Svaka čast grupama koje nisu pale pod kontrolu cionističkog narativa u Evropi, a bgm i svijetu.

Kujico 21000 to su dva golubarnika
To čitava država zna. Bravo Sarajevo.
Gigovic je bas dobar sudija
Plačeeeeeem, ali suza nema plač bez suza teško boliiii
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:26Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
Ja shvatam navijacka prepucavanja. Ali ugodjaj i atmosfera na Grbavici je jedinstvena u BiH a mozda i na ovim prostorima. Sanjao sam prije da mogu djecu fino povesti na stadion. Tad istoka nije billo ni u planovima. Prelijepo je biti na puno Grbavici. Zato kazem neka pisu da nas je 500 bilo. Ko je bio vidio je.
Brat se zaboravio odjavit i citirat s drugog profila.
Ma kakvi "belaji" pustite se fake news. Ovo je dan za pamcenje, uzivajmo svi skupa!Dovoljan je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:40Šefe nemoj opet belaj pravit pa degenek fasovatIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:37+3
Nema na cemu, hvala i vama! Uzivajmo veceras. Prva flasa Dom Pérignon je otvorena.
Fino se ponašajte
Čestitam druze
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Giuseppe1, Paromlinac, sarajevo19461987 i 20 gostiju.