Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la DonCorleone » 21 jul 2014, 12:22

mirzatele je napisao/la:Raspravljate o tome ko je novi kapiten a znate da su sanse da Spahic propusti sljedece kvalifikacije i Euro - 0%
Nemoj im to raditi bola :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 21 jul 2014, 12:23

Pa i Susic je sam rekao da im je Asmir ocitao bukvicu na poluvremenu protiv Slovacke.

Vjerovatno su Dzeko i Spaha buljili u pod, Susic, onakav mutav, nesto brbljao, a onda dosao Asmir i odrzao im predavanje.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 jul 2014, 12:33

Bezvezno je ovo razglabanje, isto kao i za novog selektora, te Vaha, te Bajević...na kraju opet govedo ostade. Tako će biti i za kabadahiju, prodat' će Saji koju foru, ovaj k'o tele povjerovat' i na kraju, tresla se gora, rodio se miš. Jedino haman Žućo ispada, ovo sve ostaje isto, uz možda neku novu prinovu iz Germanie.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 21 jul 2014, 12:34

Kapitenu, očekujemo jedno pisamce i od tebe, hvala ti na svemu.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 21 jul 2014, 12:37

gost je napisao/la: Ovdje ljudi preferiraju Begovića kao kapitena, pri tome niko nema uvida u to kakavi su odnosi između Begovića i igrača, koliko Begović uopšte to želi, koga bi Asmir za kapitena i slično.
slika
Jasno da je rođeni lider želi biti lider i na terenu. A, osmijeh sve kaže... :salut:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 jul 2014, 12:43

gost je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
Begovic je rodjeni vodja , ima pondus vodje, svjesnost sta u kom trentku uraditi, kada praviti pritisak na sudije i protvnike i to dozirati... ulogu vodje u timu nije jos preuzeo (osim onda kada nam je iblo najpotrebnije u Slovackoj u poluvremenu) .. cim dobije traku kapitena vidjet cete kako se pravi kapiten ponasa . . Onda ce tek da dirigira , covjek je profesionac i pravi mangup i frajer ..
I to bi ti kao selektor rekao, recimo,Edinu Džeki i očekivao od njega da se ne naljuti :mrgreen: ....

hmm....dobar argument, nema šta.....
Glupa prica i hipoteticka al rekao bi mu sledece .. Ti si mi neupitan kao kapiten al moraas da trcis kada nitko nece , moras da budes primjer na pripremama , moras da budes taj koji na sebe preuzima svu odgovornost, moras da budes taj kji ce stati pred kamere i odogovoriti nas sva pitanja politicki (cak i ona moronska)...

Siguran sam da bi Edin bio super kapiten al da mu se da odgovornost i da postoje kodeksi !!!

Inace mora da se ovo usvoji i dogovori kako hoces sta ulazi u posao kapitena !!!! Od sada pa ubuduce bez obzira tko je trener i tko kapiten.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 21 jul 2014, 12:48

kimbo je napisao/la: Glupa prica i hipoteticka al rekao bi mu sledece .. Ti si mi neupitan kao kapiten al moraas da trcis kada nitko nece , moras da budes primjer na pripremama , moras da budes taj koji na sebe preuzima svu odgovornost, moras da budes taj kji ce stati pred kamere i odogovoriti nas sva pitanja politicki (cak i ona moronska)...

Siguran sam da bi Edin bio super kapiten al da mu se da odgovornost i da postoje kodeksi !!!

Inace mora da se ovo usvoji i dogovori kako hoces sta ulazi u posao kapitena !!!! Od sada pa ubuduce bez obzira tko je trener i tko kapiten.
Složio bih se sa tobom.

I onda opet dolazimo do pitanja selektora, čija je dužnost da izabere kapitena, da zna šta od njega traži i naravno da preuzme odgovornost zbog svoga izbora.

A priča jeste hipotetička, ali kako nam se stvari u reprezentaciji okreću, nisam više ni siguran da je baš toliko hipotetička

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 jul 2014, 12:55

gost je napisao/la:
kimbo je napisao/la: Glupa prica i hipoteticka al rekao bi mu sledece .. Ti si mi neupitan kao kapiten al moraas da trcis kada nitko nece , moras da budes primjer na pripremama , moras da budes taj koji na sebe preuzima svu odgovornost, moras da budes taj kji ce stati pred kamere i odogovoriti nas sva pitanja politicki (cak i ona moronska)...

Složio bih se sa tobom.

I onda opet dolazimo do pitanja selektora, čija je dužnost da izabere kapitena, da zna šta od njega traži i naravno da preuzme odgovornost zbog svoga izbora.

A priča jeste hipotetička, ali kako nam se stvari u reprezentaciji okreću, nisam više ni siguran da je baš toliko hipotetička
Normalno da je prje svega problem trenera, sto kaze Vaha trener mor ada bude psiholog , sef , vodja .. da svako malo nazove svakog igraca da vidi kako ide kako se igeac osjeca daje podrsku itd. I naravno da spusti na zemlju mngupe tipa Spahic i nekada Dzeko .. a da mlade momke ohrabri , uputi , i daje savjete i preko telfona redovno ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 jul 2014, 14:05

Zanimljivo da vi svi ovdje pricate kako bi se Edin ljutio ako bi neko drugi bio kapiten, kako po toj nekoj vasoj logici Edin mora biti naredni kapiten, a ja to ponasanje kod Edina nigdje ne vidim? :? :? Mozda je do mene. :roll: Medutim, dobro se sjecam kad je Edin bio kapiten Wolfsburgu onu zadnju polusezonu i kad su ga novinari pitali tamo kako se osjeca kao kapiten on se samo nasmijao i rekao ma isto je to samo sad moram izlazitiprvi iz svlacionice :D :D Nit je Edin u repki ikad pokazao da bi se on nesto busao u prsa sa tom trakom, nit da je nesto previse zeli. Ja iskreno mislim da ukoliko se traka dadne nekom normalnom igracu tipa Asmir, Pjanic, Kolasinac da Edin pola rijeci rekao nebi. Moje misljenje naravno.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 21 jul 2014, 14:12

soccerfan je napisao/la:Medutim, dobro se sjecam kad je Edin bio kapiten Wolfsburgu onu zadnju polusezonu i kad su ga novinari pitali tamo kako se osjeca kao kapiten on se samo nasmijao i rekao ma isto je to samo sad moram izlazitiprvi iz svlacionice
:crazy:

Istina da se igrač mora boriti ha imao traku oko ruke, ha nem'o, ali ona ipak predstavlja mnogo, mnogo više. Valjda će Džeko to godinama shvatiti, ako već nije. Vjerujem da je taj cijeli razgovor bio u šaljivom tonu, pa zato nije dao elaborat. ;)

Možda je logičan slijed da on bude kapiten, iako ja priželjkujem Asmira, rođenog lidera.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 jul 2014, 14:14

Dje zurite pored zivog Spahe :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 21 jul 2014, 14:24

soccerfan je napisao/la: Ja iskreno mislim da ukoliko se traka dadne nekom normalnom igracu tipa Asmir, Pjanic, Kolasinac da Edin pola rijeci rekao nebi. Moje misljenje naravno.
Al upitao bih se, a što ne ja.
Jedna je stvar da ponudiš Edinu traku, i onda on kaže, haj ba, nije to za mene, a drugo je kad ga preskočiš.

Nema to mnogo veze sa Edinom, nego sa ljudskom prirodom. Mislim da bi svatko od nas pomislio, a što ne ja.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 21 jul 2014, 15:13

Prerano ste vi otpisali sadašnjeg kapitena... :mrgreen: Tek kad se oprosti od repke,možemo pisati o nasljedniku,dok je on tu,kapiten se zna... A onima kojima to smeta,ništa drugo vam ne preostaje nego da čekate neko drugo vrijeme!!! :tralala: :tralala: :tralala:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 21 jul 2014, 15:16

Hajde Spaha, kad će to oproštajno pismo :mrgreen:

Nek ga objavi u četvrtak na fb-u, pa na centralnom kod Senada objašnjenje da se ono isplačemo ko ljudi :D

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 21 jul 2014, 15:17

Osim što se slika sa kojekakvom djecom i puca ptetične tvitove i stattuse Igral el capitano ove prijeteljske za Bayer, evo vidim neki dan 4 komada primiše

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jul 2014, 15:20

Nije igrao protiv Marseja, jer je tek usao u trenazni proces, kao i Drmic.

Nego, na upit jednog navijaca neki dan hoce li voditi repku kao kapiten i u sljedecem ciklusu, on je rekao da klimnuo glavom i nasmijao se :D . Sumnjam ja da ce Spaha dobrovoljno da ode kao sto se ovdje prognozira.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 21 jul 2014, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 21 jul 2014, 15:21

lisander je napisao/la:Osim što se slika sa kojekakvom djecom i puca ptetične tvitove i stattuse Igral el capitano ove prijeteljske za Bayer, evo vidim neki dan 4 komada primiše
Ne igra, al rastavlja kad se potuku :crazy:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 jul 2014, 15:31

Tip treba da se okuša u politici. Skont'o je na šta se puk aktivira. Možeš ga sssrat' po glavi, bitno je samo da mu katkad zamašeš ljiljanima i sve uredu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 21 jul 2014, 15:41

Goalgetter je napisao/la:Sumnjam ja da ce Spaha dobrovoljno da ode kao sto se ovdje prognozira.
p
a tu Teleći treba da odigra ulogu tako što ga neće pozvati i onda bi se klupko odmoto do kraja

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 21 jul 2014, 15:56

Nije Spaha kriv sto imam pichoku od sekektora koja zmiri na sve njegove marifetluke. On samo koristi situaciju..

A njegov patriotizam ne moze se nikad dovesti u pitanje, sjetite se dzenaze trojice navijaca jesenas!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: cutura, HariTz i 21 gost.