FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HzCZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HzCZ » 13 sep 2014, 21:31

Ma "umorni smo , ipak smo odigrali 10 tekmi u 30 dana. Nadam se da ćemo imati sreće." :lol: Put pod noge, živ bio, bićeš pomoćni ili juniore trenirati i to je to. Nadam se da će ekipa u Rajvosa koja ima veze nekakve sa upravom, reagirati odmah, Dženi hoću samo leđa da vidim, zgadio mi je život. Šablonske izmjene, neovisno o rezultatu :clap: .
FKS 1946 !

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 13 sep 2014, 21:32

Nadajmo se da Uščuplić odlazi,ali da dolazi pravi trener koji je imao rezultate u svom poslu http://www.klix.ba/sport/nogomet/predsj ... /140913095" onclick="window.open(this.href);return false;

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 sep 2014, 21:32

Format je napisao/la:Pa nece se niko naguzit, Celik je vatda tezak kuci, ovo je meni realno bilo i ocekivano.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da si ti gledao ut. ili barem 1 pol. vidio bi kako se nece, to sto si rekao.
5-6 mrtvih sansi i bez gola. Trener poprilicno hladnokrvno posmatra, pa drekni i zamijeni ih...
Ali nonsalancija i neozbiljnost ofanzivaca, ponajvise Ognjena pa i Milosa su na kraju protivniku dale snage a golman je ponovo odradio svoj posao (ne bitn oza gol, vidjeli su koji su gledali 2-3 katastrof. reakcije, ljudi kasnije iz svake moguce situacije samo rokali po njegovom golu).
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 sep 2014, 21:35

Vratite Jarnija!
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 13 sep 2014, 21:35

Nije mi jasno zašto sarajevo dovodi veliki broj igrača,sa ligom gdje je pauza 3-4 mjeseca po meni ne treba više od 17-18 kvalitetnih igrača a vi sad imate blizu 30.Po mom skromnom mišljenju samo trošenje para ili pokazivanje sile .

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 sep 2014, 21:37

i opet sljedeca utakmica ako Dzeno ostane : Bandovic,Dzemo,Puzi,Tatko,Dupovac,Cimirot,Radovac,Stojcev,Duljevic,Okic,Velkoski

ned'o Bog probat Kostica,Mitrevskog,sirijca

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 sep 2014, 21:41

E moj Todoro, i moj Dzeno... :(

Da je jedna od 4 100000% šanse ušla...eh da su babi muda...
igrom iz prvog poluvremena sam prezadovoljan, dokaz da znaju i mogu...zasto to ne drze 90 minuta (nema veze sa kondicijom vec sa psihom, padaju poslje primljenog gola) je kriv strucni stab...

Benko bi danas 3 zabio, valjda nije kasno..7 bodova i tekma manje, 4 u najbolju ruku (ako velez sutra ne uzme kakve bodove)

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 13 sep 2014, 21:42

mirzatele je napisao/la:i opet sljedeca utakmica ako Dzeno ostane : Bandovic,Dzemo,Puzi,Tatko,Dupovac,Cimirot,Radovac,Stojcev,Duljevic,Okic,Velkoski

Nema frajer muda staviti Stojčeva na klupu a momak igra kao na terminu

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 sep 2014, 21:42

Ma mislim bice i dalje kikseva, a kad je tako onda vjerovatno trener se mijenja jer sto prije izgleda to bolje. Do sada ih je vec bilo podosta (Obarska,Gladbach, Travnik pa sad Zenica) puno.
I taj drugi ko dodje, da Boga da nece doci u situaciju da mu visi kiks nad glavom, tako idu stvari kod ambicioznih, dvije greske, ok moze, treca je vec alarm a nakon trece, razlaz.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 13 sep 2014, 21:44

extra je napisao/la:Nije mi jasno zašto sarajevo dovodi veliki broj igrača,sa ligom gdje je pauza 3-4 mjeseca po meni ne treba više od 17-18 kvalitetnih igrača a vi sad imate blizu 30.Po mom skromnom mišljenju samo trošenje para ili pokazivanje sile .
Nemoj to pitanje postavljati,uprava im dobro radi,dovodi ciljano igrace ;) na pozicije gdje im skripi :D malo ironije
I pticama na grani je jasno kakvi uhljupi vode transfer politiku u FKS,uhodana sema pranja novca sa raznim menadzerima s kojima dugo saradjuju,sad jos kad je amidza dao para lesinari se skupili.
Tvoje zapazanje je odlicno,bolje platiti 15 igraca klase iznad nego 30 preplacenih polovnjaka.
SLOBODA NAVIJAČIMA

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 13 sep 2014, 21:44

mirzatele je napisao/la:i opet sljedeca utakmica ako Dzeno ostane : Bandovic,Dzemo,Puzi,Tatko,Dupovac,Cimirot,Radovac,Stojcev,Duljevic,Okic,Velkoski

Jarane,sad je problem što Kostić,Mitrevski,Kalasi nisu igrali utakmicu mjesecima,oni su ispali iz takmičarske forme.I to je Dženo uništio,uništio je 3 igrača potpuno.Njima će sad trebati mnogo vremena da se vrate u takmičarsku formu.Kalasi nije imao pravo nastupa,ali večeras je imao i GLUPOST je da nije počeo od prve minute,a njemu Dženo ni minut ne dade.Sad treba dovest pametnog čovjeka na klupu ali će i njemu biti teško ispraviti sve Dženine GLUPOSTI upropašćivanja nekoliko igrača.
Zadnja izmjena: momirpeh, dana/u 13 sep 2014, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 sep 2014, 21:46

Ocekivan rezultat jer je i jednima i drugima X i vise nego ocigledno najdrazi rezultat.

Meni nije krivo sto ste kiksali jer vas vidim kao veceg konkurenta nego Celik. Nije da se radujem, skacem, slavim i provociram, ali mi definitivno nije krivo jer imate kvaliteta da ispravite ove greske.

Nego, u vasem klubu je nesto truhlo.
Cak i kad imate para ne ide, a euforija ogromna. Brzo se ufurate a jos brze razocarate.
Da li je do poganog mentaliteta ili nesto drugo, ne znam. U svakom slucaju mislim da sa tim promjenama svake godine necete postici puno vise.
Kad smo vec kod poganog mentaliteta, svi ga imamo manje vise, ali kod vas je malo vise izrazen.

Samo se bojim da ne budete zrtve necijeg monopola. Mislim, za vas se bojim, a meni je svejedno.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 sep 2014, 21:49

ennis je napisao/la:
extra je napisao/la:Nije mi jasno zašto sarajevo dovodi veliki broj igrača,sa ligom gdje je pauza 3-4 mjeseca po meni ne treba više od 17-18 kvalitetnih igrača a vi sad imate blizu 30.Po mom skromnom mišljenju samo trošenje para ili pokazivanje sile .
Nemoj to pitanje postavljati,uprava im dobro radi,dovodi ciljano igrace ;) na pozicije gdje im skripi :D malo ironije
I pticama na grani je jasno kakvi uhljupi vode transfer politiku u FKS,uhodana sema pranja novca sa raznim menadzerima s kojima dugo saradjuju,sad jos kad je amidza dao para lesinari se skupili.
Tvoje zapazanje je odlicno,bolje platiti 15 igraca klase iznad nego 30 preplacenih polovnjaka.
za vas dusebriznike, nije problem u igracima vec u treneru...

sto je tuzno, taj isti trener je do utakmice sa gladbahom radio dobar posoa, koristio igrace na pravim pozicijama, igrao sa pravom taktikom i formacijom, igraci su bili motivirani i slicno...zasto sad nije tako - do njega je

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 sep 2014, 21:51

Nadam se da vec protiv Olimpika gledamo Benka u vrhu napada

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 13 sep 2014, 21:53

Bogami kakve igrace imate ovo je lose odigrano,Celik je imo neke sanse i da pobjedi(i mozda da vas kazni za promasaje)Ja sam vam davno reko da ce te se vi naprimati golova i u PL sa ovakvom odbranom i golmanom.Realno odbrana zajedno sa golmanom vam moze biti u sredini PL,ali zato imate najjaci napad mada to jos ne pokazujete.I ja mislim da je Uscuplic "zelen" za jedan tim koji ima visoke ciljeve i u PL i u Evropi.Ne znam sto Hadzibegica ne zovete za trenera,em je legenda Sarajeva,poznat u Evropi a olidan strucnjak.Mislim da ni on ne bi trazio neke velike pare od svog maticnog kluba.Ne moze jedan klub koji ima visoke ambicije dozvoliti sebi da dovede na klupu strucnjaka koji jos treba da se kali i uci,a plus nema ni diplomu za to.

Utakmica je bila fina za gledati i neizvjesna do kraja,treba nam vise ovakvih utakmica u PL :cool:

Sretno u nastavku
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 13 sep 2014, 21:56

Da Bog sačuva kod nas uprava radi dobar posao al igrači nula il ko sad igrači dobri al trener tukmak a taman kad i trenera nađemo dobrog onda će vjerovatno uprava pasti pa sve tako u krug nanovo.DOKLE :hmmmmm: :hmmmmm:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 sep 2014, 21:58

SamoZeljo je napisao/la:Ocekivan rezultat jer je i jednima i drugima X i vise nego ocigledno najdrazi rezultat.

Meni nije krivo sto ste kiksali jer vas vidim kao veceg konkurenta nego Celik. Nije da se radujem, skacem, slavim i provociram, ali mi definitivno nije krivo jer imate kvaliteta da ispravite ove greske.

Nego, u vasem klubu je nesto truhlo.
Cak i kad imate para ne ide, a euforija ogromna. Brzo se ufurate a jos brze razocarate.
Da li je do poganog mentaliteta ili nesto drugo, ne znam. U svakom slucaju mislim da sa tim promjenama svake godine necete postici puno vise.
Kad smo vec kod poganog mentaliteta, svi ga imamo manje vise, ali kod vas je malo vise izrazen.

Samo se bojim da ne budete zrtve necijeg monopola. Mislim, za vas se bojim, a meni je svejedno.

Nema potrebe de se bojis,da te utjesim bice ovo dobro. ;)
Ako si gledao tekmu narocito prvo poluvrijeme,igrali smo super stvarali šanse,poveli,ali nismo relizovali sanse koje smo imali, i ljudi nas kaznili.Dolaskom Benka rijesicemo realizaciju ,ubjeđen sam da je on igrao da bi sad bilo 0-3 ali dobro.Na zimskoj pauzi dovesti stopera i golmana.Ima jos puno da se igra,jos puno je bodova u opticaju,jos je sve otvoreno. ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 sep 2014, 21:59

Kod nas postoje dva ligaška gostovanja koja nam nikako ne leže a to su Zenica i Široki Brijeg.

Ne smatram ovaj rezultat kao neku tragediju, mnogo puta smo dole gubili bodove tako da ovo nije iznenađenje. Ja bih rekao da smo mi ovdje osvojili bod. Nekako sam imao osjećaj da će biti neriješeno.

Gledao sam utakmicu od 45-70 minute i igra u tom periodu me zaista zabrinjava, šta je bilo u prvom poluvremenu ne znam. Meni Todorović nije igrač za prvih jedanaest, a svaka čast Dženi što je Stojčeva zamjenio, jer ono što sam ja gladao nekoliko potencijalnih prilika je upropastio.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 13 sep 2014, 22:00

Nemoze se reci da smo lose igrali, ali nije to to.. dejo opet amaterski, svaka lopta u peterac je opasnost, unosi i nervozu u zadnju liniju, btw. tatko i duppvac odlicni.... puzi i dzemo srednja zalost... da nije lopti u petercu, nama niko u pl nije sanse napravio... deji je vakat hladjenje..., stavit bilo koga... dzeno amaterski opet... vrijeme je da ide zbpg slijedeceg, totalnu kofuziju je napravio u ekipi... izmjene nako ko da ih je sablonski osmislio prije tekme.. ocekivao sam makar 20 minuta da vidimo sirijca.on je trebao biti izmjena dzemi, cisto da se proba

... treba nam pritisak, on mjesto bekica da ubaci 20 zadnjih minuta on rotira bekove.. bilbiji ni sad nije jasno koju je poziciju on trebao da igra kad je zamjenio stojceva... umjesto iza napadaca igrao je centralnog veznog... okic je trebao poceti mjesto todorovica desno, duljevic lijevo, a todorovic bi po tom mogao u drugom mjenjati bilo koje krilo.. ovako okic se izgubio na lijevoj strani.. nama treba strucnjak, a ne brza odluka... dusko bajevic je skup, ali bolje nam je dovesti njega nego jos tri igraca klase benko... mi imamo daleko najkvalitetniji tim u pl. vec sad.....dusko b. bi sigurno do iduceg ljeta napravio tim za grupne faze i po meni je ovo najvaznija investicija sportskog aspekta uz akademiju..

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 sep 2014, 22:01

hilmo je napisao/la:Kod nas postoje dva ligaška gostovanja koja nam nikako ne leže a to su Zenica i Široki Brijeg.

Ne smatram ovaj rezultat kao neku tragediju, mnogo puta smo dole gubili bodove tako da ovo nije iznenađenje. Ja bih rekao da smo mi ovdje osvojili bod. Nekako sam imao osjećaj da će biti neriješeno.

Gledao sam utakmicu od 45-70 minute i igra u tom periodu me zaista zabrinjava, šta je bilo u prvom poluvremenu ne znam. Meni Todorović nije igrač za prvih jedanaest, a svaka čast Dženi što je Stojčeva zamjenio, jer ono što sam ja gladao nekoliko potencijalnih prilika je upropastio.
stojčev je namjestio u prvom ppoluvremenu 4 100% šanse i jedini je igrac u ekipi koji donosi prevagu :)
izbacivanjem stojceva mi smo postali smijesni

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.