a ovo za husica je super ja sam cuo da je obestecenje 100 000 eura a evo pise se 175 000 pa na kraju kad bi bilo 125 000 puna saka brade.nadam se da ce pare biti pametno ulozene u infrastrukturu jer odavno sve stojiod tribine do pomocnog
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
eto nakon sto su mnogi popljuvali i zvijezdu i kuntica i pestalica problem koji vjerovatno i nije bio, kako su ga mnogi navikali ,rijesen je bez problema i svi zadovoljni...
a ovo za husica je super ja sam cuo da je obestecenje 100 000 eura a evo pise se 175 000 pa na kraju kad bi bilo 125 000 puna saka brade.nadam se da ce pare biti pametno ulozene u infrastrukturu jer odavno sve stojiod tribine do pomocnog
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ej dragi doro gori si ti sto se uopste raspravljas sa njima, jos se taj nije rodio koji je svima udovoljio, tebe dokle god drze dole i redovno te placaju znaci da dobro radis svoj posao, a ove sto laprdaju pusti kraju, takvih ce uvijek bit.10doro10 je napisao/la: vidis koliko si ti malouman...ako nisi upucen ja sam dijete zvijezde tu sam 16 godina i bas u tome je problem sto je dijete iz mionice vise doprinijelo klubu nego ti iz carsije...sta si ti uradio za ovaj grad ajd imenom i prezimenom? sta sam ja? osim sto sam igrao tu i trenirao djecu,bio sam dvaputa sportista grada napravio humanitarnu akciju za invalide i jos bezbroj stvari a ti? znam da te nerviram ali dijete iz mionice je uspjelo a ti iz carsije,sta si? napisi ime i prezime ajde pa da vidmo ko je sta?sta se skrivate iza tih nickova...ja nemam pravo da komentarisem evo vidis da imam i glupane upravo ti je jedan nas mada ja nikad ne razdvajam selo igrad kod nas to znaju djeca koje ja treniram,mionicanin glavni boss u klubu ne zato sto je iz mionice nego sto daje svoje pare...u tom se razlikujemo jer vi patite od toga carsija-selo meni je to nebitno ja sam iz gradacca adresa mionica 3...
Vidim Hamza sjedi pred bambijom.Doso malo da se razrahati i da uziva u popularnosti koju je imao u nasem gradu.U Srebreniku nisi neka faca na ulici kao sto su igrači u nasem gradu.Uostalom,malo je sredina koje gotive igrače kao mi.
nemas ti pojmaholdem je napisao/la:PRIVATIZACIJA!!STA IMA U N.K.ZVIJEZDA??DOBILI STE OD OPSTINE STADION NA KORISTENJE 99 GODINA LIJEPO..JEL GA TREBA ZATVORIT ZA GRADJANE DA MOZEMO SAMO UCI KAO TURISTI UZ PLACEN ULAZ..NEKA I TO ZA DOBROBIT SVIH NAS I SPORTA UOPSTE..LIJEPO JE I KAD KOMPLEKS KRASI GRAD..ALI NIJE LIJEPO POGLEDATI TEREN DANAS KOJI JE IZGORIO...KOJA SE TU LIGA IGRA PITALI SMO SE..IZGORIO JE ALI NE OD IZGARANJA IGRACA NA TRENINGU NEGO NEMARNOSCU LJUDI KOJI SU ODGOVORNI ILI...MOZE ODGOVOR....RAZUMAN..MOZDA NEMA VODE,NEK SE PODSJETE ONI KOJI SE KITILI PERJEM DA JE KLUB NOMINOVAN KAO NAJORGANIZOVANIJI NEKA SAD UVEZU VODU JANU I NEK ZALIJEVAJU...IMAMO TU NOMINACIJU I ZA TRENERA KUNTICA KAO NAJUSPJESNIJEG DA,KOJI GAJI PAS IGRU PO DOBOJ ISTOKU I BACA BILJEZNICU KRAJ KLUPE U MODRICI NESTO MU NESTIMA ..RAZUMIJEMO GA VIDIMO I MI ALI NESOLIMO PAMET I NE MJESAMO SE ON JE ODGOVORAN ZA REZULTAT..MOZDA PONEKAD SUGERISEMO KAO NPR..E NAS KUNTICU IMAS KRTICU U EKIPI ..DOKAZANOG BUNTOVNIKA...KRTICU KOJA IZROVI ZEMLJU PA LOPTA ODSKACE TESKO SNJIM IMA PAS IGRE OSIM DODAVANJA U NJEGOVOM KLANU KOJI CE SIGURNO FORMIRAT..IGRAC KOJI SVOJIM NAVIJACIMA PSUJE S TERENA ...SIMULANT S GRBAVICE VIDJET CEMO KAKAV CES BITI NA BANJI ILIDZI..DOBRO DOSAO SRDJANE..KUNTICU TI SI PO VOKACIJI BIO NAPADAC VIDIO SI DAVAT GOLOVE ALI OVO NEVIDIS ..PAZI DA TE NJEGOV KRTICNJAK NE SPOTAKNE..SPORTSKI DIREKTOR NAM STIGAO IZ SUBOTICE,MA DA TU BLIZU IZ EUROPE.MA DA S NABRIJANIM BMW DZIP JE NEMOJTE MISLIT NEKA RAKETA:-)CINI NAM SE ILI...SPUTAVA JUNIORE..SIGURNO CEMO S NJIM KUPOVAT DJECU ISTO TAKO IZ EUROPE ..KAKO NAM SE PREDSTAVI TO JE SVE KES OKO NJEGA MA DA..DA NEBUDE PUNA USTA PARA A DZEPOVI PRAZNI ASOCIRA NAS I PODSJETI NIJANSOM NA SPORTSKOG DIREKTORA ZBOG KOJEG UKIDOSE TU FUNKCIJU..IMAMO MI I SEKRETARA KOJI NAS ZBUNI PROSLE PRIPREME NEDOZVOLI MU, VJECNI POMOCNI TRENER KOJI USKOCI UMJESTO ZIVKOVICA MALO, DA SE DOGOVORE JEL NOVI IGRACI IDU NA RUCAK ILI DA VIDI SE GDJE IM JE STAN ISPADE SEKRETAR PRICA U VAZDUH JOS USTO DOMARI MU ZAKLJUCALI KAPIJU NEMOZE COVJEK IZACI S TERENA KOLIKO SE NAHUJO...TREBAO JE ISKAZAT SVOJ PROFESIONALIZAM I SVE TO MALO POSTROJIT VOJNICKIM ZARGONOM DA SE IZRAZIMO..IMAMO TU NEKE DATUME ZAKAZANO KAO TREBAJU SE IMENOVAT NOVI SEFOVI OMLADINSKI POGONA POCETKOM MJESECA VIDIM NAS STARI KAPITEN BORAC NA TERENU ISPADE KAO BORI SE ZA TU FUNKCIJU MALO MU POZAMJERI STO PROZVA MALOLJETNE JUNIORE NISU ONI NISTA KRIVI..MOZES PREBACIVAT PIONIRE U KADETE A KADETE U JUNIORE SVAKO TO MOZE TREBA RJESAVAT PITANJA KOJA DOVEDU DO TOGA...NASI NOVI IGRACI KO MALO NEAFIRMISANI NEKA NIJE DO NJIH ..SKAUTING MALO SPAVAO PROSLE GODINE PA JA PA KAD JE BILA UTAKMICA CRVENI NA BJELE I MI ZASPASMO..NEKA SE USPOSTAVIO PARTNERSKI ODNOS I SPORAZUM SA EKIPOM IZ HERCEGOVINE DA IM DAMO MALO DONACIJE OD NASI JUNIORA KOJI DANAS SVI PODNESOSE ZAHTJEV ZA ISPISNICOM..JESU NAM GRUBI JUNIORI PUNO PLACAJU ZA KARTONE A CINI MI SE DODJOSE U DOIGRAVANJE ZA PRVAKA SKORO MA JA ZABORAVI SE TO...MALO SU IM HTJELI DA PLACAJU CLANARINU ,PREVOZ,HRANU,TRENERA NISAM SIGURAN..OPREMU..MA DA EUROPA MAJSTORE REKAO BI DRAGAN MATIC LEGENDA KLUBA DA I NJEGA SPOMENEM IAKO OVAJ TEXT NIJE DA SE NADJE U NJEMU..SPORTSKI DIREKTOR NAM DOSAO IZ EUROPE JEL POZNAJETE GOSPODINE DA FIFA I UEFA PLACA KLUBOVIMA KAO STO JE VAS I NAS FINANCIJSKU POMOC DA TO JE KES ZNATE VI U PARE ZA RAZVOJ OMLADINSKOG POGONA ZA TAKMICENJE I FUNKCIONISANJE .....JEL POZNAJETE EUROPSKI DIREKTORE KADA SE IGRAC PRODA IZ OMLADINSKOG POGONA U KOJEM JE STEKAO IME FUDBALER DOBIJA KLUB SREDSTVA DA PARE U VIDU NAKNADE ZA TRENIRANJE...A MI DOBIJAMO OSMJEH NA LICE ZBOG USPJEHA I POZITIVNIH STVARI U NASEM GRADU I KLUBU...NASA SRECA IMAMO GOSPODINA NOVALICA DA ISPRAVI STO SE ISPRAVIT MOZE..UNAPRIJED ZAHVALNI POZDRAV IZ SUSJEDNE NAM ZEMLJE......GRADACAC I GRADJANI BUDITE JEDNO TO SU NASA DJECA
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Idi na **** kupi si kakav dobar život. Jer niko normalan nebi sjedio sat vremena i pisao toliko dug, a jos vise malouman komentar.holdem je napisao/la:PRIVATIZACIJA!!STA IMA U N.K.ZVIJEZDA??DOBILI STE OD OPSTINE STADION NA KORISTENJE 99 GODINA LIJEPO..JEL GA TREBA ZATVORIT ZA GRADJANE DA MOZEMO SAMO UCI KAO TURISTI UZ PLACEN ULAZ..NEKA I TO ZA DOBROBIT SVIH NAS I SPORTA UOPSTE..LIJEPO JE I KAD KOMPLEKS KRASI GRAD..ALI NIJE LIJEPO POGLEDATI TEREN DANAS KOJI JE IZGORIO...KOJA SE TU LIGA IGRA PITALI SMO SE..IZGORIO JE ALI NE OD IZGARANJA IGRACA NA TRENINGU NEGO NEMARNOSCU LJUDI KOJI SU ODGOVORNI ILI...MOZE ODGOVOR....RAZUMAN..MOZDA NEMA VODE,NEK SE PODSJETE ONI KOJI SE KITILI PERJEM DA JE KLUB NOMINOVAN KAO NAJORGANIZOVANIJI NEKA SAD UVEZU VODU JANU I NEK ZALIJEVAJU...IMAMO TU NOMINACIJU I ZA TRENERA KUNTICA KAO NAJUSPJESNIJEG DA,KOJI GAJI PAS IGRU PO DOBOJ ISTOKU I BACA BILJEZNICU KRAJ KLUPE U MODRICI NESTO MU NESTIMA ..RAZUMIJEMO GA VIDIMO I MI ALI NESOLIMO PAMET I NE MJESAMO SE ON JE ODGOVORAN ZA REZULTAT..MOZDA PONEKAD SUGERISEMO KAO NPR..E NAS KUNTICU IMAS KRTICU U EKIPI ..DOKAZANOG BUNTOVNIKA...KRTICU KOJA IZROVI ZEMLJU PA LOPTA ODSKACE TESKO SNJIM IMA PAS IGRE OSIM DODAVANJA U NJEGOVOM KLANU KOJI CE SIGURNO FORMIRAT..IGRAC KOJI SVOJIM NAVIJACIMA PSUJE S TERENA ...SIMULANT S GRBAVICE VIDJET CEMO KAKAV CES BITI NA BANJI ILIDZI..DOBRO DOSAO SRDJANE..KUNTICU TI SI PO VOKACIJI BIO NAPADAC VIDIO SI DAVAT GOLOVE ALI OVO NEVIDIS ..PAZI DA TE NJEGOV KRTICNJAK NE SPOTAKNE..SPORTSKI DIREKTOR NAM STIGAO IZ SUBOTICE,MA DA TU BLIZU IZ EUROPE.MA DA S NABRIJANIM BMW DZIP JE NEMOJTE MISLIT NEKA RAKETA:-)CINI NAM SE ILI...SPUTAVA JUNIORE..SIGURNO CEMO S NJIM KUPOVAT DJECU ISTO TAKO IZ EUROPE ..KAKO NAM SE PREDSTAVI TO JE SVE KES OKO NJEGA MA DA..DA NEBUDE PUNA USTA PARA A DZEPOVI PRAZNI ASOCIRA NAS I PODSJETI NIJANSOM NA SPORTSKOG DIREKTORA ZBOG KOJEG UKIDOSE TU FUNKCIJU..IMAMO MI I SEKRETARA KOJI NAS ZBUNI PROSLE PRIPREME NEDOZVOLI MU, VJECNI POMOCNI TRENER KOJI USKOCI UMJESTO ZIVKOVICA MALO, DA SE DOGOVORE JEL NOVI IGRACI IDU NA RUCAK ILI DA VIDI SE GDJE IM JE STAN ISPADE SEKRETAR PRICA U VAZDUH JOS USTO DOMARI MU ZAKLJUCALI KAPIJU NEMOZE COVJEK IZACI S TERENA KOLIKO SE NAHUJO...TREBAO JE ISKAZAT SVOJ PROFESIONALIZAM I SVE TO MALO POSTROJIT VOJNICKIM ZARGONOM DA SE IZRAZIMO..IMAMO TU NEKE DATUME ZAKAZANO KAO TREBAJU SE IMENOVAT NOVI SEFOVI OMLADINSKI POGONA POCETKOM MJESECA VIDIM NAS STARI KAPITEN BORAC NA TERENU ISPADE KAO BORI SE ZA TU FUNKCIJU MALO MU POZAMJERI STO PROZVA MALOLJETNE JUNIORE NISU ONI NISTA KRIVI..MOZES PREBACIVAT PIONIRE U KADETE A KADETE U JUNIORE SVAKO TO MOZE TREBA RJESAVAT PITANJA KOJA DOVEDU DO TOGA...NASI NOVI IGRACI KO MALO NEAFIRMISANI NEKA NIJE DO NJIH ..SKAUTING MALO SPAVAO PROSLE GODINE PA JA PA KAD JE BILA UTAKMICA CRVENI NA BJELE I MI ZASPASMO..NEKA SE USPOSTAVIO PARTNERSKI ODNOS I SPORAZUM SA EKIPOM IZ HERCEGOVINE DA IM DAMO MALO DONACIJE OD NASI JUNIORA KOJI DANAS SVI PODNESOSE ZAHTJEV ZA ISPISNICOM..JESU NAM GRUBI JUNIORI PUNO PLACAJU ZA KARTONE A CINI MI SE DODJOSE U DOIGRAVANJE ZA PRVAKA SKORO MA JA ZABORAVI SE TO...MALO SU IM HTJELI DA PLACAJU CLANARINU ,PREVOZ,HRANU,TRENERA NISAM SIGURAN..OPREMU..MA DA EUROPA MAJSTORE REKAO BI DRAGAN MATIC LEGENDA KLUBA DA I NJEGA SPOMENEM IAKO OVAJ TEXT NIJE DA SE NADJE U NJEMU..SPORTSKI DIREKTOR NAM DOSAO IZ EUROPE JEL POZNAJETE GOSPODINE DA FIFA I UEFA PLACA KLUBOVIMA KAO STO JE VAS I NAS FINANCIJSKU POMOC DA TO JE KES ZNATE VI U PARE ZA RAZVOJ OMLADINSKOG POGONA ZA TAKMICENJE I FUNKCIONISANJE .....JEL POZNAJETE EUROPSKI DIREKTORE KADA SE IGRAC PRODA IZ OMLADINSKOG POGONA U KOJEM JE STEKAO IME FUDBALER DOBIJA KLUB SREDSTVA DA PARE U VIDU NAKNADE ZA TRENIRANJE...A MI DOBIJAMO OSMJEH NA LICE ZBOG USPJEHA I POZITIVNIH STVARI U NASEM GRADU I KLUBU...NASA SRECA IMAMO GOSPODINA NOVALICA DA ISPRAVI STO SE ISPRAVIT MOZE..UNAPRIJED ZAHVALNI POZDRAV IZ SUSJEDNE NAM ZEMLJE......GRADACAC I GRADJANI BUDITE JEDNO TO SU NASA DJECA
sve pare od husica se ulazu u krov...tako da su jucer posjetili stadion neki ljudi koji su uzimali neke mjere za krovastra1922 je napisao/la:eto nakon sto su mnogi popljuvali i zvijezdu i kuntica i pestalica problem koji vjerovatno i nije bio, kako su ga mnogi navikali ,rijesen je bez problema i svi zadovoljni...
prodaja sezonskih ulaznica
Dragi navijači i simpatizeri Zvijezde,
Obavještavamo vas da od 04.08.2012. počinje jesenji dio sezone 2012/2013 te da će se u prodaji od 10. jula moći naći sezonske ulaznice. Cijena sezonske ulaznice će iznositi 50 KM, a za penzionere 20 KM. Zainteresovani mogu ostaviti svoje podatke (ime i prezime, fotografiju i broj telefona) u prostorijama kluba kod sekretara Senada Avdičevića svakim radnim danom od 9 do 12 sati ili te podatke pošaljite na e-mail adresu [email protected]. Preuzimanje vaših sezonskih ulaznica kao i plaćanje istih možete također obaviti kod sekretara kluba ne ranije od sedam dana i ne kasnije od petnaest dana nakon predavanja zahtjeva. Nosilac sezonske ulaznice ima pravo besplatnog ulaza na sve domaće prvenstvene i prijateljske utakmice NK "Zvijezda-Gradačac".
Dragi navijači i simpatizeri Zvijezde,
Obavještavamo vas da od 04.08.2012. počinje jesenji dio sezone 2012/2013 te da će se u prodaji od 10. jula moći naći sezonske ulaznice. Cijena sezonske ulaznice će iznositi 50 KM, a za penzionere 20 KM. Zainteresovani mogu ostaviti svoje podatke (ime i prezime, fotografiju i broj telefona) u prostorijama kluba kod sekretara Senada Avdičevića svakim radnim danom od 9 do 12 sati ili te podatke pošaljite na e-mail adresu [email protected]. Preuzimanje vaših sezonskih ulaznica kao i plaćanje istih možete također obaviti kod sekretara kluba ne ranije od sedam dana i ne kasnije od petnaest dana nakon predavanja zahtjeva. Nosilac sezonske ulaznice ima pravo besplatnog ulaza na sve domaće prvenstvene i prijateljske utakmice NK "Zvijezda-Gradačac".
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Glavno je dole da u Zvjezdi trenutno ima trzavica,a drago mi je da Doro ide s djecom u Mionicu,gore i pripada i po rijecniku i po odgoju.
eh eto ti pripadaš čaršiji ti ko izmislio toplu vodu...realinjo1 je napisao/la:Glavno je dole da u Zvjezdi trenutno ima trzavica,a drago mi je da Doro ide s djecom u Mionicu,gore i pripada i po rijecniku i po odgoju.
Budi frajer pa se prestavi imenom i prezimenom i onda covjeka vrijedjajrealinjo1 je napisao/la:Glavno je dole da u Zvjezdi trenutno ima trzavica,a drago mi je da Doro ide s djecom u Mionicu,gore i pripada i po rijecniku i po odgoju.
doro je jedan od nas

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
na tvoju žalost nema trzavica,i ne u Zvjezdi nego u Zvijezdi...idem u mionicu naravno jel na livadi onoj u gradu koji se zove teren kod srednjoskolskog djeca nemaju uslova za trening,a pripadam tu pa sta ali svejedno sam dao za ovaj klub i grad više nego ti...al nemam potrebe da se s tobom raspravljam vidim da si niskointeligentan,tako da si nebitan...realinjo1 je napisao/la:Glavno je dole da u Zvjezdi trenutno ima trzavica,a drago mi je da Doro ide s djecom u Mionicu,gore i pripada i po rijecniku i po odgoju.
Mani se i ti vise svoje promocije hiljade ljudi je vise od tebe dalo za Zvijezdu i bolje igralo,znamo da si imo ambicije da budes i sportski direktor odmah umjesto Cvitkusica.10doro10 je napisao/la:na tvoju žalost nema trzavica,i ne u Zvjezdi nego u Zvijezdi...idem u mionicu naravno jel na livadi onoj u gradu koji se zove teren kod srednjoskolskog djeca nemaju uslova za trening,a pripadam tu pa sta ali svejedno sam dao za ovaj klub i grad više nego ti...al nemam potrebe da se s tobom raspravljam vidim da si niskointeligentan,tako da si nebitan...realinjo1 je napisao/la:Glavno je dole da u Zvjezdi trenutno ima trzavica,a drago mi je da Doro ide s djecom u Mionicu,gore i pripada i po rijecniku i po odgoju.![]()

SLIKA GOVORI VIŠE OD RIJEČI
doro ostao ti nama u zvijezdi jos puno,puno god,potreban si omladini..pozzemir_dj je napisao/la:
SLIKA GOVORI VIŠE OD RIJEČI
kolko je to sigurno???moranjak je napisao/la:sve pare od husica se ulazu u krov...tako da su jucer posjetili stadion neki ljudi koji su uzimali neke mjere za krovastra1922 je napisao/la:eto nakon sto su mnogi popljuvali i zvijezdu i kuntica i pestalica problem koji vjerovatno i nije bio, kako su ga mnogi navikali ,rijesen je bez problema i svi zadovoljni...
Budi frajer pa se prestavi imenom i prezimenom i onda covjeka vrijedjajTkanton je napisao/la:realinjo1 je napisao/la:Glavno je dole da u Zvjezdi trenutno ima trzavica,a drago mi je da Doro ide s djecom u Mionicu,gore i pripada i po rijecniku i po odgoju.
Ako se neko stidi svoje Geografije sta cu ja,i ti po niku se vidi da si seljace!!!!
Jedva cekam da prodje prvih pet-sest pa da vidim onda sta ce pisat ovi primitivci...........Nurdo vjerovatno doveo svog rodjaka da opustosi klub kojeg on financira i da zabrani djeci da treniraju..... Nurdo i Fadil su najvj. zapalili travu na stadionu... Nurdo i Fadil najvj. zaradjuju milione na zvijezdi...........Kuntic je najvj. dosao da razjebe klub jer mu njegova osobna reputacija nista ne znaci.......Doro je vjerovatno kriv isto ko i oni zato sto je srce ostavjao na terenu jos od dana kada smo bili saban liga i nije upravu kad govori o tome kakva je situacija u klubu..... al vi ste upravu zato sto ste nesto culi na ulici pa dosli da upucujete kritike, samo naprijed mislim morate negdje komplekse lijecit...... al necete nikad ocrnit, crveno bijelu kombinaciju......
E druze danas na selu ljudi se zovu seljaci samo zbog imena koje selo nosi, kao mjesto van grada, a oni pravi i istinski seljaci su oni ljudi sto zive po gradu ili ti ga u carsij kao sto ti nazivas svoje mjesto. Zar moze bit veci seljak od tebe vrijedjas druge, ne postujes tudje nemas osnove kulture, taman da zivis u Berlinu ti si jedna obicna seljacina po ovome sto si dosad iznijo na ovom forumu.realinjo1 je napisao/la:Budi frajer pa se prestavi imenom i prezimenom i onda covjeka vrijedjajTkanton je napisao/la:realinjo1 je napisao/la:Glavno je dole da u Zvjezdi trenutno ima trzavica,a drago mi je da Doro ide s djecom u Mionicu,gore i pripada i po rijecniku i po odgoju.[/quote
Ako se neko stidi svoje Geografije sta cu ja,i ti po niku se vidi da si seljace!!!!
Lijepo receno.Kapetan je napisao/la:Jedva cekam da prodje prvih pet-sest pa da vidim onda sta ce pisat ovi primitivci...........Nurdo vjerovatno doveo svog rodjaka da opustosi klub kojeg on financira i da zabrani djeci da treniraju..... Nurdo i Fadil su najvj. zapalili travu na stadionu... Nurdo i Fadil najvj. zaradjuju milione na zvijezdi...........Kuntic je najvj. dosao da razjebe klub jer mu njegova osobna reputacija nista ne znaci.......Doro je vjerovatno kriv isto ko i oni zato sto je srce ostavjao na terenu jos od dana kada smo bili saban liga i nije upravu kad govori o tome kakva je situacija u klubu..... al vi ste upravu zato sto ste nesto culi na ulici pa dosli da upucujete kritike, samo naprijed mislim morate negdje komplekse lijecit...... al necete nikad ocrnit, crveno bijelu kombinaciju......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.