Meni se svidja, ritam je ubitacanPIKE je napisao/la:ahah ništa buraz moj, dobra je pjesma inačemoj uzor-S.G je napisao/la:Jerane hvala ti od srca, dva dana ja i cimer pokusavamo skontat ovu pjesmu
Da ti Bog podari svako dobro i da te sreca prati do kraja zivota<3
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Chat
ZZ
- Donnie Darko
- Kontakt:
Portugalcima? Prosli put su najtezeg nenosioca dobilihodža je napisao/la:legenda reala je napisao/la:14:00Belmin6 je napisao/la:Zna li netko kad je sutra izvlačenje baraža za SP?
šta misliš hoćel' se naštimati opet onim ciganima ?![]()
Eh da vidimo ko crnu vunu prede...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
humpiraga brate rodjeni 
Sedam dana, niti sam ti brat, niti humpiragaPIKE je napisao/la:humpiraga brate rodjeni
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
znao sam hahahah

sedam dana, pa nam javi ko u Banovićima crnu vunu prede.CashMan je napisao/la:Eh da vidimo ko crnu vunu prede...
DRUG NEBI TI PUNCA
Hajd ti ćeš umjesto PIKETAbagrcavi je napisao/la:sedam dana, pa nam javi ko u Banovićima crnu vunu prede.CashMan je napisao/la:Eh da vidimo ko crnu vunu prede...
bježi ba mene si jednom bezveze trajno banovo, znaš li ti koji sam ja tad šok preživio ? 
DRUG NEBI TI PUNCA
ma posalji i mene da mu pravim drustvo hahahah 
- legenda reala
- Kontakt:
I opet će reći kako nema dodatak na platu za svaki ban

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@ bagrcavi Omaklo se, pukla guma 
- legenda reala
- Kontakt:
I mene si banovo sat, a ban je trajao dva sata

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To ti je kad ti žensko pomuti mozak, pa banuješ nedužne i uzorne forumaše
A ozbiljno šta je bio problem onda, koga si ti trebo banovati ustvari i zašto ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Dobro si prošao, miješanje u rad moderacije, a bio si dobar momak pa nisi dobio duželegenda reala je napisao/la:I mene si banovo sat, a ban je trajao dva sata![]()
@greivis isto to radi i sad će saznati vrijeme kakvo je, jer se seli u naš lijepi forumski gradić
- Trequartista
- Kontakt:
Neko je očigledno uzbihuzuren.
Pozdrav za mangupa iz šaše.

Pozdrav za mangupa iz šaše.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Ne znam o čemu pričaš, neki fkt ozb shvataju forumbagrcavi je napisao/la:To ti je kad ti žensko pomuti mozak, pa banuješ nedužne i uzorne forumaše![]()
![]()
A slučajno preko tebe jedan banovan, a nisam izbrisao tvoj nik za ban
Neki moderatori ne kontaju šalu, kako legenda uvijek provali kad ga ovako furam ?CashMan je napisao/la:Ne znam o čemu pričaš, neki fkt ozb shvataju forumbagrcavi je napisao/la:To ti je kad ti žensko pomuti mozak, pa banuješ nedužne i uzorne forumaše![]()
![]()
A ozbiljno šta je bio problem onda, koga si ti trebo banovati ustvari i zašto ?![]()
![]()
A slučajno preko tebe jedan banovan, a nisam izbrisao tvoj nik za banHajde svakako ćeš se prijaviti sa drugim accountom
Valjda me više nećeš banovati
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.