FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I ja sam vidio duljevica u premeru na malti kod melodya, al ne znam jel na sarsjevo igrao nisam mu zavirivao u listic
habib
I sta je vama tu cudno
Pa jamak je tri sezone platu uzimao u premjeru na Kovačićima (Ko ga zna, zna gdje se kladi)
još kad zna da je "sigurica" opari se i raja
A moze mi neko objasniti od ovih"upucenih" kako ce trpati pare na sarajevo kada je moguce igrati samo 5+
Znaci sarajevo i jos 4 para, a ja Bgm vise od marke nedam na vise od 4 para

Pa jamak je tri sezone platu uzimao u premjeru na Kovačićima (Ko ga zna, zna gdje se kladi)

A moze mi neko objasniti od ovih"upucenih" kako ce trpati pare na sarajevo kada je moguce igrati samo 5+

U Zenici oblacno i toplo
trenutno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U kojoj se ti kladionici kladiš ?rammstein je napisao/la:I sta je vama tu cudno![]()
Pa jamak je tri sezone platu uzimao u premjeru na Kovačićima (Ko ga zna, zna gdje se kladi)još kad zna da je "sigurica" opari se i raja
![]()
![]()

Sarajevo nikad nije bilo veci favorit na Bilinom. Prvi put bih bio zadovoljan i sa bodom.
Jos malo i krecem abd put ka zenici, a vrijem znaci dobro ma samo nek ne pada.
, Hajde saraj'o molim te, znas da ludo volim te.

04.10.2009 !!
Delač ponajbolji pojedinac u trijumfu svog novog kluba
Autor: Sport Centar
Datum: 2014-09-13 17:01:02
Mladi hrvatski golman Matej Delač debitovao je jučer u drugoj ligi Francuske, te je odigrao odličan meč.
On je bio ponajbolji fudbaler na terenu u domaćoj pobjedi (1:0) svog Arles Avignona protiv Toursa, a nakon šest kola Arles je deseti sa samo jednim porazom uz četiri remija.
Podsjećamo, nakon što je prošlu sezonu proveo u Sarajevu, Delača je Chelsea ove sezone poslao na posudbu u Francusku u ekipu Arlesa.
E moj Dzenane, hebo li te Dejan u paksuu..
Autor: Sport Centar
Datum: 2014-09-13 17:01:02
Mladi hrvatski golman Matej Delač debitovao je jučer u drugoj ligi Francuske, te je odigrao odličan meč.
On je bio ponajbolji fudbaler na terenu u domaćoj pobjedi (1:0) svog Arles Avignona protiv Toursa, a nakon šest kola Arles je deseti sa samo jednim porazom uz četiri remija.
Podsjećamo, nakon što je prošlu sezonu proveo u Sarajevu, Delača je Chelsea ove sezone poslao na posudbu u Francusku u ekipu Arlesa.
E moj Dzenane, hebo li te Dejan u paksuu..
premier-omline, ne mozes igrati jedan par premjer lige, minimalno 5BelminM23 je napisao/la:U kojoj se ti kladionici kladiš ?rammstein je napisao/la:I sta je vama tu cudno![]()
Pa jamak je tri sezone platu uzimao u premjeru na Kovačićima (Ko ga zna, zna gdje se kladi)još kad zna da je "sigurica" opari se i raja
![]()
![]()
rammstein je napisao/la:premier-omline, ne mozes igrati jedan par premjer lige, minimalno 5BelminM23 je napisao/la: U kojoj se ti kladionici kladiš ?
Pogledaj ponudu wwin kladionice.
Pogledaj samo koliko čega možeš odigrati za tu utakmicu i to sve u Singlu.

pa ja igram u premjeru gdje se i naci igraci kladeBelminM23 je napisao/la:rammstein je napisao/la:premier-omline, ne mozes igrati jedan par premjer lige, minimalno 5BelminM23 je napisao/la: U kojoj se ti kladionici kladiš ?
Pogledaj ponudu wwin kladionice.
Pogledaj samo koliko čega možeš odigrati za tu utakmicu i to sve u Singlu.

pa nece nase vidjeti u wwinu

Ma dobro pusti to.rammstein je napisao/la: pa ja igram u premjeru gdje se i naci igraci klade![]()
pa nece nase vidjeti u wwinukad ga nema
![]()
![]()

Ja govorim gdje se može kladiti Singl.
A Amidža se kladi u nekim Azijskim kladionicama.

- PeppermintSA
- Kontakt:
u svom sam nekom filmu cijeli dan, ko prenosi u koliko h počinje tekma?
Pitari hoce li biti kakav link za utakmici,valjalo bi pogledati 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Bandović, Berberović, Puzigaća, Tatomirović, Dupovac (C), Cimirot, Radovac, Stojčev, Todorović, Duljević, Velkoski.
Na klupi za rezervne igrače su ostali:
- Plakalo, Protić, Kovačević, Okić, Handžić, Kallasi, Bilbija.
Krste u vrhu
Na klupi za rezervne igrače su ostali:
- Plakalo, Protić, Kovačević, Okić, Handžić, Kallasi, Bilbija.
Krste u vrhu

Ti si opet šampion !
- Nerminovic
- Kontakt:
imaNerminovic je napisao/la:imali steam
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- IlPrincipe
- Kontakt:
daj neka neko postaviGameFKS je napisao/la:imaNerminovic je napisao/la:imali steam
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Nerminovic
- Kontakt:
GameFKS je napisao/la:imaNerminovic je napisao/la:imali steam

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Moze li neko poslati link u PP?
Jao Džene hahahahahahaha lik je u svom nekom filmu
opet sve isto, pa zamjeni makar Berberovića 

FKS 1946 !
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, kontra, MSOZ101 i 38 gostiju.