Premijer liga BiH - aktuelno

holyman
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la holyman » 09 okt 2023, 15:29

scholsey je napisao/la:
09 okt 2023, 15:15
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
09 okt 2023, 15:04
scholsey je napisao/la:
09 okt 2023, 15:02
Svaka vam čast svima, ali ona atmosfera na Koševu sinoć je druga kategorija za sve u ovoj ligi.

Svakako hvala i malenim što su upotpunili spektakl. Čisto fudbalski ste trenutno realno smiješni za nas. Ne brukajte se sa ovim ofsajdima, nekim nesviranim penalima i slično.. u ovim okolnostima bi nas možda 1/10 pobijedili.

Daće Bog da se oporavite pa da vas tamburamo kad imate neku šansu. Ovako i nije nešto pretjerano interesantno..
ma ovaj sinoc me derbi podsjetio na trenutak onog isto 2:2, nakon sto smo vodili na poluvremenu golovima Saida i Belosevica.. i stignu nas, pa onaj prosli na Kosevu.

Red je bio da ih pocijepamo ko atome.
Nisam se ja ni u jednom trenutku bojao da će se spasiti i ovaj put. Jednostavno su preloši.. mislim, uspjeh im je napraviti akciju ili šutnuti na gol. Baš loša ekipa, evidentan manjak talenta (možda 2-3 solidna igrača), nije vala ni pretjerano dobro vođena..

Znaju to i ovi normalni među njima. Imaju ljudi oči jbg.

Primili su "samo" 3 jer smo i mi bili nervozni i igrali smo na rezultat. Da je samo na kvalitet, bilo bi 5:0 (možda 5:1) bez ikakvih problema.
jesu prelosi realno.
Bilo je par situacija 2v2 3v3 gdje idu u kontru, prije sam strepio, a sinoc ni malo. Pogrijese zadnji pas, posalju loptu u aut, zaustave napad, syebu sami sebe itd. Suhi nekvalitet, rang posusja naprimjer.
NEMA NAZAD

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 09 okt 2023, 15:32

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
09 okt 2023, 15:07
zeljovolimte je napisao/la:
09 okt 2023, 14:47
Meni su rekli da je Basic nadmudrio Rozmana..
:rol:

Ne znam brate kako ti se da pisati tamo. Poneki zalutali navijac, ali vecinom botovi jednog covjeka. Jeste da ovdje ima Hulahopki raznih, ali bar se moze razmijeniti misljenje. Tamo samo napisi da Senad nije u rangu Ivice i Joska, 10 nickova ti skoci za vrat :urnebes:
Morao sam im na to odgovoriti 😂

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 09 okt 2023, 15:38

Pa i da je bio ofsajd, bio je milimetarski.. radi se tu o namjeri samo da se Zeljo osteti.
Boze me ti sacuvaj. :tokralju:
"To je jednostavno SARAJEVO"

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 09 okt 2023, 15:39

Espiritosanto je napisao/la:
09 okt 2023, 15:26
donDondon je napisao/la:
09 okt 2023, 15:22
ali ruku na srce i sve na stranu ,zar je moguce da u ovo vrijeme kako kazu stabilizacije,nemaju imperativ titule da ljudi ne izbace ni jednog mladog igraca ako ga ikad mogu istrpiti mogu sad,nebil se napravio kakav transfer da se zarade pare,mnjima i dalje glavni cocalic,stilic i krpic
ovo ostalih mladih sto igra slaba nafaka oni ne bi pravili razliku ni u federalnoj

samo mi to eto kao cudno,ne bih rekao da ocekuju od ovog golmana neke pare,to nece nikad dobiti
Nije loše bilo prvo poluvrijeme. U drugom mnogo prekida. Izgubio se ritam igre potpuno. Željezničar nije zaslužio po igri da izgubi 3-0.”, rekao je Savo Milošević, a na pitanje da li je neko od aktera večerašnjeg derbija “zreo” za pohvaliti, Savo je rekao:

“Pa, mali Biber nije loš uopšte…”

Ko kaže da nema??
Reprezentacija BiH. Pogani Kloc,slinavi Pjanic,naka seljadija uz njih a sada jos i ovaj chetnicki glupan. Sto razloga da budem punim
srcem protiv njihA :mrgreen:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 okt 2023, 15:48

pitara je napisao/la:
09 okt 2023, 15:28
scholsey je napisao/la:
Svaka vam čast svima, ali ona atmosfera na Koševu sinoć je druga kategorija za sve u ovoj ligi.

Svakako hvala i malenim što su upotpunili spektakl. Čisto fudbalski ste trenutno realno smiješni za nas. Ne brukajte se sa ovim ofsajdima, nekim nesviranim penalima i slično.. u ovim okolnostima bi nas možda 1/10 pobijedili.

Daće Bog da se oporavite pa da vas tamburamo kad imate neku šansu. Ovako i nije nešto pretjerano interesantno..
ma ovaj sinoc me derbi podsjetio na trenutak onog isto 2:2, nakon sto smo vodili na poluvremenu golovima Saida i Belosevica.. i stignu nas, pa onaj prosli na Kosevu.

Joj kad se sjetim kako Said izvalja Bogičevića, a trbuh mu skače ko vime od krave
Taj derbi je baš puno Koševo bilo, njihovi napunili jug i dio zapada, mi ostalo, možda i najbolji derbi poslije rata kad se sve sabere
jasta je, said guzonja ali slomi Bogicevica udje lopta u gol a i on s njom. Pa onda ona kifla Belosevica :urnebes: vazda su se znali iskoprcati, ali sinoc ne.. Jos dadose onaj gol , pa offside.. i onda Catakovic kao slag na tortu nogama u usta, da napuni do vrha.. SUTI!
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 09 okt 2023, 15:56

09 okt 2023, 15:32
09 okt 2023, 14:47
Meni su rekli da je Basic nadmudrio Rozmana..

Ne znam brate kako ti se da pisati tamo. Poneki zalutali navijac, ali vecinom botovi jednog covjeka. Jeste da ovdje ima Hulahopki raznih, ali bar se moze razmijeniti misljenje. Tamo samo napisi da Senad nije u rangu Ivice i Joska, 10 nickova ti skoci za vrat :urnebes:
Koji je forum taj lobotomija, da ubijem vrijeme malo.
19V22

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 09 okt 2023, 16:05

Espiritosanto je napisao/la:
09 okt 2023, 15:26
donDondon je napisao/la:
09 okt 2023, 15:22
ali ruku na srce i sve na stranu ,zar je moguce da u ovo vrijeme kako kazu stabilizacije,nemaju imperativ titule da ljudi ne izbace ni jednog mladog igraca ako ga ikad mogu istrpiti mogu sad,nebil se napravio kakav transfer da se zarade pare,mnjima i dalje glavni cocalic,stilic i krpic
ovo ostalih mladih sto igra slaba nafaka oni ne bi pravili razliku ni u federalnoj

samo mi to eto kao cudno,ne bih rekao da ocekuju od ovog golmana neke pare,to nece nikad dobiti
Nije loše bilo prvo poluvrijeme. U drugom mnogo prekida. Izgubio se ritam igre potpuno. Željezničar nije zaslužio po igri da izgubi 3-0.”, rekao je Savo Milošević, a na pitanje da li je neko od aktera večerašnjeg derbija “zreo” za pohvaliti, Savo je rekao:

“Pa, mali Biber nije loš uopšte…”

Ko kaže da nema??
oke ,eto Biber ,tako rekao Savo i mozda covjek vidi nesto sto ja ne vidim
ali treba da se vidi sta kaze bekric i basic ,ako je Biber ta,j pa taj bi morao igrati svaku utakmicu a ne frajer jos nije dobio nijednu 90minuta
jel to on nema snage pa sto ga onda gurat nek prvo radi individualno.

ne ide mi to u glavu nikako,na stranu zajebancija,Sarajevo makar kad je rezultatski gubilo zadnje godine ,vazda se napravio neki transfer pa kakav god da je,300k bolje i to nego nista
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 09 okt 2023, 16:06

Šta kae frajko, dosudili ofsajd koji je bio, da se Željo ošteti :rol: :tokralju:

Skretničari su mentalno u nekoj posebnoj dimenziji, ljudskom rodu za sad nepoznatoj.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 09 okt 2023, 16:14

Nikola Nikic standardno kraljevski:

Ne mogu da objasnim da možemo onako primati golove. Onaj prvi gol to je Bože sačuvaj. Onaj centrira i da čovjek od 160 centimetara skoči..pa vjerovatno Cocalić i Kosorić imaju dijete veće od njega i da čovjek skoči između trojice naših igrača, to je haos jedan.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 okt 2023, 16:21

Ono sinoc je pobjeda glavnog grada i drzave BiH. Steta samo sto je derbi postao ponovo in kad je komsinica u totalnom qrcu jer ovako nije bilo kad smo ganjali titule i jedni i drugi. Za nadat se da ce ovaj trend opstati i biti bolji. Jos da mi iz sjeverne Bosne nismo ovako odsjeceni od glavnog grada bilo bi jos bolje, mene ce jucerasnji dan kostati narednih pet kako psihicki tako i fizicki
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 okt 2023, 16:25

esprit24 je napisao/la:
09 okt 2023, 16:21
Ono sinoc je pobjeda glavnog grada i drzave BiH. Steta samo sto je derbi postao ponovo in kad je komsinica u totalnom qrcu jer ovako nije bilo kad smo ganjali titule i jedni i drugi. Za nadat se da ce ovaj trend opstati i biti bolji. Jos da mi iz sjeverne Bosne nismo ovako odsjeceni od glavnog grada bilo bi jos bolje, mene ce jucerasnji dan kostati narednih pet kako psihicki tako i fizicki
sramota da se nismo kako treba povezali toliko godine. Svaka cast bordo brate! :salut: :salut:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 09 okt 2023, 16:40

Cernica22 je napisao/la:
09 okt 2023, 15:56
09 okt 2023, 15:32

Koji je forum taj lobotomija, da ubijem vrijeme malo.
forum.senadmisimovic.ba
1921

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 09 okt 2023, 16:42

pitara je napisao/la:
scholsey je napisao/la:

Joj kad se sjetim kako Said izvalja Bogičevića, a trbuh mu skače ko vime od krave
Taj derbi je baš puno Koševo bilo, njihovi napunili jug i dio zapada, mi ostalo, možda i najbolji derbi poslije rata kad se sve sabere
Sta smo bolan napunili bio bojkot ili zabrana ne sjecam se vise :rol: na jugu niko nije bio bilo nas na zapadu

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 okt 2023, 16:50

Najveca utakmica uz dvije najvece navijacke grupe u nasoj drzavi, bas ispade spektakl na tribinama ali i na terenu sto se nas navijaca Sarajeva tice, a nekako sam ubijedjen bio u X jer je toliki hajp bio i kod jednih i drugih. Pobjeda cista i zasluzena, Zeljo pored tanke ekipe ima i ovog šarlatana trenera koji im nekakvim suludim izjavama podilazi, tipa 3 polusanse sinoc ili recimo da nije zasluzio da izgubi utakmicu protiv Veleza gdje su apsolutno nadigrani. Sto se nas ostalih tice neka ostane sto duze na klupi Zelje :D

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 09 okt 2023, 17:01

Pa i da je bio ofsajd, bio je milimetarski.. radi se tu o namjeri samo da se Zeljo osteti. Da je borcev igrac bio u ovoj situaciji ne bi bio sviran ofsajd. Radi se dakle o neujednacenim kriterijima.
Imali smo sansu i priliku da se izvucemo iz ovih govana sa amerikancem, ali je to neko vrlo vjesto blokirao i radio sve da covjek ne udje u klub i ako je skoro sve bilo zavrseno.Pa smo izabrali da sad idemo tezim putem, pustite supljie zakon o sportu bilo je i drugi opcija do covjek ulaze u klub ali nekom nije odg ali neka izaci ce i to na vidjelo kad tad.Kako to turci onda udzose u celik pa kako zrinjski ima investitora ,sarajevo itd...
2016 smo na zimu ulozili novac od Evrope i prodaje Bajica i Hadziahmetovica i pali na nos i gledali Evropu na tv. Uloziti pare u ekipu, a Vico i Beus ti kroje tabelu moze samo budala poput Mirvica. Sto ce i vidjeti sljedece kolo u Banja Luci i na kraju prvenstva.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 09 okt 2023, 17:03

baboedindzeko09 je napisao/la:
09 okt 2023, 17:01
Pa i da je bio ofsajd, bio je milimetarski.. radi se tu o namjeri samo da se Zeljo osteti. Da je borcev igrac bio u ovoj situaciji ne bi bio sviran ofsajd. Radi se dakle o neujednacenim kriterijima.
Imali smo sansu i priliku da se izvucemo iz ovih govana sa amerikancem, ali je to neko vrlo vjesto blokirao i radio sve da covjek ne udje u klub i ako je skoro sve bilo zavrseno.Pa smo izabrali da sad idemo tezim putem, pustite supljie zakon o sportu bilo je i drugi opcija do covjek ulaze u klub ali nekom nije odg ali neka izaci ce i to na vidjelo kad tad.Kako to turci onda udzose u celik pa kako zrinjski ima investitora ,sarajevo itd...
2016 smo na zimu ulozili novac od Evrope i prodaje Bajica i Hadziahmetovica i pali na nos i gledali Evropu na tv. Uloziti pare u ekipu, a Vico i Beus ti kroje tabelu moze samo budala poput Mirvica. Sto ce i vidjeti sljedece kolo u Banja Luci i na kraju prvenstva.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 okt 2023, 17:07

pitara je napisao/la:
scholsey je napisao/la:

To si ti nesta pomijesao brate. Jug prazan bio, mislim da su oni bojkotovali visoke cijene, nasi im zavalili 20 KM ako se dobro sjecam, pa grupa njih dosla na jugozapad da navija. Istok poluprazan. Samo sjever bio pun uz koreografiju, al sve u svemu 10-11 hiljada gledalaca.

slika
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 09 okt 2023, 17:07

Zbog čega tek sada saznajemo za ove dobre ljude? :plac:

Domaći skretničari, sve vam je oprošteno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 09 okt 2023, 17:10

baboedindzeko09 je napisao/la:
09 okt 2023, 17:01
Odmah se ovog sjetim
Mulalić: Čuj bio je mali ofsajd, ne može žena biti malo trudna
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 okt 2023, 17:14

mladiceva cerka se roknula, jer joj babo nije dozvolio da je kara musliman.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Lecler, PeppermintSA, perodeformero, samirr i 30 gostiju.