FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mada Uscuplic nije tako los trener jedino je problem kada imas ovoliko velik broj kvalitetnih igraca da se povecavaju ocekivanja i pritisak na trenera a i svi igraci zele igrati. Isto tako trebao bi biti neki trener koji ima cvrstu ruku i visok nivo discipline. U svakom slucaju u sljedece dvije utakmice Olimpik i Drina se mora osvojiti 6 bodova inace bi trebalo razmisljati o novom treneru. Ako se osvoji tih 6 bodova onda ima jos nesto kredita. Mozda ga krenu rezultati tada.
Blazevic jeste star samo on ima iskustvo koje se ne moze kupiti. Trebalo bi ozbiljno razmisliti o njemu ako bolje varijante propadnu. A prije toga kao sto sam rekao ako osvoji Dzeno 6 bodova u ove dvije utakmice onda mu treba dati sansu bar za derbi utakmicu koju bi mogao po meni dobro odigrati. Ali otom potom.rammstein je napisao/la: Blažević je prestar za dolazak na klupu, bar po meni.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 sep 2014, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nije **** los, pokazao je koliko zna. Potrosio ekipu, forsira stalno 13-14 igraca, pogubio konce totalno. Neka ide, vrijeme mu je bilo poslije Travnika. Ocekujem na klupi pravog strucnjaka, provjerenog, iskusnog. Dosta je vise ucenja na racun kluba.
Cuj iduce dvije.. On ako doceka iduci tekmu na klupi, ja cu prvi postat psovac sa tribine, a nikad u zivotu nisam psovao ni struci ni igracu..
Slazem se. Bice to sve dobro. Sa ovakvim igracima Sarajevo ce sigurno da izbori evropu ove godine. A i bolje igrati kvalifikacije evropa lige nego lige prvaka. Vazno je da se Stojcev i Benko uigraju kao da se kupi cim prije bar golman vrhunske klase za Premijer ligu.hilmo je napisao/la:@ajax
Ne trebamo sad živjeti u iluzijama o plasmanu u grupe, nama treba kontinuitet kvalitetnih igara u domaćim takmičenjima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Slazem se sa vama da je velika pogreska Dzene sto je forsirao samo 13-14 istih igraca u neku ruku ga i razumijem mada ga ne opravdavam. Trebao je koristiti minimalno 17-18 igraca.
On je trebao dobii otkaz poslije Travnika jer je isla pauza i dovoljno vremena da se novi trenera upozna sa igracima ovako ostaje on do zime.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Tačno..Dženo je trebo dobiti otkaz u noći poslije Travnika. To je velika greška uprave
- savatihotece
- Kontakt:
SAMO SAFET SUŠIĆ PAPE I NIKO DRUGI ZA TRENERA.
-
- Kontakt:
i ja sam čuo ...MS...ali mislim da će ovaj čupo ostati i dalje na klupi sa svojim jaranima Dejom.i Džemom
ahhaha nemoj odustajatisavatihotece je napisao/la:SAMO SAFET SUŠIĆ PAPE I NIKO DRUGI ZA TRENERA.

ko se smije kladiti da bi ova ubleha i u Konjicu stavila istih prvih 11

nece, igrat ce Protic i Kovacevicrammstein je napisao/la:ko se smije kladiti da bi ova ubleha i u Konjicu stavila istih prvih 11![]()

to je i previse promjena za njega.
ja nisam htio da pisem od sinoc, kontam jutros cu se obradovati vijestima da ovaj nije trener kad nista...
pa bolan Dzenane Uscuplicu, pa jesi li ti malouman Allahati i Boga, pa bolje bi panj vodio ekipu ovu, daleko najjaci sastav ima, al' on nije sposoban, bitno je da su gospoda bandovic - slijepac glupovac i dzemo - marlboro crveni na terenu i od mogucih 10 utakmica oni su 8 utakmica najlosiji igraci. Znaci medju nama na forumu se mogu naci bolji igraci od ove 3. Evo glave s ramena ako Mitrevski nije bolji od ovog kvazi kapitena, a Kallasi za dzemu Audi Q5 u najmanju ruku, a ovaj na golu samo piti vodu kroz masice. Pored otkaza ovom treba i skinuti kapitensku traku ovom manekenu, nema od njega vise hajra, utalit ga kome i mars. Znaci Bekic, Kostic, Mitrevski, Kallasi, i donekle Puric, svi mogu igrati u prvom timu, a ne bitno je da je tvoja raja dzenane u prvoj postavi. Uh, zaboravi na kraju, gdje nadje Todorovica jeb'o te on, promasio 129349143934 mrtvih zicera, gori nego Bilbija...
Uscuplicu imaj obrazaa daj otkaz, ili gospodine predsjednice razrijesite ga ove duznosti tako vam Boga dragog, pa makar ovog Ibrakovica stavite na trenersko mjesto, on nije malouman k'o ovaj..
p.s. ovih par forumasa sto su malo upuceni u zbivanja u FKS molim vas da mi napisete na pp, sta god se desi oko trenera i bude li kakvih promjena, znaci placam za te informacije, nije problem
pa bolan Dzenane Uscuplicu, pa jesi li ti malouman Allahati i Boga, pa bolje bi panj vodio ekipu ovu, daleko najjaci sastav ima, al' on nije sposoban, bitno je da su gospoda bandovic - slijepac glupovac i dzemo - marlboro crveni na terenu i od mogucih 10 utakmica oni su 8 utakmica najlosiji igraci. Znaci medju nama na forumu se mogu naci bolji igraci od ove 3. Evo glave s ramena ako Mitrevski nije bolji od ovog kvazi kapitena, a Kallasi za dzemu Audi Q5 u najmanju ruku, a ovaj na golu samo piti vodu kroz masice. Pored otkaza ovom treba i skinuti kapitensku traku ovom manekenu, nema od njega vise hajra, utalit ga kome i mars. Znaci Bekic, Kostic, Mitrevski, Kallasi, i donekle Puric, svi mogu igrati u prvom timu, a ne bitno je da je tvoja raja dzenane u prvoj postavi. Uh, zaboravi na kraju, gdje nadje Todorovica jeb'o te on, promasio 129349143934 mrtvih zicera, gori nego Bilbija...
Uscuplicu imaj obrazaa daj otkaz, ili gospodine predsjednice razrijesite ga ove duznosti tako vam Boga dragog, pa makar ovog Ibrakovica stavite na trenersko mjesto, on nije malouman k'o ovaj..
p.s. ovih par forumasa sto su malo upuceni u zbivanja u FKS molim vas da mi napisete na pp, sta god se desi oko trenera i bude li kakvih promjena, znaci placam za te informacije, nije problem
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
BeSha1992 je napisao/la:ja nisam htio da pisem od sinoc, kontam jutros cu se obradovati vijestima da ovaj nije trener kad nista...

pobjedu je sinoc promasio todorovic radi svoje sebicnosti i odma je trebao na klupu jer ja ne shvatam kakva je to atmosfera u ekipi i kakav je to trener koji nije usadio igracima da igraju za sarajevo i da nije bitno ko ce dati go.,jednostavno usucuplic nije dorastao poslu covjek nema autoritet nema plana b svi unaprijed znamo akciije izmjene jednostavno covjek voli sarajevo ali nezzna da radi ovaj posao
Samo Sarajevo
malo sam opet listao neke komentare i to neko potenciranje posebno pojedinaca sa strane koji govore mi nemamo odbrane a gomilamo napad, prvo za sve strucnjake mi imamo dosta defanzivno orijentisanih igraca a to su: Mitrevski, Kallasi, Baric, Protic, Kovacevic pa i Kostic al je problem sto se oni uopste ne koriste, hajd da izbacim Barica jer i on igrao ko da je na mrvama spavao, ostaje ovih nekoliko koji su opet kompletna zadnja linija i ne mogu da dodju do izrazaja da se bolje izrazim do klupe a ne do prvih 11 !!! zasto se Mitrevskom nije dala prilika kad se vidi da nam nesto skripi nazad, zasto Kostic nije stavljen u vezu itd itd !!! imamo mi dosta igraca samo se ne koriste !!!
a vezano za gomilanje u napadu, pa da je kojim slucajem Benko sinoc igrao, garantujem da bi uvalio barem 2 od onih 4 ili 5 prilika, al SBBKBB, al mogu samo reci da smo mi zijanili sinoc tekmu u NAPADU, jer jedno je nekog nalupati pa primiti jednu frljoku a drugo na rezultatu 1:0 !!!
a vezano za gomilanje u napadu, pa da je kojim slucajem Benko sinoc igrao, garantujem da bi uvalio barem 2 od onih 4 ili 5 prilika, al SBBKBB, al mogu samo reci da smo mi zijanili sinoc tekmu u NAPADU, jer jedno je nekog nalupati pa primiti jednu frljoku a drugo na rezultatu 1:0 !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
od vatrene podrske do pljuvanja za par sedmica... takav je nas narod.. kako vjetar puse.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, EastMadness, Google [Bot], johntravolta123, Konzerva, Lavcina, mercurial, Morgen19, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Rodman, ubipara, Zeko87 i 69 gostiju.