FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ko cini odbor za hitnost kako vec
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bar ih necu finansirati.Sariel je napisao/la:brate nemas nista od bojkota, eto robijasa. i sta su postigli nista.tuzlak1987 je napisao/la:Indir i ostali bez mogda nece bojkotovati, njih ce sad biti i vise. Diciti ce se kako vole klub i kada mu ide lose hahaha
Pravi navijaci Slobode nece dolaziti i gledati to smece.
samo im se jos sklonis s puta.
Da gledam kako igraci nemaju plate, a vodi ih neki "strucnjak" kojeg ne ebu ni 1%. I onda na kraju tuze klub, a oni koji su dobri raskidaju ugovore i odu u rivalske ekipe. Pa onda na kraju dodje ljeto i vrli nasljednici Azmira dovedu neke bezveznjake koji ne mogu igrati ni u Federalnoj. A Husara drzi monopol i dovodi nam svoje najgore igrace.
i azmir je znao s kim posla ima, il nije???
zna vrlo dobro i kome prepusta slobodu.
razumijem njegove frustracije,al brate, sta nama tek radis.
drama.
mada ja jos uvijek mislim da nije sve gotovo.
drama.

Ma nije kakvo gotovo,vratice se on druze,sada,ili na ljeto,ali vjeruj brate,kada se vrati preuzece klub,najzalivije je sto vec drugu sezonu imamo sampionske ambicije,na milimetar,na milimetar smo bili,i sada smo u vrhu,i to nam rade,zalosno je to sve.Sariel je napisao/la:i azmir je znao s kim posla ima, il nije???
drama.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
pa 4 5 ljudi, predsjednik skupstine, kemo znaci,sekretar,potpredsjednik i dva clana uotzmalisa je napisao/la:ko cini odbor za hitnost kako vec
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
solinas je napisao/la:Ma nije kakvo gotovo,vratice se on druze,sada,ili na ljeto,ali vjeruj brate,kada se vrati preuzece klub,najzalivije je sto vec drugu sezonu imamo sampionske ambicije,na milimetar,na milimetar smo bili,i sada smo u vrhu,i to nam rade,zalosno je to sve.Sariel je napisao/la:i azmir je znao s kim posla ima, il nije???
drama.
ma znam da nije gotovo,al nije ovo vise zdravo,najvise mi ovde ispastamo i **** zivce i zdravlje.
jebu se preko nas.
dokad ba vise,nekad mi tacno dodje,daj onu najgoru ligu,mezu i bambus u go i opleti boli nas k gore ne moze.a i nemas se cemu nadat.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
JEDINA OZBILJNA BITKA ZA GRADONACELNIKA CE SE VODITI IZMEĐU FARAONA I BATE.... Sve ostalo je razvlačenje glasova sto ide u prilog faraonu... JEL VIŠE VRIJEME DA SE PJESNIK, VARALICA I UHLJUP KAZNI...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ako cemo realno, nikog ova novonastala situacija ne bi trebala iznenaditi. Ja sam vise puta pisao da je dobro ako klub opstane u ovom sastavu do izbora. Bilo bi dobro saznati stvarne razloge ovog razlaza. Stvarno ne vidim razlog da ih Husic ne objelodani. Sve ostalo su samo nagađanja.
Steta, mada ovako se nije ni moglo. Svako svakog proziva, a niko nikog imenom da nazove.
Steta, mada ovako se nije ni moglo. Svako svakog proziva, a niko nikog imenom da nazove.
A sad adio...
- tuzlak1987
- Kontakt:
U januaru pripreme na Zlacu, a utakmice da se uigramo protiv Proletera, Mladosti Solina i OFK Tuzla
:lol:Sariel je napisao/la:dokad ba vise,nekad mi tacno dodje,daj onu najgoru ligu,mezu i bambus u go i opleti boli nas k gore ne moze.a i nemas se cemu nadat.
eh to su ti vidi miline i rahtluka,. libo njih za dugove i transfere ,samo dok mesnica radi
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav brate crni odbor za hitnost... 4,5 miki maus likova koje je Faraon instalirao... Svi zajedno nemaju srednju završenu.... Danas na trening i ako dođe Kemo gospodin j e b a t mu od doSariel je napisao/la:pa 4 5 ljudi, predsjednik skupstine, kemo znaci,sekretar,potpredsjednik i dva clana uotzmalisa je napisao/la:ko cini odbor za hitnost kako vec
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sloboda i zeljo imaju problčeme sa istim **** u vlasti. I vi naijači oba kluba bi mozda i mogli da promijenite tu situaciju na izborima. jebte im mater sta uradise od kluba strasno.staragarda je napisao/la:JEDINA OZBILJNA BITKA ZA GRADONACELNIKA CE SE VODITI IZMEĐU FARAONA I BATE.... Sve ostalo je razvlačenje glasova sto ide u prilog faraonu... JEL VIŠE VRIJEME DA SE PJESNIK, VARALICA I UHLJUP KAZNI...
Eto i ta prica je zavrsila. Kasnije cu napisati malo duzi post o mojim pogledim na sve ovo. Sada ste svi vruce glave, pa rasprava ne bi bila moguca. Ajde u zdravlje i nadati se mozda boljem.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Jedan od dokaza da i u najboljoj namjeri covjek u ovoj drzavi se nema cemu nadati. Nije ovo ishitreno napisano da se razumijemo i budimo realni svi smo manje vise ocekivali da ce se ovo jednoga dana desiti ali smo sami sebi davali laznu nadu
samo Sloboda
I pustite mi @sloboda72 jer je on barem konzistentan u pljuvanju svih redom 

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- FranckRibery
- Kontakt:
Za par mjeseci imat cemo dokaz da se od ljubavi ne zivi i kad naprave ofk sve ce nam biti jasno
Kratko nam trajala ova nova era
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Da hoce se ponoviti 7. februar ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.