Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kontam nesto mozel Zrinjski uzet danas? Il stavit oba tima daju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zrinjski moze uzeti danas, objektivno su jaci protivnik a armenska liga je u padu vec godinama.Najveci uspjeh Shiraka -izbacili Rudar Pljevljesanjinho je napisao/la:Kontam nesto mozel Zrinjski uzet danas? Il stavit oba tima daju?

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Ovaj Odd mi ubija neke veće nade, umjesto da sam ga izostavio i podebljao uplatu.

Sherif nije tako loš kao što raja misli...u svakom slučaju sretno!GoRaN je napisao/la:
Ovaj Odd mi ubija neke veće nade, umjesto da sam ga izostavio i podebljao uplatu.Ovako na markicu dobitak 86,38 KM.
glupo je sto se sad pravim pametan, doduse, niste ni postavili ranije. tek sad vidim...
nije mi jasno otkud vam i ideja da to zrinjski moze dobiti....
zvijezda i buducnost su po meni veceras sigurni parovi...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Sillameae-Hajduk Split Ohandza daje 2.00, Ohandza daje dva ili više 6.50
Hajduk ove sezone bi trebao biti jači, u napadu je odlični Ohandza i očekujem da zabije i prve golove za "bile", moguća golijada
Hajduk ove sezone bi trebao biti jači, u napadu je odlični Ohandza i očekujem da zabije i prve golove za "bile", moguća golijada
Probajte Slovan B. 6+ mozda dodje 

Čuj odakle nam i ideja, kao da su igrali sa Baselom.Da je bar Mika ili Pyunik, nego neka indijanska ekipa čiji je stadion gori od nekih iz 1. federalne, i glavu dajem da im je i liga osjetno gora od naše.Po 6.50 kvoti uzimam svaki dan.Druga stvar što se Zrinjski obrukao.stulic89 je napisao/la:glupo je sto se sad pravim pametan, doduse, niste ni postavili ranije. tek sad vidim...
Ide ko po loju, kako je ova kladionica postala namazana da ne možeš povjerovat.stulic89 je napisao/la:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
spartaks dodje jutros u podgoricu sa 15 igraca, znaci jutros, nisu ni spavali tu i dobije ih... a za zvijezdu nemam rijeci...gonzales je napisao/la:Ide ko po loju, kako je ova kladionica postala namazana da ne možeš povjerovat.stulic89 je napisao/la:
kuznetsova naravno sjebala, pa i nadal... makarova danas... al ovo je vec u domenu kukanja...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
čilić-isner 3-2 4.80
S.Williams-H.Watson Watson uzima barem set 3.40, 2 7.75 

prođe kvota 5.20, za danas golovi nazgmiky je napisao/la:Probajte Slovan B. 6+ mozda dodje
KSV 1919-RB Salzburg 6+ 3.73, 7+ 6.32

baksuze, ja uzo po 1.3 da Serena uzimazgmiky je napisao/la:S.Williams-H.Watson Watson uzima barem set 3.40, 2 7.75

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sutra nastavak maratonazgmiky je napisao/la:čilić-isner 3-2 4.80

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Bravo Willy i ja kažem kraj za Troickog danas
Troicki-Brown 2 2.40
na sitno 1-3
Troicki-Brown 2 2.40
na sitno 1-3

nisu se ni zagrijaligonzales je napisao/la:Sutra nastavak maratonazgmiky je napisao/la:čilić-isner 3-2 4.80

ziceraski...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.