FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A ja vas odigro 7+, vjerujem jos uvijek. Mozete vi to galaktikosi
j ebem ti bandovicu sve
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sudija ponisti cist gol 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Bandovic, znaci Boze.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Bandovica treba uhapsit!
Yebo ga onaj ko ga stavlja na gol!!

Yebo ga onaj ko ga stavlja na gol!!

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Hej moj Bandoviću, ubjedljivo najgori u timu.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
tuzlak1987 je napisao/la:A ja vas odigro 7+, vjerujem jos uvijek. Mozete vi to galaktikosi
drugoligas kolko ste vi danas igrali?
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Bolje stablo ispred gola staviiti nego bandovica,em jeftinije EM bi nesto i odbilo se van gola
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Gdje Vam je taj iz Sirije?
Da nam je i ovaj bod uzet' .. estakvirullah
kako smo jaki 

Bolje stablo ispred gola staviiti nego bandovica,em jeftinije EM bi nesto i odbilo se van gola
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
on ne smije izbaciti svoje pajdase , bandovica i berberovica
Djeca nam se smiju, moj Dženo ..

dzeno majku ti ****! dzenoooooo sve ti u usta ****
dzeno konju mazgo idiote imas tri izmjene zgadio si mi fudbal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzeno konju mazgo idiote imas tri izmjene zgadio si mi fudbal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mene su pljuvali kada sam pricao da uscplic nema ni kvalitet ni potencijal, a Boga mi ni licencu da vodi Sarajevo...
uscuplic je jedan magarac koji treba da vodi bosnu visocku ili juniore
uscuplic je jedan magarac koji treba da vodi bosnu visocku ili juniore
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Samo da pozdravim sve one koji su me u maju napadali kad sam rekao da je Uscuplic nikakav trener i da ga trebamo otjerati 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Od sutra traziti novog trenera,ovaj nema ni Plan A,a pogotovo kad krene lose ekipa se jos vise pogubi 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.