Ma eto vidiš, bili smo gdje ste vi sad, našao se takav jedan ali džaba je kad ga sabotiraju sa svih strana, šta se može sad..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako postanete Velez na konju ste. Ono mislim da poslje svega sto se izdesavalo u klubu nađete tako sposobne i poštene ljude. Malo ofa ali morao samAerials je napisao/la:Gdje god se čovjek okrene priča se o ovom sad što se dešava, u dva taksija ulazim, u oba pričaju o Slobodi, o psovanju Husrefu, o odlasku Azmira, o tome kako ćemo postati Velež i slično.. pa ne može čovjek ni pobjeći od svega
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
ne skacite na prvu.
polako ba.bice to sve u redu.

sta su ti reci godine iskustva sa suprugrom :mrgreen:Sariel je napisao/la:ne skacite na prvu.
polako ba.bice to sve u redu. :thumbup:
Rekao sam ljetos da ovaj nacin komuniciranja prijetnjama nece vise prolaziti, pa ispadoh pljuvac. Ne znam kakve je uprava kluba imala dogovore i ko je koga prevario, jer niko ne izlazi u javnost sa tacnim informacijama. Ovo je treci put da odlazi u zadnjih 10 mjeseci i jedini koji su se stresirali zbog toga smo mi navijaci. Ja to vise vala i ne zelim cekati, prece mi je zdravlje
Sve neke vanzemaljske sile zele da uniste Slobodu niko nikog ne imenuje, jebote kao da smo neki bitan faktor
Elem, odavno tvrdim da nicije maslo nije za Ramazana, pa ni Azmirovo niti Jasminovo ili ko je vec upleten u ovo. Drago mi je sto se i ovaj period zavrsio jer nigdje nije vodilo. Nadalje, postujem sve sto je Azmir uradio za Slobodu, iako nisam nikada uspio dokuciti jasne motive. Hvala mu na sezonama uzivanja. Ako je odlucio da ide, zelim mu zdravlje i srecu i da uspije izvuci sve pare koje je posudio klubu. Igračima koji odluce ici takodjer zelim srecu. Imamovicu ne mogu zamjeriti, jer za razliku od Azmira, trosi gradski novac i ne moze u ovakvoj besparici ulagati milione maraka u jedan klub i stadion. Jel neko ljetos govorio o potrebi za 5 miliona KM ili 10% budzeta grada. Besmisleno. Ima gladnih ljudi u gradu, djece u domu (otidjite pa vidite kako zive). Isto tako prizeljkujem da se tender za istok ponisti i da se te pare utrose na zivotno bitne stvari. Ionako ove tribine ne mozemo popuniti, a Evropa je sada ionako daleko. A samo zbog onog narucenog teksta na sportske....ba cemo svi u porodici glasati za Jasmina, jer vidim da se ovdje svi izjasnjavaju o glasanju. Ja se samo nadam da narudzba tog teksta nije dosla iz Azmirovog kluba jer bi mi zbog toga pao u ocima. Dakle da zavrsim, nikome vala nista ne zamjeram, svima sam zahvalan ko je kamenčić ugradio u klub. Ja cu i dalje nastaviti dolaziti na utakmice i navijati. Meni je Sloboda sudjena, sa ili bez Azmira, Jasmina ili nekog treceg.. I da se odluce za operaciju ala OKK, ja cu biti uz Slobodu. I veci klubovi su tako radili. I ako je privatizuju, bicu uz nju. Ako nastavi zivotariti kao prije nekoliko godina, bicu uz nju. Sta god da se desi, ode li Azmir ili ostane, ja cu biti uz Slobodu. Stoga, idemo dalje
#NikoNikoSamoSloboda
Hhahha, moradoh editovati, zamjeram jedino Musemicu jer je ispao seljacina i licemjerna picka. A fakat sam ga postovao, jbg levat sam

Hhahha, moradoh editovati, zamjeram jedino Musemicu jer je ispao seljacina i licemjerna picka. A fakat sam ga postovao, jbg levat sam

Zadnja izmjena: Komunista, dana/u 13 sep 2016, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
prvih godinu dvije haše ne gine, a onda cemo imat i za kifle ja vam garantujem!Chinaglia je napisao/la:sta su ti reci godine iskustva sa suprugromSariel je napisao/la:ne skacite na prvu.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima li neko nesto konkretno da napiše sta se desava ...Jel Azmir podnio ostavku Kurevicu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jos se nisu ni nasli na kafi. (Info od prije sat vremena otprilike).Za sada samo usmeno ali ne bi me cudilo da podnese ostavku.staragarda je napisao/la:Ima li neko nesto konkretno da napiše sta se desava ...Jel Azmir podnio ostavku Kurevicu
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kurevica ako hoce da nadje samo treba otici do neke od cevapdzinica. Tu on provodi radno vrijeme 

- tuzlak1987
- Kontakt:
A ovi iz SDA misle da cemo glasati za Batu nakon ovog hahaha. Pa normalno da cemo svi koji bi glasali za Jasmina zaokruziti Gadzu.
vijest do veceras...
nakon dugog i iscprnog sastanka,sa gradonaclenikom, azmir husic ostaje predsjednik slobode, masine izlaze na teren istok se gradi, sloboda jaca nego ikad, spaha privremeni trener
nakon dugog i iscprnog sastanka,sa gradonaclenikom, azmir husic ostaje predsjednik slobode, masine izlaze na teren istok se gradi, sloboda jaca nego ikad, spaha privremeni trener

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja, nema moke vremenasolinas je napisao/la:Jos se nisu ni nasli na kafi. (Info od prije sat vremena otprilike).Za sada samo usmeno ali ne bi me cudilo da podnese ostavku.staragarda je napisao/la:Ima li neko nesto konkretno da napiše sta se desava ...Jel Azmir podnio ostavku Kurevicu
ide sastanak malo kasnije,prvo husref i azmir da zavrse..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Aufffff,hau jes nouSariel je napisao/la:vijest do veceras...

pa sta da radim da sjedim i placem?staragarda je napisao/la:Aufffff,hau jes nouSariel je napisao/la:vijest do veceras...

nema u me vise suza.
**** ga sta god da bude.
ja sam miran.
sloboda je tu bice i dalje, e sad u kom obliku i rangu takmcienja ostaje da vidimo.
bice nas valjda na utkamicama i dalje, ja cu bit ...

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja prvi necu. Neka dolaze Indir i drugi kao u vrijeme prije Azmira kada je pratilo 300 ljudi.Sariel je napisao/la: bice nas valjda na utkamicama i dalje, ja cu bit ...
Nisam navijac Azmira, ali necu ni svakakva sranja pratiti i praviti se da je kako treba.
joj sto ne mogu ovu suplju da su navijaci otjerali onog smecara, a mozda i Azmira
prica za neinteligente
prica za neinteligente
ja sam navijac slobode.tuzlak1987 je napisao/la:Ja prvi necu. Neka dolaze Indir i drugi kao u vrijeme prije Azmira kada je pratilo 300 ljudi.Sariel je napisao/la: bice nas valjda na utkamicama i dalje, ja cu bit ...
Nisam navijac Azmira, ali necu ni svakakva sranja pratiti i praviti se da je kako treba.
znaci sloboda ko kolektiv ispred svih ovih pojedinaca...bila i bice..
a ja nikog necu uslovljavat hocu li ili necu doci.zbog ovoga ili onoga.
kad nema kriticne mase onih moji mogu i u stanju su da pomognu i da hoce.a nece.tako nam je grah pao.
nemaju ljudi osjecaj za kolektiv, za dobrobit zajednice.
Ma naravno. Husref je jedva docekao da ode. Onakav ciganluk i ono sarkasticno mahanje ja u zivotu nisam vidio. Fuj!Chinaglia je napisao/la:joj sto ne mogu ovu suplju da su navijaci otjerali onog smecara, a mozda i Azmira
prica za neinteligente
Bio je odlican dok je bio tu al onakav seljakluk mu nije trebao.
A i Azmir nek se odluci vise. Svako 3 mjeseca nama sudbonosne sjednice qrci palci. Svako ko voli Slobodu bi volio da je on i dalje tu al i ako ode Boze moj.
Sloboda do groba.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.