PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Evolution87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evolution87 » 07 feb 2018, 17:53

Juniori zeljA evidentno bolji, ali stice se utisak kao da nisu smjeli pobijediti. Garant je stigla neka direktiva iz vrha UEFE, drugog razloga nema sigurno.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 feb 2018, 17:56

Nabise nam komlekse juniori sa sprejavice :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 feb 2018, 17:56

Evolution87 je napisao/la:Juniori zeljA evidentno bolji, ali stice se utisak kao da nisu smjeli pobijediti. Garant je stigla neka direktiva iz vrha UEFE, drugog razloga nema sigurno.
ne znam da li si primjetio ali Prosinečki je namigivao sudiji....mislim da je sve jasno :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 feb 2018, 17:57

Evolution87 je napisao/la:Juniori zeljA evidentno bolji, ali stice se utisak kao da nisu smjeli pobijediti. Garant je stigla neka direktiva iz vrha UEFE, drugog razloga nema sigurno.
Kažu Maniaksi bio penal
:rol:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 07 feb 2018, 18:00

Ja ovih pitara, svrsavaju gledajuci kako djeca Želje gube protiv atletica... kad mislis da nemogu biti jadniji, dodzes ovamo i vidis da mogu biti :rol: svaka cast djeci, ogorman je ovo uspjeh, i ako bog da izvuce se koje dijete iz ove dzungle :bih:

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 07 feb 2018, 18:01

Edviin je napisao/la:Ja ovih pitara, svrsavaju gledajuci kako djeca Želje gube protiv atletica... kad mislis da nemogu biti jadniji, dodzes ovamo i vidis da mogu biti :rol: svaka cast djeci, ogorman je ovo uspjeh, i ako bog da izvuce se koje dijete iz ove dzungle :bih:

Djeca Sarajeva bjeze 6 bodova ovoj meljinoj djeci.poyy
Sarajevo ljubavi moja.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 feb 2018, 18:02

a dobro treba shvatiti da su oni zaradili bruku love na raskidu sa Bekrićem , ovo je bilo revijalnog karaktera i malo za stranku nešto ;) :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 07 feb 2018, 18:02

Sta 'no bi? :mrgreen:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 07 feb 2018, 18:04

sonpenn je napisao/la:
Edviin je napisao/la:Ja ovih pitara, svrsavaju gledajuci kako djeca Želje gube protiv atletica... kad mislis da nemogu biti jadniji, dodzes ovamo i vidis da mogu biti :rol: svaka cast djeci, ogorman je ovo uspjeh, i ako bog da izvuce se koje dijete iz ove dzungle :bih:

E pa da ste prosle godine bjezali, mozda bi i dogurali do ove faze takmicenja, ali niste. Poyy

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 07 feb 2018, 18:06

sonpenn je napisao/la:

Kakve to veze ima sa debilizmom? Ja bi volio da se bilo koje dijete spasi ove crne rupe zvane bosanska liga!

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 07 feb 2018, 18:07

Edviin je napisao/la:
sonpenn je napisao/la:

Kakve to veze ima sa debilizmom? Ja bi volio da se bilo koje dijete spasi ove crne rupe zvane bosanska liga!
samo kazem,isto kao sto ti za svrsavanje govoris.
Sarajevo ljubavi moja.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 07 feb 2018, 18:08

Sarajevo se prelako odreklo Sehica.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 feb 2018, 18:08

Iskreno nas zaboli racku, nisam ni znao da je ta tekma danas uopste koliko je bitna :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 feb 2018, 18:09

ATLETICI MADRID

I neću više

Capajebo
Kontakt:

Post Postao/la Capajebo » 07 feb 2018, 18:11

Koji šabanizam, izljev primitivizma, malograđanstva i kompleksa pojedinaca, Željinim juniorima treba odati priznanje na trudu i zalaganju jer su dosli o play offa omladinske lige prvaka sto ni jedan vas klub u tome nije uspio, ovakvi uspjesi dizu klubove, ligu ali i igrace, vasi postovi i komentari su slika rupe zvana bejha zato i jesmo svi zajedno tu gdje jesmo
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 07 feb 2018, 18:12

- Novinar: Amare, moremo li iznenaditi i ppobjediti Atletico Madrid?

-Amaw: Moreno
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 feb 2018, 18:21

treba i odati priznanje Joldiću, u njegovoj glavi još je favorit :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :clap:

eh da je pao taj snijeg :urnebes: :clap:
slika

živim za dan kad preuzme seniore :bow: :tokralju:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 feb 2018, 18:31

Pq kako vas neće ljudi povjeravati kad je par likova udavilo ovdje sa utakmicom, i onda normalno da svako jedva čeka da podjebaje takve mentole
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 07 feb 2018, 18:32

sonpenn je napisao/la:

Eh kako AirMike kaže da igra par momaka iz prve ekipe bjezala bi plqva lokomotiva vama 15 :rol:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 feb 2018, 18:35

Komentar mladog Auguera koji je potvrdio pobjedu Atletico Madrida: "Grbavica se izgradila kao Real **bote."
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: supervizor i 34 gosta.