati s dvicom, posebno obzirom na to što sam, kao navijač reprezentacije, već prekrižio Francusku 2016.Citizen-X je napisao/la:BIH Izrael - X, X2, 2 - kako ko hoce da zarizika...
uglavnom ono sto mahala prica a i sto je mene iznenadilo je taj seljacki mentalitet nasih reprezentativaca a bogumi i menadzmenta - cim sam cuo da su odsjeli i da se pripremaju u 'Rasnici kod ratnog profitera Budnje, da ih raja vidja po kafanama sa kuravama, da locu - ne mogu a da ne kazem kako nas ceka crn scenario u Zenici....
citav sastav je igracki K.O. da je se Mesa usudio izbacit nekoliko primadona a ubacit ljude koji fakat igraju i jedu travu po evropskim tim nekim miniligama znao bih da radi posao kako treba - ovako planiranje u prvi sastav vise od pola ljudi koji se nisu takmicarski sastavili sa loptom meni lici na jedan dobar cirkuski debakl...
mislim kad smo ga protiv Kipra poflautali i to 1/2 sto to ne bi isto uradio Izrael.... mozda smo u nesto jadnijem stanju bili kad nas je madjarska i grcka isprasila na Bilinom Polju....
ja sam stavio ovaj tip jer su sanse 50:50 i kvote realnije bi bile 1,8 - 1,8 pa radije ici tamo gdje kladionica daje vise.... u Izraelu sam tekmu pogodio sa hendikepom tako da povoljniji rezultat ni ovdje ne vidim....
Ako i promasim nije mi zao - ako i pogodim nije mi zao....
Gudlakiram
Dodat ću i dvicu na Italiju pa se ima fina kvotica.
Hayley <3

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Baca bombe frajer, gdje mu se ne igra gledaj jbmm muuugonzales je napisao/la:ATP: Stuttgart, Njemačka
Pobjednik meča
WWIN
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ukrajina i gruzija da li ide prelaz ili golijada ostaje da vidimo, a možda i ništa od navedenog ma da mislim da to neće biti normalan susret 

Ukrajina Senegal (P) 1 1.55
Srbija Madzarska (P) 1 1.35
Gana Mali (P) 1.40
Dellavedova (AS) 3.5 MANJE 1.85
Thompson 8.5 MANJE 1.85
kfc. 10
na petaka cisto da se isprati
Srbija Madzarska (P) 1 1.35
Gana Mali (P) 1.40
Dellavedova (AS) 3.5 MANJE 1.85
Thompson 8.5 MANJE 1.85
kfc. 10
na petaka cisto da se isprati
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/7f8jl6 zeznuli se odigrao sam 1 na 5km vjerovatno ce mi blokirat par al ako ne dobro doslo
Analiza je top, sve na svome mjestu i covjek ni rijeci nije pogrijesio. Ogroman value-bet na goste. Vec sam odavno opalio 2 singla X i 2. Od nasih igraca na prste jedne ruke se mogu nabrojati koji iole igraju. S druge strane gosti i nisu neki kvalitet ali su kompaktni i zna se ko sta radi i igra. Ti ako ne znas nista pametno napisati, ne javljaj se sa pavijanskim komentarimarisingforce je napisao/la: *ranje od analize.. 1 ko zgrada

Je li ovih @2,85 na Bjelorusiju prevelika kvota ? Ova naša generacija je prilično limitirana sa onim levatom na klupi, a već su nas u istoj ekipi (sa Rutenkom) lagano digli na Svjetskom. Ima li neko ko se više razumij u rukomet ?
ZELJEZNICAR 1921!
Njemacka-USA [email protected], USA DNB@5
Njemackoj kao i uvijek u prijateljskim utakmica, rezultat nije u prvom planu. Tako da ovu utakmicu pocinju sa zadnjim redom koji u prosjeku ima 23 godine i 5 utakmica za reprezentaciju. Za ovu utakmicu nisu pozvani: Neuer, Müller,Kroos i Reus!
Hoewedes i Boateng povrijedjeni. Podolski proslavio 30. rodjendan, dok Schweinsteiger igra tenis.
Njemackoj kao i uvijek u prijateljskim utakmica, rezultat nije u prvom planu. Tako da ovu utakmicu pocinju sa zadnjim redom koji u prosjeku ima 23 godine i 5 utakmica za reprezentaciju. Za ovu utakmicu nisu pozvani: Neuer, Müller,Kroos i Reus!
Hoewedes i Boateng povrijedjeni. Podolski proslavio 30. rodjendan, dok Schweinsteiger igra tenis.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
-
- Kontakt:
Zaboravljas nesto jaaaaakoo bitno-svabe su to,tako da sve to pada u vodu..Njemacka dobija bar dva razlike.mancity je napisao/la:Njemacka-USA [email protected], USA DNB@5
titi14oldschool je napisao/la:Zaboravljas nesto jaaaaakoo bitno-svabe su to,tako da sve to pada u vodu..Njemacka dobija bar dva razlike.mancity je napisao/la:Njemacka-USA [email protected], USA DNB@5
Samo cu ti reci svabe2 su na drugoj strani, tako da je po meni ova utakmica 50:50 i X2 ima vrijednost. Ovu danasnju Njemacku je upravo stvorio Klinsman, koji to isto radi sa USA.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
- badblueboylivno
- Kontakt:
Uzet će Nijemci, i Ameri dosta taktiziraju, Klinsi je zvao igrače iz NASL-a i s koledža, a i igrali su tešku utakmicu prije tri dana. 3-1 za Dojčland, idealna šansa za te nove igrače da iskoriste ponuđeno. Odigrao sam pm1.mancity je napisao/la:Njemacka-USA [email protected], USA DNB@5
Hayley <3
ma odigrati 2/1 i dostabadblueboylivno je napisao/la:Uzet će Nijemci, i Ameri dosta taktiziraju, Klinsi je zvao igrače iz NASL-a i s koledža, a i igrali su tešku utakmicu prije tri dana. 3-1 za Dojčland, idealna šansa za te nove igrače da iskoriste ponuđeno. Odigrao sam pm1.mancity je napisao/la:Njemacka-USA [email protected], USA DNB@5

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.