FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 12 sep 2016, 07:28

Komunista je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Komunista je napisao/la:Odsvirali smo svoje, barem ne u znam gdje se rakija kroje :)
Idi lezi spavaj, valja ti radit.
Ne znam jel nabijaš crnjake namjerno il si stvarno toliko plitak, il si možda čak i željan neke uloge u Slobodi, al jedno je sigurno - željan si pažnje, pa evo ti jedan quote koji čekaš dugo u noć.
Mani ti kvotanja mene, drzi se ti beckih djecaka :)
Pacenik nemoj da me spominjes.Grobaru Slobode.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 12 sep 2016, 07:30

solinas je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
wobly92 je napisao/la: Idi lezi spavaj, valja ti radit.
Ne znam jel nabijaš crnjake namjerno il si stvarno toliko plitak, il si možda čak i željan neke uloge u Slobodi, al jedno je sigurno - željan si pažnje, pa evo ti jedan quote koji čekaš dugo u noć.
Mani ti kvotanja mene, drzi se ti beckih djecaka :)
Pacenik nemoj da me spominjes.Grobaru Slobode.
Gospodine, nisam Vas spomenuo, iako ste na ruzan nacin pricali o mojoj majci. Molim Vas da me vise ne citirate. Hvala.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 sep 2016, 07:49

Bajram Serif Mubarek Olsun svim Slobodasima!

A Husrefu se pokenjam u facu rumenu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 sep 2016, 08:10

Koji smo mi glupani. Husref nam se pokenja u facu. Prije toga razyeba ekipu. Iveticu yeba majku i otjera ga, Kostica prebaci na tribine, Sarica u FKS, dovede kloceve, unese razdor u svlacionicu, ostavi nas bez napadaca, jedinog napadaca Krpu stavi na klupu, dovede 9 defanzivnih veznih koji ce primati platu i sjediti na tribinama...
Na kraju uhvati se za muda i mahnu nam. :wave: :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 12 sep 2016, 08:12

harry_90 je napisao/la:trenutno najvise krivim smrada Imamovica,koji je obecao pomoc u vezi ovih tuzbi,a hinja opet ispao.. :evil:

Samo ga kaznit sad na izborima,hebem mu svu familiju..
Kakav crni Jasmin bolan, ljudi fino napisali "Azmir NIJE HTIO U SDA" i zna se kome to ne godi i ko je racunao na glasove preko Slobode i Azmira. Nije sigurno Jasmin sam sebi htio glasove izbiti. Zna se pod cijom kontrolom je KANTONALNA INSPEKCIJA a ne opstinska i ko se Azmiru pa i Jasminu sveti na ovaj nacin a ispasta Sloboda. Husref ko najveca p i c k a napusta jer ga kao neko vrijedja, pa kakav si ti profesionalac kad uopste registrujes psovke? Tvoje je da pripremis igrace, taktiku a neka psuje ko sta hoce, isto kao da et neko od njegovih samo ceka da se opsuje i da se to tako i desi. Nije mi ga zao sto ide zbog arogancije i prepotentosti! I dajte vise da se VLAST KANTONA jednom prozove! Imaju puno veci budzet od opstine a marke ne daju za Slobodu ali se daj za koride i Kukine privatne zabave! Nemojte mi samo pricu kako je Sloboda opstinska briga! Sloboda je javno dobro i opstine a Boga mi i kantona.
Onima koji slave Bajram Serif Mubarek Olsun!
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 sep 2016, 08:21

crvenocrnitz je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:trenutno najvise krivim smrada Imamovica,koji je obecao pomoc u vezi ovih tuzbi,a hinja opet ispao.. :evil:

Kakav crni Jasmin bolan, ljudi fino napisali "Azmir NIJE HTIO U SDA" i zna se kome to ne godi i ko je racunao na glasove preko Slobode i Azmira. Nije sigurno Jasmin sam sebi htio glasove izbiti. Zna se pod cijom kontrolom je KANTONALNA INSPEKCIJA a ne opstinska i ko se Azmiru pa i Jasminu sveti na ovaj nacin a ispasta Sloboda. Husref ko najveca p i c k a napusta jer ga kao neko vrijedja, pa kakav si ti profesionalac kad uopste registrujes psovke? Tvoje je da pripremis igrace, taktiku a neka psuje ko sta hoce, isto kao da et neko od njegovih samo ceka da se opsuje i da se to tako i desi. Nije mi ga zao sto ide zbog arogancije i prepotentosti! I dajte vise da se VLAST KANTONA jednom prozove! Imaju puno veci budzet od opstine a marke ne daju za Slobodu ali se daj za koride i Kukine privatne zabave! Nemojte mi samo pricu kako je Sloboda opstinska briga! Sloboda je javno dobro i opstine a Boga mi i kantona.
Ma sve je jasno iz cije se kuhinje kuhalo za inspekciju. Bego i SDA bratija! Nisam mislio glasati za Jasmina, sada cu 100% za njega! Jest da je lagao i laze ali nije zadavao takve udarce kao ova seljadija. Oni vec gase Slobodu od '92, pocev od svojih ljudi u uparvama koji su napravili najvece lopovluke, pa evo do slanja inspekcija da harace na biletarnicama. Azmir nije htio u SDA i to mu se sveti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 12 sep 2016, 08:29

Probisvjet je napisao/la:
crvenocrnitz je napisao/la:

Ma sve je jasno iz cije se kuhinje kuhalo za inspekciju. Bego i SDA bratija! Nisam mislio glasati za Jasmina, sada cu 100% za njega! Jest da je lagao i laze ali nije zadavao takve udarce kao ova seljadija. Oni vec gase Slobodu od '92, pocev od svojih ljudi u uparvama koji su napravili najvece lopovluke, pa evo do slanja inspekcija da harace na biletarnicama. Azmir nije htio u SDA i to mu se sveti.
Samo slijepi ne vide ocigledno :thumbup: :salut:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 sep 2016, 08:35

BAJRAMBARECULA crveno-crna braco,da mi budete zdravi i veseli cijeli zivot svoj.

Fakat ne shvatam,da nam ljudi zele ovoliko zlo,da su jedva cekali neki problem da nam "cestitaju"gasenje i sta vec....nikad mi pamti necemo doci :salut:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 sep 2016, 08:44

.drugovi da se ne lazemo.njima je sloboda trn u oku duze vremena.lijepa prica pozitivna.a petokraka na grbu.a nije mjesto politici ovdje al kad su ljudi zarad izbora spremni sve uradit dzaba ti.
Umjesto da im je nebitno stranacko opredjeljemje da se gleda sta se moze ucinit za slobodu svako sa svoje strane oni lome koplja preko i na ustrb slobode.
Drama.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 12 sep 2016, 08:46

Pa petokraka je trebaa biti dodatni motiv aktualnom nacelniku da bar ono sto je obecao ispuni. I ?
BosnaE

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 12 sep 2016, 08:54

Realno, Sloboda nije nikakav politički izborni mamac. Sutra da nestane ne bi se par ljudi pocesalo. Nismo mi C. Zvezda. Jednostavno smo supacka drzava puna seljaka koji samo gledaju kako ce koga zajebati.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 sep 2016, 08:55

Naravno ukolliko u ovoj gradjevinskoj sezoni ne pocnu podizat istok i njih treba ebavat.
Ja sam poprirodi optimist pa kontam mora pocet jednom :urnebes:
Valjda do penzije docekamo da na istoku mi stojmo :urnebes: :salut:

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 12 sep 2016, 08:57

Kada odvrtimo film unazad, @sloboda72 najpametniji :)

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 12 sep 2016, 08:59

Sariel je napisao/la:Naravno ukolliko u ovoj gradjevinskoj sezoni ne pocnu podizat istok i njih treba ebavat.
Jasmin je obecao evropske utakmice na Tusnju i izgradnju Istoka.
BosnaE

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 sep 2016, 09:01

Komunista je napisao/la:Kada odvrtimo film unazad, @sloboda72 najpametniji :)
Sloboda drug nas. a svi mu se smijali.ima lik nos za belaje sto jes jes :mrgreen:
Il zna insajderski vise od prosjecnog navijaca.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 sep 2016, 09:04

newton_heath_lyr je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Naravno ukolliko u ovoj gradjevinskoj sezoni ne pocnu podizat istok i njih treba ebavat.
Jasmin je obecao evropske utakmice na Tusnju i izgradnju Istoka.
Dobro druze nije reko koje godine.
:urnebes:
A sad realno dosta o jasminu tema je sloboda.meni jasmin nije ispred slobode.nijedan politicar niti stranka.al ove usmjerene prozivke.odma ide ko sa husrefom iz.duse kontra ok?

Tuzlaado
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlaado » 12 sep 2016, 09:08

Bajrambarecula svima,mi smo prolazni a Sloboda je vječna.Crkvi svi koji je misle ugasiti pm

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 sep 2016, 09:20

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 12 sep 2016, 09:21

Komunista je napisao/la:Realno, Sloboda nije nikakav politički izborni mamac. Sutra da nestane ne bi se par ljudi pocesalo. Nismo mi C. Zvezda. Jednostavno smo supacka drzava puna seljaka koji samo gledaju kako ce koga zajebati.
Momcino mnogo ti pljujes ovde i odgovaras svima na svaku. Podsjecas me na slvanog menadzercica hUSARU. Pazi da te Necko ne nadje.

:tralala: :tralala: :tralala:

Bajram serif mubarek olsun.
Zadnja izmjena: Nighthawk, dana/u 12 sep 2016, 09:22, ukupno mijenjano 1 put.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 sep 2016, 09:22

Sariel je napisao/la:.drugovi da se ne lazemo.njima je sloboda trn u oku duze vremena.lijepa prica pozitivna.a petokraka na grbu.a nije mjesto politici ovdje al kad su ljudi zarad izbora spremni sve uradit dzaba ti.
Umjesto da im je nebitno stranacko opredjeljemje da se gleda sta se moze ucinit za slobodu svako sa svoje strane oni lome koplja preko i na ustrb slobode.
Drama.
Slobodu zele ugasiti vec vise od decenije.
Zna se ko je prvi i iznio takvu ideju. Isti onaj koji vedri i oblaci u OKK.
Ima i napismeno gdje to izjavljuje.
Znaju oni koji se vrte u i oko Slobode kakva je situacija bila.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.