NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 19 jul 2012, 23:31

Carl Gustav Jung je smatrao točnom hipotezu francuskih psihopatologa (naročite zasluge pripisuje Pierre Janetu, 1859.-1947.) da su kompleksi otcijepljene parcijalne psihe.
Etimologija njihovog porijekla je trauma, emocionalni šok i slično, pri čemu se otcijepljuje «komad» psihe. Najčešćim uzrokom nastajanja kompleksa smatrao je moralni konflikt, čija se krajnja osnova sastoji u navodnoj nemogućnosti da se prihvati cjelina čovjekovog bića.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 jul 2012, 23:38

RAMAZAN SERIF MUBAREK OLSUN svim istinskim navijacima i simpatizerima zvijezde islamske vjeroispovijesti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 20 jul 2012, 00:08

Ja sam odrastao u ovo crasiji i uz Zvijezdu i nikada necu prestati da vjerujem u taj klub. Takoder sam znao da zivim sa poganim ljudima u ovo carsiji jer smo mi takav narod od muhe slon se redovno pravi dal je u pitanju zvijezda ili bilo sta drugo.Prdnes kod sata, na kruznom si se usro u gace.Nisam mogao da vjreujem da ovoliok seljaka ima ovdje. Za ovog sto ima heben kompleks seljaka i seljacine i sto citavo vrijeme prica na tu temu i vrijeda Doru eh evo neka pogleda ako ne zna da shvati iz napisanog :D

slika

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 20 jul 2012, 00:16

Joj o čemu se raspravlja.Svi smo mi ljudi,nebitno odakle.Po meni vise seljakluka i krkanluka ima u gradu,ali to je ovdje nebitno.Ovdje smo da razmijenimo misljenja o voljenom klubu.Ko će trenirat,da li neko iz sela ili grada,to je nevažno,važno je li dobar ili ne.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 20 jul 2012, 00:29

realinjo1 je napisao/la:Glavno je dole da u Zvjezdi trenutno ima trzavica,a drago mi je da Doro ide s djecom u Mionicu,gore i pripada i po rijecniku i po odgoju.
Isto ti je rođak ili se igralo u Mionici 3 ili u Vidi 2(na Banja Ilidži) nema razlike ne igra se u carsiji, usput i ja sam dijete carsije al mi niko ne daje nikakve privilegije niti se po cemu razlikujem od raje sa sela pa ne znam po cemu
bi ti trebao biti napredniji od ostalih??? A poznato je da su iz malih sredina uvijek dolazili veliki ljudi.

holdem
Kontakt:

Post Postao/la holdem » 20 jul 2012, 00:37

Kapetan je napisao/la:Jedva cekam da prodje prvih pet-sest pa da vidim onda sta ce pisat ovi primitivci...........Nurdo vjerovatno doveo svog rodjaka da opustosi klub kojeg on financira i da zabrani djeci da treniraju..... Nurdo i Fadil su najvj. zapalili travu na stadionu... Nurdo i Fadil najvj. zaradjuju milione na zvijezdi...........Kuntic je najvj. dosao da razjebe klub jer mu njegova osobna reputacija nista ne znaci.......Doro je vjerovatno kriv isto ko i oni zato sto je srce ostavjao na terenu jos od dana kada smo bili saban liga i nije upravu kad govori o tome kakva je situacija u klubu..... al vi ste upravu zato sto ste nesto culi na ulici pa dosli da upucujete kritike, samo naprijed mislim morate negdje komplekse lijecit...... al necete nikad ocrnit, crveno bijelu kombinaciju......
nije sve price s ulice da procitas prije nego komentarises

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 20 jul 2012, 00:44

holdem je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:Jedva cekam da prodje prvih pet-sest pa da vidim onda sta ce pisat ovi primitivci...........Nurdo vjerovatno doveo svog rodjaka da opustosi klub kojeg on financira i da zabrani djeci da treniraju..... Nurdo i Fadil su najvj. zapalili travu na stadionu... Nurdo i Fadil najvj. zaradjuju milione na zvijezdi...........Kuntic je najvj. dosao da razjebe klub jer mu njegova osobna reputacija nista ne znaci.......Doro je vjerovatno kriv isto ko i oni zato sto je srce ostavjao na terenu jos od dana kada smo bili saban liga i nije upravu kad govori o tome kakva je situacija u klubu..... al vi ste upravu zato sto ste nesto culi na ulici pa dosli da upucujete kritike, samo naprijed mislim morate negdje komplekse lijecit...... al necete nikad ocrnit, crveno bijelu kombinaciju......
nije sve price s ulice da procitas prije nego komentarises[/quOb

Imas li kakvo objasnjenje, dokaze ili slicno??? uvjeri me i ja cu ti vjerovat

holdem
Kontakt:

Post Postao/la holdem » 20 jul 2012, 00:48

Fatko je napisao/la: :shock: zelim samo jos da se sa svima ovdje lijepo oprostim nadam se da nisam koga puno uvrijedio povlacim sve sto sam ikad ista napiso jer nemogu vise biti pametan sta i kako ovo je postalo previse za mene i moje zdravlje zelim upravi sve najbolje bilo je lijepo na pocetku sastanci gdje je nekad predsjednik pricao sa svojim navijacima i upoznavao ih sa pravom i jedinom istinom sta se radi u klubu ovo je sad sve postala neka tajna nesmije se ni pitat nista odma se kaze da navijaci zele da upravljaju klubom al haj mislim da se netreba nikom mjesat u posao tako da nema niko pravo pljuvat po njima oni su ti koji ulazu novce i oni su ti koji odlucuju kakvu ce sebi Zvijezdu napravit ne prozivam nikoga zelim im sve najbolje lijep pozdrav svima .
fatmir vodja vam je

holdem
Kontakt:

Post Postao/la holdem » 20 jul 2012, 00:51

Kapetan je napisao/la:
holdem je napisao/la:
nije sve price s ulice da procitas prije nego komentarises[/quOb

Imas li kakvo objasnjenje, dokaze ili slicno??? uvjeri me i ja cu ti vjerovat
zasto nisi komentar dao i za savica iz ovog teksta

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 20 jul 2012, 01:00

holdem je napisao/la:
Fatko je napisao/la: :shock: zelim samo jos da se sa svima ovdje lijepo oprostim nadam se da nisam koga puno uvrijedio povlacim sve sto sam ikad ista napiso jer nemogu vise biti pametan sta i kako ovo je postalo previse za mene i moje zdravlje zelim upravi sve najbolje bilo je lijepo na pocetku sastanci gdje je nekad predsjednik pricao sa svojim navijacima i upoznavao ih sa pravom i jedinom istinom sta se radi u klubu ovo je sad sve postala neka tajna nesmije se ni pitat nista odma se kaze da navijaci zele da upravljaju klubom al haj mislim da se netreba nikom mjesat u posao tako da nema niko pravo pljuvat po njima oni su ti koji ulazu novce i oni su ti koji odlucuju kakvu ce sebi Zvijezdu napravit ne prozivam nikoga zelim im sve najbolje lijep pozdrav svima .
fatmir vodja vam je

Da vidim da je doslo do konflikta izmedju njega i uprave kluba a jos mi nisi nasao nikakav dokaz da oni rade nesto sto bi moglo nastetiti Zvijezdi.... isitna pisali ste i za Savica svasta.... Savić ostaje legenda iz zlatne Zvijezdine generacije i hvala mu na tome.....godine rade svoje mozda Savić nije kao prije al ipak mu hvala na svemu sto je ucinio za nas....

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 20 jul 2012, 01:11

Jao šta se ovdje sve može pročitati. Svi sve znaju :D

Nego, imam nostalgiju prema onoj ekipi koju je vodio Ratko Ninković... Kad se sjetim te ekipe. Karić na golu, nazad Vasilić, Babić, Jusić, Brković, ispred Kodro, Hamzić, Delić, Savić, zatim u napadu Ćorić i Smajlović.

Pazite klupu: Smajić (golman), Nermin Huseinbašić, Roša, Pjanić, Omeragić, pa je tu bio i Alimanović...

Tad se igrao najljepši nogomet (prva godina u Premijer ligi i posljednja u Prvoj ligi FBiH) i bilo je najviše ljudi na stadionu. To su stara dobra vremena. Još kakvi su tada bili Hamza i Mujo, Karić kako je tek branio... Ko zna, možda nekad se ponovi slično nešto, ali teško.

Inače, od trenutne ekipe, Ivan Jakovljević je najbolj iigrač i sigurno među pet-šest najboljih u Premijer ligi. Hamza se nije smio izgubiti, bez obzira na njegove godine. Trebalo je zadržati i Đelmića.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

holdem
Kontakt:

Post Postao/la holdem » 20 jul 2012, 01:28

insider je napisao/la:Jao šta se ovdje sve može pročitati. Svi sve znaju :D

Nego, imam nostalgiju prema onoj ekipi koju je vodio Ratko Ninković... Kad se sjetim te ekipe. Karić na golu, nazad Vasilić, Babić, Jusić, Brković, ispred Kodro, Hamzić, Delić, Savić, zatim u napadu Ćorić i Smajlović.

Pazite klupu: Smajić (golman), Nermin Huseinbašić, Roša, Pjanić, Omeragić, pa je tu bio i Alimanović...

Tad se igrao najljepši nogomet (prva godina u Premijer ligi i posljednja u Prvoj ligi FBiH) i bilo je najviše ljudi na stadionu. To su stara dobra vremena. Još kakvi su tada bili Hamza i Mujo, Karić kako je tek branio... Ko zna, možda nekad se ponovi slično nešto, ali teško.

Inače, od trenutne ekipe, Ivan Jakovljević je najbolj iigrač i sigurno među pet-šest najboljih u Premijer ligi. Hamza se nije smio izgubiti, bez obzira na njegove godine. Trebalo je zadržati i Đelmića.
pune tribine ..euforija...jednostavno razvijeniji bio odnos sa svim subjektima koji cine cjelinu n.k.zvijezda

10doro10
Kontakt:

Post Postao/la 10doro10 » 20 jul 2012, 01:49

zmajevac je napisao/la:
10doro10 je napisao/la:
realinjo1 je napisao/la:Glavno je dole da u Zvjezdi trenutno ima trzavica,a drago mi je da Doro ide s djecom u Mionicu,gore i pripada i po rijecniku i po odgoju.
na tvoju žalost nema trzavica,i ne u Zvjezdi nego u Zvijezdi...idem u mionicu naravno jel na livadi onoj u gradu koji se zove teren kod srednjoskolskog djeca nemaju uslova za trening,a pripadam tu pa sta ali svejedno sam dao za ovaj klub i grad više nego ti...al nemam potrebe da se s tobom raspravljam vidim da si niskointeligentan,tako da si nebitan... :) :P
Mani se i ti vise svoje promocije hiljade ljudi je vise od tebe dalo za Zvijezdu i bolje igralo,znamo da si imo ambicije da budes i sportski direktor odmah umjesto Cvitkusica.
meni treba promocija a? jesu neki izbori ili? nisam u toku...ti si zalutao totalka...i nije imo,nego imao...ambicije a nisam jer volim rad s djecom,ali eto dobro je da si mi rekao to nisam znao...sigurno da jeste neki se vise dali nemam ja toliko para da dam kad je riječ o davanju ali i kad je o igranju slažem se da je njih dosta bolje igralo...ali ja sam uvijek igrao utakmicu,poluvrijeme,20 min,10 min srcem i trudio se dati sve od sebe za Zvijezdu kretenu ja sam tu 16 godina i najniži rang i najviši sam bio uz klub,najljepši trenuci moje karijere bili su na Banji u najdražem dresu...to ti i slični tebi kompleksaši možete misliti šta hoćete nebitni ste čim se krijete tu iza nekih imena...reci mi šta ima još u Vinkovcima? ti mene nikad ostaviti na miru? hoćeš da se drugačije igramo,a?

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 20 jul 2012, 04:15

Ramazan mubarek olsun!
A đe da znam?!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 20 jul 2012, 10:07

Ja mislim da je ovdje tema za razmjenu misljenja navijaca Zvijezde,i da se ima pravo iznijeti i ono sto nevalja.Moje licno misljenje da Zvijezda ima jednu od najlosih skola fudbala u BiH i da je rad sa mladjim kategorijama veoma los zbog nekvalitetnog kadra koji radi sa tom djecom.Nedostatak skolovanih kadrova u pravom smislu koji imaju i sportsko i pedasko obrazovanje.Nek nam Doro odgovori ko takvim kadrovima zatvara vrata u Zvijezdi,a otvara kojekakvim koji nisu nikad igrali,a imaju falsifikovane papire da su igrali fudbal.Zasto Zvijezdina skola ima manje clanova nego neka na selu sa opstine,zasto recimo u pionire iz Zvijezdine skole prelazi sada 5-6 djecaka jer ih nema vise.Zasto se djeca razdvajaju po imovnom stanju,a ne po talentu.Ove cinjenice se mogu provjerit pa o njima ovdje raspravljat,a ne prepucavat se kolko je neko dao za Zvijezdu.Za Zvijezdu i grad su dali najvise oni koji su je branili kad je bilo najteze i ja sam jedan od njih .

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 20 jul 2012, 10:26

zmajevac je napisao/la:Ja mislim da je ovdje tema za razmjenu misljenja navijaca Zvijezde,i da se ima pravo iznijeti i ono sto nevalja.Moje licno misljenje da Zvijezda ima jednu od najlosih skola fudbala u BiH i da je rad sa mladjim kategorijama veoma los zbog nekvalitetnog kadra koji radi sa tom djecom.Nedostatak skolovanih kadrova u pravom smislu koji imaju i sportsko i pedasko obrazovanje.Nek nam Doro odgovori ko takvim kadrovima zatvara vrata u Zvijezdi,a otvara kojekakvim koji nisu nikad igrali,a imaju falsifikovane papire da su igrali fudbal.Zasto Zvijezdina skola ima manje clanova nego neka na selu sa opstine,zasto recimo u pionire iz Zvijezdine skole prelazi sada 5-6 djecaka jer ih nema vise.Zasto se djeca razdvajaju po imovnom stanju,a ne po talentu.Ove cinjenice se mogu provjerit pa o njima ovdje raspravljat,a ne prepucavat se kolko je neko dao za Zvijezdu.Za Zvijezdu i grad su dali najvise oni koji su je branili kad je bilo najteze i ja sam jedan od njih .
Hvala tebi na tome sto si branio grad, ta su vremena prosla, mozda da je doro imo dovoljno godina tad i on bi ga branio, al nije pa je zato njegov babo to radio, a sad su druga vremena i doro svoj doprinos gradu daje preko onog sa cime se danas bavi a to je fudbal.
A kakve to veze ima sto male djece ima vise na selu, pa nece valjda neko svoje dijete od 5-6 godina iz B.polja dovodit u zvijezdu da trenira, bitno je da su na opstini a kasnije kad se neko izdvoji uvijek ce dobro doc, ja se u potpunosti slazem sa tvojom teznjom ka necem boljem i tvoje je misljenje ispravno ali za neke druge normalnije drzave, gdje gradjani imaju normalne uslove i da mogu prirustit sebi taj LUKSUZ to jest uz skolu dodatne aktivnosti svoga djeteta, a zvijezda nema bas toliko para da izdrzava djecu od 5-6 godina pa narednih 15-ak i hocel bit sta od njega, ide se korak po korak sad je prioritet izgradnja infrastrukture i opstanak u PL.

Evo ti jedan primjer kakva je kod nas drzava. Bio je raspisan konkurs za prijem sluzbenika u MUP TK i sve je islo ok, doslo se do zadnje faze da se imenuju novi sluzbenici i desila se promjena vlasti, valjda ste upoznati sa desavanjima oko SDA stranke, i konkurs je u popunosti ponisten, da nije zalosno bilo bi smijesno, a eto bio si borac i sam znas kakav imas status u drzavi

10doro10
Kontakt:

Post Postao/la 10doro10 » 20 jul 2012, 11:12

zmajevac je napisao/la:Ja mislim da je ovdje tema za razmjenu misljenja navijaca Zvijezde,i da se ima pravo iznijeti i ono sto nevalja.Moje licno misljenje da Zvijezda ima jednu od najlosih skola fudbala u BiH i da je rad sa mladjim kategorijama veoma los zbog nekvalitetnog kadra koji radi sa tom djecom.Nedostatak skolovanih kadrova u pravom smislu koji imaju i sportsko i pedasko obrazovanje.Nek nam Doro odgovori ko takvim kadrovima zatvara vrata u Zvijezdi,a otvara kojekakvim koji nisu nikad igrali,a imaju falsifikovane papire da su igrali fudbal.Zasto Zvijezdina skola ima manje clanova nego neka na selu sa opstine,zasto recimo u pionire iz Zvijezdine skole prelazi sada 5-6 djecaka jer ih nema vise.Zasto se djeca razdvajaju po imovnom stanju,a ne po talentu.Ove cinjenice se mogu provjerit pa o njima ovdje raspravljat,a ne prepucavat se kolko je neko dao za Zvijezdu.Za Zvijezdu i grad su dali najvise oni koji su je branili kad je bilo najteze i ja sam jedan od njih .
to je tvoje mišljenje,u nekim stvarima se slažem s tobom...pošto sam radnik u klubu mogu ti na neke stvari odgovoriti ono što je u mom domenu i u šta sam upućen...ne slažem se s tobom da naša škola nije kvalitetna,ali da nije kvantitativna to se slažem...imamo premali broj djece te se na tom pitanju mora poraditi,ali ono što ima,posjeduje određeni kvalitet koji zadovoljava...što se tiče školovanih trenera trenutno je u procesu mi sad imamo 5 trenera koje klub školuje za nadati je se da ćemo i na tom planu se podići na viši nivo...činjenica je da je mali broj prešao u pionire i ako si u toku 29.jula sam organizovao Zvijezdin besplatni 7-dnevni kamp za pionire i pretpionire kako bi se taj broj povećao iz razloga što ćemo na većem broju djece izabrati najkvalitetnije...a tek onda dolazi problem jer ta djeca moraju dugo da putuju i prebacuju na trening ili im treneri iz njihovih škola fudbala prave opstrukcije...ali i to mi nekako prevaziđemo pa dobijemo tu djecu...ne slažem se s tobom da se djeca razdvajaju po imovnom stanju,ako imaš dokaze za to prezentiraj evo pa nek svi pročitaju pa ćemo provjeriti? i to da neko zatvara vrata nekim trenerima ne nego određeni (znam na koga ciljaš) su sami sebi zatvorili u prošlosti odnosno neki još nemaju ambicija da rade kao treneri u klubu pa se hvataju da rade u školoama...i to za tog "falsifikovanog trenera" reci nam već jednom ja stvarno ne znam takvog...evo ajde konkretno i korektno ja mislim da sam i ja tako nastupio,jedina razlika je što sam ja pod svojim imenom a ti nisi...toliko...

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 20 jul 2012, 12:03

zvjezdas je napisao/la:Vidim Hamza sjedi pred bambijom.Doso malo da se razrahati i da uziva u popularnosti koju je imao u nasem gradu.U Srebreniku nisi neka faca na ulici kao sto su igrači u nasem gradu.Uostalom,malo je sredina koje gotive igrače kao mi.
To je on doveo Husića na pregovore sa Zvijedom :D

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 20 jul 2012, 12:20

Husić i Kojić dogovorili sa Zvijezdom evo zamjena za Hamzu i Đelmića.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 jul 2012, 12:23

o kojem husić se radi

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.