PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- Evolution87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Juniori zeljA evidentno bolji, ali stice se utisak kao da nisu smjeli pobijediti. Garant je stigla neka direktiva iz vrha UEFE, drugog razloga nema sigurno.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nabise nam komlekse juniori sa sprejavice 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ne znam da li si primjetio ali Prosinečki je namigivao sudiji....mislim da je sve jasnoEvolution87 je napisao/la:Juniori zeljA evidentno bolji, ali stice se utisak kao da nisu smjeli pobijediti. Garant je stigla neka direktiva iz vrha UEFE, drugog razloga nema sigurno.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kažu Maniaksi bio penalEvolution87 je napisao/la:Juniori zeljA evidentno bolji, ali stice se utisak kao da nisu smjeli pobijediti. Garant je stigla neka direktiva iz vrha UEFE, drugog razloga nema sigurno.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ja ovih pitara, svrsavaju gledajuci kako djeca Želje gube protiv atletica... kad mislis da nemogu biti jadniji, dodzes ovamo i vidis da mogu biti
svaka cast djeci, ogorman je ovo uspjeh, i ako bog da izvuce se koje dijete iz ove dzungle 

Edviin je napisao/la:Ja ovih pitara, svrsavaju gledajuci kako djeca Želje gube protiv atletica... kad mislis da nemogu biti jadniji, dodzes ovamo i vidis da mogu bitisvaka cast djeci, ogorman je ovo uspjeh, i ako bog da izvuce se koje dijete iz ove dzungle
Djeca Sarajeva bjeze 6 bodova ovoj meljinoj djeci.poyy
Sarajevo ljubavi moja.
a dobro treba shvatiti da su oni zaradili bruku love na raskidu sa Bekrićem , ovo je bilo revijalnog karaktera i malo za stranku nešto

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E pa da ste prosle godine bjezali, mozda bi i dogurali do ove faze takmicenja, ali niste. Poyysonpenn je napisao/la:Edviin je napisao/la:Ja ovih pitara, svrsavaju gledajuci kako djeca Želje gube protiv atletica... kad mislis da nemogu biti jadniji, dodzes ovamo i vidis da mogu bitisvaka cast djeci, ogorman je ovo uspjeh, i ako bog da izvuce se koje dijete iz ove dzungle
Kakve to veze ima sa debilizmom? Ja bi volio da se bilo koje dijete spasi ove crne rupe zvane bosanska liga!sonpenn je napisao/la:Edviin je napisao/la:Ja ovih pitara, svrsavaju gledajuci kako djeca Želje gube protiv atletica... kad mislis da nemogu biti jadniji, dodzes ovamo i vidis da mogu bitisvaka cast djeci, ogorman je ovo uspjeh, i ako bog da izvuce se koje dijete iz ove dzungle
samo kazem,isto kao sto ti za svrsavanje govoris.Edviin je napisao/la:Kakve to veze ima sa debilizmom? Ja bi volio da se bilo koje dijete spasi ove crne rupe zvane bosanska liga!sonpenn je napisao/la:Edviin je napisao/la:Ja ovih pitara, svrsavaju gledajuci kako djeca Želje gube protiv atletica... kad mislis da nemogu biti jadniji, dodzes ovamo i vidis da mogu bitisvaka cast djeci, ogorman je ovo uspjeh, i ako bog da izvuce se koje dijete iz ove dzungle
Sarajevo ljubavi moja.
Sarajevo se prelako odreklo Sehica.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ElCartel11
- Kontakt:
Iskreno nas zaboli racku, nisam ni znao da je ta tekma danas uopste koliko je bitnaEdviin je napisao/la:Ja ovih pitara, svrsavaju gledajuci kako djeca Želje gube protiv atletica... kad mislis da nemogu biti jadniji, dodzes ovamo i vidis da mogu bitisvaka cast djeci, ogorman je ovo uspjeh, i ako bog da izvuce se koje dijete iz ove dzungle

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- svrakino1921
- Kontakt:
ATLETICI MADRID
I neću više
I neću više
Koji šabanizam, izljev primitivizma, malograđanstva i kompleksa pojedinaca, Željinim juniorima treba odati priznanje na trudu i zalaganju jer su dosli o play offa omladinske lige prvaka sto ni jedan vas klub u tome nije uspio, ovakvi uspjesi dizu klubove, ligu ali i igrace, vasi postovi i komentari su slika rupe zvana bejha zato i jesmo svi zajedno tu gdje jesmo
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
- Novinar: Amare, moremo li iznenaditi i ppobjediti Atletico Madrid?
-Amaw: Moreno
-Amaw: Moreno
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
treba i odati priznanje Joldiću, u njegovoj glavi još je favorit

eh da je pao taj snijeg

živim za dan kad preuzme seniore

eh da je pao taj snijeg

živim za dan kad preuzme seniore

Pq kako vas neće ljudi povjeravati kad je par likova udavilo ovdje sa utakmicom, i onda normalno da svako jedva čeka da podjebaje takve mentole
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Eh kako AirMike kaže da igra par momaka iz prve ekipe bjezala bi plqva lokomotiva vama 15sonpenn je napisao/la:Edviin je napisao/la:Ja ovih pitara, svrsavaju gledajuci kako djeca Želje gube protiv atletica... kad mislis da nemogu biti jadniji, dodzes ovamo i vidis da mogu bitisvaka cast djeci, ogorman je ovo uspjeh, i ako bog da izvuce se koje dijete iz ove dzungle

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Komentar mladog Auguera koji je potvrdio pobjedu Atletico Madrida: "Grbavica se izgradila kao Real **bote."
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 34 gosta.