PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 09 feb 2018, 16:43

kyrieirving je napisao/la:poserem se na sve navijace sarajeva i na sve moderatore i administatora ovog foruma kao i cjeli faking portal.Sa grbavice necete vise radit ni tekstualni prenos a samiru mlaci cu laptop razbit od glavu.Ja postavim sliku bivseg uposlenika udbaske tvorevine i odma pokupim ban ovi pusju nase klupske legende i nista?
Samo da ne bude zbodeva nozevima
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 09 feb 2018, 16:44

kyrieirving je napisao/la:poserem se na sve navijace sarajeva i na sve moderatore i administatora ovog foruma kao i cjeli faking portal.Sa grbavice necete vise radit ni tekstualni prenos a samiru mlaci cu laptop razbit od glavu.Ja postavim sliku bivseg uposlenika udbaske tvorevine i odma pokupim ban ovi pusju nase klupske legende i nista?
Poseri se na babu svog po glavi kad je napravio takvog debila i degenerika ili na mamu kad te radjala sigurno si ispao na glavacke iz zdepi :puke: :puke: :puke: :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 feb 2018, 16:51

Smotaj buraz, opusti se, ne valja toliko nervoze na ovom lijepom danu, loše za srce, vjeruj mi.
Uposlenik kojeg vi forsirate je pola Bosne pobio, i gledanje njegove slike vrijeđa svakog normalnog, navijao on za Sarajevo, Želju, Radnik ili Široki. To aludiranje da je bio uposlenik Sarajeva je toliko bezumno, kao da svakog studenta PMFa nazoveš četnikom jer mu je Biljana Plavšić predavala.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 09 feb 2018, 16:58

Ko je diro? Ko je diro?

slika

:lol: :lol:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 feb 2018, 17:00

Čuvari časti šeher mentaliteta. :rol:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 09 feb 2018, 17:14

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 feb 2018, 17:28

svrakino1921 je napisao/la:ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
ATLETICO MADRID

:urnebes: :rol: :rol: :salut: :tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 09 feb 2018, 17:36

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 09 feb 2018, 18:28

GS

Capajebo
Kontakt:

Post Postao/la Capajebo » 09 feb 2018, 19:47

pridruzujem se poganoj raboti
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 09 feb 2018, 19:51

pozdrav svima. novi sam na forumu i zanima me o cemu se pise na ovoj temi. hFala

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 feb 2018, 19:58

bihuzur je napisao/la:pozdrav svima. novi sam na forumu i zanima me o cemu se pise na ovoj temi. hFala
Vozdrica.
Piše se o tome kako je Ivica Osim stari prevarant, piše se o blatnjavoj Grbavici i prošenju tribine. Takođe se piše kako su pitari četnici, svaki dan se naglašava da je Karadžić bio psiholog u klubu, a da je klub sad kineska prčija. Piše se i o tome kako Sloboda nije ništa osvojila 100 godina, a neće ni još 100 da se ne lažemo. I ponekad uleti Sariel pa se po 15 stranica dogovaraju neke tuče od kojih nema ništa. Ako imaš bilo kakav jeftin trik vezan za gore navedene teme, brzo ćeš se uklopit. :thumbup:

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 09 feb 2018, 20:05

skoroalen je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:pozdrav svima. novi sam na forumu i zanima me o cemu se pise na ovoj temi. hFala
Vozdrica.
Piše se o tome kako je Ivica Osim stari prevarant, piše se o blatnjavoj Grbavici i prošenju tribine. Takođe se piše kako su pitari četnici, svaki dan se naglašava da je Karadžić bio psiholog u klubu, a da je klub sad kineska prčija. Piše se i o tome kako Sloboda nije ništa osvojila 100 godina, a neće ni još 100 da se ne lažemo. I ponekad uleti Sariel pa se po 15 stranica dogovaraju neke tuče od kojih nema ništa. Ako imaš bilo kakav jeftin trik vezan za gore navedene teme, brzo ćeš se uklopit. :thumbup:
I o tome koliko su juniori Atletica iz Madrida cevapa pojeli, koliko kafa i sokova popili.
Te info imamo direktno iz Ministarstva za fiskulturu i kenjanje po Seljeznicaru.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 09 feb 2018, 20:15

carapa je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Vozdrica.
I o tome koliko su juniori Atletica iz Madrida cevapa pojeli, koliko kafa i sokova popili.
Te info imamo direktno iz Ministarstva za fiskulturu i kenjanje po Seljeznicaru.
zanimljiva tema :lol: nadam se da cu se dobro uklopiti u vase objektivne rasprave. moji postovi ce biti potkrijepljeni argumentima :kafa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 feb 2018, 20:23

bihuzur je napisao/la: zanimljiva tema :lol: nadam se da cu se dobro uklopiti u vase objektivne rasprave. moji postovi ce biti potkrijepljeni argumentima :kafa:
Ništa to, neće proći. I ja sam argumentovan pa me šutaju na svakom koraku. Ovdje moraš bit što bezobrazniji, što podliji, mangup si kad ispiz.diš nekog do te mjere da ti šalje prijeteće poruke.
Ja sam haman prestao pisat ovdje zbog tog što ne mogu bez argumenata, ne znam ja bit toliko bezobrazan da ga yebeš. :lol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 feb 2018, 20:34

:kafa: :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 09 feb 2018, 20:40

skoroalen je napisao/la:
bihuzur je napisao/la: zanimljiva tema :lol: nadam se da cu se dobro uklopiti u vase objektivne rasprave. moji postovi ce biti potkrijepljeni argumentima :kafa:
Ništa to, neće proći. I ja sam argumentovan pa me šutaju na svakom koraku. Ovdje moraš bit što bezobrazniji, što podliji, mangup si kad ispiz.diš nekog do te mjere da ti šalje prijeteće poruke.
Ja sam haman prestao pisat ovdje zbog tog što ne mogu bez argumenata, ne znam ja bit toliko bezobrazan da ga yebeš. :lol:
ove argumente niko ne moze pobiti:

– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.

– Doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala kažnjeni su funkcioneri Željezničara: Nusret Mahić, predsednik kluba, Edhem Tufo, sekretar kluba, i članovi uprave Stipo Vilić, Nedeljko Šljivar, Midhat Aganović, Ljubomir Nikolić, kao i Vojo Jovanović, tehnički rukovodilac kluba.

– Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.

- Tako je u jednom momentu igrač FK “Željezničar” Matić fizički napao igrača Osima zbog očiglednog njegovog nezalaganja i sabotiranja same igre.

kao ni ove:

1-sloboda ima trofej
2-sloboda nema trofej ali ima ime
3-fc sloboda-League Cup winners Yugoslavia
4-sloboda ima ljudskost
5-dajte sobodi milion ipo
6-ordagic ne ide ni za milion
7-uz zvezdu sloboda igra najbolji fudbal na balkanu
8-ako duljevic vrijedi milion, onda ordagic vrijedi dva[/b]
9-indir dokazao da smije pokazati obiljezja svoje grupe u pitarskoj kuci
10-ultrasi su #1, zato ne idemo u mostar
11-sloboda hoce lovu za svoje igrace
12-sloboda je bila neki faktor u ex YU
13-AVNOJ= Antifasisticko Vijece Narodnog Oslobodjenja od JASMINA
14-slobodi ce biti ispaljen metak u celo
15-nece biti bolje sve dok neki sudija ne bude doooobro bjen na tusnju
16-americki drzavljani ne moraju postovati drzavu i obaveze prema istoj
17-ne damo 28 000km, pa nek protiv zelje igra Mujkić i njegov advokat Salkanovic
18-cekali smo da AH proseta do bankomata kao sto je obecao, ali to se nije desilo
19-joge cera horde po sarajevu
20-sloboda u iducoj sezoni planira osvojiti prvenstvo
:kafa: :kafa:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 09 feb 2018, 20:50

nije da se falim, ali tučem/baratam argumentima ko bruce lee čakama :kafa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 feb 2018, 21:16

bihuzur je napisao/la:nije da se falim, ali tučem/baratam argumentima ko bruce lee čakama :kafa:
Vidjet ćeš kad te Joker i Virto sahrane. :kafa:

Capajebo
Kontakt:

Post Postao/la Capajebo » 09 feb 2018, 21:17

MocMahale444 je napisao/la::kafa: :kafa:
sto si uranio, jeli sve uredu
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, jurisicduska, riki46 i 14 gostiju.