FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Polahko raja da ne bude kao sa Beqirajom, dok se ne uslika u našem dresu i klub ne objavi video ništa nije gotovo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- ElCartel11
- Kontakt:
Danas je taj dan braco.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
top igrac ali nam nije potreban jer na njegovoj poziciji vec imamo. JEdino ako nece da prodaju nekog
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Hahahaha kakav lik cuj na njegovoj poziciji vec imamo igraca i pokriveni smo te da nam ne treba ovakav igrac
Hahahahahaha jbo te zivot ja placem od smijeha kakvih likova ima
Sta ako imas jednog? Sta ako se povrijedi, ako ga ne ide, ako ovo ono, sta onda? Onda bi bila uprava kriva kao sto su krivi za proslu sezonu za stopera ili za pretproslu kad nisu zamijenili adekvatno Rahmana i ono smece ljudsko.
Ovakav igrac se uzima jarane moj bez ikakve diskusije taman da ih imas jos 3. Za ovu ligu momak je masinerija
Hahahahahaha jbo te zivot ja placem od smijeha kakvih likova ima
Sta ako imas jednog? Sta ako se povrijedi, ako ga ne ide, ako ovo ono, sta onda? Onda bi bila uprava kriva kao sto su krivi za proslu sezonu za stopera ili za pretproslu kad nisu zamijenili adekvatno Rahmana i ono smece ljudsko.
Ovakav igrac se uzima jarane moj bez ikakve diskusije taman da ih imas jos 3. Za ovu ligu momak je masinerija
F.K. SARAJEVO
Viveros ce na desnog beka, u21, nije stranac, taman.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Matej danas zvanično?
- belosevic23
- Kontakt:
Šta li smo ovom viverosu slagali da dođe kod nas.. ako njega dovedu stvarno im se mora odat priznanje..vjerovatno je ismir odriješio kesu za njegovu platu 

Onaj brat prije dva-tri dana napisa da je Santos bio na treningu u Butmiru - zna li neko jel to istina?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jašta je, k'o i Bugari kad su zapeli na granici.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Obozavam ovaj forum
Eto nemam pametnijeg posla

I evo gledam, kad sam pisao za Musu, ti si prvi se javio u pp

Sve mi znamo.
aylu mu obecaobelosevic23 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 09:33Šta li smo ovom viverosu slagali da dođe kod nas.. ako njega dovedu stvarno im se mora odat priznanje..vjerovatno je ismir odriješio kesu za njegovu platu![]()
FC United Of Manchester !

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ElCartel11
- Kontakt:
Bas ce se paliti na onu stuhu pored svojih latino amerikankiFCUM je napisao/la: ↑19 jun 2023, 10:45aylu mu obecaobelosevic23 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 09:33Šta li smo ovom viverosu slagali da dođe kod nas.. ako njega dovedu stvarno im se mora odat priznanje..vjerovatno je ismir odriješio kesu za njegovu platu![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Do sad bilo koji ce nam q ovaj Viveros, popunjeni na toj poziciji, sad prica na koji fazon dovodimo ovakvog igraca 
Dame i gospodo dobrodosli na pdf fks

Dame i gospodo dobrodosli na pdf fks

Ono što svakako sviju interesuje da li će biti povratka Marija Vrančića i Ivana Borne Jelić Balte u klub? Kako nam je potvrđeno, njih dvojica čekaju rješavanje papirologije sa svojim klubovima, nakon čega bi se trebali pridružiti Bordo timu.
Vrančić ima ugovor sa Rijekom do narednog ljeta, ali bi isti po svemu sudeći trebao biti raskinut, a to bi trebalo značiti i povratak bivšeg bh. reprezentativca na Koševo. Identična je situacija i sa Jelić Baltom, koji čeka razvoj situacije sa Wislom Krakow.
Ono što je sigurno da obojica svoje planove za narednu sezonu vežu sa klubom sa Koševa, a to svakako može da raduje kako navijače tako i stručni štab FK Sarajevo. Svi se nadaju da bi se fudbaleri mogli pridružiti do polaska na pripreme u Sloveniju, kako bi se mogli što bolje pripremiti za duele koji im slijede.
Vrančić ima ugovor sa Rijekom do narednog ljeta, ali bi isti po svemu sudeći trebao biti raskinut, a to bi trebalo značiti i povratak bivšeg bh. reprezentativca na Koševo. Identična je situacija i sa Jelić Baltom, koji čeka razvoj situacije sa Wislom Krakow.
Ono što je sigurno da obojica svoje planove za narednu sezonu vežu sa klubom sa Koševa, a to svakako može da raduje kako navijače tako i stručni štab FK Sarajevo. Svi se nadaju da bi se fudbaleri mogli pridružiti do polaska na pripreme u Sloveniju, kako bi se mogli što bolje pripremiti za duele koji im slijede.
90!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.