Pa druže nisu je prekjučer postavili pa da sazrijeva i kako trava sazrijeva tako ti Boga? Raste ili šta?pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:28Pa nisu boje u pitanju jablane. U pitanju je proces sazrijevanja trave. Ali naucices, hajde kad vec nisi bio u skoli, mozda te zivot nauci. Mada sumnjam…Lecler je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:09Ti ako ne raspoznaješ boje to je tvoj problem. Trava treba biti zelena a ne žuta. Stručnjak.pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 jun 2023, 18:58Jao strucnjaka ovdje za teren. Nisam znao da vas ima toliko. Cudo do sada sami niste svojom strucnoscu doprinijeli da se postavi nova trava, nego cekali Vicu da je promijeni pa da mozete sr at! Aferim! Prestanite traziti dlaku u jajetu i gledajte siru sliku i onda ce vam mozda doci iz guz ice u glavu. Al dabogda
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
trava je ze ze zelenaNazorUso je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:33Pa njegov zadatak je da to opravda i da kaze sa postoje objektivni razlozi sto je trava zuta !Lecler je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:09Ti ako ne raspoznaješ boje to je tvoj problem. Trava treba biti zelena a ne žuta. Stručnjak.pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 jun 2023, 18:58Jao strucnjaka ovdje za teren. Nisam znao da vas ima toliko. Cudo do sada sami niste svojom strucnoscu doprinijeli da se postavi nova trava, nego cekali Vicu da je promijeni pa da mozete sr at! Aferim! Prestanite traziti dlaku u jajetu i gledajte siru sliku i onda ce vam mozda doci iz guz ice u glavu. Al dabogda
sudija su trojica
zamisli ubaci Dala u drugom i ovaj dadne gol
Nije učestvovao u tituli, a Radeljaš je bio naš junior
[/quote]
Nisam znao , čovjek ući dok je živ. Valjda je nešto vezan za Foču. Hvala
[/quote]
Pa možda su Radeljaši iz Foče, znam da ih ima i u Goraždu, a Hamdo i Ferid (braća) obojica naši juniori, stanovali malo iznad Vrbanjuše.
[/quote]
Dobri moj SZ, kada smo već kod braće Radeljaš (izvinjavam se ostaloj raji), obojica su bili naši juniori i oba bekovi, stariji Hamdo zvali smo ga Pixi (ili Dixi). U to vrijeme imali smo bekovski par i zvali smo ih Pixi i Dixi (ti si stariji od mene i vjerojatno se sjećaš ovoga), karijeru završio u brčanskom Jedinstvu, a mlađi Ferid zvani "Nona". Obojica srčani i borbeni.
Pala je, koliko se sjećam bio naš pionir i junior, a kada je stradao za prvi tim, nije mogao izboriti mjesto u istom te je otišao u Vratnik, gdje je odigrao sezonu ili dvije i vratio se na Koševo.
[/quote]
Nisam znao , čovjek ući dok je živ. Valjda je nešto vezan za Foču. Hvala

[/quote]
Pa možda su Radeljaši iz Foče, znam da ih ima i u Goraždu, a Hamdo i Ferid (braća) obojica naši juniori, stanovali malo iznad Vrbanjuše.

[/quote]
Dobri moj SZ, kada smo već kod braće Radeljaš (izvinjavam se ostaloj raji), obojica su bili naši juniori i oba bekovi, stariji Hamdo zvali smo ga Pixi (ili Dixi). U to vrijeme imali smo bekovski par i zvali smo ih Pixi i Dixi (ti si stariji od mene i vjerojatno se sjećaš ovoga), karijeru završio u brčanskom Jedinstvu, a mlađi Ferid zvani "Nona". Obojica srčani i borbeni.
Pala je, koliko se sjećam bio naš pionir i junior, a kada je stradao za prvi tim, nije mogao izboriti mjesto u istom te je otišao u Vratnik, gdje je odigrao sezonu ili dvije i vratio se na Koševo.
-
- Kontakt:
Ama bolan, ne mozes ovoj neobrazovanoj djeci nista objasniti. Vidis sta ih je. O gljivama pricaju a nemaju pojma o zivotu. Zato nam i jeste ovako kako jeste, kad nam je omladina ovakva.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ne "Pala" nego ČALA
Ako gledaju sada utakmicu neka vide žute fleke na stadionu u Lisabonu.pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 jun 2023, 20:57Ama bolan, ne mozes ovoj neobrazovanoj djeci nista objasniti. Vidis sta ih je. O gljivama pricaju a nemaju pojma o zivotu. Zato nam i jeste ovako kako jeste, kad nam je omladina ovakva.
Dal bi ono zabio jbo mu osim mater.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Nadrealisti su ozbiljniji od ovih dilaylicha...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Kustošija ispala u treću ligu.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Tesko Dinamo ga prati
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgleda da će Dal dobiti 15-ak minuta protiv Portugala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
evo Dala evo preokreta
Nek je nas hiljadu puta, ovo je štela cista 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2:3 lagano
83
87
90+1
83
87
90+1
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bordobijeli, mire971, sarajevo19461987 i 57 gostiju.