BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Kad su počeli dobijati po ušima odmah neka priča o kopiranju igre i slične gluposti.Klopp se ponaša kao malo dijete sa ovim izjavama.Treba biti muško i priznati da je ove sezone izvisio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Kad su počeli dobijati po ušima odmah neka priča o kopiranju igre i slične gluposti.Klopp se ponaša kao malo dijete sa ovim izjavama.Treba biti muško i priznati da je ove sezone izvisio.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 82581.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I nista Klopp nije izvisio...i ove sezone maestralan.
Za razliku od prošle sezone ove nije maestralan, jer je izvisio na dva fronta.adnan24 je napisao/la:Saurman je napisao/la:Kad su počeli dobijati po ušima odmah neka priča o kopiranju igre i slične gluposti.Klopp se ponaša kao malo dijete sa ovim izjavama.Treba biti muško i priznati da je ove sezone izvisio.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 82581.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I nista Klopp nije izvisio...i ove sezone maestralan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Naravno da jest...s onim cime on raspolaze ni Mourinho i Ferguson zajedno ne bi bolje prosli.Saurman je napisao/la:Za razliku od prošle sezone ove nije maestralan, jer je izvisio na dva fronta.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za jučerašnju pobjedu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Watzke u Doppelpassu najavio aktivan prijelazni rok, pogotovo što se tiče bekovskih pozicija.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Ko gledao Shinjija jucer?
Vidjeh golove danas, kakav majstor mati mila. Velika je steta pa ne ostade barem ovu sezonu, da ga vidimo u akciji s Gotzeusom.
Aki dosta toga zanimljivog rekao u DP-u. Ljeto ce biti itekako zanimljivo ako mu je vjerovati na rijec. Glede Lewata, na ljeto on mora ici ako ne zeli produziti ugovor. Nezadovoljan igrac je nepotreban ekipi ciji su temelji izgradjeni na timskom duhu. 15-20 milki je i vise no dovoljno na 40-ak vec sobodnih za dovodjenje top napadaca i kvalitativno popunjavanje klupe.
Izuzetno bitna pobjeda jucer. Standardna BvB-ovska tekma uz mnogo tempa, prilika i lijepih akcija. Kevi bolji od Pisonje na RB-u.
Ekipa je vratila poljuljano samopuzdanje pred najvazniji mec dosadasnjeg dijela sezone. Prodjemo li Ukrajince, vec u utorak bi mogli reci da je zacrtano i ostvareno. Poslije je sve moguce. Also, dodatno smo se odlijepili cetveroplasiranom i pitanje direktnog plasmana u CL je skoro pa rijeseno.
Nadam se da ce Klopp dati mnogo vise sane Nurki u nastavku sezonu kako bi ga sto prije integrisao u ekipu. Nurko u top formi bi bio veliko pojacanje u narednoj sezoni.
Aki dosta toga zanimljivog rekao u DP-u. Ljeto ce biti itekako zanimljivo ako mu je vjerovati na rijec. Glede Lewata, na ljeto on mora ici ako ne zeli produziti ugovor. Nezadovoljan igrac je nepotreban ekipi ciji su temelji izgradjeni na timskom duhu. 15-20 milki je i vise no dovoljno na 40-ak vec sobodnih za dovodjenje top napadaca i kvalitativno popunjavanje klupe.
Izuzetno bitna pobjeda jucer. Standardna BvB-ovska tekma uz mnogo tempa, prilika i lijepih akcija. Kevi bolji od Pisonje na RB-u.
Nadam se da ce Klopp dati mnogo vise sane Nurki u nastavku sezonu kako bi ga sto prije integrisao u ekipu. Nurko u top formi bi bio veliko pojacanje u narednoj sezoni.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Lewa je postao štetočina za ovaj BvB,
koja arogancija i bezobraznost u igri,
koje igranje preko, on je već dogovorio transfer,
on je tu, a više nije tu, i vrapcima je to jasno.
Samo ne u Bayern.
Love će se uzeti što je pozitivna stvar, a Mame je njegov nasljednik, Mame je izuzetan potencijal,
pored znanja je izuzetno fer i vrijedan momak.
A još i Džeko, uh gdje bi vam kraj bio.
koja arogancija i bezobraznost u igri,
koje igranje preko, on je već dogovorio transfer,
on je tu, a više nije tu, i vrapcima je to jasno.
Samo ne u Bayern.
Love će se uzeti što je pozitivna stvar, a Mame je njegov nasljednik, Mame je izuzetan potencijal,
pored znanja je izuzetno fer i vrijedan momak.
A još i Džeko, uh gdje bi vam kraj bio.
Watzke danas rece da ce na ljeto uloziti koji milioncic,a ujedno i to da od Dzeke nema nista....mada koliko je njemu vjerovati,isto je bilo i sa Sahinom,pa ga 2-3 dana kasnije predstavi kao pojacanje.....def se treba pojacati naredne sezone,po meni po jednog lijevog beka i stopera,mozda jednog AM-a i definitivno napadaca....od ovih koji su se spominjali jedino bi Dzeko mogao zamijeniti Lewangowskog (ukoliko ovaj ode na ljeto),i mozda jos Diouf,a i on mi nekako djeluje da je sklon povredama....a i Kevin mi se pravo dopao na desnom beku,mozda je i to jedno rjesenje za tu poziciju u narednoj sezoni,naravno kao back up Piszceku...
Odmah da naglasim da nisam dosao nikoga provocirati,jer su u zadnje vrijeme pojedini "biseri" svaki moj post okarakterisali kao provokaciju.
Sto se tice Levata...
Sad malo sagledajte stvari, da bi se za njega uzelo 20miliona € slijedece sezone on treba da vrijedi pa makar nekih 40miliona €, dok je trenutna vrijednost Levata prema transfermarktu 28miliona €. Mislim da cete se sloziti svi sa mnom da je to poprilicno prenapucana cijena.
Cijelo vrijeme se nesto suskalo kao da ce u Bayern. Bayern nece platiti tu cijenu kojom se vi, a i Watzke nadate, to se smijem kladiti u svoj nestanak sa foruma. Bavarci su sami izjavili da se nadaju da ga dovedu za pocetak sezone 2014/2015 sto u prevedenom znacenju znaci, DZABA.
Skoro pa istu stvar su ucinili sa Kirchofom.
Sad se postavlja pitanje, da li ima neki drugi evropski klub zelju da ga dovede za te pare, odnosno da li su spremni ici do cijene koju postavi BvB. Mislim da je trenutno jako malo klubova na trzistu koji su spremni dati tolike pare. Jer svi ovi multimilionski klubovi (seici i ostalo) su poprilicno dobro pokriveni sa napadacima.
Ako ga ne uspiju uvaliti kome, pa da svi budu zadovoljni, BvB nek moli boga da Levat odluci produziti ugovor...
Sto se tice Levata...
Ja mislim da je ova cifra prenapucana od 15-20 milki. Poredjenja radi RvP iz Arsenala u ManU presao za 22miliona funti - cirka 25miliona €. Obojica su se nalazila u slicnoj situaciji, zadnja godina ugovora, nebitno.Hare_BvB je napisao/la:Glede Lewata, na ljeto on mora ici ako ne zeli produziti ugovor. Nezadovoljan igrac je nepotreban ekipi ciji su temelji izgradjeni na timskom duhu. 15-20 milki je i vise no dovoljno na 40-ak vec sobodnih za dovodjenje top napadaca i kvalitativno popunjavanje klupe.
Sad malo sagledajte stvari, da bi se za njega uzelo 20miliona € slijedece sezone on treba da vrijedi pa makar nekih 40miliona €, dok je trenutna vrijednost Levata prema transfermarktu 28miliona €. Mislim da cete se sloziti svi sa mnom da je to poprilicno prenapucana cijena.
Cijelo vrijeme se nesto suskalo kao da ce u Bayern. Bayern nece platiti tu cijenu kojom se vi, a i Watzke nadate, to se smijem kladiti u svoj nestanak sa foruma. Bavarci su sami izjavili da se nadaju da ga dovedu za pocetak sezone 2014/2015 sto u prevedenom znacenju znaci, DZABA.
Skoro pa istu stvar su ucinili sa Kirchofom.
Sad se postavlja pitanje, da li ima neki drugi evropski klub zelju da ga dovede za te pare, odnosno da li su spremni ici do cijene koju postavi BvB. Mislim da je trenutno jako malo klubova na trzistu koji su spremni dati tolike pare. Jer svi ovi multimilionski klubovi (seici i ostalo) su poprilicno dobro pokriveni sa napadacima.
Ako ga ne uspiju uvaliti kome, pa da svi budu zadovoljni, BvB nek moli boga da Levat odluci produziti ugovor...
Stern des Südens

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
slazem se potpuno sa tobom druze, ne treba se nista vise dodati..smopiBVB je napisao/la:@proFCB
Kod tebe postoje 2 mogucnosti:
1.da dodjes i provociras,a to ne znas raditi i ispadnes debil![]()
2.dodjes da nekom objasnis nesto,a pojma nemas o tome i opet ispadnes "habil"![]()
E sad,da ti ne bih objasnjavao(mrsko mi je takvima objasnjavati jer takvima pomoci nema)zasto si ispao glup u svome postu gore,i zasto je RVP bio "ne toliko" skup,i zasto bi Lewa bio "toliko" skup i sve ostalo(mozda se nadje neko da ti objasni),bolje ovaj svoj pametni post (kad se Lewa proda) citiraj pa da se opet nasmijemo malo,moze??
Imas pishanje
ja navijaca hehe
a za boljega sam i reko TADA boljeg
posto vidim da vas je bocnulo pa prelazite cak i na licne napade, a uz to spamamo beze temu nebitnim stvarima, povlacim rucnu i oprastam vam sve ispade
mahanje
SemaFCBM je napisao/la: Ne znam o čemu pričaš ali Bayern je uvijek imao istu igru.
de se dogovoritebilal je napisao/la:Bayernova igra se vec duze vrijeme (djelimicno) mijenja
naravno da nije, samo kazem na osnovu cega ste uzeli tituluSemaFCBM je napisao/la: A za to u vezi love što spominješ,zar je zabranjeno biti bogat i svake godine što se tiče finansijkog dijela biti u plusu? Mi smo ovaj novac zaradili zalaganjem i radom,nisu nam pomogli ni Arapi ni Rusi,tako da stvarno ne znam o čemu pričaš,i gdje ti vidiš boljeg od nas.![]()
a za boljega sam i reko TADA boljeg
posto vidim da vas je bocnulo pa prelazite cak i na licne napade, a uz to spamamo beze temu nebitnim stvarima, povlacim rucnu i oprastam vam sve ispade
mahanje
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
O Bozeee...Lokos19 je napisao/la:de se dogovoritebilal je napisao/la:Bayernova igra se vec duze vrijeme (djelimicno) mijenja![]()
Moja greska
a kako ga to planira otjerati? cekaj, mozda ce jednostrano prekinuti ugovor?Hare_BvB je napisao/la:Glede Lewata, na ljeto on mora ici
ovo sto laprda vacke nije nista do prebacivanje pritiska na bayern i levata.
ono, kad vec ide, daj da usicarimo koju kintu.
samo sto bi matori prdonja trebao znati jeste to da su mu u slucaju levandovski rucice vezane tj. cova se pita koliko i ja. jedino da se ulinator smiluje pa da mu 2013. godine uplati neku sumicu ne vecu od cenera miliona.
sad, ako uzmemo u obzir ulijevu narav i ranjeni ego, dortmund ce dobiti jedno veliko nista.
bratko moj, kad ulinator prchi, onda ga gura do jaja.
nezadovoljan, veli vacko.Hare_BvB je napisao/la:Nezadovoljan igrac
jah, prvi strijelac i jedan od glavnih kotacica u klocckovoj masineriji.
nece da moze, druze vacke - nejma love, ma ni centa.
dakle, kad sve saberemo i oduzmemo, domuz mora zagrabiti s kamare, ako zeli da nadje priblizno kvalitetnu zamjenu.
problem je sto zamjene nejma.
ps.
smopiBVB je napisao/la:ispadnes debil
smopiBVB je napisao/la:zasto si ispao glup
ode smoki u banovice.smopiBVB je napisao/la:Imas pishanje
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Hummy vjerovatno ne igra sutra. Koje smo mu hurceve sriće. 
Zadnja izmjena: KSIVLE, dana/u 04 mar 2013, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
E moj sladunjavi bilo je istih pa i gorih uvreda na moje ime(iako to ne smatram uvredom kad vidim od koga je)na onoj poganoj jajernovoj temi pa nista(da sad ne trazim postove),i sad ako zbog ovoga dobijem isti onda na vidjelo dolazi ta diskriminacija koju pojedini cesto spominju!
Druga stvar,opet brkas i izvrces nick,ajd valjda ti to cini zadovoljstvo,potrebu za necim ili sta vec...ne biti mangup secerni,bar ne ovako,nije fino(vec smo nedavno pricali o tome ako se sjecas)
p.s.jel ovo ulinatorovo prchenje opisujes iz iskustva??
Druga stvar,opet brkas i izvrces nick,ajd valjda ti to cini zadovoljstvo,potrebu za necim ili sta vec...ne biti mangup secerni,bar ne ovako,nije fino(vec smo nedavno pricali o tome ako se sjecas)
p.s.jel ovo ulinatorovo prchenje opisujes iz iskustva??
Mozda bi Klopp trebao baciti oko na Soldada iz Valencie.
Ono ako je Dzeko preskup ili ga je nemoguce dovesti iz nekih desetih razloga.
Mislim da bi se Soldado savrseno uklopio u sistem BvB-a.
Ono ako je Dzeko preskup ili ga je nemoguce dovesti iz nekih desetih razloga.
Mislim da bi se Soldado savrseno uklopio u sistem BvB-a.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- anton 1983
- Kontakt:
Cijena od 15-20 miljona je realna procjen aza LewanGnjilog. Zbog tog razloga ne mora se svaki **** primati za onih 20 miljona, kada se kaže 15-20. Znači ovdje postoji i ona nepopularna cifra od 15 milja.
Najveći problem ovdje je taj što bFB-ofci pizde na to da bi on mogao prijeći u Bayern i još nedaj Bože da ta cifra bude nbliža 15-najstici nego 20-etki. To ne znači da on morti neće biti i skuplji bez obzira na kratko trajanje ugovora. Stigne on sebi još podići cijenu.
Recimo postoje klubovi koji trebaju takvog napadača i recimo da su oni za akviziciju napadača izdvojili sebi 25 milja. pretpostavimo da to bude Arsenal. njima treba napadač i imaju 25 milja da ga dovedu. promotre tržište i vide da za te pare najbolje što mogu dovesti je LewanGnjili. neki drugi bi baš zbog dužine ugovora bili skuplji ili manje kvalitetni od LewanGnjilog, a opet skuplji jer im ugovor traje 2-3 godine. U tom slučaju arsenal zna da Bayern oće LewanGjilog no isto tako predpostavljau da je Bayern spreman dati max 18 milja. Arsenal pošto je klub koji je u kurcu i treba im pojačanje, da bi bili ziher oni za LewanGnjilog nude 25 i na taj način će ga dobiti...
Kada se radi o igraču tipa LewanGnjili i ako te neki klub dringend treba, a to mora biti top klub i bogat klub onda je njima "svejedno" dal će koštati 15 ili 25 miljona eura. Druga je stvar kada po njega dolazi Bayern kojem on ZASAD nije neophodan pa se ide kockat. No kad se neko kocka more sve izgubiti, a onaj koji igra na sigurno, znači ponudi 25 milja, dobiva...
Zaboravite ovdje vrijednost i cijenu. Gledajte iz perspektive NUŽNOSTI za neki klub i skup situacija, uzroka i posljedica za davanje velikih novaca za tog igrača...Da li LewaNgnjili vrijedi 25 kad ima normalan ugovor? vrijedi! E pa onda....
Najveći problem ovdje je taj što bFB-ofci pizde na to da bi on mogao prijeći u Bayern i još nedaj Bože da ta cifra bude nbliža 15-najstici nego 20-etki. To ne znači da on morti neće biti i skuplji bez obzira na kratko trajanje ugovora. Stigne on sebi još podići cijenu.
Recimo postoje klubovi koji trebaju takvog napadača i recimo da su oni za akviziciju napadača izdvojili sebi 25 milja. pretpostavimo da to bude Arsenal. njima treba napadač i imaju 25 milja da ga dovedu. promotre tržište i vide da za te pare najbolje što mogu dovesti je LewanGnjili. neki drugi bi baš zbog dužine ugovora bili skuplji ili manje kvalitetni od LewanGnjilog, a opet skuplji jer im ugovor traje 2-3 godine. U tom slučaju arsenal zna da Bayern oće LewanGjilog no isto tako predpostavljau da je Bayern spreman dati max 18 milja. Arsenal pošto je klub koji je u kurcu i treba im pojačanje, da bi bili ziher oni za LewanGnjilog nude 25 i na taj način će ga dobiti...
Kada se radi o igraču tipa LewanGnjili i ako te neki klub dringend treba, a to mora biti top klub i bogat klub onda je njima "svejedno" dal će koštati 15 ili 25 miljona eura. Druga je stvar kada po njega dolazi Bayern kojem on ZASAD nije neophodan pa se ide kockat. No kad se neko kocka more sve izgubiti, a onaj koji igra na sigurno, znači ponudi 25 milja, dobiva...
Zaboravite ovdje vrijednost i cijenu. Gledajte iz perspektive NUŽNOSTI za neki klub i skup situacija, uzroka i posljedica za davanje velikih novaca za tog igrača...Da li LewaNgnjili vrijedi 25 kad ima normalan ugovor? vrijedi! E pa onda....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.