PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sta kazu i istok 'planuo' ? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
reci zračnom mihajlu da su babi muda bio bi dedaPenaltiky je napisao/la:Eh kako AirMike kaže da igra par momaka iz prve ekipe bjezala bi plqva lokomotiva vama 15sonpenn je napisao/la:Edviin je napisao/la:Ja ovih pitara, svrsavaju gledajuci kako djeca Želje gube protiv atletica... kad mislis da nemogu biti jadniji, dodzes ovamo i vidis da mogu bitisvaka cast djeci, ogorman je ovo uspjeh, i ako bog da izvuce se koje dijete iz ove dzungle
Djeca Sarajeva bjeze 6 bodova ovoj meljinoj djeci.poyy

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zna li se do kad ostaju u Seheru? Koliko ce nam jos love ostaviti?svrakino1921 je napisao/la:ATLETICI MADRID
I neću više
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne ismijavamo mi djecu i njihov uspjeh, nego vas koji ste se toliko naložiliCapajebo je napisao/la:Koji šabanizam, izljev primitivizma, malograđanstva i kompleksa pojedinaca, Željinim juniorima treba odati priznanje na trudu i zalaganju jer su dosli o play offa omladinske lige prvaka sto ni jedan vas klub u tome nije uspio, ovakvi uspjesi dizu klubove, ligu ali i igrace, vasi postovi i komentari su slika rupe zvana bejha zato i jesmo svi zajedno tu gdje jesmo

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- svrakino1921
- Kontakt:
Sutra idu večeras jedna lagana večerica kod Safije valjda im nece nudit pitu znas ono burek zeljanica krompjeraca jogurt i tako to nego nesto na bazi teletine i mislim da bi im bilo vrlo zanimljivo PACE uz malo sirceta a skauti oni ce da trose veceras u prosjeku po 150 eura al imat cu u nedjelju tacne podatke pa javimalenpitar je napisao/la:Zna li se do kad ostaju u Seheru? Koliko ce nam jos love ostaviti?svrakino1921 je napisao/la:ATLETICI MADRID
I neću više
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
jbt život više Fočaci ostavili 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
SarajevoJeBordo je napisao/la:Ne ismijavamo mi djecu i njihov uspjeh, nego vas koji ste se toliko naložiliCapajebo je napisao/la:Koji šabanizam, izljev primitivizma, malograđanstva i kompleksa pojedinaca, Željinim juniorima treba odati priznanje na trudu i zalaganju jer su dosli o play offa omladinske lige prvaka sto ni jedan vas klub u tome nije uspio, ovakvi uspjesi dizu klubove, ligu ali i igrace, vasi postovi i komentari su slika rupe zvana bejha zato i jesmo svi zajedno tu gdje jesmo

boli mene ona stvar i za njih i za vas i za vasu djecu, tipican ste primjer papanluka, i onda se cudite k*** ligi i sto vas buše na medjunarodnoj sceni, zajedljivi, danas mrzite jedno, sutra drugo, dok svi ostali napreduju vi se valjate u blatu od drzave i lige, uzivajte
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Leto gospodnje 2038, na mostu na Malti sjede i prepričavaju kako su prije dvajs godina trebali dobit Atletiko mlade, al ovi prosvercali Costu, Griezzmana i Toressa, al i sudija navlačio.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Tu i tamo ce se baciti i pokoja sala o klubu koji ni do te godine nije izgubio nevinost kada se govori o trofejima.Penaltiky je napisao/la:Leto gospodnje 2038, na mostu na Malti sjede i prepričavaju kako su prije dvajs godina trebali dobit Atletiko mlade, al ovi prosvercali Costu, Griezzmana i Toressa, al i sudija navlačio.
Životni saputnik! 1921
- svrakino1921
- Kontakt:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Tu i tamo ce se baciti i pokoja sala o klubu koji ni do te godine nije izgubio nevinost kada se govori o trofejima.Penaltiky je napisao/la:Leto gospodnje 2038, na mostu na Malti sjede i prepričavaju kako su prije dvajs godina trebali dobit Atletiko mlade, al ovi prosvercali Costu, Griezzmana i Toressa, al i sudija navlačio.

ufff kad bi znali nekog da nam dođe i malo soli pamet o mržnji i tako....gdje bi nam kraj bioCapajebo je napisao/la:SarajevoJeBordo je napisao/la:Ne ismijavamo mi djecu i njihov uspjeh, nego vas koji ste se toliko naložiliCapajebo je napisao/la:Koji šabanizam, izljev primitivizma, malograđanstva i kompleksa pojedinaca, Željinim juniorima treba odati priznanje na trudu i zalaganju jer su dosli o play offa omladinske lige prvaka sto ni jedan vas klub u tome nije uspio, ovakvi uspjesi dizu klubove, ligu ali i igrace, vasi postovi i komentari su slika rupe zvana bejha zato i jesmo svi zajedno tu gdje jesmo![]()
boli mene ona stvar i za njih i za vas i za vasu djecu, tipican ste primjer papanluka, i onda se cudite k*** ligi i sto vas buše na medjunarodnoj sceni, zajedljivi, danas mrzite jedno, sutra drugo, dok svi ostali napreduju vi se valjate u blatu od drzave i lige, uzivajte

-
- Kontakt:
@svrakino, ma ti si Bgm onaj Kizov bratic sto je ozenio onu svabicu stariju 30 kuka od njega. Priznaj 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel znas mozda Dalkubelosevic28 je napisao/la:@svrakino, ma ti si Bgm onaj Kizov bratic sto je ozenio onu svabicu stariju 30 kuka od njega. Priznaj
Blizu si, al si ipak fuliobelosevic28 je napisao/la:@svrakino, ma ti si Bgm onaj Kizov bratic sto je ozenio onu svabicu stariju 30 kuka od njega. Priznaj
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta onda koji qrac o primitivizmu i mržnji priča navijač čiji drugovi veličaju ratne zločince po tribinama koje je čitav svijet osudio i svaku drugu utakmicu svog kluba mogu samo na TVu gledati. Ti nisi navijač kluba iz PLBiH na koje se odnosi ova tema, zato odyebi u skokovima u svoj tor.Capajebo je napisao/la:SarajevoJeBordo je napisao/la:Ne ismijavamo mi djecu i njihov uspjeh, nego vas koji ste se toliko naložiliCapajebo je napisao/la:Koji šabanizam, izljev primitivizma, malograđanstva i kompleksa pojedinaca, Željinim juniorima treba odati priznanje na trudu i zalaganju jer su dosli o play offa omladinske lige prvaka sto ni jedan vas klub u tome nije uspio, ovakvi uspjesi dizu klubove, ligu ali i igrace, vasi postovi i komentari su slika rupe zvana bejha zato i jesmo svi zajedno tu gdje jesmo![]()
SarajevoJeBordo je napisao/la:Šta onda koji qrac o primitivizmu i mržnji priča navijač čiji drugovi veličaju ratne zločince po tribinama koje je čitav svijet osudio i svaku drugu utakmicu svog kluba mogu samo na TVu gledati. Ti nisi navijač kluba iz PLBiH na koje se odnosi ova tema, zato odyebi u skokovima u svoj tor.Capajebo je napisao/la:SarajevoJeBordo je napisao/la: Ne ismijavamo mi djecu i njihov uspjeh, nego vas koji ste se toliko naložili![]()

ovaj isprdak malo bio zvezdas a sad je grobar. daj boze da se placenici iz splita ne pojave na temi 

Kako sa istoka grmi. 

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
@Denchi brate ti to nešto mlako odgovori ovom padobrancu 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, jurisicduska, nedimmmm1337, rishovski i 33 gosta.