FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 11 sep 2016, 21:44

DoeTz je napisao/la:Ako Azmir ode odo i ja, **** ovo vise.
gdje ces druze?pa koce onda **** zelju i sarajvo??? necu valjda ja sam? :mrgreen:
a eno tamo po komentarima, **** najvece dusmane. ko nam najvise zeli propast i misli zlo.samo opusteno,bice ovo sve dure... :salut:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 sep 2016, 21:44

DoeTz je napisao/la:Ako Azmir ode odo i ja, **** ovo vise.
Nemooooooojjj :cry:

Da neces u rudnik na dubinske :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 sep 2016, 21:46

TaRgEt_ je napisao/la:S obzirom da rudnicima upravljaju kadrovi SDA ne cudi mene ovo ;) A onaj Husara je SDA ...
ovo im je ko kec na desetku...

sad il nikad...
dabogda se o sebi zabavili ,neuspjeli grobari slobode :salut:

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 11 sep 2016, 21:46

Ovo je sve politička igra (nažalost) i to u pred izbore ,neko će ovde da dobije pobjedonosne poene.Ne ide potpisivanje ugovora za izgradnju istoka i odjednom odlazi i Husref i Azmir.Ne ide.

Mada ako Azmir želi da ide neka ide,ali neka ide, a ne idem idem pa ostane ;) ako želiš idi,Slobode je bilo i bit kao i njenih navijača ;)
Solina navija za Slobodu!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 sep 2016, 21:48

Sariel je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:S obzirom da rudnicima upravljaju kadrovi SDA ne cudi mene ovo ;) A onaj Husara je SDA ...

sad il nikad...

Husarin mokri san je da bude u upravi Slobode. A dobar je sa onim Kukom ne cudi me da je sta pokrenuo hljeba mi ;)

Ah da se hoce zadaviti posebno sto je Azmir odbio ih sve da udje u stranke prije par dana i SDA i SDP ;)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 sep 2016, 21:49

Azmire skacemo sa zgrade ako odes :!: Znamo da citas.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 sep 2016, 21:52

sve je politika..nazalost nas navijaca... jebga tako je kako je...
samo se sjetit svih dusmana,kad tad,doci ce na naplatu :salut:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 sep 2016, 21:52

jel bolje sad da se ovo desi, ili za 6 mjeseci, godinu- dvije

jedina dobra poenta u svemu ovom je da mi nismo napravili NISTA da se pomjerimo organizaciono kao klub..Azmir bi otisao kad-tad, ko sto rekoh mjesec, sest mjeseci, sest godina i opet bi isto bilo

klub prezivljava nekako, a dokle se moze na aparatima zivjeti pred nama je da vidimo..nije onda slucajno da je sve sto servisira klub stalo, od je.ene stranice pa dalje, tad je svima trebalo biti jasno ali eto da se ne unosi negativna energija imamo je i previse

Azmir ostavku podnosi 150.put, hocel otici ili nece niko ne zna, ali nikako da postavimo pravo pitanje "Sta je sa kluba? Sta ostaje u klubu? Da li se napredovalo ikako? " itd itd

ok nisu se mogla rijesiti pitanja omladinskog pogona, kadrovska pitanja, organizacija kluba, onda bolje prije fajront nego kasnije, jer ce se onda prije krenuti rjesavati ta pitanja..guranjem pod tepih tih stvari dolazis u situaciju da ako Azmir ode za 10 godina, opet isti q

dobro je to Azmir rekao, fasada odlicna , kuca se urusava unutra, i svi to vide..ne znam za vas ali meni je vise dosta kluba koji je kao frankestajn , koji samo formalno egzistira

i svi smo tu krivi, navijaci, Fukare, UG, uprava, skupstina, grad sto nas je toliko zaslijepila zelja za instant uspjehom da smo zanemarili sta ce biti sutra.

dobro je neko jednom rekao, kao "nedo bog Azmiru se sutra nesto desi, sta bi mi, kako?"
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 sep 2016, 21:53

Ma privatizacija kluba (zvanicna )najvjerovatnije na polusezoni i Azmir to placa u cugu sve i to je to.
Tusanj napustamo gradi se novi stadion za sada od 7-10 000 mjesta.
Oko 3 mil km covjek je spiskao u Slobodu do sada on to ako bi tako ostavio budala je ko i ovi grobari kluba.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 sep 2016, 21:54

solinas je napisao/la:Ma privatizacija kluba (zvanicna )najvjerovatnije na polusezoni i Azmir to placa u cugu sve i to je to.
Oko 3 mil km covjek je spiskao u Slobodu do sada on to ako bi tako ostavio budala je ko i ovi grobari kluba.
mnogo si optimistican,ja vala nisam...sad sam uvjeren da Husic odlazi vise nego ikad ,nazalost.. :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 11 sep 2016, 21:54

Za ovaj spor s rudnikom je uprava morala znati, a ne iznenaditi se da uopšte postoji. Za pljenidbu okej, yebena nedjelja u pola pet poslije podne :crazy:

Svejedno je i ako Azmir ostane/ode, s ovakvim tempom koji smo imali svakako ne bi uzeli posranu kantu ni u naredne 3 godine. Yebeš ti ovaj mic po mic, ništa bez instant keširanja.

Dugo ćemo mi pamtiti dva zicera sezone 2015/16. :D

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 sep 2016, 21:55

Hoćel' opet biti "5 do 12 za Slobodu" ko prošli put na istočnoj? :)
Ne ide čovjek nigdje. Zna se šta je rekao nedavno, nemojte zaboravljat, ovo danas što priča nema smisla nikakvog. Ovo su opet neke igrice, ja mislim da hoće da izvuče pomoć opet od nekog na ovaj način kad drugačije ne može.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 sep 2016, 21:56

Rekoh ja ljetos kada je bila vanredna konferencija i kada je upalio Azmirov blef da sljedeći nece upaliti jer ljudi nisu budale. Tada su se ovdje ismijavali sa sarkasticnim pitanjima "gasimo li se?". Tada sam rekao da cu sljedecu ovu situaciju dici ruke od Slobode. E pa ljudi vise ne nasjedaju na kuknjavu, imas sve priznanice o pozajmicama i boli te kurko, Azmire :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 sep 2016, 21:57

Pa fala bogu da ima priznanice da ne bi Jasminu i Sabovicima ostavio u amanet pare mozda.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 11 sep 2016, 21:58

Tuzlak04 je napisao/la:. . neki se ovdje sprdaju, ali situcija je ozbiljna. Azmir ako ode, mnogo toga nam se piše dobro. Još nije definitivno razjašnjeno ko plaća dug za poreznu. Šta će se dogoditi, ako Azmir ode. . . .Ko će plaćati ove prinove koje su potpisale ugovor. Ako niko ne bude htio, zbog njih nema nastavka igranja jer će NS u nekom momentu zahtijevati isplate. Ima li još toga što se veže. . . .

. .inače, odakle se sad pojavi rudnik. . .
niko ne plaća dug za poreznu uplaćena jedna rata + 60 000Km i to je sve.
Azmir ako ode bit ce sranje.O tome pisem evo 2-3 mjeseca jer je pravo sranje u klubu.Husref je največi i jedini krivac za to jer je sve pokvario tjeranjem najboljeg igrača iz ekipe.Time je natjerao Azmira da mu kupi 3 lijeva beka i potrosi brdo para(koje je mogao usmjeriti za marketing,web,fan shop,PR,komisije itd sve sto klub cini klubom).Ovaj-Azmir opet nema velike podrske od grada a samom je fkt skupo sve to drzat na okupu.Sam je kriv,(nije htio napraviti UO da se ima sa kim konsultovati oko pojačanja i para koje im daje)dovodio je sve koga je Husref poželio a ovaj ga zavalio.
Samo mi je zao sto ga nije nabio nogom u zicagu da leti ko Layka na mjesec tj na Koševo usmrđelo
DRŽAVA TUZLA!!

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 11 sep 2016, 21:59

solinas je napisao/la:Ma privatizacija kluba (zvanicna )najvjerovatnije na polusezoni i Azmir to placa u cugu sve i to je to.
3 miliona pozajmica, a ne spiskanja, trazice on to od nekog kao sto od njega sada traze drugi ? :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 11 sep 2016, 22:00

TaRgEt_ je napisao/la:
Sariel je napisao/la:

sad il nikad...

Husarin mokri san je da bude u upravi Slobode. A dobar je sa onim Kukom ne cudi me da je sta pokrenuo hljeba mi ;)

Ah da se hoce zadaviti posebno sto je Azmir odbio ih sve da udje u stranke prije par dana i SDA i SDP ;)
Da se Azmir kandidovao kao neovisni kandidat sve bih raz.ebao kao kisa vaser :D

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 sep 2016, 22:00

Komunista je napisao/la:Rekoh ja ljetos kada je bila vanredna konferencija i kada je upalio Azmirov blef da sljedeći nece upaliti jer ljudi nisu budale. Tada su se ovdje ismijavali sa sarkasticnim pitanjima "gasimo li se?". Tada sam rekao da cu sljedecu ovu situaciju dici ruke od Slobode. E pa ljudi vise ne nasjedaju na kuknjavu, imas sve priznanice o pozajmicama i boli te kurko, Azmire :)
mislis drug da oni izmedju se blefiraju...?
nedaj boze da to tek izadje vani :urnebes:
a za ove vanjske sto citaju...drugovi moji slobode je bilo i bice, ni prva ni zadnj trzavica,prezivjeli smo i gore al da se ne zaboravi dusmanski nastup navijaca veleza,zelje i narocito husrefovog sranjajva!bice prilike :salut:

solinas
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 11 sep 2016, 22:02

Komunista je napisao/la:
3 miliona pozajmica, a ne spiskanja, trazice on to od nekog kao sto od njega sada traze drugi ? :)
Pa sta sam ja rekao. :?:
Naravno da su pozajmice nece Sabovicima u amanet pare ostaviti.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 sep 2016, 22:08

Jel vodja Fukara vozi plavi Fiat? Ucini mi se da ode u Batvu pred sami kraj utakmice, jer i ja sam izasao 2 minuta ranije. Ne znam jel uopste danas bio u kopu ili je i on digao ruke. :D

Samo da Azmir ostane, sve ostalo je nadoknadivo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.