Iduce kolo ako ostanete neprazeni onda vjerujem da necete prosuti ovu prednost, ma da imate igrati i sa interom i milanomChinaglia je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:22dobro bi nam dosao poraz milana veceras, uzdamo se u sampionski napolironaldo99 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:17Lazio lagano ali sigurno koraca ka LP ove sezone, pametno koriste ove poraze intera milana i oduzimanje bodova Juventusu
Inter od sigurnog mjesta u top 4 do situacije gdje im itekako visi LP
Msm da inter ima u aprilu odigrati jos 7 ili 8 tekmi, ima da igraci pregore
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ogroman downfall će biti za ligu ako polutimovi iz Rima se dočepaju LPa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Pogotovo Lazio 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Zamisli izgubi Napoli titulu 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nek se zna ko je jos uvijek aktuelni sampion 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šta rekoše Kvaradona je nezaustavljiv.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
- TheTruth34
- Kontakt:
A baš jučer pričamo kako u Calciu nema ovih ponižavajućih rezultata u derbiju 

- muha milanez
- Kontakt:
Kažu nezaslužena titula prošle sezone 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
sex
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav će tek sad pritisak da bude na Napoliju u LP.
Sta je milanu? 

- TheTruth34
- Kontakt:
Naprotiv, ova pobjeda više odgovara Napoliu, jer će sada vaši igrači misliti da ćete lako sa njima a neće Napolitanci ponoviti kada bude bitno ovako lošu utakmicu.. Njima je svakako ova utakmica nebitna.
Ma jok, strah je sad toliko velik da se vidi iz aviona, nije sala izgubiti ovako od protivnika a znas da uskoro opet igras sa njim.TheTruth34 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 22:20Naprotiv, ova pobjeda više odgovara Napoliu, jer će sada vaši igrači misliti da ćete lako sa njima a neće Napolitanci ponoviti kada bude bitno ovako lošu utakmicu.. Njima je svakako ova utakmica nebitna.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Bazinga12345
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Profesionalci su to brate mili. Oni drugačije razmišljaju. A Milan je dokazao sebi da može a Napoli je vidio da im Milan može itekako da naudi.TheTruth34 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 22:20Naprotiv, ova pobjeda više odgovara Napoliu, jer će sada vaši igrači misliti da ćete lako sa njima a neće Napolitanci ponoviti kada bude bitno ovako lošu utakmicu.. Njima je svakako ova utakmica nebitna.
Činjenica da je nama ovo puno važnija utakmica nego njima, al LP je nesto drugo. Može se ponoviti isto kao veceras a mogu i oni nas ovako zgazit.
Il Club più titolato al mondo!
Naprotiv gledaj ti kako ce tvoji sa benficom, ili ste vi vec ono u finalu, a jos za 3 dana vas ceka Juve, tako da naprotiv gledaj ti kako cete se vi docepati LPTheTruth34 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 22:20Naprotiv, ova pobjeda više odgovara Napoliu, jer će sada vaši igrači misliti da ćete lako sa njima a neće Napolitanci ponoviti kada bude bitno ovako lošu utakmicu.. Njima je svakako ova utakmica nebitna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.