Prva izmjena je zbog povrede, znaci primoran je da uvede Stilica, a ovaj je opet prokockao sansu.MOZAK je napisao/la:Sinoć smo izgledali katastrofalno od samog početka!
Loše postavljena igra, taktika, moral..sve je to izgledalo loše!
Da nebi dva crvena, nebi im nikad zabili!
Safet je pogodio sa izmjenama, ali tek u trećem pokušaju!
Neznam jeli štilić igrao drugo poluvrijeme, a zec nije vrijedan spomena!
Miske je uradio više za 10 minuta, nego njih nekoliko za čitavu utakmicu!
Čitavo vrijeme safet priča o neigranju u klubovima, više mi je muka od toga!Pa kome on to priča i zašto?
Sve ovo ima gorak okus, ja neznam šta je ovo!Na domak smo evropskog, ali atmosfera je i dalje daleko od dobre!
Safet je idalje najlošija karika ove reprezentacije!
Za nadati je da će se ova situacija smiriti i da će safet prestati pričati sa igračima preko medija i mlatarati raznorazne gluposti!
U drugom poluvremenu pravi genijalnu izmjenu, gdje izvodi Pandzu, a ubacuje Misketa, cime pojacava ofanzivu. Treba li napomenuti da su vjerovatno svi ocekivali da ce Miske uci umjesto Ibricica?
Treca izmjena potpuno logicna. Mogao je birati izmedju Zeca i Muslimovica. Znajuci u kakvoj su formi obojica, nije mogao pogrijesiti koga god da uvede. Zec je trebao svojom svjezinom pojacati napad. Sam je kriv sto nije mogao odgovoriti zadatku. A s obzirom da je zamijenio Ibricica, niti je pomogao niti je odmogao. Nije Susiceva krivica sto nemamo drugog kvalitetnog napadaca.
I dosta te je vise sa tim pljuvanjem. Kad nemas nikakvih osnova, bolje ti je da sutis.