Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Tačno samo sjesti i pkakati. Na jedan bod od LP bi prišli 7 utakmica prije kraja. Tuga.
Kocka je bačena
Meni je najgore sto udje taj najmrzi mi igrac u EPL Mane i zabi nan frajer dva gola hladno. Tolko smo ispali amateri za ne povjerovat. Dugo vremena smo vodili, jos vidis da ti ubacuje tog i tog i da ce ti radit to i to al dzaba. A o zicerima ne bih, ne bih da krivim Allena, covjek svaku petu utakmicu jednom udje u 16m, al Stuove greske su visak i treba ih eliminisat.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Liverpool squad will fly off to Spain, Tenerife today for a week-long warm weather training camp.
Klopp believes they will benefit from getting away from Melwood and working in temperatures of around 21 degrees.
Player's expected to join are: Jon Flanagan, Kolo Toure, Steven Caulker, Tiago Ilori, Jose Enrique, Joao Carlos Teixeira, Cameron Brannagan, Jordan Rossiter and Kevin Stewart, and a number of Academy youngsters.
Klopp has also invited players’ wives and girlfriends on the trip with them all scheduled to return to Merseyside on Friday.
Kocka je bačena
Liverpool have approached Hoffenheim over the availability of Niklas Sule. (BILD)
Granit Xhaka is a more likely option than Ilkay Gundagon this summer for Liverpool. #lfc (Jonathan Northcroft)
West Ham have identified Christian Benteke as a priority transfer target this summer. #lfc (SkySports)
#LFC can confirm they will participate in the 2016 @IntChampionsCup this summer.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Sta ovo Benteke kenja po Kloppu. Ne treba mu ovo nikako. Ako mu je ko kriv sto je na klupi onda je to on sam. Zasluzio je realno.
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.
One and only, Steven Gerrard.
Mi razmišljamo i čudom se čudimo što Liverpul gubi od Sottona a naši već ugovorili utakmice na drugim kontinentima u vrijeme kvalifikacija za LP i EL.
Kocka je bačena
Ko nam je kriv kad ciljamo na LPHendo je napisao/la:Mi razmišljamo i čudom se čudimo što Liverpul gubi od Sottona a naši već ugovorili utakmice na drugim kontinentima u vrijeme kvalifikacija za LP i EL.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Na kraju cemo ispusit na svim stranama i opet ispocetka.
Memento Mori...
Memento Mori...
- kumkalesic
- Kontakt:
Tako ti je kada se ne podudaraju želje vlasnika i navijača...jedni bi više para, a drugi više trofeja 

Joint_fc
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Bayern have recently renewed a lot of contracts but haven't said anything to Gotze. (Raphael Honigstein)
Going back to Dortmund would be problematic for Gotze, so it makes more sense to resurrect his career at Liverpool. (Raphael Honigstein)
Divock Origi has a thigh injury. Christian Benteke (knee) also a doubt for Portugal. #LFC
Sta se ovo prica za Sturridge i PSG? 45 mil £.
Memento Mori...
Memento Mori...
DailyMail prica. Znaci nije pouzdano, zapravo sumnjam da ima uopste istine.
Ja procitah na thisisanfield..com.
Memento Mori...
Memento Mori...
PSG will attempt to sign multiple strikers this summer but have never considered the possibility of approaching Daniel Sturridge. (@GFFN)
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako je istina da su spremni dati 40, 45 milkica za Stua mislim da se možemo lagano opraštati od njega. Treba im kako izvući Lucasa Mouru. 

Ma to je obicna glupost. Reprezentativna pauza pa nemaju vijesti. Nijedna budala, pa ni Kinezi ne bi dali £45mil za covjeka koji je tako sklon povredama.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Jedan od najdrazih igraca, malo su povrede pokvarile njegov ucinak u periodu dok je igrao za nas, ali ce definitivno ostati upamcen.
Evo jedna majstorija prije tacno 10 godina.
https://www.facebook.com/LFCTransSpec/v ... 916845549/
You'll Never Walk Alone!!!
Ako se dobro sjecam, ovo je ona utakmica na kojoj je Gerrard nosio broj 08, i pocrvenio oko 15 minute, ni derbi nije sto je nekad bio, prije sigurica bila crveni karton, moglo se igrati i 2+Fearless je napisao/la:Jedan od najdrazih igraca, malo su povrede pokvarile njegov ucinak u periodu dok je igrao za nas, ali ce definitivno ostati upamcen.

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 7 gostiju.