Postao/la ultrasstyle_tz » 11 sep 2016, 21:52
jel bolje sad da se ovo desi, ili za 6 mjeseci, godinu- dvije
jedina dobra poenta u svemu ovom je da mi nismo napravili NISTA da se pomjerimo organizaciono kao klub..Azmir bi otisao kad-tad, ko sto rekoh mjesec, sest mjeseci, sest godina i opet bi isto bilo
klub prezivljava nekako, a dokle se moze na aparatima zivjeti pred nama je da vidimo..nije onda slucajno da je sve sto servisira klub stalo, od je.ene stranice pa dalje, tad je svima trebalo biti jasno ali eto da se ne unosi negativna energija imamo je i previse
Azmir ostavku podnosi 150.put, hocel otici ili nece niko ne zna, ali nikako da postavimo pravo pitanje "Sta je sa kluba? Sta ostaje u klubu? Da li se napredovalo ikako? " itd itd
ok nisu se mogla rijesiti pitanja omladinskog pogona, kadrovska pitanja, organizacija kluba, onda bolje prije fajront nego kasnije, jer ce se onda prije krenuti rjesavati ta pitanja..guranjem pod tepih tih stvari dolazis u situaciju da ako Azmir ode za 10 godina, opet isti q
dobro je to Azmir rekao, fasada odlicna , kuca se urusava unutra, i svi to vide..ne znam za vas ali meni je vise dosta kluba koji je kao frankestajn , koji samo formalno egzistira
i svi smo tu krivi, navijaci, Fukare, UG, uprava, skupstina, grad sto nas je toliko zaslijepila zelja za instant uspjehom da smo zanemarili sta ce biti sutra.
dobro je neko jednom rekao, kao "nedo bog Azmiru se sutra nesto desi, sta bi mi, kako?"
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!