mirzatele je napisao/la:Prva petorka : Zakir,Nihad,Antara,MT3 MTV KAPITEN,Kika
Po meni,po onome sto su pokazali u pripremama,bi to trebali izgledati ovako:
Zack,Gordic,Nihad,Mirza,Andrija.
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
mirzatele je napisao/la:Prva petorka : Zakir,Nihad,Antara,MT3 MTV KAPITEN,Kika
u majko mikamirzatele je napisao/la:Teletovic u C timu Srbije..auu brate sta rece i osta zivultrasstyle_tz je napisao/la:a de realno osim Zeke i Teletovica koji nas igrac bi i imao mjesto cak i u ovoj desetkovanoj Srbiji?? sad sto oni kao tim mozda nece izgledati najbolje pa je na terenu sve moguce pa i nasa pobjeda je car i draz sporta, ali ovako nominalno Edin ne omalovazava nego govori kako jeste..
porediti Katica i Krstica sa Sinanovicem i Kikanovicem? kako ?
zatim Lucica i Bjelicu sa Masicem i Bavcicem? kako?
Teodosica, Stefana Markovica, Bogdanovica itd itd..mozemo se mi zavaravat koliko hocemo ali i u ovakvoj Srbiji, fakticki B ili C timu Srbije mjesta bi imali Tele na 4., Zeko na kecu kao zamjena Teodosicu i mozda, ali to mozda je ko munara, Djedovic na 2 jer eto Andjusic pa i Bogdanovic i Nedovic tek treba da potvrde potencijal. Nihad svoj nije potvrdio. Dok bi svaki od 12 srba kod nas konkurisao za petorku.
tako da se tu moze ljutit koliko ko hoce ali bgm ko god od nas da sastavlja sebi neki roster prije bi vodio gore navedene igrace nego nase.
ultrasstyle_tz je napisao/la:u majko mikamirzatele je napisao/la:Teletovic u C timu Srbije..auu brate sta rece i osta zivultrasstyle_tz je napisao/la:a de realno osim Zeke i Teletovica koji nas igrac bi i imao mjesto cak i u ovoj desetkovanoj Srbiji?? sad sto oni kao tim mozda nece izgledati najbolje pa je na terenu sve moguce pa i nasa pobjeda je car i draz sporta, ali ovako nominalno Edin ne omalovazava nego govori kako jeste..
Teodosica, Stefana Markovica, Bogdanovica itd itd..mozemo se mi zavaravat koliko hocemo ali i u ovakvoj Srbiji, fakticki B ili C timu Srbije mjesta bi imali Tele na 4., Zeko na kecu kao zamjena Teodosicu i mozda, ali to mozda je ko munara, Djedovic na 2 jer eto Andjusic pa i Bogdanovic i Nedovic tek treba da potvrde potencijal. Nihad svoj nije potvrdio. Dok bi svaki od 12 srba kod nas konkurisao za petorku.
tako da se tu moze ljutit koliko ko hoce ali bgm ko god od nas da sastavlja sebi neki roster prije bi vodio gore navedene igrace nego nase.,vjerujes da sam se dvoumio par minuta imal smisla odgovarat na to ili ne
..9 od 10 ljudi bi to tako shvatilo kao ti, da sam to rekao i et ja bas na takvog naleti..dakle hajmo polako, Tele ima mjesta u svakom timu Srbije, vjerovatno i Zack, ali nasi ostali nemaju ni u ovom B ili C timu.
sto se tice Djedovica i toga da je bolji od Lucica i Bogdanovica , vjerujem da bi svako od nas ko prati kosarku volio u timu imati druga dva. Mada niko ne spori da je Djedovic nama strasno bitan, treci najvazniji igrac i puno od njeg zavisimo...mehanika suta ne igra tu neku ulogu kakav je ko igrac al bih stvarno volio da znam ko ga onako nauci kukala mu majkapa ono bi u zlatna doba Tuzlanske skole kosarke(a vjerovatno i bilo koje ozbiljne balkanske) istjerivali sa treninga dok ne nauci.
sto se tice ostalih uspredbi, neko rece na terenu je 5 na 5, slazem se i ja sam to napisao, mozemo mi njih dobit ako se neke stvari poklope.. nisu ni oni uopce toliko bolji. Ali sad da mi neko prosipa patriotska sra.nja da bi u timu vise volio Kikanovica nego Katica, Sinanovica nego Krstica, Bavcica nego Bjelicu, Masica nego ..ups ni Masic ne valja jer ne pjeva himnu, Pasalica nego Markovica itd itd....dal vi stvarno vjerujete u to sto pricate ili onako eto, samo me to zanima
da imamo Katica vec bi se sa Spancima za podijum gurali
sve si objasnio s' te 2 recenice..Jer ne znam ranije jel ko pisao, al ne vjerujem da bi se iko usudio rec' da imamo kvalitetniji tim od Srbije..Od litvanije pogotovo ,ali kao sto ti rece igra se 5 na 5 i ako se neke stvari poklope mozemo ih dobit itekako,bas kao sto su rukometasi dobili njemce 10 razlike..ja vjerujem u ove momke i vjerujem u naseg kapitenaultrasstyle_tz je napisao/la:u majko mikamirzatele je napisao/la:Teletovic u C timu Srbije..auu brate sta rece i osta zivultrasstyle_tz je napisao/la:a de realno osim Zeke i Teletovica koji nas igrac bi i imao mjesto cak i u ovoj desetkovanoj Srbiji?? sad sto oni kao tim mozda nece izgledati najbolje pa je na terenu sve moguce pa i nasa pobjeda je car i draz sporta, ali ovako nominalno Edin ne omalovazava nego govori kako jeste..
tako da se tu moze ljutit koliko ko hoce ali bgm ko god od nas da sastavlja sebi neki roster prije bi vodio gore navedene igrace nego nase.,vjerujes da sam se dvoumio par minuta imal smisla odgovarat na to ili ne
..9 od 10 ljudi bi to tako shvatilo kao ti, da sam to rekao i et ja bas na takvog naleti..dakle hajmo polako, Tele ima mjesta u svakom timu Srbije, vjerovatno i Zack, ali nasi ostali nemaju ni u ovom B ili C timu.
sto se tice Djedovica i toga da je bolji od Lucica i Bogdanovica , vjerujem da bi svako od nas ko prati kosarku volio u timu imati druga dva. Mada niko ne spori da je Djedovic nama strasno bitan, treci najvazniji igrac i puno od njeg zavisimo...mehanika suta ne igra tu neku ulogu kakav je ko igrac al bih stvarno volio da znam ko ga onako nauci kukala mu majkapa ono bi u zlatna doba Tuzlanske skole kosarke(a vjerovatno i bilo koje ozbiljne balkanske) istjerivali sa treninga dok ne nauci.
sto se tice ostalih uspredbi, neko rece na terenu je 5 na 5, slazem se i ja sam to napisao, mozemo mi njih dobit ako se neke stvari poklope.. nisu ni oni uopce toliko bolji. Ali sad da mi neko prosipa patriotska sra.nja da bi u timu vise volio Kikanovica nego Katica, Sinanovica nego Krstica, Bavcica nego Bjelicu, Masica nego ..ups ni Masic ne valja jer ne pjeva himnu, Pasalica nego Markovica itd itd....dal vi stvarno vjerujete u to sto pricate ili onako eto, samo me to zanima
da imamo Katica vec bi se sa Spancima za podijum gurali
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa naravno da mozemo igrat sa njima, kao i sa svima u grupi osim sa Litvanijom. Imaju i oni slabosti, ali imaju i puno vise rjesenja nego mi. Mi zivimo i umiremo sa Mirzom Teletovicem i njegovim sutem za 3 poena dok oni mogu sebi priustiti losiju partiju svakog igraca osim playmakera. Na pripremama su razvili odlican sistem Katic-Krstic koji na nasu srecu vjerovatno protiv nas nece moci, ali ce sigurno Litvancima napraviti dosta problema. Ako Katic uspije braniti na zadovoljavajuci nacin ( limitirati ga na ispod 25 poena) Teletovica, onda cemo i mi sa tim tandemom imati problema.
onda drugi problem se nazire u skoku, na sta ce to da lici ne smijem ni da mislim protiv jedne od skakacki najstabilnijih ekipa na svijetu. Sansa je u tome ako Katic-Krstic ne budu mogli braniti Teleta pa da udje Bjelica i ako Teodosic ne bude u elementu a Zack i Gordic pritisnu Markovica.
ko sto rekoh sa svima mi mozemo igrati, ali ovisimo od jedne opcije i jednog igraca koji sigurno nece imati 5 dobrih dana. A realno ovako ako mogu da biram birao bih da Tele zakaze protiv Srbije i Litvanije a da ostalim uvali preko 30, jer i sa njim na 30 opet vrlo moguce mozemo izgubiti od Litvanije i Srbije, ali sa njim preko 30 protiv Latvije, CG i Makedonije smo puno blize pobjedi.
@Metanor ma ja sam alergican na igraca kad ima neku falinku tima Djedovicevog izbacaja, odmah ga drugim ocima gledam, a kod Lucica sam mozda malo subjektivan jer me strasno podsjeca na Jasmina Hukica. Kako visinom, tako i stilom igre. Dobra odbrana, vise nego koristan u skoku, u napadu ako ga ide u stanju svakom zabiti 30 poena, ako ga ne ide odradit ce svoje kao dobra 3-4 opcija u napadu. Jednostavno volim takve prave timske igrace. Njihov doprinos na terenu ce u necem uvijek biti vidljiv, svaku tekmu, svaki vikend. Bilo u poenima , skokovima, dobroj odbrani na opasnom igracu protivnika ili ga nema citavu tekmu pa skupi mu.da i uzme i pogodi odlucujuci sut.
Mozda iz dijaspore javlja virus ali to nema veze s mozgom,ofiran nacin da se pokusa umanjiti covjekov rad.lumani je napisao/la:@ elnihno
Promjeni racunar,mozda ti javi za viruseSamo ti brani rod,raju,nije frka...Ehh,da Edin nije imao povredu,sada je mogao biti Idol mladima
![]()
:Cekam novu kolumnu da popljuje malo Spurse,Jamesa,Teletovica...
elninho_resTO je napisao/la:Mozda iz dijaspore javlja virus ali to nema veze s mozgom,ofiran nacin da se pokusa umanjiti covjekov rad.lumani je napisao/la:@ elnihno
Promjeni racunar,mozda ti javi za viruseSamo ti brani rod,raju,nije frka...Ehh,da Edin nije imao povredu,sada je mogao biti Idol mladima
![]()
:Cekam novu kolumnu da popljuje malo Spurse,Jamesa,Teletovica...
Nit mi je rod nit ga poznajem ali je mozda zajebo nekog tvog pa ti je omrazena licnost broj 1....
Slobodno cekaj nove kolumne,ali pokusaj biti realan,popljuvao je Jamesa pa ga pohvalio, ja ga pljujem i dan danas a ti ukivas u zvijezde i sta sad ? Misljenje....
Onda uzmi pa procitaj jos koju kolumnu ili nam je ti napisi da citamo o timova na Euru, i ovaj put je dosta toga dobrog rekao osim kombinacije Katic/Krstic koja zajedno na parketu moze igrati protiv Latvije rekreativno a protiv svih ostalih 10minuta maximum jer je to samoubistvo.Uostalom da se nadovezem na druge postove neznam ko ocekuje od Katica da igra odbranu kada za 10minuta na parketu u prosjeku napravi 2 faula u napadu a kamoli u odbrani da cuva vanjski orjentisane cetvorke kao sto su Teletovic,Kleiza,Dasic i co...Malo morgen.
Ili bi vise volio da nam euro prenosi Igor Kristic, koji bi radije sam sebi popusio nego cestitao bilo kome iz Zelje ( sticajem okolnosti prvaci zadnjih par sezona) oh izvinjavam se sto spominjem patriotu,mozda taj sport nije toliko popularan za tvoj ukus...
Užitak je čitati tvoje komentare.Čuj Đedović bolji od svih Partizanovaca hahaha..
Nihad je bolji igrac od svih PartizanovacaEdina vise ne mozes izvuci iz Pojedinih guzica,duboko je otisao.
naravno da jeste momcino!merdanovic je napisao/la:Užitak je čitati tvoje komentare.Čuj Đedović bolji od svih Partizanovaca hahaha..
Nihad je bolji igrac od svih PartizanovacaEdina vise ne mozes izvuci iz Pojedinih guzica,duboko je otisao.
Realno imao je potencijal,preuranjen transfer u Barcalonu i tu nastaje njegova rupa u razvoju.
Anđušić i Bogdanović daleko bolji šut imaju od Đedovića,a da nepravimo još fizičke usporedbe Bogdanovića i Đedovića gdje bi došli do ogromne razlike.Sreća što imamo Šutala koji svojim iskustvom će sigurno da pravi razliku u nekim mečevima.
Napokon imamo nekog da ga možemo nazvati "selektor"(samo da nije Sabit koji je vodio Jazvina na EP).Realno možemo se nadati prolasku u drugi krug možda čak i dalje.Aco je daleko kao trener od Evropskog a sigurno nespada ni u 10 trenera u EX-YU,ali realno do sad je napravio dosta za reprezentaciju.Prije svega od igrača koje je doveo pa nadalje.On je počeo da radi neki posao u reprezentaciji a nadam se da će neko bolji da ga naslijedi.Izlobirao je dosta igrača za sad a tek ima onih koji će kasnije da igraju u dresu reprezentacije i tad ćemo nadam se biti dosta bliže nekom Evropskom vrhu sad smo jako daleko.
Igra nam također ide samo na Teletovića i to će nadam se da se promijeni.Puno možemo dobiti ako na šutu ostanu Šutalo,Peršić ili Mašić.Wright i Đedović dosta mogu napraviti ulazima.Što se spiska tiče nije mi jasno zašto nema Adamovića.Momak je imao sjajnu sezonu u Igokei,a Pašalić sumnjam da će dobiti neke minute na EP.
merdanovic je napisao/la:Užitak je čitati tvoje komentare.Čuj Đedović bolji od svih Partizanovaca hahaha..
Realno imao je potencijal,preuranjen transfer u Barcalonu i tu nastaje njegova rupa u razvoju.
Anđušić i Bogdanović daleko bolji šut imaju od Đedovića,a da nepravimo još fizičke usporedbe Bogdanovića i Đedovića gdje bi došli do ogromne razlike.Sreća što imamo Šutala koji svojim iskustvom će sigurno da pravi razliku u nekim mečevima.
Napokon imamo nekog da ga možemo nazvati "selektor"(samo da nije Sabit koji je vodio Jazvina na EP).Realno možemo se nadati prolasku u drugi krug možda čak i dalje.Aco je daleko kao trener od Evropskog a sigurno nespada ni u 10 trenera u EX-YU,ali realno do sad je napravio dosta za reprezentaciju.Prije svega od igrača koje je doveo pa nadalje.On je počeo da radi neki posao u reprezentaciji a nadam se da će neko bolji da ga naslijedi.Izlobirao je dosta igrača za sad a tek ima onih koji će kasnije da igraju u dresu reprezentacije i tad ćemo nadam se biti dosta bliže nekom Evropskom vrhu sad smo jako daleko.
Igra nam također ide samo na Teletovića i to će nadam se da se promijeni.Puno možemo dobiti ako na šutu ostanu Šutalo,Peršić ili Mašić.Wright i Đedović dosta mogu napraviti ulazima.Što se spiska tiče nije mi jasno zašto nema Adamovića.Momak je imao sjajnu sezonu u Igokei,a Pašalić sumnjam da će dobiti neke minute na EP.
nihad djedovic je za andjusica kao LED televizor prema crno bjelom televizoru jer andjusic sem suta sve ima ispodprosjecno i da nije ovoliki manjak kvalitetnih sutera nebi ga bilo na mapimerdanovic je napisao/la:Užitak je čitati tvoje komentare.Čuj Đedović bolji od svih Partizanovaca hahaha..
Raul_64 je napisao/la:Pa Bogdanovic imao jednu od 10 utakmica u EL sa pozitivnim indexom![]()
a strasni suter Andjusic nije ni zavrsio sezonu , u odbrani ga nema.
Nijedan nisu bolji igraci od Nihada , Bogdan bi mogao biti al trenutno nije.
ala su ljudi skloni precjenjivanju tudjih.
Bas sam htio da napisem za index , svi su npr zaboravil ida je djedovic panatinajkosu za 2 cetvrtine uvalio 18 poena... Bas sto si napisao bogdanovic bi mogao biti bolji igrac ali trenutno nijeRaul_64 je napisao/la:Pa Bogdanovic imao jednu od 10 utakmica u EL sa pozitivnim indexom![]()
a strasni suter Andjusic nije ni zavrsio sezonu , u odbrani ga nema.
Nijedan nisu bolji igraci od Nihada , Bogdan bi mogao biti al trenutno nije.
ala su ljudi skloni precjenjivanju tudjih.
vodeći se nekom zdravom logikom tema, kao i ostale na forumu, služi komunikaciji, iznošenju mišljenja itd., a to samo bodrenje - hajmo momci- nema nikakve veze s temom. naravno da nam je sumnjati, rijetko ko je 100% uvjeren u prolaz dalje, ako ćemo realno, a ako ćemo patriotski onda smo najbolji - isto ko ovo što opet jašu po netu da bosanci & here hodaju s najvećim kukijem po evropi.LenBias je napisao/la:mozete li mi pojasniti sta vi koji konstantno pljujete po ovoj nasoj reprezentaciji, sumnjate i degradirate sve vezano za istu, igrace, trenera i sve ostalo moguce i nemoguce trazite na ovoj temi koja je, vodeci se nekom zdravom logikom, ovde za navijanje i bodrenje iste?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.