DoeTz je napisao/la:Glasati za Berbica ne znam za kog bi vise...svi su ista ****, ovaj makar nema stranku.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
DoeTz je napisao/la:Glasati za Berbica ne znam za kog bi vise...svi su ista ****, ovaj makar nema stranku.
Da je kome drugom ova situacija, ljudi bi digli grad na noge. Sad sve vidimo kome je Sloboda iz ljubavi, a kome Sloboda iz koristi.intercontinental je napisao/la:Ne znam samo koji **** radi Indir i svi iz vrha fukara da to mozda i njemu nije u interesu odlazak gospodina Azmira?????(svi znamo njegov stav prema azmiru)
pa sta ce ko dignut na noge? indir ne moze sjever dignut na noge osim kad se nekom **** mater il' zeljo i saraj'voNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Da je kome drugom ova situacija, ljudi bi digli grad na noge. Sad sve vidimo kome je Sloboda iz ljubavi, a kome Sloboda iz koristi.intercontinental je napisao/la:Ne znam samo koji **** radi Indir i svi iz vrha fukara da to mozda i njemu nije u interesu odlazak gospodina Azmira?????(svi znamo njegov stav prema azmiru)
trenutno,najdalje do ljetaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pa daj yebote hajmo nesto poduzet'... Necemo valjda dozvolit' da nam ugase i FK
Kad su Celik i Velez bili u borbi za prvaka?SARS je napisao/la:Idemo sad biti celik i velez, od lige za prvaka dolazimo u ligu za opstanak
potpisujem, dušu im uzmi Azmire, s kamatama ako može, đubrad jedna!solinas je napisao/la:Neka im uzme sada sve,odma traziti pare od evrope na ime pozajmica,ma ne zali nikoga,svakako ce oni to pokrast i rastaliti,ni centa im nedaj,nedaj **** yebem im pleme.
krivi su brate svi i jasmin i vlada tk i azmir i mi navijaci .ma svi.Komunista je napisao/la:I dalje ne znam ko je kriv, Jasmin ili vlada TK i koga mi to bojkotujemo. Ajde malo da to vidimo, podvucemo refu pa da vidimo sta cemo dalje.
Ma necu da gledam patnju i borbu za opstanak,gledao sam je vise od 15 godina,i svako ko ode na utakmicu je pizda i prodana dusa...treba im uskratiti svaku marku majku im lopovsu kriminalci i olosi stoka je to....A sto se tice Indira i tkz fukara sve je receno vec odavno.tuzlak1987 je napisao/la:Indir i ostali bez mogda nece bojkotovati, njih ce sad biti i vise. Diciti ce se kako vole klub i kada mu ide lose hahaha
Pravi navijaci Slobode nece dolaziti i gledati to smece.
brate nemas nista od bojkota, eto robijasa. i sta su postigli nista.tuzlak1987 je napisao/la:Indir i ostali bez mogda nece bojkotovati, njih ce sad biti i vise. Diciti ce se kako vole klub i kada mu ide lose hahaha
Pravi navijaci Slobode nece dolaziti i gledati to smece.
Trenutno korisnika/ca: pomocniDJUBRE i 13 gostiju.