hahahahahahahahahaSeyo_TM je napisao/la:80to i ne zna koje stole![]()
Onaj Daka svaki put potvrdi sto ga ne volim k'o igraca/osobu, prljav do bola, samo da mu je udariti igraca, yebo desavanje na terenu...malog colica je iznerviralo kad je onaj mali pitar potkopao loptu da vrijeme prolazi (kod izvodjenja sa centra) i dakino (ne)pokrivanje igraca...za poraz je memo kriv, umjesto da vrati golmana kad smo smanjili na 1 razlike, on ga ostavlja na klupi i onda bezveze golovi...al fina tekma, pogotovo finale...
Karte su bile predivne...jedno 2 metra duge
evo sad prilika ovim vrhunskim golmanima na portalu da pitaju Amara: "Amare ba, znam branit allaha mi, mogul ja malo svoje mackaste reflekse da pokazem, ocam"
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
maximus_genius
Re: FK Željezničar
Bolje da nisi spominjao koje si godiste, samo si se vise uvalio.dizdaa22 je napisao/la:nece otici tonu postova,nego nije mi jasno sto velicat covjeka,koji spada u tip igraca koji je sto posto placenik,znaci da nije bilo ponuda iz inostranstva,a da je sarajevo ponudilo 500km vise isao bi njima! hajd objektivno sad? ne kazem da nisu svi placenici al oni koji su manje placenici,taj ostatak postotaka ostavljaju na neku ljubav i privrzenost klubu! znam sto posto informaciju da je zeljo nudio istu platu zebi kad je otisao u mostar! a sto se tice godina,vjerujte momci,prije vas sviju sam bio na utakmicama zelje,jebga 80to godiste nije malo! pozdrav!
Ma sta ces ocekivati od igraca koje vodi Memic...lik ne zna 2 recenice sastaviti kako treba. U finalu mu je glavna taktika bila "okolo"...pa dojadio sa "okolo" i sam sebi
Novogodišnji turnir u malom fudbalu: Asim Ferhatović Hase
datum objave: 21. 12. 2009
Novogodišnji turnir u malom fudbalu “Asim Ferhatović – Hase” ove će se godine, po sedamnaesti put, održati 26. i 27. decembra 2009. godine u KSC Skenderija.
Asim Ferhatović HaseTradicionalni turnir se igra u znak sjećanja na fudbalsku legendu Asima Ferhatovića Haseta, a organizatori su, kao i do sada, FK Vratnik i Fudbalski savez BiH.
Na ovogodišnjem turniru će učestvovati osam ekipa: FK Sarajevo, FK Željezničar, FK Borac (Banja Luka), FK Vratnik, Amaterska reprezentacija Srbije, selekcija Budve, selekcija Splita i selekcija Legea – Sarajevo (prošlogodišnji pobjednici).
Ekipe su raspoređene u 2 grupe:
Grupa A: Borac, Legea, Sarajevo, Split
Grupa B: Amateri Srbije, Budva, Vratnik, Željezničar
Prva utakmica igra se u subotu, 26. decembra 2009. godine u 10 sati, a svečano otvorenje turnira je u 16:45 sati.
Raspored takmičenja:
Subota, 26. decembar 2009
I kolo
10h > Legea – Borac
11h > Željezničar – Vratnik
12h > Split – Sarajevo
13h > Budva – A. Srbija
14h > Vratnik (pioniri) – Šampion junior / revijalni susret
II kolo
14:45h > Borac – Split
15:45h > Vratnik – Budva
16:45h – 17h > Zvanično otvorenje turnira
17h > Legea – Sarajevo
18h > Željezničar – A. Srbija
Nedjelja, 27. decembar 2009
III kolo
10h > Legea – Split
11h > Željezničar – Budva
12h > Sarajevo – Borac
13h > Vratnik – A. Srbija
Završnica
15h > Utakmica za 3. mjesto
16h > Revijalni susret veterana
17h > Finalna utakmica
18h > Proglašenje pobjednika i dodjela pehara
http://sarajevo.co.ba/novogodisnji-turn ... ovic-hase/
datum objave: 21. 12. 2009
Novogodišnji turnir u malom fudbalu “Asim Ferhatović – Hase” ove će se godine, po sedamnaesti put, održati 26. i 27. decembra 2009. godine u KSC Skenderija.
Asim Ferhatović HaseTradicionalni turnir se igra u znak sjećanja na fudbalsku legendu Asima Ferhatovića Haseta, a organizatori su, kao i do sada, FK Vratnik i Fudbalski savez BiH.
Na ovogodišnjem turniru će učestvovati osam ekipa: FK Sarajevo, FK Željezničar, FK Borac (Banja Luka), FK Vratnik, Amaterska reprezentacija Srbije, selekcija Budve, selekcija Splita i selekcija Legea – Sarajevo (prošlogodišnji pobjednici).
Ekipe su raspoređene u 2 grupe:
Grupa A: Borac, Legea, Sarajevo, Split
Grupa B: Amateri Srbije, Budva, Vratnik, Željezničar
Prva utakmica igra se u subotu, 26. decembra 2009. godine u 10 sati, a svečano otvorenje turnira je u 16:45 sati.
Raspored takmičenja:
Subota, 26. decembar 2009
I kolo
10h > Legea – Borac
11h > Željezničar – Vratnik
12h > Split – Sarajevo
13h > Budva – A. Srbija
14h > Vratnik (pioniri) – Šampion junior / revijalni susret
II kolo
14:45h > Borac – Split
15:45h > Vratnik – Budva
16:45h – 17h > Zvanično otvorenje turnira
17h > Legea – Sarajevo
18h > Željezničar – A. Srbija
Nedjelja, 27. decembar 2009
III kolo
10h > Legea – Split
11h > Željezničar – Budva
12h > Sarajevo – Borac
13h > Vratnik – A. Srbija
Završnica
15h > Utakmica za 3. mjesto
16h > Revijalni susret veterana
17h > Finalna utakmica
18h > Proglašenje pobjednika i dodjela pehara
http://sarajevo.co.ba/novogodisnji-turn ... ovic-hase/
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
koliko je karta za ovaj turnir i je li umaloj dvorani i hoceli biti sta organizovano od strane manijaka?
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- TheManiacs
- Kontakt:
Karta za turnir je od 3 do 5 kmtax je napisao/la:koliko je karta za ovaj turnir i je li umaloj dvorani i hoceli biti sta organizovano od strane manijaka?
Kazu da je u maloj
Nezna se jos ide li se na turnir,najvjerovatnije da se nece ici
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Petaka karta, ne ide .TheManiacs je napisao/la:Karta za turnir je od 3 do 5 kmtax je napisao/la:koliko je karta za ovaj turnir i je li umaloj dvorani i hoceli biti sta organizovano od strane manijaka?
Kazu da je u maloj
Nezna se jos ide li se na turnir,najvjerovatnije da se nece ici
-
vjeran1987
- Kontakt:
Ne ide se na turnir organizovano ni ako budemo u finalunime_tm87 je napisao/la:Petaka karta, ne ide .TheManiacs je napisao/la:Karta za turnir je od 3 do 5 kmtax je napisao/la:koliko je karta za ovaj turnir i je li umaloj dvorani i hoceli biti sta organizovano od strane manijaka?
Kazu da je u maloj
Nezna se jos ide li se na turnir,najvjerovatnije da se nece iciVjerovatno samo ako budemo u finalu .., ali nisam siguran ..
dobar je mujic pravo, jedan od boljih igraca nase lige
al ja danas citam da ga sloboda nece prodavati
Nesto mi slani nisu u situaciji da odbijaju ponude...mislim zbog pozicije na tabeli a i finansijski su tanki...
ja sam tako u avazu procitao...a sad moguce je da ga dovedemo..danas u avazu kaze bekric da bi volio da ode negdje u inostranstvo, kaze ima ponuda..ja bi volio da ode...mogli bi dobre pare uzeti za njegaSeyo_TM je napisao/la:Nesto mi slani nisu u situaciji da odbijaju ponude...mislim zbog pozicije na tabeli a i finansijski su tanki...
Greska bi bila prodati ga...prvo, jer je jedan od najkvalitetnijih; drugo, za vise cemo ga prodati kasnije, pogotovo ako europu budemo igrali...
Po rijecima Amara nikad nije izrazio zelju da ga dovede niti je bio zainteresovan, znaci izmisljotina!EmirTM87 je napisao/la:dobar je mujic pravo, jedan od boljih igraca nase lige
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la: Po rijecima Amara nikad nije izrazio zelju da ga dovede niti je bio zainteresovan, znaci izmisljotina!
nemoj odma ruzitSeyo_TM je napisao/la: Kakav je onaj M.Mujic iz slobode? Jaran mi rece da ima mahalska oko njega da dodje...
Ajde ti nama pile reci imali kakvih desavanja u vezi ovih transfera jedini si koji pogodi uvijekpile87 je napisao/la:Po rijecima Amara nikad nije izrazio zelju da ga dovede niti je bio zainteresovan, znaci izmisljotina!EmirTM87 je napisao/la:dobar je mujic pravo, jedan od boljih igraca nase lige
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
bojim se da ne dobijemo poslije klikere za njega ko za stilu,jahu i ostaleSeyo_TM je napisao/la:Greska bi bila prodati ga...prvo, jer je jedan od najkvalitetnijih; drugo, za vise cemo ga prodati kasnije, pogotovo ako europu budemo igrali...
Ako dobijemo klikere, barem ce naftasi da buduEmirTM87 je napisao/la:bojim se da ne dobijemo poslije klikere za njega ko za stilu,jahu i ostaleSeyo_TM je napisao/la:Greska bi bila prodati ga...prvo, jer je jedan od najkvalitetnijih; drugo, za vise cemo ga prodati kasnije, pogotovo ako europu budemo igrali...
Seyo_TM je napisao/la:Ako dobijemo klikere, barem ce naftasi da buduEmirTM87 je napisao/la:bojim se da ne dobijemo poslije klikere za njega ko za stilu,jahu i ostaleSeyo_TM je napisao/la:Greska bi bila prodati ga...prvo, jer je jedan od najkvalitetnijih; drugo, za vise cemo ga prodati kasnije, pogotovo ako europu budemo igrali...
Nema jos nista, bar koliko ja znam.AnnesTM87 je napisao/la:Ajde ti nama pile reci imali kakvih desavanja u vezi ovih transfera jedini si koji pogodi uvijekpile87 je napisao/la:Po rijecima Amara nikad nije izrazio zelju da ga dovede niti je bio zainteresovan, znaci izmisljotina!EmirTM87 je napisao/la:dobar je mujic pravo, jedan od boljih igraca nase lige
seyo izgleda imas pogresne jarane
nemam pogresne, nego i on nacuo mahalsku (pitao me ko je mujic, a ja blage veze nemampile87 je napisao/la: Nema jos nista, bar koliko ja znam.
seyo izgleda imas pogresne jarane
Joj do mene Stole ima pogresne jaraneSeyo_TM je napisao/la:nemam pogresne, nego i on nacuo mahalsku (pitao me ko je mujic, a ja blage veze nemampile87 je napisao/la: Nema jos nista, bar koliko ja znam.
seyo izgleda imas pogresne jarane) , mozda je sa onog top secret foruma
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Crkvice1988, Giba87, Google Adsense [Bot], Hansestadt, Hrasno15, Mamba21, nedimmmm1337, Sarun, voltron30 i 57 gostiju.