5:08 pa vidi ko je gol dao. Poz
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
5:08 pa vidi ko je gol dao. Poz
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Merak, Nodi, kontrasvih i virto vrebaju ko hijene
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Hahahahahaha.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Zaduži parolu i sutra paradiraj po čaršiji, popušili ste tricu druže a to je mnogo bitnije meni.Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 01:08
Vrlo dobro znas balo da parola nema veze sa onim neredima na Kosevu, pitaj malo aktivnije jel se odnosi na carsiju mozda![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:

Optika Salihbegović
Sime Milutinovića 12 (ulaz iz Zelenih Beretki) I Sarajevo
Pon-Pet 09:00-20:00
Subota 09:00-16:00
Kontakt: 033-222-398
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ivan Tatomirovićbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:23Ko god je doveo i predlozio Renana treba da dobije 30% njegovog izlaznog transfera. Kakva klasa je zalutala u ovu ligu, strasno

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Tatko bratinaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 okt 2023, 01:16Ivan Tatomirovićbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:23Ko god je doveo i predlozio Renana treba da dobije 30% njegovog izlaznog transfera. Kakva klasa je zalutala u ovu ligu, strasno![]()
- Meraak1921
- Kontakt:
tabba77 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 01:11Zaduži parolu i sutra paradiraj po čaršiji, popušili ste tricu druže a to je mnogo bitnije meni.Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 01:08
Vrlo dobro znas balo da parola nema veze sa onim neredima na Kosevu, pitaj malo aktivnije jel se odnosi na carsiju mozda![]()
Upotpunosti se slazem, ali ovo gore neke oklagije i to..
Vasi glavni momci bjeze, cak i na ''svom' terenu, bez oklagija i palica, zato vam je ovo jedini derbi gdje niste parole digli, jer fakat nema smisla
-
- Kontakt:
Next stop Banja di Luka 

Da pozdravim prvo BORDO
NACIJU,a onda svakako i
mitomansko drustvo u cosku!
Za njih ide jedna pjesma od legendarnog Muharema:
Mitomanska!
“Zašto su ti kose pobijelele druže
Zar i tebe nešto u životu muuucciiiii
Citam te svakog dana,na forumu si sam
u srcu ti je rana jer ti si MITOMAN
U svojoj mladosti ti si guzen bio
Željo ti je gubio,a ti samo patio
I zato ja sad osjećam sve tvoje boli
Iako te neznam mitomane mooojj
I zato sad osjećam sve tvoje boliiii
Iako te neznam mitomane moj”
Hvala Gospodinu Muharema Serbezovskom na
Ustupljenim pravima !
Lahku noc i čitamo se
mitomansko drustvo u cosku!
Za njih ide jedna pjesma od legendarnog Muharema:
Mitomanska!
“Zašto su ti kose pobijelele druže
Zar i tebe nešto u životu muuucciiiii
Citam te svakog dana,na forumu si sam
u srcu ti je rana jer ti si MITOMAN
U svojoj mladosti ti si guzen bio
Željo ti je gubio,a ti samo patio
I zato ja sad osjećam sve tvoje boli
Iako te neznam mitomane mooojj
I zato sad osjećam sve tvoje boliiii
Iako te neznam mitomane moj”
Hvala Gospodinu Muharema Serbezovskom na
Ustupljenim pravima !
Lahku noc i čitamo se
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Cist ofsajd za zelja
-
- Kontakt:
Je li nisu oklagije tupane ograničeni? Zato i jeste u totalnom kurcu, jer ste bolesni idioti koji su dozvolili da vas vodi ovaj što vam je i predložio oklagije. Ostat će upamćeno kao najžalosnija akcija neke grupe dok čovječanstvo bude postojalo.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Spreman ko zapeta puška.joker90 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:58Godina dana pripravnički pa onda! Haha! Hajde u potpis, mjesec dana, uslovi isti ko kod Virte? Kad gori sve, nek gori i hala!!MrAmarOsim je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:24Dupli acc nije, ako mi vjeruješ na riječ![]()
A kada ću imati po tvom računanju staža pa da bacimo nekad opkladu?
O tekmi, pitari kvalitetniji, mi više lopte u nogama bez ikakve kreacije, sa tribine koliko sam vidio Gigović navlačio pitarima, ali moguće da je ono vađenje. Sutra ću pregledati tekmu na snimku. U svakom slučaju sretno protiv Borca, jer će vam iskreno i trebati.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ama bolan oklagoja, rezultat iz realMeraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 01:20tabba77 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 01:11Zaduži parolu i sutra paradiraj po čaršiji, popušili ste tricu druže a to je mnogo bitnije meni.Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 01:08
Vasi glavni momci bjeze, cak i na ''svom' terenu, bez oklagija i palica, zato vam je ovo jedini derbi gdje niste parole digli, jer fakat nema smisla
....sve drugo će proći!
Pa evo vidiš, ništa ja pogrešno nisam napisao, samo to vam je ostalo, da se dičite tim stvarima.Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 01:20tabba77 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 01:11Zaduži parolu i sutra paradiraj po čaršiji, popušili ste tricu druže a to je mnogo bitnije meni.Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 01:08
Pa ti baš dobar nisi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Buuuši, samooo buši, bušiiii moj Bašiću dragi.
Svako dobro, i laku noć Bosno i Hercegovino
Svako dobro, i laku noć Bosno i Hercegovino

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Puk'o lik.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Neće li Bog dati da šta primijetiš šta se sve postavlja na vašim utakmicama.
Jeste penal, kako nije hahah
Ubijeni ste, mogli ste primiti još barem dva gola, poklopi se Boga ti