ovo im je ko kec na desetku...TaRgEt_ je napisao/la:S obzirom da rudnicima upravljaju kadrovi SDA ne cudi mene ovoA onaj Husara je SDA ...
sad il nikad...
dabogda se o sebi zabavili ,neuspjeli grobari slobode
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ovo im je ko kec na desetku...TaRgEt_ je napisao/la:S obzirom da rudnicima upravljaju kadrovi SDA ne cudi mene ovoA onaj Husara je SDA ...
Sariel je napisao/la:ovo im je ko kec na desetku...TaRgEt_ je napisao/la:S obzirom da rudnicima upravljaju kadrovi SDA ne cudi mene ovoA onaj Husara je SDA ...
sad il nikad...
mnogo si optimistican,ja vala nisam...sad sam uvjeren da Husic odlazi vise nego ikad ,nazalost..solinas je napisao/la:Ma privatizacija kluba (zvanicna )najvjerovatnije na polusezoni i Azmir to placa u cugu sve i to je to.
Tusanj napustamo gradi se novi stadion za sada od 7-10 000 mjesta.
Oko 3 mil km covjek je spiskao u Slobodu do sada on to ako bi tako ostavio budala je ko i ovi grobari kluba.
niko ne plaća dug za poreznu uplaćena jedna rata + 60 000Km i to je sve.Tuzlak04 je napisao/la:. . neki se ovdje sprdaju, ali situcija je ozbiljna. Azmir ako ode, mnogo toga nam se piše dobro. Još nije definitivno razjašnjeno ko plaća dug za poreznu. Šta će se dogoditi, ako Azmir ode. . . .Ko će plaćati ove prinove koje su potpisale ugovor. Ako niko ne bude htio, zbog njih nema nastavka igranja jer će NS u nekom momentu zahtijevati isplate. Ima li još toga što se veže. . . .
. .inače, odakle se sad pojavi rudnik. . .
3 miliona pozajmica, a ne spiskanja, trazice on to od nekog kao sto od njega sada traze drugi ?solinas je napisao/la:Ma privatizacija kluba (zvanicna )najvjerovatnije na polusezoni i Azmir to placa u cugu sve i to je to.
Oko 3 mil km covjek je spiskao u Slobodu do sada on to ako bi tako ostavio budala je ko i ovi grobari kluba.
Da se Azmir kandidovao kao neovisni kandidat sve bih raz.ebao kao kisa vaserTaRgEt_ je napisao/la:Sariel je napisao/la:ovo im je ko kec na desetku...TaRgEt_ je napisao/la:S obzirom da rudnicima upravljaju kadrovi SDA ne cudi mene ovoA onaj Husara je SDA ...
sad il nikad...
Husarin mokri san je da bude u upravi Slobode. A dobar je sa onim Kukom ne cudi me da je sta pokrenuo hljeba mi![]()
Ah da se hoce zadaviti posebno sto je Azmir odbio ih sve da udje u stranke prije par dana i SDA i SDP
mislis drug da oni izmedju se blefiraju...?Komunista je napisao/la:Rekoh ja ljetos kada je bila vanredna konferencija i kada je upalio Azmirov blef da sljedeći nece upaliti jer ljudi nisu budale. Tada su se ovdje ismijavali sa sarkasticnim pitanjima "gasimo li se?". Tada sam rekao da cu sljedecu ovu situaciju dici ruke od Slobode. E pa ljudi vise ne nasjedaju na kuknjavu, imas sve priznanice o pozajmicama i boli te kurko, Azmire
Pa sta sam ja rekao.Komunista je napisao/la:3 miliona pozajmica, a ne spiskanja, trazice on to od nekog kao sto od njega sada traze drugi ?solinas je napisao/la:Ma privatizacija kluba (zvanicna )najvjerovatnije na polusezoni i Azmir to placa u cugu sve i to je to.
da.daBeduin je napisao/la:Jel vodja Fukara vozi plavi Fiat? Ucini mi se da ode u Batvu pred sami kraj utakmice, jer i ja sam izasao 2 minuta ranije. Ne znam jel uopste danas bio u kopu ili je i on digao ruke.
Samo da Azmir ostane, sve ostalo je nadoknadivo.
Pa znaci nije spiskao, vec posudio. Pitanje je da li ce mu to neko vratiti, ali to su pozajmice. Kao kredit u banci. Kao strumfovi.solinas je napisao/la:Pa sta sam ja rekao.Komunista je napisao/la:3 miliona pozajmica, a ne spiskanja, trazice on to od nekog kao sto od njega sada traze drugi ?solinas je napisao/la:Ma privatizacija kluba (zvanicna )najvjerovatnije na polusezoni i Azmir to placa u cugu sve i to je to.
Oko 3 mil km covjek je spiskao u Slobodu do sada on to ako bi tako ostavio budala je ko i ovi grobari kluba.![]()
Naravno da su pozajmice nece Sabovicima u amanet pare ostaviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.