FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 14 sep 2016, 13:16

DoeTz je napisao/la:Glasati za Berbica ne znam za kog bi vise...svi su ista ****, ovaj makar nema stranku.
:thumbup: trebamo se svi dogovorit i glasat za njega :) nema covjek stranke i radit ce po svom, makar ga mozes vidjeti na stadionu a Jasmina nisi nikad vidio i to je to. Svima je Jasmin dokurcio al ovo mu je manje 10 000 glasova sigurno....
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 sep 2016, 13:16

intercontinental je napisao/la:Ne znam samo koji **** radi Indir i svi iz vrha fukara da to mozda i njemu nije u interesu odlazak gospodina Azmira?????(svi znamo njegov stav prema azmiru)
Da je kome drugom ova situacija, ljudi bi digli grad na noge. Sad sve vidimo kome je Sloboda iz ljubavi, a kome Sloboda iz koristi.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 14 sep 2016, 13:17

Steta,ovaj grad ne zasluzuje ovakvog covjeka!!!
Azmire hvala za sve

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 14 sep 2016, 13:18

Pa daj yebote hajmo nesto poduzet'... Necemo valjda dozvolit' da nam ugase i FK
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 14 sep 2016, 13:18

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Ne znam samo koji **** radi Indir i svi iz vrha fukara da to mozda i njemu nije u interesu odlazak gospodina Azmira?????(svi znamo njegov stav prema azmiru)
Da je kome drugom ova situacija, ljudi bi digli grad na noge. Sad sve vidimo kome je Sloboda iz ljubavi, a kome Sloboda iz koristi.
pa sta ce ko dignut na noge? indir ne moze sjever dignut na noge osim kad se nekom **** mater il' zeljo i saraj'vo

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 sep 2016, 13:19

Jel se ide danas na taj trening? Mozel se tu sta uradit ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 sep 2016, 13:20

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pa daj yebote hajmo nesto poduzet'... Necemo valjda dozvolit' da nam ugase i FK
trenutno,najdalje do ljeta
slika
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 sep 2016, 13:21

SARS je napisao/la:Idemo sad biti celik i velez, od lige za prvaka dolazimo u ligu za opstanak
Kad su Celik i Velez bili u borbi za prvaka? :urnebes:

De polahko ba, sacekajmo par mjeseci da sve dodje na svoje pa cemo onda donositi sudove i skontati se sta i kako dalje raditi. Jos malo pa eto i para od Evrope, predeverat ce se ova sezona, pa onda kako bude. Mi smo svakako tu, volit cemo i bodriti nas klub, hvala Azmiru na svemu.

Intercontinental - nije Indir toliko pametan i sposoban da patrga oko politike i politicara, skontajte to svi. Taj momak jednostavno nije nizasta i to je to, prati par svojih prethodnika i prijatelja, furaju tu furku oko Azmira, Husrefa, teorije zavjere i kontra svih nas ostalih, kakva politika i ti fazoni kod njega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 14 sep 2016, 13:21

solinas je napisao/la:Neka im uzme sada sve,odma traziti pare od evrope na ime pozajmica,ma ne zali nikoga,svakako ce oni to pokrast i rastaliti,ni centa im nedaj,nedaj **** yebem im pleme.
potpisujem, dušu im uzmi Azmire, s kamatama ako može, đubrad jedna!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 14 sep 2016, 13:28

I dalje ne znam ko je kriv, Jasmin ili vlada TK i koga mi to bojkotujemo. Ajde malo da to vidimo, podvucemo refu pa da vidimo sta cemo dalje.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2016, 13:29

Indir i ostali bez mogda nece bojkotovati, njih ce sad biti i vise. Diciti ce se kako vole klub i kada mu ide lose hahaha

Pravi navijaci Slobode nece dolaziti i gledati to smece.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 14 sep 2016, 13:31

Komunista je napisao/la:I dalje ne znam ko je kriv, Jasmin ili vlada TK i koga mi to bojkotujemo. Ajde malo da to vidimo, podvucemo refu pa da vidimo sta cemo dalje.
krivi su brate svi i jasmin i vlada tk i azmir i mi navijaci .ma svi.
najblizi sam stavu ug.a brate mili ako vam je sloboda u srcu u interesu,onda se ponasajte ko odrasle zrele osobe i dogovorite se.
kakva zatezanja i izbori i picke materine.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 sep 2016, 13:32

tuzlak1987 je napisao/la:Indir i ostali bez mogda nece bojkotovati, njih ce sad biti i vise. Diciti ce se kako vole klub i kada mu ide lose hahaha

Ma necu da gledam patnju i borbu za opstanak,gledao sam je vise od 15 godina,i svako ko ode na utakmicu je pizda i prodana dusa...treba im uskratiti svaku marku majku im lopovsu kriminalci i olosi stoka je to....A sto se tice Indira i tkz fukara sve je receno vec odavno.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 sep 2016, 13:32

Za sve su izbori krivi, sve su ovo politicke igre, zivi bili pa vidjeli
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 sep 2016, 13:33

Hvala Azmiru za sve.
Prezivjela je Sloboda i gore. Idemo dalje, u srcu mome samo zivis tii
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 14 sep 2016, 13:33

tuzlak1987 je napisao/la:Indir i ostali bez mogda nece bojkotovati, njih ce sad biti i vise. Diciti ce se kako vole klub i kada mu ide lose hahaha

brate nemas nista od bojkota, eto robijasa. i sta su postigli nista.
samo im se jos sklonis s puta.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 sep 2016, 13:34

Od danas i zvanično, Azmir Husić više nije predsjednik FK Sloboda. Ishod je to iscrpnog sastanka Husića sa Kemalom Kurevićem, predsjednikom Skupštine FK Sloboda.

„Šta da vam kažem, sve što je lijepo u ovom gradu kratko traje. Zvanično od 12:45 minuta kada sam predao svoju pismenu ostavku, nisam predsjednik FK Sloboda. Šta će se dalje dešavati ne znam! No, siguran sam da će predsjednik Skupštine sazvati odbor sa hitnost koji će preuzeti vodstvo kluba i to je to,“ kazao je za RTV Slon već bivši predsjednik FK Sloboda Azmir Husić.

Fudbaleri Slobode danas će na Tušnju početi pripreme za predstojeću utakmicu 9. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine, kada će im se neko iz rukovodstva kluba i obratiti i dati dalje smjernice za normalno funkcionisanje kluba.

„Danas sigurno neću doći na Tušnja, zbog privatnih obaveza, no sigurno je da ću doći na neki od narednih treninga i pozdraviti se sa igračima Slobode,“ istakao je za RTV Slon Azmir Husić.

Po okončanju trosatnog sastanka, Husić je predložio da se organizuje konferencija za medije kako bi se sportska javnost Tuzle i Bosne i Hercegovine upoznala sa zaključcima sastanka, no predsjednik Skupštine je kako kaže Husić, to kategorično odbio. Zašto se Kemal Kurević, predsjednik Skupštine FK Sloboda nije oglasio nakon sastanka na kojem je predsjednik jednog od najstarijih sportskih kolektiva podnio ostavku još uvijek nije jasno. Sa Kemalom Kurevićem, predsjednikom Skupštine FK Sloboda pokušali smo stupiti u kontakt, no on ni danas nije odgovarao na naše telefonske pozive.

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 14 sep 2016, 13:35

Sad treba ic na utakmice, al sad tek treba y.ebavat svima mater redom, od novog trenera, igraca, navijaca, direktora...svima redom

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 sep 2016, 13:37

Frajer odbio press-konferenciju,ne javlja se momcina,pa majku vam yebem u pizdu

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 14 sep 2016, 13:38

al i azmira u po lige,da je bar saceko zimsku pauzu.cc ne ide mi ni ovo al nikako u glavu.
sad je i ona prica husrefa o balavcima smijesna.
ovo pred izbore budi sumnju u svakog od njih.
al eto, sto se kaze spustit loptu na zemlju sacekat koji dan dok se prasina razidje,da vidimo sta i kako.i ko je u stvari glavni protagonist ovog sranja.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: pomocniDJUBRE i 13 gostiju.