FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SOLINA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SOLINA » 13 sep 2016, 16:36

staragarda je napisao/la:Možete vi pričat sta god hoćete al ce se faraonu DOBRO zatresti stolica i to u jeku izborne kampanje ako Husic sutra definitivno ode...pričam sa rajom i svi su prekivni na njega i njegove decenijske laži.... Svakako je u egalu po pitanju podrške sa Batom Hadziefendicem i nemojte mislit da navijaci ne mogu prevagnuti... Faraon i ako pobijedi to će biti u 1000,2000 glasova... A ovo kopanje Slobode mu niko neće oprostiti... Raja je nekako progutala gašenje KK al čisto sumnjam da ce FK...

100% si u pravu.

Ako Azmir sutra poslije 10:00 ode iz Svetinje,Faraon gubi glasove iz moje kuće/porodice a i takođe iz dijela Tuzle iz kojeg dolazim ;)
Ako Azmir ode sutra,svima ali baš svima treba govoriti da glasaju za sve samo NE za Đasmina.
Do sutra neka nam je draagi Bog na pomoći :bih:
Solina navija za Slobodu!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 13 sep 2016, 16:41

SOLINA je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Možete vi pričat sta god hoćete al ce se faraonu DOBRO zatresti stolica i to u jeku izborne kampanje ako Husic sutra definitivno ode...pričam sa rajom i svi su prekivni na njega i njegove decenijske laži.... Svakako je u egalu po pitanju podrške sa Batom Hadziefendicem i nemojte mislit da navijaci ne mogu prevagnuti... Faraon i ako pobijedi to će biti u 1000,2000 glasova... A ovo kopanje Slobode mu niko neće oprostiti... Raja je nekako progutala gašenje KK al čisto sumnjam da ce FK...

100% si u pravu.

Ako Azmir sutra poslije 10:00 ode iz Svetinje,Faraon gubi glasove iz moje kuće/porodice a i takođe iz dijela Tuzle iz kojeg dolazim ;)
Ako Azmir ode sutra,svima ali baš svima treba govoriti da glasaju za sve samo NE za Đasmina.
Politika je **** i ovo je klasicno podmetanje od strane SDA Jasminu Imamovicu...Pa ne sjedi gotov svaku utakmicu dzabe Ramiz Salkic u lozi sa Azmirom...Ako Jasmin ne bude vise nacelnik Azmir Husic ce se ponovo vratiti na tu poziciju ako ode

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 sep 2016, 16:42

cuj necemo glasat za Faraona ako ode Azmir Husic :lol:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 sep 2016, 16:54

Slobodas je napisao/la:Malo i Azmir sere , kaze nasao generalnog sponzora al nije htio mijenjati ime kluba eto sad nece ni biti kluba !!! Gdje su ti silni sponzori sto su trebali doci bio je racun odblokiran nije bilo prepreka da dodju !!! Jasmin je lazov i prevarant zasto mu je toliko vjerovao , zasto je izjavljivao one dobropoznate izreke sa ili bez grada !!! Gdje je ono napravit cu stadion bicemo ovo bicemo ono , klub mu je bio ponudjen da ga privatizuje nije htio ? Zasto ? Ne razumijm zasto sad odlazi kad smo koliko toliko stabilni , pa jbt 10 KM je ulaznica najskuplja u ligi sezonse su 70 KM i mi dajemo za tu Slobodu nije sam , po utakmici budu dobri 5-10k KM a kad se napuni skroz stadion i vise !!! ZASTO AZMIRE ODLAZIS SAD ZBOG NEKOG SITNOG DUGA A DOSAO SI KAD JE BILA SITUACIJA 100X GORA ???
to smo svi brzo zaboravili. cekao se kraj sezone da nas kao Toyota preuzme :?: :?: gdje su japanci koji su vidjani oko Tusnja :?: gdje je generalni sponzor :?: omladinski pogon u cijelom kantonu :?: ljudi spremni da grade stadion? sponzor od preko milion godisnje? nema ovdje niko posten, samo navijaci dzaba cireve na zelucu dobijaju i zivce gube :!: sta ako Azmir ne ode sutra, sta ce biti u decembru :?: pun qurac pitanja a nigdje odgovora. nek se yebu svi samo lazna obecanja sa svih strana :!: Husrefe hvala i tebi za Dzidica i Karica nije ni cudo da su odroni kad s Mehidicem najvise vremena provode, antitalent je prelazan :wave:
Sloboda Tuzla

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 13 sep 2016, 16:56

slana_krv je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Nas samo sezona, dvije dijele od stabilnog kluba bez marke duga. Kad je dosao zatekao je stanje gdje je kljuc u bravi, samo sto se nije okrenuo kljuc. Jbt doc do izvora i ne napit se
Odličan post... Husic ako ode, urusit ćemo se iznutra... Možda bi bilo dobro pozvati i predstavnike UG na taj sastanak sutra mada mi se bar po izjavama čini da je Husić bas odlučio da je dosta fintiranja... Ne znam sta mu to sutra ona dva uhljupa mogu ponudit pa da ostane.... A da ga opet za par mjeseci ne izlevate
Vjerujem da ce ostati samo ako mu ponude mogucnost privatizacije..
. .privatizacije, čega!! Dva računara, printer . . .. starija tipa i dug Slobode par miliona. U ostalom, ne može privatizovati ni da hoće . .

Husić, ne ide !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 sep 2016, 16:59

moram priznat da je Azmir ovo odlicno smislio, igrai dosli i ne mogu trenirat :mrgreen:
jadni oni, nema ko organzivat trening, nema plana, nista nema :mrgreen:

situacija izgleda kao ozbiljna, al samo izgleda :lol:

slika

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 sep 2016, 17:03

SOLINA je napisao/la:

100% si u pravu.

Ja sam siguran da ako Bato dodje on ce predati Slobodu Husicu ili nekome drugom ko zatrazi i tako skine veliki teret gradu. Ali ne mogu ja glasati za rog smrada pa ne znam sta da se desi. Jedino onda za Gadzu da glasamo, al svi znamo da on nema nikakvih sansi da postane gradonacelnik. Na kraju opet ostane da je Jasmin najmanje zlo za Tuzlu, ali ocito ne i za Slobodu. Ne mogu reci da mi je Sloboda bitnija od rodjenog grada. Pametan ne mogu biti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 13 sep 2016, 17:06

Sve mi smrdi na to da se Azmir spetljao sa SDA-SBB smradovima.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 13 sep 2016, 17:08

Ovo vam je "motaj kablove, gasi mješalicu". Samo bez politike molit' ću. :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 sep 2016, 17:09

carapa je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Pozelio sam gledati tuzlansku djecu na Tusnju,sta ce Ahmetovic,Kostic,Ordagic,Veseli itd.

Jos sad kad krene raspustanje ekipe,necemo imat igraca za utakmice :urnebes:
De ti navijacu Azmira Husica malo ohladi.Stalno pises o njemu kao da ti je rod rodjeni.Svaka 2 3 mjeseca ovdje places kako Azmir ode kako je neko kriv bla bla.
Ako mu se ide neka ide ko i njega j.e. b.e vise.Dosadio je i bogu i narodu placuci kako nema podrske a kada su mu se nudile ideje i prijedlozi ni s kim nije htio da razgovara nego je u fazonu ja ja i samo ja.Ok neka bude tako ali sto place svakih mjesec dva kako ga neko mrzi.
Jedini ali pazi jedini predsjednik kojem su fkr dizale parole zbog njega se skupovi org sta hoce vise.Da mu neko i popusi jos pa da ostane.Ev ja predlazem tebe da mu to uradis jer svakako navijas i pises o njemu vise nego o Slobodi.
Nisam ja navijac Husica,vec sam bio za stabilnu Slobodu,a to nam je bilo omoguceno sa ovim covjekom,prvi covjek koji je dosao da pomogne,a jednim dijelom su navijaci kao ti ga otjerali uz pomoc Imamovica..Nisi toliko burno reagovao dok su nas krali Sabovici i njima slicni,vec tada su znali podmazati gdje treba,sa jednom bambucom i kesicom kospu i sutili ste dok su nas krali,dodje covjek normalan,trazi se od njega sve i svasta..a niko k.urcem nije mrdnuo dok su nas uvlacili u dubiozu iz godine u godinu..takvi kao ti sute i sutice sve dok imaju koristi od onof koga moga,bez obzira sto klub tone...i da to da popusim,mozes nekom drugom preporucit,jer ti ne znas komunicirat bez toga,sto dovoljno govori o tebi i tvom mentalnom sklopu.. aj voz
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 13 sep 2016, 17:12

Slobodas je napisao/la:zasto je izjavljivao one dobropoznate izreke sa ili bez grada
Zato što je očekivao da će grad pomoći barem malo.
Slobodas je napisao/la:Gdje je ono napravit cu stadion bicemo ovo bicemo ono
Zato što je barem očekivao ako mu neće pomoći, da neće ovoliko ni odmagati.
Slobodas je napisao/la:klub mu je bio ponudjen da ga privatizuje nije htio ? Zasto
Kad mu je bio ponuđen, o čemu ti? I kako, kad takav sportski zakon ne postoji?

Ne ide čovjek nigdje, dobro je i chingili objasnio zašto, da se ne ponavljam i ja opet, al haj nek se malo narod loži. :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 sep 2016, 17:17

Bezveze naglabate ovdje,bice provala a i mnogi pokazuju pravo lice.
Ima li ista gore neko vidjeti vise komentara i lajkova po internetu nego sto je navijaca bilo protiv Mladosti.
I sta kome ulagati.....
Ali bice to dobro sledece godine u ovo vrijeme bicemo privatizovani i bez duga.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 sep 2016, 17:34

NKMramor je napisao/la:Ovo vam je "motaj kablove, gasi mješalicu". Samo bez politike molit' ću. :)
E' neka si nam objasnio da je kod nas sport totalno depolitizovan. Jel' stvarno mislis da politika nema upliva u desavanja oko FK Sloboda? :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 13 sep 2016, 17:35

Da vam kazem ko nezna Azmira nemoze ni pricat koliko je covjek disao i zivio za slobodu, ko djete se radovo svakom bodu a i guto i zivaca gubio kad gubi, prije svega dao je zdravlje za slobodu i rijesio dosta stvari. Sto kaze nise svjesni koliko mu se podapinjala kuka i koliko je se nadavao para za tuđe tuzbe. Da klub funkcionise izdvaja mjesecno minimum 130 000 km. pomoć je jedino imao od UG Slobodaa. Nikad mu niko nije ponudio privatizaciju kluba, a takođe isti je trazio da ima samo upravljačka prava i da se stadion vrati klubu i da parcipira u izgradnji. Grad mu je ponudio pravnu pomoć prilikom tuzbi i uzeo rijesavanja na sebe. nisu ispostovali, godisnju transu prema klubu nisu ispostovali, pa covjek koliko volio to nemoze tek tako bacat novac a nema podrske . A cucet te ko su mu najveći grobari bili, sve legende koji su se dobro ugradili sa strane u tuzbama. Neznam sta sutra moze se dogodit al danas na kafi cojek je vjerujte zaplako bio. najgore kaze sto sam dao rijec igracima koje su dosli zbog mene i mojih obećavanja al kako je reko naj vjerovatnije će sve sam ispostovat do kraja polusezone. Eto i milenko mu je dao ozkaz u slogi. Nema tu neke politike to je samo lopovluk pojedinaca i moćnika.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 sep 2016, 17:37

wobly92 je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:zasto je izjavljivao one dobropoznate izreke sa ili bez grada
Zato što je očekivao da će grad pomoći barem malo.
Slobodas je napisao/la:Gdje je ono napravit cu stadion bicemo ovo bicemo ono
Zato što je barem očekivao ako mu neće pomoći, da neće ovoliko ni odmagati.
Slobodas je napisao/la:klub mu je bio ponudjen da ga privatizuje nije htio ? Zasto
Kad mu je bio ponuđen, o čemu ti? I kako, kad takav sportski zakon ne postoji?

Ne ide čovjek nigdje, dobro je i chingili objasnio zašto, da se ne ponavljam i ja opet, al haj nek se malo narod loži. :)
Wobly druze, grad pomaze i vise nego dovoljno. Zeljo placa sve dadzbine na Grbavici, mi ne placamo nista na Tusnju, trenutno imaju duga blizu koliko i mi (ne ubrajam tu ova potrazivanja kojekakva), imaju skoro duplo bolju posjetu nego mi (a mi vec 2 godine na tabeli ispred njih), itd...
Shvati da njemu ne odmaze grad pretjerano, nego problem su potrazivanja i presude u milionskim ciframa koje Azmir ne zeli placat, sasvim opravdano, i to je ako ne jedini, onda najveci problem kaskanja Slobode i Azmrovih frustracija. Dug je ogroman i stalno pritisce Upravu kluba, svako od nas bi vremenom digao ruke od toga i dopizdilo bi nam.

O privatizaciji (bukvalno govoreci, nesto kao i Tan sto je uradio) je Azmir govorio i javno rekao na sjednicama i u medijima da ne zeli "privatizovati" klub, nego da je klub svih nas i da svi mi moramo zasukati rukave i pomoci. Da ne ispadne da lazem i lupam neosnovano, neka ti jos par forumasa bliskih klubu, Azmiru i/ili medijima potvrde radi li to Azmir u stvarnosti, prihvata li volontersku pomoc pojedinaca (bio to neki obicni gledaoc sa Tusnja ili neki nas novinar...), koliko zaista forsira pricu oko "sporednih sitnica" vezanih za klub, a ne samo igracki kadar i reprogram.

Neces da privatizujes klub, sta onda hoces koji racku. Da mi ovdje skupljamo svaki mjesec 100k KM? Povecas kartu na 10KM i mislis tako cemo pomoci, halo ba, 10KM za ovu smijuriju oko desavanja i igara i to sa Sjevera da gledam?
Zna i Azmir da od nas nema habera, ne mozemo mi materijalno pomoci klub osim kupovine karte i to je sve sto mi mozemo. Nazalost, nemamu fudbalsku publiku i to je fakt, mozda se i on pomirio sa tim pa mulja i trazi izgovore, kao sto je i Husref radio. Mozda trazi nacin da se stane na noge, samo sto nikad da to na vrijeme obznani, uputi nas, smiri nasa srca, nafura nas da dolazimo i moljakamo usranog komsiju da dodje na Tusanj nakon 5 godina.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 sep 2016, 17:38

xeksor je napisao/la:Da vam kazem ko nezna Azmira nemoze ni pricat koliko je covjek disao i zivio za slobodu, ko djete se radovo svakom bodu a i guto i zivaca gubio kad gubi, prije svega dao je zdravlje za slobodu i rijesio dosta stvari. Sto kaze nise svjesni koliko mu se podapinjala kuka i koliko je se nadavao para za tuđe tuzbe. Da klub funkcionise izdvaja mjesecno minimum 130 000 km. pomoć je jedino imao od UG Slobodaa. Nikad mu niko nije ponudio privatizaciju kluba, a takođe isti je trazio da ima samo upravljačka prava i da se stadion vrati klubu i da parcipira u izgradnji. Grad mu je ponudio pravnu pomoć prilikom tuzbi i uzeo rijesavanja na sebe. nisu ispostovali, godisnju transu prema klubu nisu ispostovali, pa covjek koliko volio to nemoze tek tako bacat novac a nema podrske . A cucet te ko su mu najveći grobari bili, sve legende koji su se dobro ugradili sa strane u tuzbama. Neznam sta sutra moze se dogodit al danas na kafi cojek je vjerujte zaplako bio. najgore kaze sto sam dao rijec igracima koje su dosli zbog mene i mojih obećavanja al kako je reko naj vjerovatnije će sve sam ispostovat do kraja polusezone. Eto i milenko mu je dao ozkaz u slogi. Nema tu neke politike to je samo lopovluk pojedinaca i moćnika.
Zasto ne progovori javno? Ko su ti sto podrzavaju grobare Slobode i koji su to sto ga lazu i opstruiraju? Mi mozemo nagadjati, ali treba on to licnio iznjeti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 13 sep 2016, 17:40

Probisvjet je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Ovo vam je "motaj kablove, gasi mješalicu". Samo bez politike molit' ću. :)
E' neka si nam objasnio da je kod nas sport totalno depolitizovan. Jel' stvarno mislis da politika nema upliva u desavanja oko FK Sloboda? :urnebes:
Ne mislim, upravo suprotno. Međutim pravila foruma su takva. A to možemo vrlo rado nastaviti na pp. :D

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 13 sep 2016, 17:45

komentar jednog navijaca i gradjanina iz Zenice....

Onaj ko misli da ce mu biti bolje sa desnicarom i nacistom,evo bujrum na Bilino Polje,ja cu da volontiram ovdje, pa da pokazem kako je to kad kroz klub i grad protutnje SS divizije I uniste mu carsiju. Nas klub je mrtav,unisten,satran. Ili cete gledati Slobodu ili "Buducnost" ali sa Zlace

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 13 sep 2016, 17:50

A što je smiješno kako se pojedini kroz postove odaju za koju stranku lobiraju :mrgreen:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 sep 2016, 17:54

Koja radost u Sarajevu gradu.....izgleda da ce dobiti produzeni Bajram..... :rol:

P.S. Pojedinci vec izrazavaju zelje kojeg bi Slobodinog igraca mogli dovesti......Kapetan Leši & Co.
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.