Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da si ti gledao ut. ili barem 1 pol. vidio bi kako se nece, to sto si rekao.Format je napisao/la:Pa nece se niko naguzit, Celik je vatda tezak kuci, ovo je meni realno bilo i ocekivano.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nema frajer muda staviti Stojčeva na klupu a momak igra kao na terminumirzatele je napisao/la:i opet sljedeca utakmica ako Dzeno ostane : Bandovic,Dzemo,Puzi,Tatko,Dupovac,Cimirot,Radovac,Stojcev,Duljevic,Okic,Velkoski
ned'o Bog probat Kostica,Mitrevskog,sirijca
Nemoj to pitanje postavljati,uprava im dobro radi,dovodi ciljano igraceextra je napisao/la:Nije mi jasno zašto sarajevo dovodi veliki broj igrača,sa ligom gdje je pauza 3-4 mjeseca po meni ne treba više od 17-18 kvalitetnih igrača a vi sad imate blizu 30.Po mom skromnom mišljenju samo trošenje para ili pokazivanje sile .
Jarane,sad je problem što Kostić,Mitrevski,Kalasi nisu igrali utakmicu mjesecima,oni su ispali iz takmičarske forme.I to je Dženo uništio,uništio je 3 igrača potpuno.Njima će sad trebati mnogo vremena da se vrate u takmičarsku formu.Kalasi nije imao pravo nastupa,ali večeras je imao i GLUPOST je da nije počeo od prve minute,a njemu Dženo ni minut ne dade.Sad treba dovest pametnog čovjeka na klupu ali će i njemu biti teško ispraviti sve Dženine GLUPOSTI upropašćivanja nekoliko igrača.mirzatele je napisao/la:i opet sljedeca utakmica ako Dzeno ostane : Bandovic,Dzemo,Puzi,Tatko,Dupovac,Cimirot,Radovac,Stojcev,Duljevic,Okic,Velkoski
ned'o Bog probat Kostica,Mitrevskog,sirijca
za vas dusebriznike, nije problem u igracima vec u treneru...ennis je napisao/la:Nemoj to pitanje postavljati,uprava im dobro radi,dovodi ciljano igraceextra je napisao/la:Nije mi jasno zašto sarajevo dovodi veliki broj igrača,sa ligom gdje je pauza 3-4 mjeseca po meni ne treba više od 17-18 kvalitetnih igrača a vi sad imate blizu 30.Po mom skromnom mišljenju samo trošenje para ili pokazivanje sile .na pozicije gdje im skripi
malo ironije
I pticama na grani je jasno kakvi uhljupi vode transfer politiku u FKS,uhodana sema pranja novca sa raznim menadzerima s kojima dugo saradjuju,sad jos kad je amidza dao para lesinari se skupili.
Tvoje zapazanje je odlicno,bolje platiti 15 igraca klase iznad nego 30 preplacenih polovnjaka.
SamoZeljo je napisao/la:Ocekivan rezultat jer je i jednima i drugima X i vise nego ocigledno najdrazi rezultat.
Meni nije krivo sto ste kiksali jer vas vidim kao veceg konkurenta nego Celik. Nije da se radujem, skacem, slavim i provociram, ali mi definitivno nije krivo jer imate kvaliteta da ispravite ove greske.
Nego, u vasem klubu je nesto truhlo.
Cak i kad imate para ne ide, a euforija ogromna. Brzo se ufurate a jos brze razocarate.
Da li je do poganog mentaliteta ili nesto drugo, ne znam. U svakom slucaju mislim da sa tim promjenama svake godine necete postici puno vise.
Kad smo vec kod poganog mentaliteta, svi ga imamo manje vise, ali kod vas je malo vise izrazen.
Samo se bojim da ne budete zrtve necijeg monopola. Mislim, za vas se bojim, a meni je svejedno.
stojčev je namjestio u prvom ppoluvremenu 4 100% šanse i jedini je igrac u ekipi koji donosi prevaguhilmo je napisao/la:Kod nas postoje dva ligaška gostovanja koja nam nikako ne leže a to su Zenica i Široki Brijeg.
Ne smatram ovaj rezultat kao neku tragediju, mnogo puta smo dole gubili bodove tako da ovo nije iznenađenje. Ja bih rekao da smo mi ovdje osvojili bod. Nekako sam imao osjećaj da će biti neriješeno.
Gledao sam utakmicu od 45-70 minute i igra u tom periodu me zaista zabrinjava, šta je bilo u prvom poluvremenu ne znam. Meni Todorović nije igrač za prvih jedanaest, a svaka čast Dženi što je Stojčeva zamjenio, jer ono što sam ja gladao nekoliko potencijalnih prilika je upropastio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.