safira je napisao/la:@skyisthelimit
Postavio sam ti pitanje na koje mi nisi odgovorio, jer i ne znas da je drugi golman bio Avdukic.
Hasagic nije bio ni na klupi jer je posvadjao s Susicem, isto kao i Misimovic, samo Miske ima muda i to je rekao.
U reprezentacije trenutno Susica ne benda 5 posto, nema autoritet na ovim igracima jer njih zaboli neka stvar za Safeta Susica.
Prvo je usro s Begovicem, pa rekao da ga nece vise nikad zvati, pogazio svoje rijeci i pozvao ga.
Rekao da Begovic nece nikada biti 1 golman dok je on selektor, opet pogazio svoje rijeci.
Itd.
Covjek jednostavno jedno prica, drugo radi.
Nema igre, nema taktike.
Jednostavno igra bez igre.
Idemo u baraz, samo pogledajte koje reprezntacije nam mogu doci, a od tih svi reprezntacija mi mozemo samo igrati s CRNOM GOROM ostalo nam je pa-pa.
pa zasto pojedinci govore da nismo imali nikad jacu reprezentaciju i igrace ako samo mozemo crnogorce proci
Nisam upratio ko je bio drugi golman, ali sam cuo sta je komentator Kristic rekao, a to je, da je Hasagic pruzio podrsku Begovicu i da je bez problema prihvatio tu odluku...E sad me zanima, otkud tebi to da se posvadjao, licno ti rekao ili si mu procitao na profilu "A sad adiooo" i pomislio evo ga posvadjao se

jako plitko...
dalje, ne siri dezinformacije da je Misimovic posvadjan sa selektorom kad nije, citao sam da se javio uzivo na hayat tv i da su mnogi pogresno protumacili njegovu izjavu
inace slazem se da je selektor previse blag prema igracima, sto moze biti da nije dobro ali i ne mora...Jer ovako i pored tzv "svadje" Miske ce biti pozvan sto je odlicno za reprezentaciju, ali nemojmo zaboraviti na umu ako bi bio suvise strog onda mi ne bi gledali istog Misketa za repku do kraja kvalifikacija..Eno onaj Pranjic nije pruzio ruku strucnom stabu i otjeran iz reprezentacije, ako je to vama dobro i ako zelite da se zbog sitnica tjeraju igraci, onda nek vam je na cast...Ipak sad trebamo biti slozni, i nije nam svejedno ako neko ode iz reprezentacije, jer ponavljam po 100-ti put nismo Brazil, svaki igrac je zlata vrijedan a nemamo ih puno

15.10 - 15.06 ...