Lik iz Stupčanice im nije pojačanje nego je druga ili treća opcija na krilu. Ako prođe-prođe, nije skup. Slažem se da treba smanjiti očekivanja, ali zašto se onda najavljuju Đumići, Vukotići i sl. jer očito je naš domet dovesti igrača iz ekipe ispod sredine tabele HNL-a.nokee je napisao/la: ↑16 jun 2023, 08:57A ti si kao gledao Soldu pa znaš da je nikakav upgrade? Sa druge strane smanji ocekivanja ako mislis da mi možemo dovesti Ahmedhodžića na CB pa da budeš kao zadovoljan. Zrinjski prvak, igrace Lp pa im pojacanje iz Stupčanice, sve ok.belosevic23 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 08:43Sve ok, ali evo ne vidim kakav je upgrade Soldo u odnosu na Martinovića i npr. Drobarova. Po meni nikakav, i šta očekivati u narednoj sezoni kad iste igrače dovodišnokee je napisao/la: ↑16 jun 2023, 08:33
Kažeš svaki će igrač prije doci u prvaka, ja te pitam kojeg su to oni igrača doveli da mi nismo mogli? Znaci pada u vodu to. Oni imaju nekoliko stvari koje mi nemamo zato i dominiraju. Konstanta, pobjednički mentalitet, ogromno samopuzdanje i puuuno manji pritisak.
Ako malo bolje pratiš situaciju sa ovim zadnjim dovođenjima vidjeces jasnu razliku, a to je da dovodiš igrače koji nisu na zalasku karijere, koji nisu u padu karijere da ih vračaš u zivot, dovode se igrači koji su igrali bitnu ulogu u svojim klubovima, čak se prvi put placaju obestecenja, okrenuta je tu prica za 360 stepeni.
Nisu to ružicaste naočale druže, ako si objektivan vidiš to.
Isto tako ne gledam kroz ružicaste naočale pa vidim da na klupi nemamo stručnjaka koji ce to posloziti. Iako bi mogao reci izborio je zadani cilj kad niko nije vjerovao u to. Eto to nas može koštati najvišeg plasmana, titule.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja ne vidim stvarno potrebu ovoga dovoditi, jos stranac jos gomilanje igraca. Besim, Martinovic, Zeljkovic, Anicic se eto oporavio, imas kad zagusti bas Traku, strucnjak ce vjerovatno ostaviti i Dupovca, tako da ne vidim fazon dovodjenja solidnog stranca na stopersku poziciju, zar nije pametnije u veznom redu kakvu babarogu dovesti stranca , ali ajlic je pametnija
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 16 jun 2023, 09:19, ukupno mijenjano 1 put.
Pa isti taj Vukotić je bio pred potpisom. Lik u zadnji momenat promijenio odluku. Moraš se okrenuti drugim opcijama nakon toga. Đumić je koliko ja znam i koliko sam uplatio bio najavljivan samo po forumu.belosevic23 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:13Lik iz Stupčanice im nije pojačanje nego je druga ili treća opcija na krilu. Ako prođe-prođe, nije skup. Slažem se da treba smanjiti očekivanja, ali zašto se onda najavljuju Đumići, Vukotići i sl. jer očito je naš domet dovesti igrača iz ekipe ispod sredine tabele HNL-a.nokee je napisao/la: ↑16 jun 2023, 08:57A ti si kao gledao Soldu pa znaš da je nikakav upgrade? Sa druge strane smanji ocekivanja ako mislis da mi možemo dovesti Ahmedhodžića na CB pa da budeš kao zadovoljan. Zrinjski prvak, igrace Lp pa im pojacanje iz Stupčanice, sve ok.belosevic23 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 08:43
Sve ok, ali evo ne vidim kakav je upgrade Soldo u odnosu na Martinovića i npr. Drobarova. Po meni nikakav, i šta očekivati u narednoj sezoni kad iste igrače dovodiš
Kakvi bi komentari bili da smo mi doveli tog iz Stupčanice.
Soldo ok igrac,nista posebno..ala Tomo Barbaric.
Nasi su nama najavljivali bolje al et...Da je za klupe bio bi top,ovako nezzz
Nasi su nama najavljivali bolje al et...Da je za klupe bio bi top,ovako nezzz
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma ako prezime Soldo ne moze imati nase papire onda me yebi. Citava hercegovina se zasniva na tri prezimena: soldo, zovko i corluka hahah
Zadnja izmjena: keli, dana/u 16 jun 2023, 09:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sjeb.aše nam i Instagram pracenje,ovoga Soldu nije niko pratio kao sto to obicno biva sa igracima koji se povezuju sa nama 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Pa sto Zrinjski ne dovede Djumica onda?Ovo sve sto su doveli sad je veliki veliki prosjek.Vidjeli bi vi sta bi mi dovodili da 2 godine zaredom pobjegnemo 2. 30 bodova,to bi lom bio.Sto se transfera tice,uvijek bili broj 1 i jos uvijek smo i bit cemo idaljebelosevic23 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 08:08sa Đumića spadosmo na Soldu, Zrinjski je i dalje za nas svemirski broj realno. Pa dobro svaki igrač će prije doći u prvaka nego u 4. ekipu na tabeli. Znači sljedeće sezone opet cilj evropa
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Citirajte me danas
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
moram se sloziti s kelijem ovaj put. I mi kad se nekog uhvatimo samo taj valja a inace ovi koji dodju na mala vrata dosta bolje prodju. Mada covjek igrao toliko u Hnlu. Haman su nam pojacanja i nama i ostalim u ligi iz druge hrvatske lige. Druga hrvatska dodje ko championship za sirotinju na balkanu.keli je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:12Koga je to zrinjski doveo? Luku marina iz istre. Canadjiju iz sibenika koji je ispao iz lige. Dovedu igraca iz druge hrvatske msm iz ploca neki klub. Kozulja koji u zadnje 2 godine ima 3 nastupa.momka iz stupcanice.i tako dalje. I sad su kao ti igraci po mjeri a nama kad dodje stoper koji ima preko 100 nastupa u HNLu i ponikao u Dinamu gdje je igrao za prvi tim par tekmi+ prosao sve omladinske selekcije hrvatske onda je to **** igrac. **** je zato sto dolazi nama a ne ide u Zrinjski. Nakon 10 godina haman od dolaska investitora i dalje se lozite samo na imena sa karijerom. Taj isti Djumic i da dodje ovdje vece su sanse da ce imati bol u predjelu k nego sto ce gristi na terenu.belosevic23 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 08:08sa Đumića spadosmo na Soldu, Zrinjski je i dalje za nas svemirski broj realno. Pa dobro svaki igrač će prije doći u prvaka nego u 4. ekipu na tabeli. Znači sljedeće sezone opet cilj evropa
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- belosevic23
- Kontakt:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:40moram se sloziti s kelijem ovaj put. I mi kad se nekog uhvatimo samo taj valja a inace ovi koji dodju na mala vrata dosta bolje prodju. Mada covjek igrao toliko u Hnlu. Haman su nam pojacanja i nama i ostalim u ligi iz druge hrvatske lige. Druga hrvatska dodje ko championship za sirotinju na balkanu.keli je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:12Koga je to zrinjski doveo? Luku marina iz istre. Canadjiju iz sibenika koji je ispao iz lige. Dovedu igraca iz druge hrvatske msm iz ploca neki klub. Kozulja koji u zadnje 2 godine ima 3 nastupa.momka iz stupcanice.i tako dalje. I sad su kao ti igraci po mjeri a nama kad dodje stoper koji ima preko 100 nastupa u HNLu i ponikao u Dinamu gdje je igrao za prvi tim par tekmi+ prosao sve omladinske selekcije hrvatske onda je to **** igrac. **** je zato sto dolazi nama a ne ide u Zrinjski. Nakon 10 godina haman od dolaska investitora i dalje se lozite samo na imena sa karijerom. Taj isti Djumic i da dodje ovdje vece su sanse da ce imati bol u predjelu k nego sto ce gristi na terenu.belosevic23 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 08:08sa Đumića spadosmo na Soldu, Zrinjski je i dalje za nas svemirski broj realno. Pa dobro svaki igrač će prije doći u prvaka nego u 4. ekipu na tabeli. Znači sljedeće sezone opet cilj evropa
Zrinjski ima recept za titule i to treba prihvatiti tako. Mi preplaćujemo neke bezvezne igrače (ne mislim na Soldu) i na kraju 4. mjesto. U svemu ovome je najgore što je naša direktorica najavila najjaci klub na balkanu, a onda dovede igrača iz Slaven Belupa. Naša realnost je da smo jako daleko od Rijeke, Hajduka, Osijeka, Čukaričkog što znači da prvo te klubove treba stići pa tek onda dalje razmišljati
Pa drug to i jeste tako. A to da cemo biti najbolji na balkanu druze ne budi dijetebelosevic23 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:45Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:40moram se sloziti s kelijem ovaj put. I mi kad se nekog uhvatimo samo taj valja a inace ovi koji dodju na mala vrata dosta bolje prodju. Mada covjek igrao toliko u Hnlu. Haman su nam pojacanja i nama i ostalim u ligi iz druge hrvatske lige. Druga hrvatska dodje ko championship za sirotinju na balkanu.keli je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:12
Koga je to zrinjski doveo? Luku marina iz istre. Canadjiju iz sibenika koji je ispao iz lige. Dovedu igraca iz druge hrvatske msm iz ploca neki klub. Kozulja koji u zadnje 2 godine ima 3 nastupa.momka iz stupcanice.i tako dalje. I sad su kao ti igraci po mjeri a nama kad dodje stoper koji ima preko 100 nastupa u HNLu i ponikao u Dinamu gdje je igrao za prvi tim par tekmi+ prosao sve omladinske selekcije hrvatske onda je to **** igrac. **** je zato sto dolazi nama a ne ide u Zrinjski. Nakon 10 godina haman od dolaska investitora i dalje se lozite samo na imena sa karijerom. Taj isti Djumic i da dodje ovdje vece su sanse da ce imati bol u predjelu k nego sto ce gristi na terenu.
Zrinjski ima recept za titule i to treba prihvatiti tako. Mi preplaćujemo neke bezvezne igrače (ne mislim na Soldu) i na kraju 4. mjesto. U svemu ovome je najgore što je naša direktorica najavila najjaci klub na balkanu, a onda dovede igrača iz Slaven Belupa. Naša realnost je da smo jako daleko od Rijeke, Hajduka, Osijeka, Čukaričkog što znači da prvo te klubove treba stići pa tek onda dalje razmišljati

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nema sta, posljednih 5 godina zrinjski radi dobro. Ali mi smo fakat imali ozbiljne turbulencije u klubu koje oni nisu. Npr nakon sto smo mozda po prvi put zadrzali okosnicu/kostur tima barem jednu sezonu (sto smo svi toliko prizeljkivali) ono se desi raspad. A rezultata je bilo.belosevic23 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:45Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:40moram se sloziti s kelijem ovaj put. I mi kad se nekog uhvatimo samo taj valja a inace ovi koji dodju na mala vrata dosta bolje prodju. Mada covjek igrao toliko u Hnlu. Haman su nam pojacanja i nama i ostalim u ligi iz druge hrvatske lige. Druga hrvatska dodje ko championship za sirotinju na balkanu.keli je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:12
Koga je to zrinjski doveo? Luku marina iz istre. Canadjiju iz sibenika koji je ispao iz lige. Dovedu igraca iz druge hrvatske msm iz ploca neki klub. Kozulja koji u zadnje 2 godine ima 3 nastupa.momka iz stupcanice.i tako dalje. I sad su kao ti igraci po mjeri a nama kad dodje stoper koji ima preko 100 nastupa u HNLu i ponikao u Dinamu gdje je igrao za prvi tim par tekmi+ prosao sve omladinske selekcije hrvatske onda je to **** igrac. **** je zato sto dolazi nama a ne ide u Zrinjski. Nakon 10 godina haman od dolaska investitora i dalje se lozite samo na imena sa karijerom. Taj isti Djumic i da dodje ovdje vece su sanse da ce imati bol u predjelu k nego sto ce gristi na terenu.
I rekla je "mozemo biti najbolji na balkanu" sto ne znaci da cemo biti. Neki dan mi bas naslov izleti (nisam dobio sendvic danas da se zna

Ne trebamo se mjeriti sa susjedima. Iz vise razloga, da ne izlazimo iz okvira sporta. Zato se moramo boriti i u ovoj krizi se ne rasipati vec podrzati. Da konacno i mi nasu zemlju predstavljamo gdje joj je mjesto aBd

- 1 9 4 6 -
Jebote zamisli opet moramo ici u Zenicu ili Kakanj da igramo fudbal. Da se to desi, opet bi nasa nesposobna upraval sutila i ne bi reagovala sa tuzbama. I moze li meni neko objasniti ukratko gdje je nastao problem po pitanju vlasnistva izmedju nas i opcine. Znam da je potpisan ugovor izmedju opcine i kluba prije cca 2 godine i da smo ga dobili na koncesiju za marku mjesecno. Zasto mi sada nismo vlasnici Koseva i sta smo ustvari?
- belosevic23
- Kontakt:
keli je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:48Pa drug to i jeste tako. A to da cemo biti najbolji na balkanu druze ne budi dijetebelosevic23 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:45Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:40
moram se sloziti s kelijem ovaj put. I mi kad se nekog uhvatimo samo taj valja a inace ovi koji dodju na mala vrata dosta bolje prodju. Mada covjek igrao toliko u Hnlu. Haman su nam pojacanja i nama i ostalim u ligi iz druge hrvatske lige. Druga hrvatska dodje ko championship za sirotinju na balkanu.
Zrinjski ima recept za titule i to treba prihvatiti tako. Mi preplaćujemo neke bezvezne igrače (ne mislim na Soldu) i na kraju 4. mjesto. U svemu ovome je najgore što je naša direktorica najavila najjaci klub na balkanu, a onda dovede igrača iz Slaven Belupa. Naša realnost je da smo jako daleko od Rijeke, Hajduka, Osijeka, Čukaričkog što znači da prvo te klubove treba stići pa tek onda dalje razmišljatimalo gledajmo stvari realno. Sam je Kepcija rekao da mi kao najbogatiji klub u ligi imamo bara-bara budzet sa Istrom. Tu sva diskusija zavrsava.
Sve se slažem, ali eto navijači su sa razlogom razočarani pojačanjima kad tako nešto najavi direktorica. Poštenije bi bilo da kaže bila je ishitrena izjava, idemo korak po korak pa dokle stignemo.
Hoces o ostalim pojacanjima njihovim? Kozula mi da smo doveli svi bi ovdje napisali (prvi ja) sto ce nam taj bogalj vise je povrijedjen nego sto je igrao 2 godine zadnje, Tarik Ramic koji kod nas nije mogao imati minutazu. Luka Marin solidno pojacanje nista iznad ovog Solde kao i ovaj iz Sibenika.belosevic23 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:13Lik iz Stupčanice im nije pojačanje nego je druga ili treća opcija na krilu. Ako prođe-prođe, nije skup. Slažem se da treba smanjiti očekivanja, ali zašto se onda najavljuju Đumići, Vukotići i sl. jer očito je naš domet dovesti igrača iz ekipe ispod sredine tabele HNL-a.nokee je napisao/la: ↑16 jun 2023, 08:57A ti si kao gledao Soldu pa znaš da je nikakav upgrade? Sa druge strane smanji ocekivanja ako mislis da mi možemo dovesti Ahmedhodžića na CB pa da budeš kao zadovoljan. Zrinjski prvak, igrace Lp pa im pojacanje iz Stupčanice, sve ok.belosevic23 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 08:43
Sve ok, ali evo ne vidim kakav je upgrade Soldo u odnosu na Martinovića i npr. Drobarova. Po meni nikakav, i šta očekivati u narednoj sezoni kad iste igrače dovodiš
Recimo mi dovedemo Durakovica kojeg su svi u ligi htjeli..
I ko ti kaze da bi Vukotic bio bolji od ovog Solde. Osim toga njega se pokusalo dovesti ali vidis kakav je karakter. 2 liga Belgije je slabija od NHLa ili je tu negdje, bolja nije sigurno. Dumic, ko ti kaze da ce imati morala ovdje igrati?
Mislim sve je to relativno kod igraca i ako si ocekivao nekakve babaroge da se dovode jbg onda si bas previse ocekivao. I ovako se upumpava dosta da se i ovo dovede. To je realnost!
Isto tako mi smo PRVA opcija za vecinu igraca u BH ligi, bez obzira na titulu Zrinjskog itd. Jednostavno finansijski stojis najbolje, sto ne znaci opet da mozes dovoditi igrace koje recimo jedna Rijeka moze itd itd..
- Shategabri
- Kontakt:
Kakogod, u prednosti smo nad ostalim, a nešto to baš i ne koristimo.keli je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:48Pa drug to i jeste tako. A to da cemo biti najbolji na balkanu druze ne budi dijetebelosevic23 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:45Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:40
moram se sloziti s kelijem ovaj put. I mi kad se nekog uhvatimo samo taj valja a inace ovi koji dodju na mala vrata dosta bolje prodju. Mada covjek igrao toliko u Hnlu. Haman su nam pojacanja i nama i ostalim u ligi iz druge hrvatske lige. Druga hrvatska dodje ko championship za sirotinju na balkanu.
Zrinjski ima recept za titule i to treba prihvatiti tako. Mi preplaćujemo neke bezvezne igrače (ne mislim na Soldu) i na kraju 4. mjesto. U svemu ovome je najgore što je naša direktorica najavila najjaci klub na balkanu, a onda dovede igrača iz Slaven Belupa. Naša realnost je da smo jako daleko od Rijeke, Hajduka, Osijeka, Čukaričkog što znači da prvo te klubove treba stići pa tek onda dalje razmišljatimalo gledajmo stvari realno. Sam je Kepcija rekao da mi kao najbogatiji klub u ligi imamo bara-bara budzet sa Istrom. Tu sva diskusija zavrsava.
Mi prvo moramo da se izborimo da budemo najveći u BiH.
Trenutno nismo faktor po tom pitanju, tj. treba raditi da se vratiš u borbu za tron uopće.
Koševo Zapad
Direktorica je tacno rekla sto navijaci hoce da cuju. Nije zena veslo sisala pa ne zna osnove. To sto imas inteligentnijih navijaca koji se ne pale na laznjake je do njih jer su u (velikoj) manjini. A ocekivati vrhunsko nesto za shaku dolara u danasnjem fudbalu je smjesno. Koliko vi mislite da Mirvica ima miliona na racunu pa da moze uletit' gdje god ...belosevic23 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 10:01
Sve se slažem, ali eto navijači su sa razlogom razočarani pojačanjima kad tako nešto najavi direktorica. Poštenije bi bilo da kaže bila je ishitrena izjava, idemo korak po korak pa dokle stignemo.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- Shategabri
- Kontakt:
Koji klinac radiš tu ako ni u bh ligi nisi u stanju napraviti konkurentnu ekipu?
Kao nešto ulažeš, daješ najviše za transfere igrača, najbolje plate, a za prvakom kasniš 782868789 bodova.
Kao nešto ulažeš, daješ najviše za transfere igrača, najbolje plate, a za prvakom kasniš 782868789 bodova.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, amypitar, casual033, Dave, Fouzi1, johntravolta123, Lecler, NeSamSafetee, rimljanin90, Rule_hz, Zeko87 i 114 gostiju.