jesu prelosi realno.scholsey je napisao/la: ↑09 okt 2023, 15:15Nisam se ja ni u jednom trenutku bojao da će se spasiti i ovaj put. Jednostavno su preloši.. mislim, uspjeh im je napraviti akciju ili šutnuti na gol. Baš loša ekipa, evidentan manjak talenta (možda 2-3 solidna igrača), nije vala ni pretjerano dobro vođena..Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 okt 2023, 15:04ma ovaj sinoc me derbi podsjetio na trenutak onog isto 2:2, nakon sto smo vodili na poluvremenu golovima Saida i Belosevica.. i stignu nas, pa onaj prosli na Kosevu.scholsey je napisao/la: ↑09 okt 2023, 15:02Svaka vam čast svima, ali ona atmosfera na Koševu sinoć je druga kategorija za sve u ovoj ligi.
Svakako hvala i malenim što su upotpunili spektakl. Čisto fudbalski ste trenutno realno smiješni za nas. Ne brukajte se sa ovim ofsajdima, nekim nesviranim penalima i slično.. u ovim okolnostima bi nas možda 1/10 pobijedili.
Daće Bog da se oporavite pa da vas tamburamo kad imate neku šansu. Ovako i nije nešto pretjerano interesantno..
Red je bio da ih pocijepamo ko atome.
Znaju to i ovi normalni među njima. Imaju ljudi oči jbg.
Primili su "samo" 3 jer smo i mi bili nervozni i igrali smo na rezultat. Da je samo na kvalitet, bilo bi 5:0 (možda 5:1) bez ikakvih problema.
Bilo je par situacija 2v2 3v3 gdje idu u kontru, prije sam strepio, a sinoc ni malo. Pogrijese zadnji pas, posalju loptu u aut, zaustave napad, syebu sami sebe itd. Suhi nekvalitet, rang posusja naprimjer.