FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lawer_88
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Lawer_88 » 14 sep 2014, 15:42

[/quote]Da te pitam, znas li kad je Celik zadnji put na Kosevu pobijedio?[/quote]

1988, znam i znam isto tako da je nama Koševo unaprijes sudjeno na neuspjeh isto vama Bilino Polje.
Zato me čude ijave ovih vaših iz uprave, mada stoji to da imate najbolju ekiou u drzavi glede igrača, ali zaboravljate da se uvijek igra psotiv istog broja s druge strane.
Elem, nego da se mi sljedece godine dogovorimo ..nama trica na Koševu vama na Bilinom Polju, da i mi i vi srusimo neugodnu tradiciju :D
#samoČelik

bojamora
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bojamora » 14 sep 2014, 15:43

bordobijeli je napisao/la:kusturica ima potpuno pravo da kritikuje i ne mora on uopšte znati o fudbalu ,on svoj posao radi jako dobro za razliku od nekih drugih ,imaju redovne i jako dobre plate i sve druge uslove ,dzeno ima dovoljno igraca i to kvalitetni ,do koga je ako nije do trenera :?: 6 kola 10 bodova jako malo .
I to od toga 3 za zelenim stolom. Ne provociram ali i ja se slažem da igrači koji su daleko najviše plačeni u našoj ligi moraju ako ništa biti opaljeni po džepu jer njih izgleda jedino to interesuje.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 sep 2014, 15:48

Opet navijaci preuzimaju stvar u svoje ruke, los potez...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 14 sep 2014, 15:48

skripta je napisao/la:
Lawer_88 je napisao/la:Hehe... braćo moja mila, pa vi k'o da Čelik redovno uzimate svake godine na Bilinom Polju pa neriješen rezultat za vašu upravu predstavlja "bruku i sramotu", a ja mislim da ni u Zavodu za statistiku nemaju podatak kad je Sarajevo zadnji put pobijedilo na BP-u :D eee svašta...
svi oni koji su gledali utakmicu znaju i vidjeli su da je Sarajevo bilo bolje, imalo više prilika, ali isto tako i Čelik je imao svoje šanse, pogotovo drugo poluvrijeme je bilo apsolutno izjednačeno..
O tome ja pišem, ali šta zna Kusturica prati Sarajevo i ovu ligu godinu dana, amater obični ..
Treba se krenuti od vrha kuće pa tek onda ostalo ...
Ti zaista lupas gluposti u vezi te price oko predsjednika. Jel znas ti po definiciji,ili jos bolje po statutu sta podrazumjeva ta pozicija koju obnasa gospodin Kusturica?? Nemoj se provaljivati sviju ti vise,predsjednik kluba moze biti po struci doktor medicine,za sve ostalo o cemu ti pricas postoje komponente u strukturi kluba,sportski direktor,skauting tim,strucni štab...kontas?? Taj covjek maksimalno profesionalno i krajnje gospodski izvrsava svoj dio posla,pruza svakom zaposleniku izuzetne uslove da sto je moguce bolje obavljaju svoj dio posla. I naravno da ima i on svoje saradnike,ali prica je krenula licno o njemu. Prema tome mojne tisra sviju ti...

Sto se tice sefa strusnog staba svoje misljenje sam rekao sinoc,a siguran sam da Dzenu pa evo sad vidim i Kobca najvise pominju oni koji blage nemaju o tome kakve su to osobe kao licnosti,a da ne spominjem koliko ne znaju o tome sta jedan ili drugi misle privatno. Podrzavati ili kritikovati rad DA,komentarisati ljude kao licnosti to je besmislica.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 14 sep 2014, 15:50

Baja_Zvjerka je napisao/la:Opet navijaci preuzimaju stvar u svoje ruke, los potez...
Nikoga ne interesuje vase misljenje hocete li to shvatiti i prekinuti se petljati tamo gdje vam nije mjesto..
Ti si opet šampion !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 sep 2014, 15:55

Oerde je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Mora se dovesti trener pod hitno! Dzeno je uz svoje ograniceno fudbalsko znanje izgradio drugarski odnos u svlacionici i to je donijelo pozitivan sok poslije Jarnija. Pokupio je neke stvari od Ljupka za onih par treninga i cim je poceo misliti svojom glavom, pogubio sve konce a sto je najgore, tim "drugarskim" odnosom u svlacionici unistio i ono malo autoriteta koji svaki trener dobije samim postavljanjem na ŠSŠ...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo sam ja govorio u nekoliko ranijih postova. Odgovor na to šta je pokupio od Petrovića - u Mostaru, na revanšu kupa je izvedena formacija koju je Petrović stavio na prvom treningu, Stojčev lijevo, Krste Špic i tako to na tu temu... ko je gled'o trening zna.

Odgovor na Faruka Hadžibegića, on nije đubre, već kapiten šampionske generacije Sarajeva, kapiten najveće generacije Sarajeva, kapiten koji je igrao kapitenski. On je kapiten Jugoslovenske reprezentacije, znate one, ozbiljne reprezentacije, nije to lako bilo. On ima neko trenersko iskustvo, kakvo-takvo, nije najveći trener daleko od toga, ali ima neko iskustvo i ima licencu i što je najvažnije ne da se Hadžija zaebavat.
Ali zato zajebaje naš klub nekoliko godina kao nije to za njega i to ne treba nam smeće nek ostane u istoriji zapusan kao dobar igrač on nikad Sarajevi nije pomogao nikad ni jednu marku nije dao a od Sarajeva je dobio sve ponuđeno mu mjesto prije gosinu dana gospodin nije htjeo sad kad se kao ima nešto sad se u pakaš uvlači svima jadooooooo.Moje mišljenje da če biti ngreška ako on dođe pa sad.....
Sarajevo ljubavi moja!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 14 sep 2014, 16:02

http://fksinfo.com/novosti/sve-imate-al ... se-ne/2567" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 14 sep 2014, 16:03

sekac je napisao/la:
Oerde je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Mora se dovesti trener pod hitno! Dzeno je uz svoje ograniceno fudbalsko znanje izgradio drugarski odnos u svlacionici i to je donijelo pozitivan sok poslije Jarnija. Pokupio je neke stvari od Ljupka za onih par treninga i cim je poceo misliti svojom glavom, pogubio sve konce a sto je najgore, tim "drugarskim" odnosom u svlacionici unistio i ono malo autoriteta koji svaki trener dobije samim postavljanjem na ŠSŠ...

Ovo sam ja govorio u nekoliko ranijih postova. Odgovor na to šta je pokupio od Petrovića - u Mostaru, na revanšu kupa je izvedena formacija koju je Petrović stavio na prvom treningu, Stojčev lijevo, Krste Špic i tako to na tu temu... ko je gled'o trening zna.

Odgovor na Faruka Hadžibegića, on nije đubre, već kapiten šampionske generacije Sarajeva, kapiten najveće generacije Sarajeva, kapiten koji je igrao kapitenski. On je kapiten Jugoslovenske reprezentacije, znate one, ozbiljne reprezentacije, nije to lako bilo. On ima neko trenersko iskustvo, kakvo-takvo, nije najveći trener daleko od toga, ali ima neko iskustvo i ima licencu i što je najvažnije ne da se Hadžija zaebavat.
Ali zato zajebaje naš klub nekoliko godina kao nije to za njega i to ne treba nam smeće nek ostane u istoriji zapusan kao dobar igrač on nikad Sarajevi nije pomogao nikad ni jednu marku nije dao a od Sarajeva je dobio sve ponuđeno mu mjesto prije gosinu dana gospodin nije htjeo sad kad se kao ima nešto sad se u pakaš uvlači svima jadooooooo.Moje mišljenje da če biti ngreška ako on dođe pa sad.....
Sekac jarane,ja bih to pogledao i iz jos jednog ugla,osim iz tog iz kojeg ti gledas. Znas,taj covjek sigurno voli Sarajevo,i gaji veliku ljubav prema nasem klubu. Medjutim da si ti na njegovom mjestu,ili ja,dobro bi se zamislili da li bi i mi dosli,znaci ne zbog samog kluba,to nije upitno,nego zbog ubleha i parazita koje su bile u istom. Materijalna satisfakcija nije kljuc,vjeruj mi....

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 sep 2014, 16:06

Lawer_88 je napisao/la:Hehe... braćo moja mila, pa vi k'o da Čelik redovno uzimate svake godine na Bilinom Polju pa neriješen rezultat za vašu upravu predstavlja "bruku i sramotu", a ja mislim da ni u Zavodu za statistiku nemaju podatak kad je Sarajevo zadnji put pobijedilo na BP-u :D eee svašta...
svi oni koji su gledali utakmicu znaju i vidjeli su da je Sarajevo bilo bolje, imalo više prilika, ali isto tako i Čelik je imao svoje šanse, pogotovo drugo poluvrijeme je bilo apsolutno izjednačeno..
Boga ti jesi li ti slijep koje šanse ona jedna greška kretena kapitena i to ti je sve a nama gool ponište pa prečka pa Hinović noktima i ti govoriš o realnosti i izjednačenosti u tom drugom poluvremenu.Ovakav Čelik je toliko loš da ne znam kako svaku tekmu ne prima po 3-4 goola a mi smo toliko jadni kad vas nismo mogli dobiti da nema dalje. I jeste bruka i sramota ovi što termine igraju dobili bi Čelik a ove naše zvijezede **** im sve neče ni Igmana dobiti ako budu igrali .Nadam se da če drugih 11 igrati aaa čuj realno neriješeno **** ti fudbal fujj, čuj izjednačeno drugo poluvrijeme na kakvim ste vi zeničani drogama ili vas oonaj ublehaš Hukić kljuka ne kontam . Uglavnom slabo Sarajevo a Čelik katastrofa ubit če vas svaki tim koji dođe,kone-Široki-Zrinjski ama svi samo naše jade koje i ne znaju i ne mogu.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 sep 2014, 16:11

socrates reci mi drug je li ikad faruk pomogao ovom klubu koji ga je stvorio bilo ćime barem gestom da ne govorim finansijski ili.Je li vodio Troyes što ne uze nekog igrača da lopte tamo dohvaća da naš klub zaradi kad za "viršli" nismo imalii !?Kakve on uspjehe ima iza sebe kao trener da bi vodio našu svetinju on i Dženo u par sa đokerom što se tog tiće kao igrač kapa do poda ali kao čovjek i trener 0 bodova
Sarajevo ljubavi moja!

HzCZ
Kontakt:

Post Postao/la HzCZ » 14 sep 2014, 16:15

Aragon je napisao/la:
HzCZ je napisao/la:Tatomiroviću kapitensku !
Ovaj momak nije pretjerano dobar fudbaler i nikad nece napraviti nesto vise u karijeri, ali on je najposteniji igrac kod nas i jedini koji na svakoj utakmici daje svoj maksimuk. Sutra da skrivi dva gola, niko mu ne treba A reci. Da su svi kao Tatko, mi bi puno bolja ekipa bili!
Momak gine na terenu, sinoć ga spuca Dedić nogom u glavu, ovaj samo otrese ko slinu. Kapiten treba da bude primjer ostalima, a u ovoj ekipi Tatko je jedini koji ima damu.
FKS 1946 !

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 14 sep 2014, 16:15

Lawer_88 je napisao/la:
Da te pitam, znas li kad je Celik zadnji put na Kosevu pobijedio?

1988, znam i znam isto tako da je nama Koševo unaprijes sudjeno na neuspjeh isto vama Bilino Polje.
Zato me čude ijave ovih vaših iz uprave, mada stoji to da imate najbolju ekiou u drzavi glede igrača, ali zaboravljate da se uvijek igra psotiv istog broja s druge strane.
Elem, nego da se mi sljedece godine dogovorimo ..nama trica na Koševu vama na Bilinom Polju, da i mi i vi srusimo neugodnu tradiciju :D
Ovako da prozborimo k'o ljudi, niko nije nikakvom rečenicom potcijenio niti omalovažio Čelik. Od mene lično i Čelik i Zenica imaju veliki respect. Na stranu višedecenijski animozitet između ovih sredina, ali manje-više smo mi svi svjesni da kako god postoji neko obostrano poštovanje, za razliku od nekih drugih klubova i sredina čija imena neću pominjati da se ko ne uvrijedi ali koji nam nisu ni bitni. Meni lično sinoć je jug izgledao tužno i nije to bilo to. Svaka podrška vama u vašoj borbi, te svaki respect. Čelik jeste klub s tradicijom. Čelik nismo pobijedili dugo. Sve su to činjenice, ali radi se o tome da je Čelik nama kap koja je prelila čašu. Nije Kusturica rekao da je blamaža što nismo dobili Čelika ko da se pobjeda nad zeničanima podrazumijeva. Problem je u tome što Čelik, pogotovo sada i u ovoj situaciji nije nepobjediv, što se nama sve posložilo za tu pobjedu (problemi u klubu, dobar teren, uslovi kod nas i u Zenici, bojkot Robijaša), a mi je nismo ostvarili, a trebala nam je itekako. Da je bio u pitanju ne znam ni ja koji klub Kusturica bi rekao ovo. Dakle nikakvo omalovažavanje Čelika. Mi smo morali pobjediti, imali smo uslove za to, a nismo. Nezalaganje igrača i slične stvari. Shvataš ti uglavnom šta ja govorim. Mislim i cijela ova priča je počela podbadanjem nekog ko misli da Kusturici u CV-u fali to da zigu uposlenice Vakufske banke po seminarima raznoraznim da bi obavljao tu funkciju, pa su ga našli nekompetentnim i nekvalifikovanim da bude predsjednik i da komentariše stvari vezane za fudbal. Kritikovano je, dakle, nezalaganje naših igrača za pobjedu koja nam mnogo znači, nije bilo u pitanju potcijenjivanje. Uostalom da su naši ginuli za svaku loptu, ostavili srce na terenu, izgubili, pa došli pred tribinu, pogledali nas u oči i izvinili se, sve bi nekako bilo lakše, barem nama. Što se tiče vas, sasvim je ok bockanje "Šta ima divovi!?", "Kako i koliko niste pobijedili hu, ha!?", neka toga tako i treba, ali kažem još jednom niko nije ničim niti uvrijedio niti potcijenio Čelika. Ciao.
Zadnja izmjena: Oerde, dana/u 14 sep 2014, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 14 sep 2014, 16:17

sekac je napisao/la:socrates reci mi drug je li ikad faruk pomogao ovom klubu koji ga je stvorio bilo ćime barem gestom da ne govorim finansijski ili.Je li vodio Troyes što ne uze nekog igrača da lopte tamo dohvaća da naš klub zaradi kad za "viršli" nismo imalii !?Kakve on uspjehe ima iza sebe kao trener da bi vodio našu svetinju on i Dženo u par sa đokerom što se tog tiće kao igrač kapa do poda ali kao čovjek i trener 0 bodova
Odgovor i na to pitanje ti stoji u onom prethodnom sto sam ti rekao,dakle,ako on pogura nase dijete (koje je opet pod ingerencijama kluba) da dohvaca tamo negdje lopte,opet je na kraju pogurao ondasnje parazite,zar ne?? Sistem spojenih posuda,znam da ti to razumijes,samo malo dublje treba promisliti,a znam da smo svi vrucih glava sad pa vise razmisljamo na glas nego sto uistinu zelimo nesto istaci.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 sep 2014, 16:19

sekac je napisao/la: Boga ti jesi li ti slijep koje šanse ona jedna greška kretena kapitena i to ti je sve a nama gool ponište pa prečka pa Hinović noktima i ti govoriš o realnosti i izjednačenosti u tom drugom poluvremenu.Ovakav Čelik je toliko loš da ne znam kako svaku tekmu ne prima po 3-4 goola a mi smo toliko jadni kad vas nismo mogli dobiti da nema dalje. I jeste bruka i sramota ovi što termine igraju dobili bi Čelik a ove naše zvijezede **** im sve neče ni Igmana dobiti ako budu igrali .Nadam se da če drugih 11 igrati aaa čuj realno neriješeno **** ti fudbal fujj, čuj izjednačeno drugo poluvrijeme na kakvim ste vi zeničani drogama ili vas oonaj ublehaš Hukić kljuka ne kontam . Uglavnom slabo Sarajevo a Čelik katastrofa ubit če vas svaki tim koji dođe,kone-Široki-Zrinjski ama svi samo naše jade koje i ne znaju i ne mogu.
Ma dilaju nam ovdje neke sumnjive materije iz Malezije,jos malo pa cemo i titulu poceti da tripujemo :cool:

Ohladi malo sekac,nemoj da glumis šoška po forumu..

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 14 sep 2014, 16:21

Oerde je napisao/la:

Slazem se da nam treba neki autorutet od trenera, jer je ova ekipa izuzetno kvalitetna i samo treba neko da to drzi pod kontrolom. Ne znam da li je Hadzija dobro rjesenje zbog nekih drugih stvari... Ja bih licno volio nekog Slovenca... RED, RAD I DISCIPLINA!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 14 sep 2014, 16:26

skripta je napisao/la:
The Game je napisao/la:
skripta je napisao/la:Vi da se da vam je predsjednik lik koji nema blage veze s fudbalom nego prati bočanje. Isto ko da ste igrali s Famos pa izgubili bodove pa da govori nek je stid igrače i stručni štab, a ne igrali s Čelikom kakav god on bio trenutno to je naš stari klub s tradicijom.
E Kusturice jadan ti bio ...
Koji amater. :x
ne, trebao im je premije dati za osvojeni bod protiv ekipe u kojoj je sve rastimano zadnjih nekoliko mjeseci.
Pa šta ako su raštimani to je klub s tradicijom, klub s navijačima i nije sramota u Zenici odigrati neriješeno. Da su odigrali u gostima protiv Viteza pa bih rekao s pravom svaka čast.
Ovako se bruka samo. :roll:
Ne znam za koji klub ti navijaš, vjerovatno neki mali maleni, i za tebe su takve stvarni normalne, za nas nisu i ne smiju biti.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 14 sep 2014, 16:29

sekac je napisao/la:
mravojed je napisao/la:Ja ocekujem Hadzibegica za trenera , strasno se poceo uvlacit u pakas nasoj upravi , pa ocekujem da ce on biti trener ;)
On je rinaka jedan ublehaš **** veliko je on
Slažem se, Hadžija je samo jedan filozof, nikad neću zaboraviti njegov podvig sa farskim ostrvima. U trenerskoj karijeri nije ništa vrijedno spomena napravio - ne vidim koji **** bi on radio na našoj klupi.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 sep 2014, 16:30

socrates je napisao/la:
sekac je napisao/la:socrates reci mi drug je li ikad faruk pomogao ovom klubu koji ga je stvorio bilo ćime barem gestom da ne govorim finansijski ili.Je li vodio Troyes što ne uze nekog igrača da lopte tamo dohvaća da naš klub zaradi kad za "viršli" nismo imalii !?Kakve on uspjehe ima iza sebe kao trener da bi vodio našu svetinju on i Dženo u par sa đokerom što se tog tiće kao igrač kapa do poda ali kao čovjek i trener 0 bodova
Odgovor i na to pitanje ti stoji u onom prethodnom sto sam ti rekao,dakle,ako on pogura nase dijete (koje je opet pod ingerencijama kluba) da dohvaca tamo negdje lopte,opet je na kraju pogurao ondasnje parazite,zar ne?? Sistem spojenih posuda,znam da ti to razumijes,samo malo dublje treba promisliti,a znam da smo svi vrucih glava sad pa vise razmisljamo na glas nego sto uistinu zelimo nesto istaci.
Stoji u pravu si pogurao bi Baljka i familly ali zašto nije učestvovao u rušenju lopova i spašavanju kluba nisam za Hadžibegića ni kao člana kluba a ne kao trenera i ako dođe ja ču uvijek biti protiv ljigavca kakav je on. Ništa protiv tebe brate ali njega ne volim i tačka ni Sušića ni Pašića ni jednog bivšeg igrača sve pizde prodane su bili i ostali neka im je na čast na Sarajevu su hljeb zaradili.
Sarajevo ljubavi moja!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 14 sep 2014, 16:31

HzCZ je napisao/la:Hoće li mahalaš otići s klupe, sutra je sjednica ? Vi koji govorite protiv Kusturice, banujte se sami , imbecili.
Govori samo neki kompleksaš iz provincije...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 sep 2014, 16:35

chily-rz je napisao/la:
sekac je napisao/la: Boga ti jesi li ti slijep koje šanse ona jedna greška kretena kapitena i to ti je sve a nama gool ponište pa prečka pa Hinović noktima i ti govoriš o realnosti i izjednačenosti u tom drugom poluvremenu.Ovakav Čelik je toliko loš da ne znam kako svaku tekmu ne prima po 3-4 goola a mi smo toliko jadni kad vas nismo mogli dobiti da nema dalje. I jeste bruka i sramota ovi što termine igraju dobili bi Čelik a ove naše zvijezede **** im sve neče ni Igmana dobiti ako budu igrali .Nadam se da če drugih 11 igrati aaa čuj realno neriješeno **** ti fudbal fujj, čuj izjednačeno drugo poluvrijeme na kakvim ste vi zeničani drogama ili vas oonaj ublehaš Hukić kljuka ne kontam . Uglavnom slabo Sarajevo a Čelik katastrofa ubit če vas svaki tim koji dođe,kone-Široki-Zrinjski ama svi samo naše jade koje i ne znaju i ne mogu.
Ma dilaju nam ovdje neke sumnjive materije iz Malezije,jos malo pa cemo i titulu poceti da tripujemo :cool:

Ohladi malo sekac,nemoj da glumis šoška po forumu..
Je li laž ovo što sam napisao(ima snimak) ili je laž vašeg šefa i ovog navijača čuj izjednačeno ma daj zašto da ohladim pa pišem o utakmici svog kluba i govorim istinu ne lupam kao neki.... malo se vi ohladite i preispitajte što ste u bojkotu izjednačeni čuj ohladi ne znam ko je šoško? Hoče li ti biti drago da napišem da ste bili bliži pobjedi ćak i to u drugom poluvremenu može li tako :oops:
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 14 sep 2014, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.