FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Izvinite sto upadam tek tako, pratim vas ovdje duze vrijeme, ali slabo pisem.
Koliko sam ja upoznat, nije u pitanju nikakva kantonalna inspekcija, vec su sudski izvrsitelji (uz asistenciju sudske policije) dosli da naplate dugovanja.
Mene vise iznenadjuje kako u klubu nisu upoznati sa svim pravomocnim presudama koje nisu provedene. To je lako provjeriti jednim sluzbenim dopisom jer su svi sudovi u BiH uvezani u jedan informacioni sistem i sve se zna. To je nesto nedopustivo u jednom ozbiljnom klubu.
Ja licno sumnjam da je ovo jedna vrsta pritiska Azmira na vlast uoci izbora, sto je pozitivna stvar, kako klub dobio ono sto zasluzuje i sto obecavaju, a ne ispunjavaju. Sto tice Husrefa, trebalo ga je sutnuti ranije. Pustio je najbolje igrace i sad ode za njima u Sarajevo.
Koliko sam ja upoznat, nije u pitanju nikakva kantonalna inspekcija, vec su sudski izvrsitelji (uz asistenciju sudske policije) dosli da naplate dugovanja.
Mene vise iznenadjuje kako u klubu nisu upoznati sa svim pravomocnim presudama koje nisu provedene. To je lako provjeriti jednim sluzbenim dopisom jer su svi sudovi u BiH uvezani u jedan informacioni sistem i sve se zna. To je nesto nedopustivo u jednom ozbiljnom klubu.
Ja licno sumnjam da je ovo jedna vrsta pritiska Azmira na vlast uoci izbora, sto je pozitivna stvar, kako klub dobio ono sto zasluzuje i sto obecavaju, a ne ispunjavaju. Sto tice Husrefa, trebalo ga je sutnuti ranije. Pustio je najbolje igrace i sad ode za njima u Sarajevo.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Mani se tih gluposti i neslanih sala. Evo citam na Tip-u izjavu Azmira da je Sloboda iznutra trula, jel i on Husaricev plaćenik?Nighthawk je napisao/la:Momcino mnogo ti pljujes ovde i odgovaras svima na svaku. Podsjecas me na slvanog menadzercica hUSARU. Pazi da te Necko ne nadje.Komunista je napisao/la:Realno, Sloboda nije nikakav politički izborni mamac. Sutra da nestane ne bi se par ljudi pocesalo. Nismo mi C. Zvezda. Jednostavno smo supacka drzava puna seljaka koji samo gledaju kako ce koga zajebati.
![]()
![]()
Bajram serif mubarek olsun.
Zaboravio sam ti spomenuti da imas ignore opciju, blokiras me i fajront

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Bile su tu i devedesete i projekat zmaja od bosne.pa novi grb pa...ima toga...
Niko niko samo sloboda.
Niko niko samo sloboda.

- Probisvjet
- Kontakt:
Gdje su i u koji klub dosli na taj nacin? Sudstvo je kod nas kao sto je u aparthejdu. Sudi se samo onima kojima politika odluci! Uostalom zasto nisu bili uvezani kada su bili SDA-ovi na celu Slobode i mafijasi? Pricas price za malu djecu.nemam.nick je napisao/la:Izvinite sto upadam tek tako, pratim vas ovdje duze vrijeme, ali slabo pisem.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- marseille_unique
- Kontakt:
To je Baketov igrac sve je to Baketovo m, svi Bingici sve do jednog, to je javna tajna,staragarda je napisao/la:Nije on inteligentan toliko.... Senco jedva zna dvije suvisle sastavit a kamoli da vuče neke konce iz sjenecarapa je napisao/la:Ne mora na dres svakako su u svijetu uvijek najmocniji vukli konce iz sjene dok niko nije znao da oni to rade.staragarda je napisao/la: Senad je pakas... Ne želi na dres Slobode da se ne bi zamjerio drugima... Razvukao se po cijeloj državi i želi ostat neutralan sto se tice biranja neke strane... Gleda svoj interes
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Bajram Serif Mubarek Olsun slobodasi moji.
Iz svake krize izlazimo sve jaci.
A kod svake krize more dusebriznika drzi nam moralne lekcije,i mnogi i sa nase teme,pokazu licemjerstvo i pravo lice.
Mosa Bodaslo
Iz svake krize izlazimo sve jaci.
A kod svake krize more dusebriznika drzi nam moralne lekcije,i mnogi i sa nase teme,pokazu licemjerstvo i pravo lice.
Mosa Bodaslo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Dobar momak ali bez autoriteta i on i Omerovic. Mislim da bi to tesko funkcionisalo jer znamo koliko autoritet trenera znaci u nasim okvirima.Koktrijeb je napisao/la:Sta vi mislite o Amiru Spahicu kao nasljedniku?
Kakav je to momak?
-
- Kontakt:
Bili su i 2009. godine kad je predsjednik bio Sabovic, a on je tad bio SDA. Tad je neki lik potrazivao novac i nisu mu htjeli isplatiti dok nije tuzio.Probisvjet je napisao/la:Gdje su i u koji klub dosli na taj nacin? Sudstvo je kod nas kao sto je u aparthejdu. Sudi se samo onima kojima politika odluci! Uostalom zasto nisu bili uvezani kada su bili SDA-ovi na celu Slobode i mafijasi? Pricas price za malu djecu.nemam.nick je napisao/la:Izvinite sto upadam tek tako, pratim vas ovdje duze vrijeme, ali slabo pisem.
Poenta je da se vec znaju sve pravomocne presude i da nikoga ne treba da iznenadjuje. O tome se radi. A nedjeljom dolaze jer tad ima novca u blagajni.
Čim je ovo izjavio trebao je dobiti nogu iz Slobode i kraj priče,pa koliko god snjim uspjelih u ove skoro dvije godine,koliko god nam pomogao on je trebao biti profesionalan i to je to.
I manijaci su na Tušnju skandirali Zebi,pa momak ih iskuliro hladno.Znao je da je odgovorio nekim aplauzom ili sl.da bi bio protjeran sa Tušnja tako da...
Opet kažem,hvala ti Husrefe za sve,ali nakon one izjave...ti si trebao dobiti nogu iz Slobode.Toliko.
Opet kažem,hvala ti Husrefe za sve,ali nakon one izjave...ti si trebao dobiti nogu iz Slobode.Toliko.

Solina navija za Slobodu!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Bajram šerif mubarek olsun svim Slobodasima... Da ovaj praznik provedu u zdravlju i veselju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Eto dosla je fukarastinja na svoje, jos u utorak i mogu da slave....nek stave Karaca na klupu y.bo im on mataresine u picq.....
ma smecar je zasluzio sve psovke i uvrede, iskljucivo zbog onog ponasanja poslije tekme
podrzavao sam ga, al znate kako se kaze, s gospodinom gospodski, s konjem konjski :salut:
podrzavao sam ga, al znate kako se kaze, s gospodinom gospodski, s konjem konjski :salut:
Fukare su ga malo prcale, jel na njih misli pod "balavcima"? Sa zapada nije nijednu ružnu riječ dobio.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun Slobodaši!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Prozivao ga je i zapad... Sve više mislim da je namjerno izazvao ovakve reakcije jer već izvesni period on namjeno diže tenzije.... Mislim, gdje ćeš ono izjavljivati a biti na klupi Slobode i uzimat dobar kesh.. .znao je on odlično sta i kako izjavljuje... Sto nije laprdao o pitarima prvu godinu dana u Slobodiwobly92 je napisao/la:Fukare su ga malo prcale, jel na njih misli pod "balavcima"? Sa zapada nije nijednu ružnu riječ dobio.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun crveno-crna braćo, da ga provedete u zdeavlju i veselju sa svojim najmilijim. 
Prolazili smo i gore, proći ćemo i ovu prepreku, biće to sve dobro. Sloboda iznad svih!
Sent from my D6503 using Tapatalk

Prolazili smo i gore, proći ćemo i ovu prepreku, biće to sve dobro. Sloboda iznad svih!

Sent from my D6503 using Tapatalk
075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma svjesno on napusta poljuljani brod, elaborirali smo Husrefa davno-samo su njega pare drzale ovdje..potresao ga otkaz toliko da ga slavi u hotelu uz pive
nama neki mangupluk da prosipa, dobro je on i prosao
nama neki mangupluk da prosipa, dobro je on i prosao
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Smijesan i ofiran nacin od Husrefa da ode iz Slobode....meni licno drago sto je otisao jer iz prilozenog se vidjelo da on vise ne moze unaprijediti igru....sam je razyebao ono sto je napravio uz logistiku koju moze sanjati svaki trener u BiH. Sto se tice Azmira, najgluplji potez bi mu bio da da ostavku i ucini uslugu grobarima Slobode, mada mislim da to nece uraditi.....smatram ga jako pametnim i trezvenim covjekom.....bio bi mu to najgluplji potez u zivotu, doci do izvora a ne napiti se vode.....
P.S. Na klupi bi volio vidjeti Cvjetina Blagojevica, poznaje PL...nas a svjetski frajer,...i naravno naseg sir Smaila Karica kao pomocnika.
P.S. Na klupi bi volio vidjeti Cvjetina Blagojevica, poznaje PL...nas a svjetski frajer,...i naravno naseg sir Smaila Karica kao pomocnika.
🔴⚫️
Vrijeme mu je bilo ode.
Psovanje kao razlog odlaska je samo bijedan izgovor pomoću kojeg pokušava skinuti ljagu sa svog imena. Činjenica je da nije u stanju izvući maksimum iz ovog tima, da mu je većina igrača okrenula leđa, da nije u stanju motivisati ekipu (pa se stoga vadi na "voljni momenat") i da nema ni trunku poštovanja za klub koji mu daje hljeb u ruke. U takvoj situaciji, treneru ne preostaje ništa drugo nego da odstupi s funkcije.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.