FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Trener je najmanji problem, zlajci je to fino objasnio i tog sam misljenja bio i prosle sezone. Nije Husref nikakav madzionicar. Daj Ibri Rahimicu da sezonu i po kroji tim po svom, daj mu najbolje moguce uslove i ne moze bit losiji od Husrefa. Bar 10 duplo boljih trenera za iste pare se mogu naci od Husrefa bez ikakvih problema
Nad tobom sunce najljepše sja
Treba samo rostiljat i pit..zaebi vise ovo 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
sta mislimo?Ima dobru zenuKoktrijeb je napisao/la:Sta vi mislite o Amiru Spahicu kao nasljedniku?
Kakav je to momak?

DRŽAVA TUZLA!!
NjonjoVam je napisao/la:sta mislimo?Ima dobru zenuKoktrijeb je napisao/la:Sta vi mislite o Amiru Spahicu kao nasljedniku?
Kakav je to momak?![]()

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
nekulturna seljacinoNjonjoVam je napisao/la:sta mislimo?Ima dobru zenu :urnebes: :urnebes:
@ultrasstyle_tz skeptican po pitanju autoriteta, zato i pitam posto ga ne znam licno.
al eto i ovaj Basic vodi i on je mladic
al eto i ovaj Basic vodi i on je mladic

Chinaglia je napisao/la:nekulturna seljacinoNjonjoVam je napisao/la:sta mislimo?Ima dobru zenu![]()

DRŽAVA TUZLA!!
-
- Kontakt:
Jedva cekam 100 godina Slobode i borbu za ulazak u PLBiH.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ti, trogloditu dijasporski, ne razmisljajsolinas je napisao/la:Nazalost nalazimo se u zacaranom krugu potpuno ispolitiziranom uostalom kao i cijela drzava.
Niti mozes naprijed niti zelis godinama tapkati u mjestu.
Toliko je kriminala u i oko Slobode uradjeno da jednostavno nema ko nije kriminal u klubu uradio,od uprave do igraca bivsih.
Ukoliko Azmir uradi sto je nakanio sve to moze isplivati i oni to nece dopustiti.
Imali su pilot-probu ugasili su KK vidjeli niko nije kur.cem mrdnuo i od 2013 cilj je samo ugasiti klub i sakriti i sahraniti dokaze.
Malo ih je Azmir poremetio,ali spojili su ugodno sa korisnim malo se reklamirali malo bacali predizborne i to je to.
Stadion nemozemo dobiti ni za 15 godina da ispunjava uslove,klub grca u dugovima a Azmir baca suplju da ne zeli privatizovat nedaju mu jednostavno pa vidite da pokusavaju sahraniti klub .
Dan te yebo jos samo iz picerije da se pocnu kakve javljati za dug.
Samo cekam kada se onaj Mido Dalma odnekle pojavi i zatrazi jedno 20 000 duga sto su pice jeli na klub.
Najzalosnije je sto smo mi kao navijaci nula,niti obraza niti casti niti mase pa da se skupimo 4,5000 da trazimo privatizaciju kluba nesto.....
Grupa narkomana i kriminalaca unistila je fukare,prodaju se za 50,100 maraka,uopste tu nije bitan klub samo da je njima dobro.
Sve u svemu kako sijes tako i zanjes...
Ugasili su nam djetinjstvo,firme,kosarkaski klub,rukometni se raspada,fudbalski na izdisaju,stadion 20 godina vise lici na oranicu za krompir nego nogometno igraliste, ugasili su TTU,Aidu,DITA na skrge dise. ..omladina odlazi Banovicani kolo vode i pisaju nam grad uzduz i poprijeko,vise ne mozes Tuzlaka naci u UKC-u ,u policiji, komunalnim sluzbama. ..u svom gradu ....
Nikakve perspektive i ni u sto oci da pogledas u tom pravcu da se nadas necemu. ..
A mi,kuliramo...ono....ko u nekom bunilu jbt....
Ni na nebu ni na zemlji.....
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
za stogodisnjicu kluba nadam se osvajanju Kupa TK-a, titulu cvajte vec imamo, vec vidjeno, sto bi se reklo :kafa:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jedva cekam 100 godina Slobode i borbu za ulazak u PLBiH.
Chinaglia je napisao/la:za stogodisnjicu kluba nadam se osvajanju Kupa TK-a, titulu cvajte vec imamo, vec vidjeno, sto bi se rekloNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jedva cekam 100 godina Slobode i borbu za ulazak u PLBiH.
Joojjj jeste puni negative

DRŽAVA TUZLA!!
Odsvirali smo svoje, barem ne znam gdje se rakije kroje 

Zadnja izmjena: Komunista, dana/u 12 sep 2016, 06:57, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Zar ti nisi otisao spavati.Komunista je napisao/la:Ti, trogloditu dijasporski, ne razmisljajsolinas je napisao/la:Nazalost nalazimo se u zacaranom krugu potpuno ispolitiziranom uostalom kao i cijela drzava.
Niti mozes naprijed niti zelis godinama tapkati u mjestu.
Toliko je kriminala u i oko Slobode uradjeno da jednostavno nema ko nije kriminal u klubu uradio,od uprave do igraca bivsih.
Ukoliko Azmir uradi sto je nakanio sve to moze isplivati i oni to nece dopustiti.
Imali su pilot-probu ugasili su KK vidjeli niko nije kur.cem mrdnuo i od 2013 cilj je samo ugasiti klub i sakriti i sahraniti dokaze.
Malo ih je Azmir poremetio,ali spojili su ugodno sa korisnim malo se reklamirali malo bacali predizborne i to je to.
Stadion nemozemo dobiti ni za 15 godina da ispunjava uslove,klub grca u dugovima a Azmir baca suplju da ne zeli privatizovat nedaju mu jednostavno pa vidite da pokusavaju sahraniti klub .
Dan te yebo jos samo iz picerije da se pocnu kakve javljati za dug.
Samo cekam kada se onaj Mido Dalma odnekle pojavi i zatrazi jedno 20 000 duga sto su pice jeli na klub.
Najzalosnije je sto smo mi kao navijaci nula,niti obraza niti casti niti mase pa da se skupimo 4,5000 da trazimo privatizaciju kluba nesto.....
Grupa narkomana i kriminalaca unistila je fukare,prodaju se za 50,100 maraka,uopste tu nije bitan klub samo da je njima dobro.
Sve u svemu kako sijes tako i zanjes...
Ugasili su nam djetinjstvo,firme,kosarkaski klub,rukometni se raspada,fudbalski na izdisaju,stadion 20 godina vise lici na oranicu za krompir nego nogometno igraliste, ugasili su TTU,Aidu,DITA na skrge dise. ..omladina odlazi Banovicani kolo vode i pisaju nam grad uzduz i poprijeko,vise ne mozes Tuzlaka naci u UKC-u ,u policiji, komunalnim sluzbama. ..u svom gradu ....
Nikakve perspektive i ni u sto oci da pogledas u tom pravcu da se nadas necemu. ..
A mi,kuliramo...ono....ko u nekom bunilu jbt....
Ni na nebu ni na zemlji.....
Hajde polako sada ce ti i stara doci samo dok mi ispusi dijasporski kura. C
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ne znas ti sta je negativa dok ultrasstyle ne napise post :urnebes: :urnebes:NjonjoVam je napisao/la:Joojjj jeste puni negative :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:Chinaglia je napisao/la:za stogodisnjicu kluba nadam se osvajanju Kupa TK-a, titulu cvajte vec imamo, vec vidjeno, sto bi se reklo :kafa:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jedva cekam 100 godina Slobode i borbu za ulazak u PLBiH.
ne da je negativno, nego depresivno burazeru :mrgreen:
Idi lezi spavaj, valja ti radit.Komunista je napisao/la:Odsvirali smo svoje, barem ne u znam gdje se rakija kroje
Ne znam jel nabijaš crnjake namjerno il si stvarno toliko plitak, il si možda čak i željan neke uloge u Slobodi, al jedno je sigurno - željan si pažnje, pa evo ti jedan quote koji čekaš dugo u noć.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
bajramarecula drugovi :salut:
De pusti degena vidis da je puko a i drago covjeku razumi ga.wobly92 je napisao/la:Idi lezi spavaj, valja ti radit.Komunista je napisao/la:Odsvirali smo svoje, barem ne u znam gdje se rakija kroje
Ne znam jel nabijaš crnjake namjerno il si stvarno toliko plitak, il si možda čak i željan neke uloge u Slobodi, al jedno je sigurno - željan si pažnje, pa evo ti jedan quote koji čekaš dugo u noć.
On ulaze pare u Slobodu zar si zaboravio.
bajrambareculaChinaglia je napisao/la:bajramarecula drugovi :salut:
A idi uChinaglia je napisao/la:bajrambareculaChinaglia je napisao/la:bajramarecula drugovi

Bajram Serif Mubarek Olsun
bajram barecula, kako god, nije bitan pravopis, bitna je namjeraChinaglia je napisao/la:bajrambareculaChinaglia je napisao/la:bajramarecula drugovi :salut:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.