jel to covjek ne smije dat izjavu za svoje novine :mrgreen:Komunista je napisao/la:Zanimljivo da samo sportske imaju izjavu Azmira, kao i onaj jucerasnji tekst. Jesu zajebane te sportske :)
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
isto to mi je prošlo kroz glavu, odakle im informacijeKomunista je napisao/la:Zanimljivo da samo sportske imaju izjavu Azmira, kao i onaj jucerasnji tekst. Jesu zajebane te sportske

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nepročitan postPostao/la sloboda72 » 13 sep 2016, 14:47
PREDSJEDNIČE HUSIĆU TI BJEŽIŠ A NE DAJEŠ OSTAVKU
Ostavka se podnosi Skupštini FK Sloboda a ne
kralj

Gdje sad pismeni Dino Durmić sa svojim pismenim intervijuima i pitanjima.
Ma cojek je kralj vidio je da se sa ovim ublehama nemoze borit. Sad će doć Denis, Sića, Lepina, Meske stari spasioci kluba
Ma cojek je kralj vidio je da se sa ovim ublehama nemoze borit. Sad će doć Denis, Sića, Lepina, Meske stari spasioci kluba
- RollingPaper
- Kontakt:
Sinan Sinanovic drzi sportske, novinar čiji poziv niko ne odbija
Pa iza sportskih je jedan od najpoznatijih sportskih novinara u drzavi.Komunista je napisao/la:Zanimljivo da samo sportske imaju izjavu Azmira, kao i onaj jucerasnji tekst. Jesu zajebane te sportske
Niko, niko, samo Sloboda
Znam ja dobro ko Sinan Sinanovic, ni njegovo maslo nije za Ramazanakatarakta je napisao/la:Pa iza sportskih je jedan od najpoznatijih sportskih novinara u drzavi.Komunista je napisao/la:Zanimljivo da samo sportske imaju izjavu Azmira, kao i onaj jucerasnji tekst. Jesu zajebane te sportske

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
sad gledam, tekst pisao N. Selimović, Mramore de raspitaj se kod jarana šta se dešava

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- zlatnakoka
- Kontakt:
Kad je ovaj "oprostajni" trening? Hvala.
Vijest da bi FK Sloboda nakon Husrefa Musemića mogao ostati i bez predsjednika Azmira Husića odjeknula je Bosnom i Hercegovinom.
Prvi čovjek Slobode je prije dva dana nakon remija protiv Mladosti (1:1) u izjavi za SportSport.ba rekao da će se najvjerovatnije povući i da je svoju odluku saopštio predsjedniku Skupštine.
Najnovije vijesti kažu da se Husić nije predomislio i da će gotovo sigurno napustiti tuzlanski klub. "Sutra imam sastanak sa predsjednikom Skupštine u 10 sati. Na sastanku će biti još neki ljudi iz rukovodstva kluba. Što se tiče moje odluke o odlasku, ona je i dalje nepromjenjiva. Ne znam šta da se može dogoditi da bih promijenio svoju odluku", rekao je Husić za SportSport.ba, te nastavio:
"Sve vrijeme je mnogo podapinjanja, neke stvari nismo htjeli iznositi u javnost ali došao je trenutak kada se mora reći dosta. Ako sam ja kamen spoticanja onda to ne želim biti".
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 13 sep 2016, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
na ovom forumu yebe lud zbunjenog, sinoc neki pricaju ne sekirajte se Azmir ostaje (kao nesto znaju) danas druga prica! bolje nista i ne pisati. Slobode je bilo i bit ce, Azmir ako ode hvala mu za sve bilo je lijepo pratiti onakvu Slobodu 

Sloboda Tuzla
mozda on ode kao onda u Ameriku, al ce se vratit, ovo vam sve govori..
Što se tiče moje odluke o odlasku, ona je i dalje nepromjenjiva. Ne znam šta da se može dogoditi da bih promijenio svoju odluku
Zanimljivo to podebljano. Uvjek dvosmislen i nikada odlucan. Kao da moli Boga da se nesto promjeni do sutra.Chinaglia je napisao/la:Vijest da bi FK Sloboda nakon Husrefa Musemića mogao ostati i bez predsjednika Azmira Husića odjeknula je Bosnom i Hercegovinom.
Prvi čovjek Slobode je prije dva dana nakon remija protiv Mladosti (1:1) u izjavi za SportSport.ba rekao da će se najvjerovatnije povući i da je svoju odluku saopštio predsjedniku Skupštine.
Najnovije vijesti kažu da se Husić nije predomislio i da će gotovo sigurno napustiti tuzlanski klub. "Sutra imam sastanak sa predsjednikom Skupštine u 10 sati. Na sastanku će biti još neki ljudi iz rukovodstva kluba. Što se tiče moje odluke o odlasku, ona je i dalje nepromjenjiva. Ne znam šta da se može dogoditi da bih promijenio svoju odluku", rekao je Husić za SportSport.ba, te nastavio:
"Sve vrijeme je mnogo podapinjanja, neke stvari nismo htjeli iznositi u javnost ali došao je trenutak kada se mora reći dosta. Ako sam ja kamen spoticanja onda to ne želim biti".

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sutra je znaci jos jedan sudbonosni dan, srijeda pijaca u Zivinicama hahahaha
Definitivno, sve je ovo teški mućak.solinas je napisao/la:Zanimljivo to podebljano. Uvjek dvosmislen i nikada odlucan. Kao da moli Boga da se nesto promjeni do sutra.
ma ne ide on niđe, nije lud frajer da ode
sta je sve prosao i da sada ode :lol:
on je na samom pocetku vidio koliko je sati i s kakvom gamadi ima posla, mogao se tada pokupit i otici, al nije, ostao je tu da se bori i da napravi nesto i vi mislite da ce on poslije svega toga otici.. dajte ne budite djeca, pa zar vam nije dovoljno to sto je vise puta prijetio odlaskom, a na kraju i odlazio, pa se opet vracao! sjetite se sta je taj covjek rekao na jednoj od sjednica: "il sam gore, il me nema nikako" :salut:
sta je sve prosao i da sada ode :lol:
on je na samom pocetku vidio koliko je sati i s kakvom gamadi ima posla, mogao se tada pokupit i otici, al nije, ostao je tu da se bori i da napravi nesto i vi mislite da ce on poslije svega toga otici.. dajte ne budite djeca, pa zar vam nije dovoljno to sto je vise puta prijetio odlaskom, a na kraju i odlazio, pa se opet vracao! sjetite se sta je taj covjek rekao na jednoj od sjednica: "il sam gore, il me nema nikako" :salut:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nek nam je Bog na pomoći.... Vidim nekima do sege I zezancije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
A sta da se radi,sta....sjedi i cekaj.staragarda je napisao/la:Nek nam je Bog na pomoći.... Vidim nekima do sege I zezancije

Bice to sve dobro vjeruj mi.Nevjeruj svojim usima i ocima,vjeruj meni

"Modra boja,na bijelome platnu,
pa ima nas koji vjerujemo da su ovo njegovi trikovi kao i mnogo puta do sada, il ti mozda smatras da ima logike da covjek ode poslije svega sto je napravio, da svu tu borbu, zivce i znoj odbaci samo takostaragarda je napisao/la:Nek nam je Bog na pomoći.... Vidim nekima do sege I zezancije
a sve i kada bi otisao, sta onda, hocemol plakat zbog toga, hocel to pomoc Slobodi, hocel to pomoc nama navijacima da se osjecamo bolje, ne kontam! neko se zeza jer je to jedan pozitivan nacin da se nosi s ovim sto se desava
Gdje god se okrenem samo se o ovome prica 
Valjda bude dobro

Valjda bude dobro
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.