FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko god misli da ostavke nemaju veze sa izborima grdno se vara.
dobro druze ovo je sijalica.Zodiac je napisao/la:
..kojoj se ocigledno ne pise dobro :mrgreen: :lol:Sariel je napisao/la:dobro druze ovo je sijalica.Zodiac je napisao/la:
Od utorka cirkus na Tusnju moze da pocne.
Nisam dugo vidio da navijaci jednog kluba tjeraju covjeka koji ih je spasio gasenja,vratio ih iz druge lige,igracima kupio autobus,najbolje pripreme za nase uslove,normalne dresove itd..
Valjda kod nas u Tuzli je obrnuto,dobri su nam oni koji su nas doveli do gasenja i nabijanja dugova,nego onaj koji je ulagao u Slobodu.

Nisam dugo vidio da navijaci jednog kluba tjeraju covjeka koji ih je spasio gasenja,vratio ih iz druge lige,igracima kupio autobus,najbolje pripreme za nase uslove,normalne dresove itd..
Valjda kod nas u Tuzli je obrnuto,dobri su nam oni koji su nas doveli do gasenja i nabijanja dugova,nego onaj koji je ulagao u Slobodu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
dje nisam, isto ko i azmira sad,samo nesto molim jebote.Probisvjet je napisao/la:Jesi li i ti molio zenu da ostane da ne propadnes kao sto smo mi Azmira?Sariel je napisao/la:azmir ko moja zena. 15 godina ista prica kuknjava
mislim nece zena nigdje,a ne bi valjalo ni azmir da ode ,na stranu ove zajebancije oce nece,al realno niko nam nije valjo ko on..
valjda nece...
Mislis da ce Jasko sad da uleti ko spasitelj, mozda i preuzme ekipu do izbora.club21 je napisao/la:Ko god misli da ostavke nemaju veze sa izborima grdno se vara.

- Probisvjet
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:dje nisam, isto ko i azmira sad,samo nesto molim jebote.Probisvjet je napisao/la:Jesi li i ti molio zenu da ostane da ne propadnes kao sto smo mi Azmira?Sariel je napisao/la:azmir ko moja zena. 15 godina ista prica kuknjava
mislim nece zena nigdje,a ne bi valjalo ni azmir da ode ,na stranu ove zajebancije oce nece,al realno niko nam nije valjo ko on..
valjda nece...
![]()
Ma kada skontam u pravu si. I ja bih molio.![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mozemo se mi sprdat i prepirat ovdje do sutra, ali je realna situacija da ako Azmir ode da cemo postati ruglo od kluba. Nije ni sa njim sve bajno, ali tek bez njega sta ce biti. Husrefa sam podrzavao dok je imao rezultate iza sebe, ali sa ovim svim danas, zaista ne znam sta da kazem vec haj ti Husrefe, siroko ti polje. Ljudi, gdje ba inspekcija u nedelju? I to bez najave? Kome ba? I zasto? Kao sto @Aerials napisa, ako fakat Azmir ode, volio bih i ja da sazove presicu i kaze od do kako jeste. Ali ima i tu problem, jer bi u tom slucaju bio persona non grata u Tuzli (batem sto se naseg creme de la creme dijela drustva tice)... E moj Azmire... U sta se ti jadan uvali...
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
u svakom zlu ima i nesto dobro
tako je i meni sve ovo dobro doslo da azuriram ignore listu, sto na nasem podforumu, sto na drugim :kafa:
tako je i meni sve ovo dobro doslo da azuriram ignore listu, sto na nasem podforumu, sto na drugim :kafa:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Al pazi ti ovo....dolazi nam prinudna naplata u NEDELJU... ljudi blokiraju stadion,bahacenje, kad se ganja licenca za PL to neke delegacije dolaze u više navrata obilazi se stadion daju se rokovi do kad da se isprave neregularnosti... Daj ovo, daj ono... I tako ja jedne subote odem u neko selo pored Banjaluke... LJUDI NEMAJU SEMAFOR.... S E M A F O R.... A nama se ultimativno tražilo konkretno za semafor da se do tog i tog dana postavi... PA KOGA VI J E B E T E OVDJE SVE VAM J E B E MKoktrijeb je napisao/la:**** te dan pa gdje ima da ti inspektori dodju u nedelju i traze dug od prije 15 godina!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nisam ja primjetio da je neko of navijaca tjerao Azmira, njemu podmecu opstinari, menageri i ostala bagra a sve radi sitnih licnih interesa.harry_90 je napisao/la:Od utorka cirkus na Tusnju moze da pocne.![]()
Husref je zaposlenik kluba I takav mu je posao gdje zavisi od rezultata. Jbg
Svakako tezak dan.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg Azmire, sirotinja dala 70KM za sezonske, zbog Slobode i tebe, i ti sada da nas iznevjeris. Ne moze to tako. Jedan je zivot i ne budi kukavica. Izdrzi covjece i dokazi da si veci od samoga sebe i jaci do go^ana.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Meni iskreno Husrefa nije zao,a zasto bi bilo..
Zali li Radnik Petrovica,ajde ba naci ce se i bolji..
Vec Azmir ako ide,to je vec Celik i Velez.na pomolu..
Zali li Radnik Petrovica,ajde ba naci ce se i bolji..
Vec Azmir ako ide,to je vec Celik i Velez.na pomolu..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti si nekad normalan bioharry_90 je napisao/la:Od utorka cirkus na Tusnju moze da pocne.![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo ti kratko i jasno, Azmir nije zelio u SDA, niti u bilo koju stranku. Skontaj ko mu najvise zamjeri. Ovo nije predizborna, ovo je direktan udar na Azmira.staragarda je napisao/la:Al pazi ti ovo....dolazi nam prinudna naplata u NEDELJU... ljudi blokiraju stadion,bahacenje, kad se ganja licenca za PL to neke delegacije dolaze u više navrata obilazi se stadion daju se rokovi do kad da se isprave neregularnosti... Daj ovo, daj ono... I tako ja jedne subote odem u neko selo pored Banjaluke... LJUDI NEMAJU SEMAFOR.... S E M A F O R.... A nama se ultimativno tražilo konkretno za semafor da se do tog i tog dana postavi... PA KOGA VI J E B E T E OVDJE SVE VAM J E B E MKoktrijeb je napisao/la:**** te dan pa gdje ima da ti inspektori dodju u nedelju i traze dug od prije 15 godina!
Trazim i ne mogu naci primjer da su u bilo koji klub dosli da otimaju-plijene novac na biletarnici osim Slobodi iz TUZLE.
Ovdje počeli srati kako tribina tjera nekoga . Tribine u Tuzli nema, tako da nikoga ona ne tjera. Tako Avdic pise danas da su tribine Mejdana krive sto Teletovic nece igrati
Smijesno je sve ovo 

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
ko tjera husica...???svak normalan i racionalan reci ce, azmir moze rec sta hoce, samo nek ostane.trebammo ga.
a husrefa picku pitarsku da.sutili smo,vise ne moramo ko ga ****, arogantan,razjebo nam ekipu,bahat,pedagog nula bodova a prvi on psuje igracima od do i sere labia jedna pitarska kao psovke ga pocerale.fuj kakav karakter..
a ako je bila inspekcija,one su kantonalne i pod direktnom ingerencijom sda. tu niko prismrdit ne moze.i oni se svete i jebu pred izbore.
al nas je i sdp **** jer nije stao u zastitu.mislim da je to ta situacija o kojoj azmir prica.
a husrefa picku pitarsku da.sutili smo,vise ne moramo ko ga ****, arogantan,razjebo nam ekipu,bahat,pedagog nula bodova a prvi on psuje igracima od do i sere labia jedna pitarska kao psovke ga pocerale.fuj kakav karakter..
a ako je bila inspekcija,one su kantonalne i pod direktnom ingerencijom sda. tu niko prismrdit ne moze.i oni se svete i jebu pred izbore.
al nas je i sdp **** jer nije stao u zastitu.mislim da je to ta situacija o kojoj azmir prica.
Isti oni koji su danas pocastili uvredama Husrefa,nedavno i igrace,koliko se puta Husicu spominjala mama i ima jos toga..dok Sabovicima nisu smjeli pisnuti,a kamoli ih sta pitati..staragarda je napisao/la:Ti si nekad normalan bioharry_90 je napisao/la:Od utorka cirkus na Tusnju moze da pocne.![]()
Valjda kod nas u Tuzli je obrnuto,dobri su nam oni koji su nas doveli do gasenja i nabijanja dugova,nego onaj koji je ulagao u Slobodu..... Sta trabunjas ti....ko tjera Husica... Jes dobar
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Sta je ono danas majko mila. Nadam se samo da ce Husref sa sobom povesti i ''kapitena'' fakin zebu. Lik se samo sece po terenu. Kakav je to kapiten **** te dan. Mars svi do jednog budale jedne, onako se ne igra za dres slobode. Jedini Suljo igra jbt, mahir karic ko prostac u napadu. E moj Boze kakav mi transfer rok napravimo i jos se pojedini busaju kako imamo bolju ekipu nego prosle sezone hahaha... Fukare odlicno, za 5-6 ih vise nego gosujucih navijaca iz sela Doboja kod Kaknja. I oni bolje da se povuku, dzabe se sramote. Toliko.
-
- Kontakt:
oooooo ooooo, volim te volim Slobodo, sa tobom uvijek su neka sranja, rodjen sam u Tuzli Boze tebi hvala

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.