NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
30 hiljadahahahahahaha, pa on bi nas ogulio vise nego sharbini i katalinic
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mozemo dovesti 3 najjaca igraca lige za te pare, evo sad plua sto imamo, pa da se prosetamo ligom 
- ASD
- Kontakt:
Pa sama plata od 4000 bez tih para na ruke mu je i previše.
-
- Kontakt:
Pa da garantuje da ce zabiti 50 golova ja.mu ne bi dao tolike.pare.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma ja ne vjerujem da je to istina pa makar to je puno za kineza a ne za nas nije u velezu tolike pare imao
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Sto da ne? Nama je Zeljko Malcic trazio 30 000 na ruke prije nekoliko sezona kad je Fudo Mujagic bio predsjednik, i slicnu platu, a da ne trazi Fajic.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 jul 2020, 00:11ma ja ne vjerujem da je to istina pa makar to je puno za kineza a ne za nas nije u velezu tolike pare imao
Imao je on fine pare i u Velezu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
harden je napisao/la: ↑28 jul 2020, 00:49Sto da ne? Nama je Zeljko Malcic trazio 30 000 na ruke prije nekoliko sezona kad je Fudo Mujagic bio predsjednik, i slicnu platu, a da ne trazi Fajic.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 jul 2020, 00:11ma ja ne vjerujem da je to istina pa makar to je puno za kineza a ne za nas nije u velezu tolike pare imao
Zato nikad i nemamo pravog napadaca. Skupimo neke otpadke i nadamo se. Tako godinu zq godinom. Shvatam nema se para takvo je stanje jbg
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
jest i ja mislim 1800 platu tako nesto, previse je to ja garantujem da u velezu nije imao tolikoharden je napisao/la: ↑28 jul 2020, 00:49Sto da ne? Nama je Zeljko Malcic trazio 30 000 na ruke prije nekoliko sezona kad je Fudo Mujagic bio predsjednik, i slicnu platu, a da ne trazi Fajic.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 jul 2020, 00:11ma ja ne vjerujem da je to istina pa makar to je puno za kineza a ne za nas nije u velezu tolike pare imao
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
U Veležu je imao više od toga, tako da mu je ok zahtjev, od vas traži manje manje. Po mom mišljenju, nije puno, realan mu je zahtjev.
-
- Kontakt:
U velezu je imao 5 hiljada platu i 80 hiljada na ruke
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne vrijedi on te pare
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
odakle ti samo te informacije eto znam odmah da u Velezu nije imao takva primanja, iskreno on ne vrijedi te pare i to moze reci svako ko prati ligu malo duze pa bolje je na primjer dovesti Nihada Seru za troduplo manji novac i za 2 godine imati najboljeg ofanzivca u drzavi!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Upekao forum od fajicaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 jul 2020, 10:50odakle ti samo te informacije eto znam odmah da u Velezu nije imao takva primanja, iskreno on ne vrijedi te pare i to moze reci svako ko prati ligu malo duze pa bolje je na primjer dovesti Nihada Seru za troduplo manji novac i za 2 godine imati najboljeg ofanzivca u drzavi!
Opet se moram ponavljati,bezze je bacati pare u ovoj krizi na njega. Sa ti 30 k sto se prica i platom od 3, 4 hiljade moze se platiti citava ekipa za polusezonu.
Jos se mi izvalcimo iz govana od predhodni uprava.
A pitanje je sta bi fajic pokazao. Liku fudbal nije na prvom mjestu! Tako da je pametnom ovo dosta.
Eno dosao nam je nas muris midzic lik je motivisan . Ako ga krene i dobro udje u sezonu sta ces bolje.
Po mom misljenju dovesti jos 2 3 igraca iskusna da se dobije jod na sirini i to je to. Uigravati ekipu! Ako Berberovic uspije izvuci iz ovih igraca 90 posto,napravit cemo dobar rezultat siguran sam.
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Davati tolike pare za igrača koji nije prošao dana priprema, a prvenstvo počinje za 7 dana. Pa da je Ronaldo
Realno on je dobio ako je istina 5k i 80k na ruke to je bilo zato samo jer je Velež želio ući pod svaku cijenu
A ta priča od 4k i 30k na ruke nije realna lik ima 33 godina i nije prošo pripreme a kockar je mala riječ
A ta priča od 4k i 30k na ruke nije realna lik ima 33 godina i nije prošo pripreme a kockar je mala riječ
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Da on mladji. Da nema tolike probleme dalo bi se to nekako i rijesiti ali opet mislim da bi sa njim usli u PL. Znaci za 30k cemo izgubiti jer mi protiv Goska necemo moci. Nadam se svim.srcem i zelim.to ali sve mi je tanko
-
- Kontakt:
Kad mu platis koliko trazi.nebeskasila je napisao/la: ↑28 jul 2020, 12:20Da on mladji. Da nema tolike probleme dalo bi se to nekako i rijesiti ali opet mislim da bi sa njim usli u PL. Znaci za 30k cemo izgubiti jer mi protiv Goska necemo moci. Nadam se svim.srcem i zelim.to ali sve mi je tanko
De mi reci ko tebi garantuje da ce dati i 10 golova po sezoni? A kamol jos da te fajic uvede u pl ko sto ti pricas.
Jel ti neko garantuje da ibrisimovic,midzic ili haracic nece odigrati sezonu zivota pa dati preko 20 golova i uvesti te u pl.
Bil ti dao fajicu tolike pare i preuzeo odgovornost na sebe?
Ja mislim da je o fajicu sve receno!
.....Sidje li sunce na luke dole....
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma ne vjerujem da je istina nikako igrom slucaja znam kakva je primanja imao u Velezu i sta je jos sve trazio al nemam potrebe pisati mi idemo dalje nema veze te pare on ne vrijedi i to je to, ako je uopce istina ne mozete vjerovati sto neko dode i napise. . .
IDEMO DALJE...
IDEMO DALJE...
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Tolike pare jbt za pilice se davalo 50000. Znam ja isto jos igraca dobijali su na ruke po 10 ili 15k pa ne odigra za k a za fajica se zna da ce zabiti eto gdje god ode praticemo ga svi pa cemo.vidjeti hoce ki zabijati. Kazem i ja da to jesu velike pare ali to je ono sto nam fali da udjemo u PL. To da ce Ibrisimovic zabiti 20 golova sve se nadam da hoce vise bi volio da on zabija nefo Fajic ali opet ovo je provjeren igracBihacit1937 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 12:26Kad mu platis koliko trazi.nebeskasila je napisao/la: ↑28 jul 2020, 12:20Da on mladji. Da nema tolike probleme dalo bi se to nekako i rijesiti ali opet mislim da bi sa njim usli u PL. Znaci za 30k cemo izgubiti jer mi protiv Goska necemo moci. Nadam se svim.srcem i zelim.to ali sve mi je tanko
De mi reci ko tebi garantuje da ce dati i 10 golova po sezoni? A kamol jos da te fajic uvede u pl ko sto ti pricas.
Jel ti neko garantuje da ibrisimovic,midzic ili haracic nece odigrati sezonu zivota pa dati preko 20 golova i uvesti te u pl.
Bil ti dao fajicu tolike pare i preuzeo odgovornost na sebe?
Ja mislim da je o fajicu sve receno!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
nemamo vise sta pricati o Fajicu nije dosao i to je to bio bi Tito da je dosao u Bihac nista mu falilo nebi nije htjeo i eto, a te pare su se mogle davat dok je Emdzo bio pa imali budzet po 600k maraka druga su sad vremena
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.